i2D
Image default
Energie

Hoe EAZWind de energiemarkt heeft veranderd

De energiemarkt is heel erg breed met een groot aanbod waardoor je te maken krijgt met veel verschillende aanbieders. Soms kan je daardoor een beetje wegwijs raken en weet je niet meer waar je moet kijken voor de juiste informatie. Bij EAZ Wind ben je er zeker van dat je op de goede manier wordt geholpen en dat je ook op de goede manier stroom kunt gaan winnen voor jezelf. Met een kleine windmolen op jouw erf kun jij zelf op een groene manier stroom winnen waardoor je minder stroomkosten hebt.

Hoe win je stroom op een groene manier?

Groene stroom kun je winnen door meerdere manier, groene stroom betekent eigenlijk gewoon dat je slim gebruik maakt van de natuur. Zo valt onder groene stroom bijvoorbeeld dat je met zonnepanelen via de zon stroom opwekt, die stroom win je dan door de natuur te gebruiken. Zo werkt het met een windmolen ook, doordat de wind de windmolen aan zet tot draaien wordt er stroom opgewekt. Net als met zonnepanelen maak jij dus met een windmolen gebruik van de natuur om aan stroom te komen, dat is groene stroom.

Bij wie kun je informatie aanvragen?

Als je op de markt gaat kijken naar wat er allemaal te vinden is dan zul je zien dat er verschillende aanbieders zijn met allemaal hun eigen aanbiedingen. Bij EAZ zeggen ze wat ze ook doen, je hoeft niet bang te zijn dat je voor een onverwachte verrassing komt te staan. Bij EAZ vinden ze het net als jij belangrijk dat er open en transparant met elkaar omgegaan kan worden, dat is de beste manier om samen te werken. Allebei wil je er wat aan hebben en dat is zeker mogelijk als je met EAZ samen gaat werken, dan word je er allebei beter van en dat is nu juist de bedoeling.

Wat als je er niet uitkomt?

Met zoveel aanbod in bedrijven en zoveel soorten aanbiedingen kan het gebeuren dat je even niet weet wat je moet doen, EAZ helpt jou dan graag verder zodat er een prettige samenwerking ontstaat voor jullie beide. Neem contact op met het EAZ voor meer informatie, na een gesprek zul je zien dat ook bij jou de twijfels weg zullen zijn en ook jij op een groene manier stroom op kunt gaan wekken op de manier die jij in gedachte hebt met een kleine windmolen op jouw erf.

https://www.eazwind.nl/