i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Hobby en vrije tijd’ Category

Trends winkel displays

dinsdag, maart 9th, 2021

Binnen de wereld van winkel displays zijn er verschillende trends en ontwikkelingen. In deze blog gaan we een aantal trends en ontwikkelingen bespreken. Gemak bij het monteren van displays, langere levensduur winkel displays en displays maken.  Lees het hieronder.

Gemak bij het monteren van displays

Bij de installatie van display kan er vaak nog veel kosten bespaard worden. In veel gevallen kan dit sneller en gemakkelijker worden gedaan om tijd te besparen en ervoor te zorgen dat de displays altijd goed in elkaar gezet worden. Om dit op te lossen zijn er veel ‘’click & go’’ oplossingen gecreëerd geworden. Door deze oplossingen in te zetten wordt er veel tijd bespaart en kunnen veel winkel displays binnen enkele minuten in elkaar gezet worden.

Langere levensduur winkel displays

Een voor de hand liggende trend die zich in de display markt ontwikkeld is een langere levensduur voor de winkel displays en een display die op meerdere locaties gebruikt kan worden. Omdat het uiterlijk van de display gemakkelijk veranderd kan worden, is het mogelijk om de displays aan elke actie die u maar kan bedenken. Dit maakt de displays duurzamer.

Display maken

Tot slot wordt het steeds populairder om winkel displays te laten maken bij bedrijven dit kan vaak op maat en volledig afgestemd op de wensen van de klanten. Zo kun je de grootte, lengte en vorm van de display zelf bepalen en inrichten hoe je dit zelf wilt. Vaak gaat dit in overleg met creatieve specialisten van een bedrijf, die rekening houdt met je wensen en budget.

https://endlessbranding.com/winkel-display/

Alles over houtverf

woensdag, juli 1st, 2020

Iedereen moet wel eens iets verven en vaak is dat hout. Het werken met hout lijkt makkelijk, maar toch vereist het goed denkwerk van te voren. In Zweden worden de huizen van oudsher van hout gemaakt, dus zij zijn echt de specialisten in het verven van hout. Van hun kunnen we echt wat leren!

 

Allereerst moet je iets weten over de soorten hout, voordat je kan beginnen met verven. Je hebt hout dat ‘open’ is, dus grote poriën heeft, bijvoorbeeld grenenhout, larixhout, vurenhout en pijnboomhout. Open hout is erg geschikt voor verf, omdat het dat goed op kan nemen.

 

Hout leeft, dus als je hout gaat verven moet je er rekening mee houden dat het hout kan blijven ademen. Hout zet uit als het vochtig is en het krimpt als het droog is. Als hout krimpt, dan gaan de poriën dicht en dan neemt het hout minder water op, een beschermlaag van bijvoorbeeld verf of beits is dan vaak niet eens nodig. Het hout in relatief leehnavasor vochtige gebieden, zoals in Nederland, zet dus uit en de poriën kunnen meer water opnemen. Dat willen we natuurlijk niet, dus is hier wel houtverf nodig. Maar als we hout bedekken, kan het niet meer ademen. Gelukkig hebben wij van Moose Färg daar een oplossing voor: onze verf voor hout heeft een zeer hoge dampdoorlatendheid.

 

Als u eenmaal houtbeits heeft gekocht en gebruikt, moet je ervoor zorgen dat er geen schimmel of groene aanslag op het hout ontstaat. Een goed middel hiervoor, dat natuurlijk ook bij Moose Färg beschikbaar is, is verdund chloorbleekmiddel met lijnoliezeep. Wist je dat de Zweedse verf van oudsher al lijnolie in zich heeft? Ter bescherming dus.  Om de kleur van het hout te behouden, kan je het hout impregneren of Pansar gebruiken. Dat laatste is een waterafstotende behandeling die het hout verduurzaamd.

 

Wij hopen dat u wat geleerd hebt van deze tips en kennis over houtverf, bij vragen of opmerkingen staan wij van Moose Färg u graag te woord!

https://www.moosefarg.nl/

Verken Sint-Niklaas vanuit de lucht met een ballonvlucht

dinsdag, februari 25th, 2020

Ben je woonachtig in Sint-Niklaas of heb je een speciale band met deze stad? Of wil je de Grote Markt eens vanuit de lucht zien? Dan kun je deze stad op een heel bijzondere manier ontdekken. Vanuit de lucht met een ballonvaart over Sint-Niklaas ontdek je deze regio op een unieke manier. Alleen of met wie je ook maar wil.

Je voorbereiden op een ballonvaart over Sint-Niklaas

Met C-AIR Ballonvaarten vlieg je mee met een rasechte specialist. De ervaren piloot is zelf afkomstig uit de streek en kent de regio van Sint-Niklaas dan ook op zijn duimpje. Zo wordt jouw ballonvaart over Sint-Niklaas en omstreken een ware belevenis. Het begint al met de voorbereiding. Je staat mee in voor de voorbereiding van de luchtballon die je over Sint-Niklaas gaat voeren. Een belevenis die toch een 3-tal uurtjes in beslag neemt. Opstijgen kan in de stad zelf, maar ook in één van de gemeenten of weilanden in de buurt. Tijdens het optuigen van de ballon worden je de nodige veiligheidsinstructies overgemaakt en kom je heel wat te weten over de werking van een luchtballon. Zo ben je na een tijdje helemaal klaar voor je ballonvaart in de regio van Sint-Niklaas.

Met een uurtje te vliegen over Sint-Niklaas ontdek je heel wat

Het vliegen zelf is een fantastische belevenis en neemt ongeveer een uurtje in beslag. Je ontdekt de stad zelf, maar net zo goed vlieg je over weilanden, gemeenten en dorpen. Zelfs de Antwerpse haven is perfect bereikbaar tijdens je ballonvlucht boven Sint-Niklaas. Gedurende dit uur kijk je je ogen uit, terwijl je de hete lucht in de ballon zijn werk hoort doen. Een ontspannen manier om te vliegen en de ruime regio te ontdekken. Dit kan alleen, maar net zo goed neem je meerdere personen mee. Zelfs voor groepen bieden ze bij C-AIR Ballonvaarten arrangementen aan. Er zijn dan ook heel wat regionale bedrijven die als teambuilding kiezen voor een ballonvaart over Sint-Niklaas.

Na je vlucht is het tijd voor een hapje en een drankje. Bij C-AIR Ballonvaarten word je ook achteraf in de watten gelegd. Het ideale moment om even na te praten over je ballonvaart over Sint-Niklaas. De ervaren piloot beantwoordt je vragen en zet je na een tijdje weer af bij het vertrekpunt. Zo ben je gelijk weer bij je wagen en kun je de dag mooi afsluiten.

Ballonvaart over Sint-Niklaas is heel betaalbaar

Heel wat mensen denken dat een ballonvaart duur is, maar dat valt heel goed mee. Bovendien zijn de ballonvaarten over Sint-Niklaas bij de voordeligste. De piloot is namelijk zelf uit de streek en hoeft zich amper te verplaatsen. Op de website vind je alle prijzen van de ballonvluchten en zie je gelijk de totaalprijs. Wil je in groep een ballonvaart over Sint-Niklaas ondernemen, dan neem je contact op en krijg je een prijs op maat. Boek vandaag nog je vlucht en maak een onvergetelijke vlucht mee.

https://www.cair-ballonvaart.be/aanbod/ballonvaart-waasland/

Een 9 maanden invulboek als zwangerschapscadeau

maandag, september 23rd, 2019

Een zwangerschap is een bijzondere ervaring voor een vrouw. Hierbij maakt het niet uit of de dame in kwestie haar eerste kindje verwacht of dat zij al kinderen heeft. Iedere zwangerschap verloopt namelijk op een geheel eigen manier en geen twee zwangerschappen zijn exact hetzelfde. Wanneer je iemand kent die in verwachting is, kun je haar een zwangerschapsinvulboek cadeau geven. Zo kan de aanstaande moeder alle veranderingen in haar lichaam en gevoelens, maar ook de verschillende ontwikkelingsstadia die het kindje doorloopt op een nette manier vastleggen. Je kunt jezelf uiteraard een ook invulboek cadeau geven!

Wat kun je vastleggen in een 9 maanden invulboek?

Er zijn geen vaste regels voor het invullen van invulboeken. Je kunt er alles in kwijt wat te maken heeft met de zwangerschap en je kindje. Denk bijvoorbeeld aan het moment waarop je voor het eerst de hartslag van het kindje hoorde of wanneer je het kindje duidelijk hebt voelen bewegen in je buik. Ook zaken als zwangerschapssymptomen en ideeën voor een naam kunnen een plaats krijgen in dit persoonlijke boek. Het belangrijkste is dat de ervaring van de eigenaresse van het boek wordt weergegeven, zodat zij haar unieke, persoonlijke ervaring op een later tijdstip kan teruglezen en -zien.

Mogelijke toebehoren voor een 9 maanden invulboek

De meeste invulboeken voor tijdens de zwangerschap hebben een spiraalbinding. Zo kun je ook felicitatiekaarten, de zwangerschapstest en foto’s inplakken, zonder dat het boek beschadigd raakt. Om van het persoonlijke invulboek écht iets creatiefs te maken, kun je gebruikmaken van diverse toebehoren. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van mijlpaalkaarten. Zo kun je later precies terugzien wanneer je de eerste echo hebt gehad, wanneer het geslacht van het kindje bekend werd gemaakt en wanneer je je broeken niet langer paste. Ook kun je zelf knutselen met washitape, stansvormen, achtergronden en leuke stickers, zodat niet alleen de zwangerschap, maar ook het 9 maanden invulboek heel persoonlijk en uniek is.

Bloeiend verhaal

maandag, april 13th, 2015

Mondjesmaat gaat de zon steeds vaker schijnen, daarom besloot ik afgelopen weekend eens een kijkje te gaan nemen in mijn achtertuin. Geweldig natuurlijk dat dat weer kan, maar het was te merken dat de winter mild was geweest. Het lapje grond wat grenst aan mijn achtergevel was ooit een paradijs, maar is door de milde winter veranderd in een kleine wildernis. Het was voor mij dus de hoogste tijd om de mouwen op te stropen en dus aan de slag te gaan. Maar toen stuitte ik nog op een ander probleem, mijn tuingereedschap was nodig aan vervanging toe. Hoog tijd dus om eens uit te zoeken waar ik op moet letten.

Een type gereedschap wat niet mag ontbreken in de schuur is natuurlijk de grasmaaiers. Aan het begin van de 18e eeuw begon men de gewoonte te ontwikkelen om grasvelden kort en strak te houden. Toen der tijd was dit een erg arbeidsintensief klusje, waarbij meer dan 50 man per park in dienst waren om met een zeis de velden strak te houden. De behoefte voor gladde velden groeide door de introductie van sporten zoals cricket, tennis en voetbal. Men was bang dat er te weinig mensen op de wereld waren om alle velden goed bij te kunnen houden en men vond dan ook de handmaaier uit. Dit type is tegenwoordig nog steeds te verkrijgen in de winkels, daarnaast zijn er voor meer gemak ook varianten die niet op menselijke spierkracht, maar op benzine of elektriciteit werken.

Vaak wordt een bonte verzameling van struiken die gebruikt worden als erfafscheiding een heg genoemd. Deze struiken groeien altijd stug door en dienen dus goed bij gesnoeid te worden. Hiervoor is een speciaal apparaat ontwikkeld, namelijk de heggenschaar. Voor een strakke en dichtbegroeide haag is het handig om een of meerdere touwtjes te spannen. Verder is het belangrijk dat er schuin gesnoeid wordt (onder dikker dan boven) dit bevordert de dichtheid van de heg. In het voorjaar kan het best gesnoeid worden al verschilt dit per struik. Als deze adviezen worden opgevolgd staat er gegarandeerd een strakke en volle heg in de tuin!

http://www.fuxtec.nl/

Via internet radio luisteren

dinsdag, maart 24th, 2015

Als je via internet radio wilt luisteren ben je bij radioguide.fm gegarandeerd aan het juiste adres. Op de site van radioguide kun je naar alle radiostations luisteren die actief zijn over de hele wereld, mis jij een station? Dan kun je altijd contact op nemen met de webbeheerder en zal er gekeken worden of de mogelijkheid er is om jou station toe te voegen. De website trekt maandelijks tienduizenden bezoekers over de gehele wereld.

In Zweden maakt men het meeste gebruik van deze streams, het aanbod voor dit land is dan ook zeer uitgebreid te noemen. In Nederland is radio 538 het meest beluisterde en grootste radiostation, het zeer diverse programma wat deze zender heeft zorgt ervoor dat zender toegankelijk is voor alle doelgroepen. Vanaf komend jaar maken Coen en Sander van radio 3FM de overstap naar deze zender, zij gaan hier samen een show presenteren waarvan de naam nog niet bekend is. Coen en Sander nemen de plaats in van huidig presentator Ruud de Wild die bij de radiozender weggaat. Veel trouwe luisteraars van 3FM vinden dit enorm jammer en kunnen zich dan ook zeker niet in de keuze vinden van deze twee personen. Er wordt verwacht dat veel luisteraars zullen gaan overstappen naar radio 538, er hebben ook al een hoop mensen gezegd dat zij dit niet willen doen omdat zij trouw willen blijven aan 3FM. Edwin Evers is dé persoon waar de zender om draait. Iedere ochtend is hij van half 7 beluisteren op radio 538 met zijn show ‘Evers staat op’. Veel mensen luisteren graag naar hem omdat hij overkomt als een zeer nuchtere man die een frisse blik heeft op allerlei zaken. Ieder dag komt hij vanaf zijn woonplaats Hardenberg naar Hilversum, hij vindt dit helemaal niet erg omdat hij het niet als werk aanschouwd maar als een hobby die hij mag uitoefenen.

http://www.radioguide.fm/

Klaar voor een bijzondere ervaring met Speeddating Leuven?

maandag, mei 12th, 2014

Klaar voor een bijzondere ervaring met Speeddating Leuven?

Klaar voor een bijzondere ervaring met Speeddating Leuven?

Mag het eens iets anders zijn? Heb je geen zin in de zoveelste avond thuis voor de TV of snak je naar een fijne babbel met iemand anders dan je beste vriend(in) die altijd hetzelfde gespreksonderwerp aanhaalt?

Bij Speeddating Leuven zit je goed voor een boeiende avond vol nieuwe ontmoetingen en verrassende gesprekjes. Tijdens de speeddate in Leuven ontmoet je namelijk minstens 7 andere vrijgezellen. Die komen allemaal uit dezelfde buurt en ze hebben ongeveer jouw leeftijd, dus vind je vast een onderwerp om met elk van hen 7 minuten over te praten.

Bij speeddating volgt er na elke 7 minuten een volgende te ontmoeten vrijgezel en dan start er weer een nieuw gesprek. Zo heb je op het einde van de avond heel wat verschillende gesprekspartners ontmoet en heb je ongetwijfeld een interessante avond achter de rug.

Speeddaten in Leuven stopt echter niet de avond zelf. Je hebt tijdens de gesprekjes enkel de voornamen en de eerste letter van de familienaam opgeschreven van de andere speeddaters, en misschien was er wel iemand met wie je toch graag opnieuw zou afspreken… Via de websites van Speeddating Leuven, Speeddating Gent, Speeddating Antwerpen en vele andere locaties in Vlaanderen, kan je aanduiden met wie het wel klikte. Dat doen je medekandidaten ook en enkel wanneer de interesse wederzijds is, worden er contactgegevens vrijgegeven.

Met Speeddating Leuven beleef je dus niet alleen een unieke avond uit, wie weet maak je wel vrienden voor het leven of slaan de vonken over op die ene bijzondere andere?

Bezoek de website voor meer informatie : Klaar voor een bijzondere ervaring met Speeddating Leuven?

Speeddating? Ontdek de agenda van www.speeddating-belgie.be!

zondag, februari 16th, 2014

Speeddating? Ontdek de agenda van www.speeddating-belgie.be!

Speeddating België

Speeddating is een leuke avond beleven vol aangename verassingen. Gedurende 10 minuten maakt u kennis met andere vrijgezellen met behulp van assistentie van Speeddating-belgie.be Deze unieke vorm van dating geeft je naast de mogelijkheid om meerdere dates te vinden ook meer zelfvertrouwen. De interactie met meerdere personen zorgt voor een gewenning waardoor je veel zelfzekerder overkomt. Bij Speeddating-belgie.be gebeuren de speeddatings  op buitengewone toplocaties in Brussel, Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Meer en meer mensen nemen deel omdat het zo’n toffe en productieve manier is om in een korte tijdsspanne heel veel singles te ontmoeten. De beste speeddating agenda en tips voor speeddating vind je op www.speeddating-belgie.be. Deze ongedwongen en laagdrempelige manier van dating is zeer hot in België. Speeddating is een uitstekende manier om zoveel mogelijk dates te scoren. 

Speeddating avonden zullen vanaf april 2014 wekelijks worden georganiseerd door Speeddating-belgie.be. Dit opstartend bedrijf is een nieuwe Belgische speler die deel uitmaakt van het dating – en relatiebureau Rich Romance. Wenst u zich in te schrijven voor een speeddating avond? Surf dan zeker eens naar Speeddating-belgie.be!

Speeddating bestaat uit groepjes van 7-10 mannen en vrouwen die elkaar gedurende 10 minuten leren kennen en dit in een aangename en mooie setting. Bedeoling is dat men gedurende deze speeddating een 3 matches overhoud die dan aan het einde van de avond aan elkaar worden overhandigd. Met deze gegevens kunnen dan deelnemers met gedeelde interesses en voorkeuren met elkaar in contact komen en de eerste kennismaking tot een meer diepgaander gesprek laten voeren.

Spreekt deze manier van dating u ook aan? Neem dan vooral een kijkje op de website van Speeddating-belgie.be. U kunt er zich inschrijven voor een locatie naar keuze!

Bezoek de website voor meer informatie : Speeddating? Ontdek de agenda van www.speeddating-belgie.be!