i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Hobby en vrije tijd’ Category

Een 9 maanden invulboek als zwangerschapscadeau

maandag, september 23rd, 2019

Een zwangerschap is een bijzondere ervaring voor een vrouw. Hierbij maakt het niet uit of de dame in kwestie haar eerste kindje verwacht of dat zij al kinderen heeft. Iedere zwangerschap verloopt namelijk op een geheel eigen manier en geen twee zwangerschappen zijn exact hetzelfde. Wanneer je iemand kent die in verwachting is, kun je haar een zwangerschapsinvulboek cadeau geven. Zo kan de aanstaande moeder alle veranderingen in haar lichaam en gevoelens, maar ook de verschillende ontwikkelingsstadia die het kindje doorloopt op een nette manier vastleggen. Je kunt jezelf uiteraard een ook invulboek cadeau geven!

Wat kun je vastleggen in een 9 maanden invulboek?

Er zijn geen vaste regels voor het invullen van invulboeken. Je kunt er alles in kwijt wat te maken heeft met de zwangerschap en je kindje. Denk bijvoorbeeld aan het moment waarop je voor het eerst de hartslag van het kindje hoorde of wanneer je het kindje duidelijk hebt voelen bewegen in je buik. Ook zaken als zwangerschapssymptomen en ideeën voor een naam kunnen een plaats krijgen in dit persoonlijke boek. Het belangrijkste is dat de ervaring van de eigenaresse van het boek wordt weergegeven, zodat zij haar unieke, persoonlijke ervaring op een later tijdstip kan teruglezen en -zien.

Mogelijke toebehoren voor een 9 maanden invulboek

De meeste invulboeken voor tijdens de zwangerschap hebben een spiraalbinding. Zo kun je ook felicitatiekaarten, de zwangerschapstest en foto’s inplakken, zonder dat het boek beschadigd raakt. Om van het persoonlijke invulboek écht iets creatiefs te maken, kun je gebruikmaken van diverse toebehoren. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van mijlpaalkaarten. Zo kun je later precies terugzien wanneer je de eerste echo hebt gehad, wanneer het geslacht van het kindje bekend werd gemaakt en wanneer je je broeken niet langer paste. Ook kun je zelf knutselen met washitape, stansvormen, achtergronden en leuke stickers, zodat niet alleen de zwangerschap, maar ook het 9 maanden invulboek heel persoonlijk en uniek is.

Start je net met boarden? Heb geen bord voor je kop en kies een longboard voor beginners

vrijdag, november 17th, 2017

Begin niet meteen met een al te moeilijk board wanneer je net begint. Skateboarden wordt een stuk leuker wanneer je op je board kunt blijven staan! De keuze van een longboard voor beginners hangt af van welke discipline je onder de knie wilt krijgen. De meest voorkomende discipline die gekozen wordt, is cruisen. Het longboard wat hiervoor wordt gebruikt is een longboard met een pintail shape. Door deze specifieke vorm voorkom je dat je tijdens het maken van een bocht met je deck tegen je wiel aankomt. Skateboard Webshop heeft speciaal voor beginners een assortiment met betaalbare longboards voor beginners van goede kwaliteit. Ook een belangrijke keuze is het materiaal en de constructie van het deck. Het deck van longboards bestaat uit verschillende lagen. Er bestaan zelfs decks van 12 lagen. Een sterke constructie ontstaat door de vezels van de gebruikte materialen die dwars op elkaar gelegd worden. Materialen die gebruikt worden zijn bijvoorbeeld esdoorn, bamboe, glasvezel en koolstofvezel.

Ga voor een groot deck wanneer je op zoekt bent naar een longboard voor beginners 

Een longboard voor beginnende en ervaren skaters vindt je bij Skateboard Webshop. Een beginnersboard kenmerkt zich door een breder deck waardoor je beter blijft staan. Zo is het gemakkelijker om te blijven staan en tijdens het uitproberen van trucjes heb is de kans kleiner dat je naast je board stapt. Wissel gemakkelijk van positie op een longboard met een groot deck. Longboards met een groot oppervlak zijn over het algemeen kicktail en pintail boarden met een lengte van boven de 37 inch. Bij Skateboard Webshop kies je uit een groot assortiment aan longboards en accessoires. Een longboard met een groot deck is dus een ideaal longboard voor beginners.

Wat komt er allemaal kijken bij het uitzoeken van een longboard voor beginners?

Je wilt wat meer aan sport gaan doen, maar de meeste sporten zijn gewoon niet zo leuk om te doen. Skateboarden daarentegen voelt niet eens als sporten! Een stabieler board heeft een lager zwaartepunt, waardoor je lager bij de grond staat. Een drop-down, drop-through of double dropped board zijn goede voorbeelden van stabiele longboards omdat de wielen naast het deck gemonteerd zijn en het deck dus lager is. Voor beginners is het fijn om een groot deck te hebben, zodat je makkelijk je voeten kwijt kan en makkelijker kan blijven staan. Vergeet ook niet om te denken aan bescherming. Veiligheid staat immers voorop. Bescherm jezelf met een helm, knie- en elleboogbeschermers en handschoenen. Deze zijn te vinden op Skateboard Webshop. Alle bescherming van Skateboard Webshop zijn CE- gecertificeerd.

Bloeiend verhaal

maandag, april 13th, 2015

Mondjesmaat gaat de zon steeds vaker schijnen, daarom besloot ik afgelopen weekend eens een kijkje te gaan nemen in mijn achtertuin. Geweldig natuurlijk dat dat weer kan, maar het was te merken dat de winter mild was geweest. Het lapje grond wat grenst aan mijn achtergevel was ooit een paradijs, maar is door de milde winter veranderd in een kleine wildernis. Het was voor mij dus de hoogste tijd om de mouwen op te stropen en dus aan de slag te gaan. Maar toen stuitte ik nog op een ander probleem, mijn tuingereedschap was nodig aan vervanging toe. Hoog tijd dus om eens uit te zoeken waar ik op moet letten.

Een type gereedschap wat niet mag ontbreken in de schuur is natuurlijk de grasmaaiers. Aan het begin van de 18e eeuw begon men de gewoonte te ontwikkelen om grasvelden kort en strak te houden. Toen der tijd was dit een erg arbeidsintensief klusje, waarbij meer dan 50 man per park in dienst waren om met een zeis de velden strak te houden. De behoefte voor gladde velden groeide door de introductie van sporten zoals cricket, tennis en voetbal. Men was bang dat er te weinig mensen op de wereld waren om alle velden goed bij te kunnen houden en men vond dan ook de handmaaier uit. Dit type is tegenwoordig nog steeds te verkrijgen in de winkels, daarnaast zijn er voor meer gemak ook varianten die niet op menselijke spierkracht, maar op benzine of elektriciteit werken.

Vaak wordt een bonte verzameling van struiken die gebruikt worden als erfafscheiding een heg genoemd. Deze struiken groeien altijd stug door en dienen dus goed bij gesnoeid te worden. Hiervoor is een speciaal apparaat ontwikkeld, namelijk de heggenschaar. Voor een strakke en dichtbegroeide haag is het handig om een of meerdere touwtjes te spannen. Verder is het belangrijk dat er schuin gesnoeid wordt (onder dikker dan boven) dit bevordert de dichtheid van de heg. In het voorjaar kan het best gesnoeid worden al verschilt dit per struik. Als deze adviezen worden opgevolgd staat er gegarandeerd een strakke en volle heg in de tuin!

http://www.fuxtec.nl/

Via internet radio luisteren

dinsdag, maart 24th, 2015

Als je via internet radio wilt luisteren ben je bij radioguide.fm gegarandeerd aan het juiste adres. Op de site van radioguide kun je naar alle radiostations luisteren die actief zijn over de hele wereld, mis jij een station? Dan kun je altijd contact op nemen met de webbeheerder en zal er gekeken worden of de mogelijkheid er is om jou station toe te voegen. De website trekt maandelijks tienduizenden bezoekers over de gehele wereld.

In Zweden maakt men het meeste gebruik van deze streams, het aanbod voor dit land is dan ook zeer uitgebreid te noemen. In Nederland is radio 538 het meest beluisterde en grootste radiostation, het zeer diverse programma wat deze zender heeft zorgt ervoor dat zender toegankelijk is voor alle doelgroepen. Vanaf komend jaar maken Coen en Sander van radio 3FM de overstap naar deze zender, zij gaan hier samen een show presenteren waarvan de naam nog niet bekend is. Coen en Sander nemen de plaats in van huidig presentator Ruud de Wild die bij de radiozender weggaat. Veel trouwe luisteraars van 3FM vinden dit enorm jammer en kunnen zich dan ook zeker niet in de keuze vinden van deze twee personen. Er wordt verwacht dat veel luisteraars zullen gaan overstappen naar radio 538, er hebben ook al een hoop mensen gezegd dat zij dit niet willen doen omdat zij trouw willen blijven aan 3FM. Edwin Evers is dé persoon waar de zender om draait. Iedere ochtend is hij van half 7 beluisteren op radio 538 met zijn show ‘Evers staat op’. Veel mensen luisteren graag naar hem omdat hij overkomt als een zeer nuchtere man die een frisse blik heeft op allerlei zaken. Ieder dag komt hij vanaf zijn woonplaats Hardenberg naar Hilversum, hij vindt dit helemaal niet erg omdat hij het niet als werk aanschouwd maar als een hobby die hij mag uitoefenen.

http://www.radioguide.fm/

Klaar voor een bijzondere ervaring met Speeddating Leuven?

maandag, mei 12th, 2014

Klaar voor een bijzondere ervaring met Speeddating Leuven?

Klaar voor een bijzondere ervaring met Speeddating Leuven?

Mag het eens iets anders zijn? Heb je geen zin in de zoveelste avond thuis voor de TV of snak je naar een fijne babbel met iemand anders dan je beste vriend(in) die altijd hetzelfde gespreksonderwerp aanhaalt?

Bij Speeddating Leuven zit je goed voor een boeiende avond vol nieuwe ontmoetingen en verrassende gesprekjes. Tijdens de speeddate in Leuven ontmoet je namelijk minstens 7 andere vrijgezellen. Die komen allemaal uit dezelfde buurt en ze hebben ongeveer jouw leeftijd, dus vind je vast een onderwerp om met elk van hen 7 minuten over te praten.

Bij speeddating volgt er na elke 7 minuten een volgende te ontmoeten vrijgezel en dan start er weer een nieuw gesprek. Zo heb je op het einde van de avond heel wat verschillende gesprekspartners ontmoet en heb je ongetwijfeld een interessante avond achter de rug.

Speeddaten in Leuven stopt echter niet de avond zelf. Je hebt tijdens de gesprekjes enkel de voornamen en de eerste letter van de familienaam opgeschreven van de andere speeddaters, en misschien was er wel iemand met wie je toch graag opnieuw zou afspreken… Via de websites van Speeddating Leuven, Speeddating Gent, Speeddating Antwerpen en vele andere locaties in Vlaanderen, kan je aanduiden met wie het wel klikte. Dat doen je medekandidaten ook en enkel wanneer de interesse wederzijds is, worden er contactgegevens vrijgegeven.

Met Speeddating Leuven beleef je dus niet alleen een unieke avond uit, wie weet maak je wel vrienden voor het leven of slaan de vonken over op die ene bijzondere andere?

Bezoek de website voor meer informatie : Klaar voor een bijzondere ervaring met Speeddating Leuven?

Speeddating? Ontdek de agenda van www.speeddating-belgie.be!

zondag, februari 16th, 2014

Speeddating? Ontdek de agenda van www.speeddating-belgie.be!

Speeddating België

Speeddating is een leuke avond beleven vol aangename verassingen. Gedurende 10 minuten maakt u kennis met andere vrijgezellen met behulp van assistentie van Speeddating-belgie.be Deze unieke vorm van dating geeft je naast de mogelijkheid om meerdere dates te vinden ook meer zelfvertrouwen. De interactie met meerdere personen zorgt voor een gewenning waardoor je veel zelfzekerder overkomt. Bij Speeddating-belgie.be gebeuren de speeddatings  op buitengewone toplocaties in Brussel, Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Meer en meer mensen nemen deel omdat het zo’n toffe en productieve manier is om in een korte tijdsspanne heel veel singles te ontmoeten. De beste speeddating agenda en tips voor speeddating vind je op www.speeddating-belgie.be. Deze ongedwongen en laagdrempelige manier van dating is zeer hot in België. Speeddating is een uitstekende manier om zoveel mogelijk dates te scoren. 

Speeddating avonden zullen vanaf april 2014 wekelijks worden georganiseerd door Speeddating-belgie.be. Dit opstartend bedrijf is een nieuwe Belgische speler die deel uitmaakt van het dating – en relatiebureau Rich Romance. Wenst u zich in te schrijven voor een speeddating avond? Surf dan zeker eens naar Speeddating-belgie.be!

Speeddating bestaat uit groepjes van 7-10 mannen en vrouwen die elkaar gedurende 10 minuten leren kennen en dit in een aangename en mooie setting. Bedeoling is dat men gedurende deze speeddating een 3 matches overhoud die dan aan het einde van de avond aan elkaar worden overhandigd. Met deze gegevens kunnen dan deelnemers met gedeelde interesses en voorkeuren met elkaar in contact komen en de eerste kennismaking tot een meer diepgaander gesprek laten voeren.

Spreekt deze manier van dating u ook aan? Neem dan vooral een kijkje op de website van Speeddating-belgie.be. U kunt er zich inschrijven voor een locatie naar keuze!

Bezoek de website voor meer informatie : Speeddating? Ontdek de agenda van www.speeddating-belgie.be!