i2D
Image default
Bedrijven

Hippemamashop: online babyartikelen bestellen

Hippemamashop: online babyartikelen bestellen

Trouwe klant van de Hippemamashop

Ik ben sinds 1 jaar en 7 maanden een trouwe klant bij de Hippemamashop. De webwinkel voor hippe moeders biedt een ruim assortiment aan speeltjes, kleertjes en dingetjes voor in huis tegen betaalbare tarieven. Hip, handig en kwaliteit zijn de waarden die voorop staan bij dit Zwolse bedrijf. Het zijn ook de waarden die ik zoek in de artikelen die ik koop voor mijn kleinste. De Hippemamashop richt zich in eerste instantie vooral op de moeders van Nederland en België, maar vaders worden niet systematisch uitgesloten van bestellingen. Ook mannen mogen dus gewoon een bestelling plaatsen bij de Hippemamashop. Het was de eerste reactie van mijn man toen ik hem vertelde over deze enige online winkel voor baby’s, peuters, kleuters en kinderen. Ruim anderhalf jaar geleden ontdekte ik de Hippemamashop. Ik was net met zwangerschapsverlof gegaan en had ontzettend veel tijd over. Door de dikke buik kon ik niet heel veel meer doen, maar thuis op de bank zitten en niks doen was vreselijk. Gelukkig had ik de laptop en een snelle internetverbinding tot mijn beschikking. Als aanstaande moeder is de eerste gedachte om te zoeken naar andere mensen met zwangerschapsverhalen. Na die eerste fase begon ik te zoeken naar spullen voor ons kind. We wisten al dat we een meisje zouden krijgen en ik kon daarom gericht zoeken naar leuke artikelen. Ondertussen droomde ik alvast weg van de mooie momenten die ik zou gaan beleven met ons kleine grut. Het eerste woord, de eerste stapjes en de eerste dag naar school. Tijdens de zoektocht naar leuke babyartikelen kwam ik al snel uit bij de Hippemamashop. Deze online webwinkel richt zich specifiek op de verkoop van hoogwaardige en kindvriendelijke producten voor de baby en de ouders. De meeste producten zijn voor de moeder. Voor de hippe moeder die haar kind alleen maar het beste gunt. Het kind maakt het niet heel veel uit dat hij/zij een sjaal van Lief! heeft, maar als moeder is dat toch zeer fijn. Lekkere zachte warme stof en een bepaalde uitstraling ten opzichte van de andere ouders. Ik kan daar van genieten.

Hippemamashop: online babyartikelen bestellen

De Hippemamashop zorgde voor de afleiding voor mijn bevalling. In de dagen voor de bevalling maakte ik via de website verlanglijstjes en bestelde ik al de eerste kleren. Ik weet nog goed dat ik als eerste een zonnebril van het merk Lief! kocht. Het was zomer en het leek me handig, en vooral heel cool, om een zonnebril te bestellen voor onze baby. Binnen een dag werd de bestelling geleverd en voorzag mijn man problemen. Hij verwachtte dat ik heel veel producten zou gaan bestellen bij de Hippemamashop. Hij kreeg gelijk. In de dagen die volgde bestelde ik artikelen voor in de babykamer en handige en praktische producten om de baby te dragen als we onderweg zijn. Draagzakken zijn helemaal in en ook mijn man loopt ermee rond. Na de bevalling had ik wederom veel tijd. Onze dochter eiste natuurlijk veel tijd op, maar ze sliep ook heel veel en ik was ten slotte nog vrij van mijn werk. Ik kocht er lustig op los en ontwierp een prachtige babykamer met roze muren en leuke fotolijstjes. Anderhalf jaar later heeft ons kind haar eerste woordje al uitgesproken en loopt ze er lustig op los. Fantastisch om te zien, in haar kleren van Lief! besteld bij de Hippemamashop. Krijg je binnenkort ook een kind of heb je al een leuke baby? In dat geval is het ook zeer aantrekkelijk om eens een kijkje te nemen op de Hippemamashop. Deze online webwinkel biedt voor moeders EN vaders leuke mogelijkheden om je kind te verblijden met speelgoed en comfortabele wipstoelen. Het selectieproces is zeer gemakkelijk. Je navigeert via de hoofdcategorieën naar de subcategorieën. Deze categorieën kan je in veel gevallen weer filteren aan de hand van verschillende selectiecriteria:

 

  • prijs
  • kleur
  • maat
  • merk
  • leeftijdsklasse
  • geslacht

Het zoekproces is daardoor simpel en overzichtelijk. Kijk voor meer informatie op hippemamashop.nl.

Gemakkelijkafrekenen en bestellen

Het bestelproces is wellicht nog gemakkelijk. Nadat je de producten in je winkelwagen hebt geplaatst reken je af. Dit kan op verschillende manieren. De meest bekende methode is iDeal, maar het is ook mogelijk om via een bank overboeking te werken. Of wat denk je van achteraf betalen? Vooral in de eerste maanden na de bevalling kan je te maken hebben met een krap budget. Als je favoriete artikel dan in de aanbieding komt, dan wil je het ook kunnen bestellen. Door achteraf te betalen kan je het kopen om vervolgens later het product te betalen. Twee dagen nadat de bestelling afgeleverd is,  krijg je een factuur toegestuurd met daarin een specificatie van de artikelen die je besteld hebt. Inwoners van België kunnen daarnaast ook nog gebruik maken van MisterCash en SofortBanking. Over 6 maanden verwachten we ons tweede kindje. Ik kijk al weer uit naar het moment waarop ik de producten kan bestellen voor onze aanstaande kleine. Iedereen die een kind heeft tussen de 0 en 10 jaar raad ik aan om een keer te kijken op de Hippemamashop. Deze online webwinkel biedt fantastische producten van hoogwaardige kwaliteit. Het is een leuke website met een ruim assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een leuk fotolijstje, bestel een mooie knuffel of haal inspiratie voor een kraamcadeau via de Hippemamashop. Moeders van Nederland koop nu beste producten voor je kind bij de online webwinkel voor hippe moeders. Ik ben overtuigd. En jij?

Bezoek de website voor meer informatie : Hippemamashop: online babyartikelen bestellen