i2D
Image default
Woning en Tuin

Heeft u een opslagruimte nodig in Utrecht? Opslagman.nl helpt u verder!

Voor een ruime opslagruimte in hartje Utrecht zit u bij Opslagman.nl zeker goed. Al meer dan 16 jaar zijn wij een vaste partner betreft opslagruimtes. Staat uw gehele magazijn vol met dozen en weet u simpelweg niet waar u het laten moet? Zit u met uw handen in het haar en vraagt u zich af waar u voordelig een opslagruimte kunt huren? Het antwoord luidt: de Opslagman! Momenteel kent de Opslagman wel liefst vijf vestigingen, onder andere in Diemen, Almere, Utrecht, Veenendaal en Amerongen. Wilt u ook een opslagruimte huren? Lees dan verder!

Opslagruimtes in Utrecht

Al jaren verhuren wij opslagruimtes in Utrecht en omstreken voor vele particulieren. Opslagman is een echt familiebedrijf met al vele jaren ervaring in het verhuren van ruimtes. Deze ruimtes zijn voor u volledig in de vertrouwde omgeving van provincie Utrecht. De afgelopen tijd krijgen wij verschillende reacties binnen van klanten die een opslagruimte hebben gehuurd bij Opslagman. Vrijwel een groot deel van onze klanten zijn nog altijd tevreden met onze service. Door al deze positieve beoordelingen van onze klanten plus ons groeiende netwerk kunnen wij zeker dat dit gehele concept optimaal werkt. Mocht u geïnteresseerd zijn naar de recensies, neem dan gerust een kijkje op Google, huren.nl en Feedback Company.

Online service

Het gehele concept vindt volledig online plaats. Alle informatie betreft het huren krijgt de klant automatisch toegestuurd. De mogelijkheid bestaat ook om deze benodigde informatie terug te vinden in het klantenportaal. U komt op dit zogenaamde klantenportaal door een account aan te maken op onze website. Eenmaal u een account heeft aangemaakt, kunt u eenvoudig inloggen en uw gegevens opzoeken.

Hoe werkt concept werkt

Een opslagruimte huren bij Opslagman werkt als volgt: als eerst kiest u een vestiging die voor u het beste schikt. Opslagman kent vijf vestigingen in Diemen, Utrecht, Veenendaal, Almere en Amerongen. Vervolgens kiest u de geschikte opslagruimte die voldoet aan uw wensen. Nadat u dit heeft gedaan vult u uw gegevens in, bekijkt u de huurovereenkomst en betaalt u uw eerste termijn via iDeal of u kiest ervoor om per factuur te betalen. Et voilà, u kunt gelijk gebruik maken van uw persoonlijke portal! Wij halen uw spullen op met onze bakwagen met verhuisdekens, spanbanden, rollend materiaal en overige gereedschap. Dit zodat de gehele verhuizing vlekkeloos verloopt.

Kiezen voor een opslagruimte in omgeving Utrecht

Voor de ideale (online) opslagruimte in omgeving Utrecht moet u bij Opslagman wezen! Wij zijn dagelijks bereikbaar, beschikken over een goedkope ophaalservice en alles wordt gelijk online direct voor u geregeld! Makkelijk, toch? Kies vandaag nog voor Opslagman!