i2D
Image default
Mode en Kleding

Handtas

Handtassen

Het is een accessoire, maar niet het eerste het beste. We willen allemaal wel dat het leer van onze handtas niet bij dat van onze laarzen vloekt, maar er is méér: een handtas maakt of breekt onze outfit, geeft er een meerwaarde aan of laat het geheel net iets te ‘goedkoop’ lijken.

Een handtas moet ‘passen’, ze vertelt iets over uw persoonlijkheid. Uw meest gewaardeerde spullen vertrouwt u toe aan uw handtas. Een doosje make-up, een mini-deodorant, zakdoekjes, maandverband… Elke vrouw weet welke geheimen er zich, naast een portefeuille, op de bodem van een vaak gebruikte handtas verbergt.
Maar welke handtassen kiezen we?

Handtassen bestaan in alle soorten, maten en kleuren. Dat maakt de keuze soms zeer moeilijk. Houdt u van het iets groter, maar toch elegant soort tas? Het soort tas waarin u, naast uw portefeuille en make-up, ook nog een aantal boeken en lunchpakket kwijtkan? Of behoort u eerder tot het type vrouw dat fan is van een klein tasje, dat u bescheiden op uw heup draagt?

Tegenwoordig kiezen veel vrouwen voor meerdere handtassen. Enerzijds hebben ze een grote handtas, die ze meezeulen naar het werk, anderzijds gebruiken ze een kleinere handtas wanneer ze op stap gaan. Naast een gezonde dosis afwisseling, zorgt dit natuurlijk ook voor een directe ‘verandering van look’: van stoer naar elegant, van opvallend naar discreet…

Kan u dus niet kiezen tussen die prachtige handtas en dat minimalistisch tasje, die allebei smeken om gekocht te worden? Ga dan gewoon voor ze allebei

https://www.marington.nl/tassen/handtassen/