i2D
Image default
Aanbiedingen

Haal je theoriecursus in Amsterdam

Autorijden is geweldig en je hebt veel vrijheid omdat je kunt rijden waar je maar wilt!Maar om het felbegeerde rijbewijs te halen moet je eerst slagen voor het auto theorie-examen. Hiermee laat u zien dat u op de hoogte bent van gevaren op de weg, de verkeersregels begrijpt en een goed begrip van het verkeer heeft. De theorieën die u moet kennen, kunnen echter overweldigend zijn. Dit maakt het voor veel mensen moeilijk om direct succes te behalen.

In de ochtend van de cursus volg je samen met andere studenten een intensieve cursus automotive theorie. Deze cursus wordt gegeven door professionele docenten met ruime praktijkervaring. In theorie-examens leer je alle verkeersregels, gevarendetectie en verkeerskennis. Zeer praktische geheugensteuntjes maken het gemakkelijk om de inhoud van de lessen te onthouden.

Binnen 1 dag slagen voor je theoriecursus auto, motor en scooter. Haal je 123 Theoriecursus in Amsterdam bij 123geslaagd.nl

Zo heb je geen stress tijdens het examen. Heb je een verstandelijke beperking door ADHD, dyslexie of faalangst, geen zorgen. Onze docenten zijn goed voorbereid en weten je te begeleiden. Na de cursus brengen we je naar het CBR in Maastricht. Hier maak je een toets auto theorie. Na het testen ziet u direct de resultaten.

Maak je klaar voor een vroege start! De auto theorie cursus in Amsterdam begint om 7.00 uur. Leer alles wat je nodig hebt om autotheorie in één keer te halen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Heb je een leerstoornis, zoals ADHD, dyslexie of faalangst, geen nood, ook onze docenten staan ​​voor je klaar.

Moeilijke theoretische inhoud heb je in een mum van tijd onder de knie. We vragen alleen jouw inzet Hoe ziet jouw cursusdag eruit? De ochtenden zijn gewijd aan het leren van autotheorie. Neem in die tijd een korte pauze en rijd met andere studenten naar de examenlocatie van het CBR. Daarna is het aan jou om de theorieopleiding in Amsterdam af te ronden.

Naast de auto en motor geven we ook scooter theoriecursussen.  Via het CBR kun je zelf je theorie-examen aanvragen.