i2D
Image default
Woning en Tuin

Gun je nieuwe huis een eiken tafel

Heb je net de sleutel van je nieuwe huis gekregen? Dan is het tijd voor nieuwe meubels. Je kunt natuurlijk een bezoek brengen aan een Zweeds woonwarenhuis om thuis te komen met een bouwpakket. Of je kiest voor kwaliteit en duurzaamheid.

Eiken tafels zijn al eeuwenlang in trek. Terwijl de ene interieurtrend de andere hype opvolgt, blijken eiken tafels een stabiele factor. Op de een of andere manier raakt eikenhout ons. Het harde hout, de nervenstructuur, de natuurlijke look brengt rust in het interieur. En dat past natuurlijk perfect in een klassiek of landelijk interieur. Maar ook in binnen de industriële stijl zijn eiken tafels op hun plek. De combinatie tussen modern design en het tijdloze eikenhout wérkt simpelweg.

Eiken tafels op maat

Wanneer je kiest voor kwaliteit, wil je uiteraard de tafel die het beste past bij je wensen. In de webshop en de (fysieke) showroom van Tafels99 tref je een uitgebreide collectie modellen aan. Elk model is beschikbaar in verschillende maten.

Maar wat nou als je nét iets anders wilt? Misschien wil je het tafelblad van het ene model combineren met het onderstel van het andere model, maar dan in een andere kleur. En wat als je twijfelt tussen een tafel van 210 centimeter of 220 centimeter? Zou 215 centimeter niet beter passen?

Bij Tafels99 kan het allemaal. Omdat wij alle eiken tafels in onze eigen meubelmakerij fabriceren kun je bij ons terecht voor elke woonwens.

Ruime keuze uit tafelbladen en onderstellen

Niet alleen de maat van je tafelblad kan naar wens worden aangepast, ook in het type tafelblad heb je een vrije keuze. Wil je strak en modern? Kies dan een rechthoekig tafelblad met gladde afwerking. Hou je van traditionele eiken tafels met een kleine twist? Ga dan voor een ronde eettafel, of een ovale tafel. Wil je de natuur naar binnen brengen? Dan is een eiken boomstamtafel perfect. Combineer je tafelblad met een eiken of metalen onderstel naar keuze.

Eiken tafels in alle kleuren en afwerkingen

Tot slot heb je een ruime keuze uit kleuren en afwerkingen. Tenminste, als je dat wilt. Want de kracht en robuustheid die puur eiken tafels zonder afwerking uitstralen hebben een aantrekkingskracht die maar moeilijk te overwinnen is.

Kunnen wij het bouwen?

Jazeker, kunnen wij dat! Bezoek tafels99.nl om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Weet je wat je wilt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Onze meubelmakers staan te trappelen om voor je aan het werk te gaan.