i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Groothandel’ Category

De uitgebreide mogelijkheden van een goede telweegschaal

donderdag, december 5th, 2019

Met de juiste telweegschaal verschaft u uzelf een hoop mogelijkheden. Met een dergelijke weegschaal is namelijk veel meer mogelijk dan alleen het zeer precies afwegen van bepaalde hoeveelheden of het nauwkeurig tellen van producten. Daarom is het goed om na te denken over waar u behoefte aan hebt en welke modellen hierbij passen. Een specialist als LRE Weegtechniek heeft diverse soorten telweegschalen in het assortiment, waarvan velen met zeer geavanceerde functies.

Een telweegschaal met kleurenindicatie

Een van de geavanceerde functies die u op sommige telweegschalen vindt, is een kleurenindicatie. Hiermee kan het display van kleur veranderen zodat u in een oogopslag ziet of u de juiste hoeveelheid of het juiste gewicht te pakken hebt.

Andere handige functies

Andere handige functies die u op sommige telweegschalen tegenkomt zijn een ingebouwde telfunctie met optelfunctie, een los en verplaatsbaar display, een ingebouwde accu (zodat u niet afhankelijk bent van netstroom, sommige accu’s gaan wel tot 80 werkuren mee op een volle lading) of een labelprinter. Die laatste optie verandert uw telweegschaal in een nog veel completere oplossing. U kunt afgewogen hoeveelheden of aantallen direct verder verwerken en labelen.

Kies altijd voor een specialist

Kies altijd voor een specialist voor het aanschaffen van uw telweegschalen of vloerweegschalen. Ook bij vloerweegschalen kan een specialist het verschil maken. Vloerweegschalen bij een specialist zoals LRE Weegtechniek kopen, betekent kwaliteit in huis halen, maar ook een ruime keuze zodat u altijd een weegschaal vindt die precies past bij uw gebruik. Want of u nu voor vloerweegschalen of een telweegschalen gaat: professionele weegschalen zijn ontworpen om uw werkzaamheden eenvoudiger te maken, u tijd te besparen en u uiteindelijk ook kosten te besparen. De investering in een professionele weegschaal betaalt zich jaar na jaar terug dankzij zijn enorme precisie waarop u te allen tijde kunt vertrouwen. Kiest u ook voor zo’n veelzijdige weegschaal van LRE Weegtechniek?

Isolatieglas bestellen

dinsdag, juli 2nd, 2019

De isolatie van je woning of bedrijf is een van de belangrijkste aspecten bij het inrichten. Kiezen voor het juiste isolatieglas is essentieel als je van een aangenaam, gezond en comfortabel binnenklimaat wil genieten. Een van de beste maatregelen die je kan nemen om daarvoor te zorgen, is isolatieglas laten plaatsen.

Dergelijk glas komt in verscheidene vormen en soorten, maar allemaal zorgen ze voor een betere isolatie van je woning of bedrijf. Wat meer informatie over de mogelijkheden vind je in het onderstaande overzicht!

De verschillende soorten isolatieglas

  • Dubbel glas
    Dubbel glas is een van de eenvoudigste soorten isolerend glas. Hierbij worden twee glaslagen van elkaar gescheiden door een spouw, een lege ruimte met lucht. Het is die lucht die een isolerend effect heeft en de temperatuur en atmosfeer binnenhuis stabieler houdt. Daarbij is dergelijke glas ook erg goedkoop!
  • HR isolerend glas
    Ook HR (of Hoog Rendement) is een erg populaire opties als isolatie. Dit glas bestaat meestal uit meerdere lagen, waardoor het nog beter isoleert dan gewoon dubbel glas. Het gevolg is dat je heel wat geld kan besparen op energie doordat je minder uitgeeft aan verwarming in je woning of pand. Wil je besparen op de lange termijn, dan is HR glas dus een goed idee!
  • HR+ en HR++ glas
    Ten slotte bestaan er ook nog nieuwere varianten op HR glas. HR+ glas en HR++ glas bestaan uit meerdere lagen en de leegte tussenin is doorgaans gevut met een speciaal gas. Dit gas isoleert nog beter dan gewone lucht, waardoor de temperatuur en het binnenklimaat in huis dus ook stabieler blijven. Dergelijke tips isolatielas zijn natuurlijk een stukje duurder maar je krijgt er dan wel kwaliteit voor in de plaats!

 

Het beste isolatieglas voor jouw situatie

Er zijn duidelijk heel wat verschillende mogelijkheden als je je pand wil laten isoleren. Vertrouw je op het aanbod van een speciaalzaak als Glaskoning.nl, dan ben je daarbij zeker van kwaliteit, duurzaamheid en een optimale isolatie!

Welke verlichting is geschikt voor in de veranda?

donderdag, oktober 4th, 2018

Als u zich afvraagt welke verlichting geschikt is voor in de veranda, dan bent u vast in het bezit van een prachtige overkapping. Een goed verlichte veranda is niet alleen een meerwaarde voor uw woning, maar zorgt ook voor een comfortabele zitplaats in de zomer en zelfs als het regent. Welke verlichting u het beste kunt aanbrengen in de veranda is geheel afhankelijk van het gebruik. Worden er vaak kleine werkzaamheden verricht onder de veranda, of lees u graag een goed boek onder de overkapping? Dan zijn heldere LED-lampen zoals inbouwspotjes aan te raden. Deze verlichting zorgt voor voldoende licht en kan eventueel ook nog in combinatie met een dimmer gebruikt worden.

Verlichting in de veranda gebruiken voor een warme sfeer

Als u de overkapping of de veranda alleen gebruikt als gezellige plaats om te verblijven met vrienden of familie, dan is het aanbrengen van sfeerverlichting onder de veranda een goede keuze. Door gebruik te maken van dimbare LED-lampen als verlichting in de veranda, kunt u tevens beschikken over wat meer licht als dat gewenst is. Verlichting, zoals dimbare LED-inbouwspot, zorgen voor een warme uitstraling onder de overkapping en geven een warme ambiance. Deze verlichting voor in de veranda is zowel toe te passen als inbouwspot of als spotjes die wegvallen in de wand of de vloer voor een speels effect.

Waterdichte LED-spots gebruiken als verlichting voor de overkapping

Welke soort verlichting u in de veranda kunt aanbrengen is dus geheel afhankelijk van het doel waarvoor de overkapping gebruikt wordt. Zo kunt u er voor kiezen om meerdere lichtpunten aan te brengen als er regelmatig sterke lichtbronnen nodig zijn, maar ook sfeerverlichting is geschikt voor in de veranda. Wat LED-lampen voor onder een overkapping, carport of in een veranda wel allemaal gemeen moeten hebben is dat ze waterdicht en vochtbestendig zijn. Hierdoor worden corrosie en defecten voorkomen en is de LED-verlichting niet gevoelig voor eventuele kortsluiting.

Welke duurzame verlichting kopen voor in de veranda?

LED-verlichting is een zeer duurzame vorm van verlichting. Doordat ze een lange levensduur hebben en zuinig omgaan met energie, draagt het gebruik van LED-lampen ook nog eens bij aan een beter milieu. LED-spots of inbouwspots is dus zeer geschikt als u graag duurzame en energiezuinige verlichting wilt aanbrengen in de veranda of onder de overkapping.

https://www.ledlogic.nl/welke-verlichting-in-veranda

Goedkope bierpullen; ’Omdat het leven van een student al duur genoeg is’.

woensdag, maart 2nd, 2016

Als student is het komen er maandelijks heel wat kosten op je af. De huur, het collegegeld, ziektekosten, boeken en voeding. Met je magere studentenloon en de weinige inkomsten, zeker met de afschaffing van stufi, zijn deze kosten net de betalen. Daarnaast wil je als student ook nog een beetje leven. Je bent jong en je wilt wat. Je wilt opstap, leuke dingen doen met vrienden en je zou ook graag de gaafste reizen willen maken. Daarnaast ben je dol sporten en ben je altijd in voor leuke, nieuwe dingen.

Wat is de goedkope bierpull?

De online horecaondernemer begrijpt dat een student volop van zijn studententijd wilt genieten. Met de goedkope bierpull is het mogelijk om volop van je studententijd te genieten. In een goedkope bierpull past voldoende bier. Bierpullen zijn eigenlijk een soort van grote bierglazen. In een bierpull gaat algauw een halve liter bier. Met een bierpull kun je dus extra lang van jouw biertje genieten en met een bierpull hoef je niet steeds terug te lopen naar het krat of de tap. Een bierpull is gemaakt van glas of van plastic. Je kan dus zelf kiezen van welk materiaal je bierpull gemaakt hoort te zijn, kanzodat je extra lekker uit jouw bierpull kan drinken en extra van jouw biertje kan genieten. Een bierpull is uitermate geschikt voor een feestje of een bieravondje met de jongens. Met bierpullen in huis, ben je ervan verzekerd dat jouw vrienden graag een biertje bij jou komen drinken.

Hoe kom je aan de goedkope bierpullen

De bierpullen zijn van goede kwaliteit, maar ook erg goedkoop. Vanaf een vaste lage prijs zijn bierpullen te verkrijgen. De goedkope bierpullen zijn in diverse winkels te verkrijgen, maar nog fijner is het om deze goedkope bierpullen online te kopen. Diverse online horecazaken bieden goedkope bierpullen aan. Vergelijk de online horecazaken en je bent er zeker van dat je niet alleen goedkope bierpullen koopt, maar ook de goedkope bierpullen bij de goedkoopste aanbieder koopt. Zo ben je er dus van verzekerd dat je onbezorgd en tevreden van jouw biertje uit de goedkope bierpull kan drinken. Daarnaast biedt het online bestellen van goedkope bierpullen nog meer gemak. De goedkope bierpullen worden namelijk binnen een paar dagen bij jouw thuis bezorgd. Voor het kopen van goedkope bierpullen hoef je dus niet eens de deur uit. Kortom, goedkope bierpullen is de ideale aankoop voor studenten, die graag een biertje drinken.

https://www.horecagoedkoop.nl/benodigdheden/horeca-glaswerk

De topper uit Mexico

zondag, december 13th, 2015

De topper uit Mexico

Het is belangrijk om te genieten in het leven. Daarom is het nuttigen van een drankje ook zeker aan te raden. Wanneer er met mate gedronken wordt kan een likeurtje ook zeker geen kwaad. Daarom zijn er vele wodka’s, likeurtjes en wijnen geproduceerd. Één daarvan is Tequila. Tequila is afkomstig uit Mexico en wordt van agave tequilana gemaakt (vandaar de naam). Dit is een Mexicaanse variant van de agave die mensen ook in Nederland buiten hebben staan.

Santiago is een vrij bekende stad in Mexico. Niet alleen omdat het groot is maar ook omdat de Tequila er wordt geproduceerd. Tenminste niet in de stad maar in het gebied er omheen. Tequila is niet een merk op zich. Het is een verzamelnaam voor een soort wat Mescal is genoemd. Mescal is de verzamelnaam voor alle alcoholische dranken die uit de sap van een agave wordt gedestilleerd. De regio waar de agave groeit onderscheid de tequila van de rest van de Mescals. De naam tequila heeft dus wel een patent opgelegd en is dus beschermd. Dit houdt in dat alleen de dranken uit die regio de naam tequila mogen dragen.

Voor tequila zijn wel veel regels getroffen om het echt tequila te laten zijn. Daarvoor moet het voor meer dan de helft uit agavesap bestaan. De rest wordt vaak opgevuld met suikerriet. Deze tequila’s worden in Mexico de MIXIO genoemd. De tequila’s die van hoge kwaliteit zijn bestaan volledig uit agavesap en wordt dan ook wel de taquilana genoemd.

Tequila komt voor in 4 vormen. Namelijk; plata, planca, silver en reposado. In 2006 werd het 5e type geïntroduceerd. Namelijk Anejo. Deze is langer gerijpt dan 3 jaar wat veel ouder is dan de andere soorten. Door het rijpingsproces verandert de kleur van de drank. Af en toe wordt er karamel toegevoegd als kleurstof om een donkerdere kleur te krijgen en het te laten lijken alsof de drank lang gerijpt is. Deze worden vaak de gold genoemd. Anejos zijn donker van kleur omdat ze lang gerijpt zijn. Bij deze zijn er dus geen kleurstoffen toegevoegd. De dranken die doorzichtig zijn, zijn dus ook kort gerijpt.

Tequila is een drankje wat puur gedronken kan worden. Voor de meeste mensen is dit eerder een uitdaging dan genot. Dit omdat het een vrij nare smaak van zichzelf heeft. Toch is de drank er niet voor niets. Met tequila kunnen geweldige cocktails gemaakt worden en met jus d’orange is het eigenlijk altijd goed te combineren.

https://www.horecagoedkoop.nl/goedkope-sterke-drank/rum-tequila