i2D
Artikel Portaal

Goed webdesign

Goed webdesign

Webdesign

Geen enkel bedrijf, hoe groot of klein het ook is, kan tegenwoordig nog zonder website. Ook voor stichtingen, kerken en verenigingen geldt dit natuurlijk. Een goede site zorgt ervoor dat klanten, leden, donateurs en bezoekers u kunnen vinden. Bij het bouwen van de meeste sites ligt de nadruk vooral op de tekst die erop moet komen te staan, men denkt dat dit het meest belangrijke is. Maar het webdesign is net zo belangrijk als de tekst. Sterker nog, voor een goede eerste indruk van een bezoeker van uw webpagina is het responsive webdesign belangrijker dan de daadwerkelijke inhoud van de pagina. Want als de kleuren niet aanspreken, de opbouw niet logisch is en mensen niet snel iets kunnen vinden, dan zullen ze al snel weer afhaken. Het is daarom ook belangrijk om bij het ontwerp van een site goed na te denken over het webdesign, over welke uitstraling deze volgens u moet hebben en over welke indeling het meest praktisch is. Het is namelijk gebleken dat als bezoekers door een goed webdesign gemakkelijk over uw pagina kunnen navigeren, zij veel eerder geneigd zijn om meerdere tabbladen te bezoeken en langer op uw pagina blijven. Op die manier nemen zij dus meer kennis van uw bedrijf, vereniging, kerk of stichting, wat de kans ook groter maakt dat de bezoekers van de website uiteindelijk ook klanten van uw bedrijf, leden van uw vereniging, donateur van uw stichting of bezoeker van uw kerk worden. En dat is natuurlijk een belangrijk doel van het hebben van een website, naast het gegeven dat u natuurlijk mensen gewoon wilt informeren over uw bezigheden. De kracht van webdesign moet dus zeker niet onderschat worden, het kan zeer veel effect hebben.

Goed webdesign

Het zal nu dus wel duidelijk zijn dat het webdesign van uw websites net zo belangrijk is als de inhoud. Maar wat is nu een goed webdesign en hoe weet u wat werkt en wat niet werkt? U kunt daar natuurlijk zelf wel zo uw eigen ideeën over hebben. Een goede manier om te kijken wat u zelf werkbaar en mooi vindt, is simpelweg heel veel verschillende websites bezoeken en noteren wat u pluspunten en minpunten van iedere webpagina vindt. Bij welke pagina klikt u door vanaf de homepage naar andere delen van de site? Hoe lang blijft u hangen en hoeveel pagina’s bekijkt u uiteindelijk? Welke kleuren zorgen ervoor dat u geïnteresseerd blijft en bij welke kleuren haakt u af? Welke indeling vindt u zelf overzichtelijk en welke zorgt er juist voor dat u niet meteen kunt vinden wat u zoekt? Door zo verschillende sites bij langs te gaan, krijgt u al snel een idee over het soort webdesign dat u aanspreekt. Maar u kunt er natuurlijk niet klakkeloos vanuit gaan dat iedereen hetzelfde handig en mooi vindt als u. Om echt een goede site te creëren met een aansprekend en effectief webdesign is het daarom aan te raden om een professioneel bedrijf hiervoor in te schakelen. Het is immers erg zonde om uiteindelijk een webpagina te hebben die heel slecht gewaardeerd wordt en waarop bezoekers niet kunnen vinden wat ze zoeken. U zult merken dat de investering in een goed webdesign, uitgevoerd door een professioneel bedrijf, ervoor zorgt dat mensen vaker uw site bezoeken en er meer tijd op doorbrengen. En daardoor wordt de kans ook weer groter dat u meer klanten, donaties, opdrachten en dergelijke binnenhaalt. Zo betaalt de investering zichzelf dus terug.

Deze website

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw webdesign voor u uit kan voeren? Dan bent u bij Deze website aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft zeer deskundige mensen in dienst die u kunnen helpen met allerlei aspecten van het maken van websites. Zo kunt u bijvoorbeeld bij hen terecht voor het volledige ontwerp van uw site. Doordat zij erg veel kennis hebben op dit gebied, weten zij precies wat werkt en wat niet. Zij kunnen de site voor u bouwen op verschillende manieren. Zo kunnen zij bijvoorbeeld een site maken met behulp van WordPress, waardoor u de site in het vervolg gemakkelijk zelf kunt bewerken en kunt updaten. Ook met een WordPress zijn er heel veel mogelijkheden op het gebied van webdesign, dit systeem hoeft er dus niet voor te zorgen dat uw webdesign niet optimaal is. Daarnaast kan Deze website er ook voor zorgen dat uw website hoger komt te staan in de resultaten van zoekmachines zoals Google. Hier zijn verschillende manieren voor, bijvoorbeeld linkbuilding. Dit is een van de zaken die uitgevoerd kan worden in het kader van zoekmachine optimalisatie. Een hoge score in de resultaten van zoekmachines is natuurlijk erg belangrijk als u goed gevonden wilt worden op het internet. Daarom is het ook de moeite waard om niet alleen voor het webdesign een professioneel bedrijf in te schakelen, maar om dit bedrijf ook te vragen u te helpen met de zoekmachine optimalisatie. Dit zal er ook voor zorgen dat meer mensen uw site vinden, waardoor u een veel groter bereik hebt en kans maakt om veel meer klanten, leden of donateurs te werven. Deze website kan u met al deze zaken goed helpen. Bent u geïnteresseerd in uw diensten of bent u nieuwsgierig naar wat de mogelijkheden zijn? Neem dan eens vrijblijvend contact met hen op. Ook kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend een offerte bij hen opvragen. Met de diensten van Deze website weet u zeker dat het webdesign van uw site goed geregeld is.

Bezoek de website voor meer informatie : Goed webdesign
Tags:

Comments are closed.