i2D
Image default
Financieel

Geld lenen

Geld lenen

Lenen

Geld lenen is helemaal niet zo erg als veel mensen denken. Ik begrijp niet hoe je anders aan bijvoorbeeld genoeg geld moet komen om je studie te betalen. Daar vragen ze tegenwoordig zo ontzettend veel voor, dat is niet meer normaal. De normale jongere kan dit soort belachelijke bedragen nauwelijks nog ophoesten tenzij je gezegend bent met rijke ouders. Maar dat lijkt me ook niet alles, want zo leer je nooit om zelfstandig te kunnen leven en om op een verantwoorde manier met geld om te gaan. Nou ja, waarschijnlijk hoeven ze dat ook nooit omdat ze het geld of bedrijf vast erven van hun ouders. Daar heb ik weinig respect voor. Net zo weinig respect heb ik voor de regering die er altijd wel voor zorgt dat mensen schulden moeten maken doordat ze veel geld moeten lenen. Vroeger waren de eerste vier jaren van de studie nog een gift als je het succesvol afrondde. Vanaf dit jaar wordt het sowieso een leenstelsel zodat iedere student die geld moet lenen bij het geweldige DUO na zijn of haar studie per definitie een schuld moet aflossen. Nee, dat is nog eens een fijn begin van je werkcarrière. De mensen die niets aan de crisis kunnen doen worden opgezadeld met de problemen. Heerlijk landje, dit Nederland. En zo stapelen de problemen zich alleen maar op. Want de huizenmarkt wordt niet echt gered als iedereen in de twintig ontzettende hoge schulden heeft. Een hypotheek wordt dan echt niet meer verstrekt. Daarnaast is er een hoge werkloosheid, zijn er weinig banen en kunnen we daardoor niets aflossen. Slimme zetten allemaal weer van de tweede kamer. Dat betekent dus een hoop geld lenen. Nu zijn er gelukkig nog wel wat banken die ons nog een beetje kunnen helpen. Dit zijn de zogenaamde kredietbanken en met een van hen ben ik uiteindelijk maar in zee gegaan. Ik heb gelukkig na mijn studie een baan gevonden, maar het was daarvoor wel noodzakelijk dat ik beschikte over een eigen auto. En daarvoor moest ik dus geld lenen.

Geld lenen bij a1bkrediet.nl

Bij hen kwam ik terecht nadat ik op zoek ging naar een bank waarbij ik geld kon lenen om een auto aan te kunnen schaffen. Via Google kwam ik al snel bij hen uit. Het is uitermate simpel om te berekenen hoeveel je kunt lenen. Ik zal dat hieronder schematisch weergeven, dat is wellicht wel zo handig voor lezers die ook graag wat geld willen lenen.

 • Allereerst vul je de burgerlijke staat in. Dus alleenstaand of samenwonend.
 • Daarna of je thuiswonende kinderen hebt. Dit kan je wederom simpel aanvinken
 • Dan klik je de thuissituatie aan. Als in: huurwoning, koopwoning of inwonende.
 • Vervolgens je netto maandlasten en netto inkomen
 • En dan volgt daaruit het resultaat.

Een kind kan de was doen, zo gemakkelijk is het om geld te lenen via deze kredietbank. En dat tegen een extreem lage rente. Waar vind je dat tegenwoordig nog? Al snel bleek dat ik erg veel geld kon lenen per maand en op die manier kon ik mijn gekochte auto stapsgewijs afbetalen. Dat was ook wel weer erg fijn van de dealer. Ik hoefde niet in een keer het gehele bedrag te betalen, maar dit hoeft binnen twee jaren gedaan te worden. Dus elke maand een vast bedrag en dat is prima te compenseren met mijn inkomen en de lening. Je ziet trouwens ook meteen wat je aan deze site hebt want ze staan garant voor de volgende dingen:

 • goedkoop geld lenen
 • helder advies
 • uitstekende service
 • transparantie
 • discretie
 • veilig lenen

Dat bleek wel want ik heb nog nooit klachten gehad. Dus ik raad het bij deze van harte aan.

Veilig lenen

Als jij ook wilt lenen en het blijkt dat je voor een lening in aanmerking komt dan kan je overgaan tot het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Dat betekent dat je niet direct ergens aan vast zit, maar gewoon rustig kunt kijken of dit wel iets voor jou is. Ik moest hier ook wel even over nadenken want het is toch een zware beslissing. Ik heb daarom eerst contact met hen gezocht want ik zat met een aantal vragen waarvan ik het antwoord niet zo snel op de site terug kon zien. Het is trouwens soms veel prettiger om met mensen in contact te komen dan om alles maar via het internet en de mail te regelen. Zeker als het om belangrijke zaken gaat zoals geld lenen. Dan wil je toch echt goede en persoonlijke service. En dat heb ik ook gekregen. Je merkte direct dat de mensen aan de lijn veel verstand hebben van hun werk en dit met plezier uitvoeren. Zij staan dag en nacht klaar om dit varkentje te wassen. Dat staat als een paal boven water. Bij hen is de klant nog echt koning en pas als jij tevreden bent zijn zij dat ook. Snel en veilig geld lenen is daarom zeer goed te doen bij www.a1bkrediet.nl. Dus of je nu een nieuwe auto wilt kopen, je keuken wilt verbouwen of iets anders moet financieren, lenen bij deze bank is een goede keuze. Zij stemmen de lening af op persoonlijk leenadvies en gebaseerd op je persoonlijke leefsituatie. Ik ben er in ieder geval erg blij mij, en scheur in mijn nieuwe bolide nu elke dag van klant naar klant. De auto heb ik onderhand afbetaald en het lenen is daarom niet nodig. Waar wacht je op?

Bezoek de website voor meer informatie : Geld lenen