i2D
Image default
Woningen

Geïnspireerd door de herfst

Is er iets zo moois als een frisse herfstavond onder een heldere volle maan? Na dagen van verzengende zomerhitte, is de herfstbries een welkome afwisseling met leuke seizoensactiviteiten zoals appels plukken, pompoenen snijden en maïsdoolhoven oplossen. Dus trek een warme sjaal en een hoed met fluwelen rand te voorschijn, pak je favoriete wandelmaatje en misschien een pompoenkruiden latte, en maak een wandeling door de prachtige kleuren.

Winkel jezelf in leuke herfstpaletten door dit seizoen gloednieuwe vloeren te installeren. We hebben een collectie vloer- en designinspiratie samengesteld op basis van de oogstmaan. Van de lichtgrijze maan tot de warme paarse tinten van de schemering, we hebben een paar herfstfavorieten die jouw kant op komen.

Herfstkleurenpaletten

De herfst staat bekend om zijn kleuren als de eens groene bladeren barsten in levendige tinten paars, rood, geel en oranje voordat ze overgaan in stapels rijk bruin. Breng een beetje van die mooie herfstkleur naar binnen met beddengoed, kussens, decor en misschien zelfs een frisse verflaag. Je huis nu opknappen is gewoon een goede voorbereiding, zodat je klaar bent wanneer het gezin op vakantie komt.

Tegels

Deze prachtige geglazuurde porseleinen tegel ontworpen door Emser heeft een grijze, aardse tint die zowel koele als warme ondertonen naar voren haalt die schitterend passen bij uw interieur. Naast zijn esthetische aantrekkingskracht, heeft deze tegel met betonlook een ongelooflijke duurzaamheid, zodat hij bestand is tegen veel verkeer en zelfs een uitstekende buitenvloer vormt. Verhoog uw terras dit seizoen met buitenverwarmers en de warmte van deze Erosion-tegel om optimaal te genieten van die frisse herfstavonden onder een schitterende oogstmaan. Naast tegels kun je laminaat kiezen met een mooi herfst dessin, ook zijn de laminaat kosten een stuk goedkoper als tegels.

Hard hout planken

Geniet dit najaar van de rijke uitstraling van hickory-vloerplanken met onze hardhouten plectrum. Amur Hickory van Downs is de perfecte metgezel voor je vloer. Het unieke gevoel voor geschiedenis en karakter combineert de eigentijdse uitstraling van brede planken met een licht verweerd oppervlak tot nu toe. Dit klassieke hardhout heeft het uiterlijk van een vintage, met olie gewreven hickoryvloer, maar dankzij de moderne technologie kun je het overal installeren, inclusief keukens en badkamers.

Tapijt om gezelliger te worden

Vier het seizoen in stijl door je voeten in Hearth & Home’s Circle Drive Plus in New Grape. Deze opvallend humeurige paarse tint voegt een laag gezelligheid toe waardoor je je kunt uitleven in creatieve flair. Een gestructureerd Saksisch tapijt is perfect voor zowel de slaapkamer als de woonkamer, met zijn pluche hoogpolige die je huis opwarmt tijdens de donkerste maanden van het jaar.

Waterdicht luxevinyl

Trek dit najaar koele grijstinten samen met rijke bruine tinten als je investeert in Crimson Shore luxevinyl van Downs Life H2O. Deze waterdichte vloer combineert een rustieke nerfstructuur met een eigentijdse gladde afwerking om een ongeëvenaarde houtlook te produceren die zeker zal opvallen in elk interieur. Bovendien voegen deze vloeren isolatie toe aan uw huis om de stevige herfstwinden buiten te houden.