i2D
Image default
Bedrijven

Ga voor een goede toegangscontrole!

Als jij voor een bedrijf werkt waar veel mensen over de vloer komen dan is er een probleem waar jij eventueel tegenaan kan lopen. Veel bedrijven kennen het wel, in het bedrijf zijn vaak veel verschillende klanten, medewerkers of andere mensen te vinden. Het is hierdoor lastig om een overzicht te houden in wie er bepaalde ruimtes wel mogen betreden en wie niet. Het kan daarom een probleem zijn dat sommige mensen opeens ruimtes betreden waar ze helemaal niks te zoeken hebben of waar informatie of spullen te vinden zijn die ze niet horen te zien of te vinden. Het is erg lastig om voor dit probleem een oplossing te vinden, maar gelukkig bestaat er wel een oplossing!  

Makkelijk en zonder gedoe! 

Als je ervoor wilt zorgen dat bepaalde ruimtes alleen te betreden zijn voor mensen die hier ook daadwerkelijk mogen komen en die hier bevoegd voor zijn moet je zorgen voor een goede toegangscontrole. Als je hier echt in wilt investeren en wilt gaan voor de beste optie kan je heel erg goed bij GET terecht. Dit bedrijf is hierin gespecialiseerd en weet door jarenlange ervaring precies welke manieren van toegangscontrole voor jouw bedrijf zullen werken en welke niet. Het maakt niet uit hoeveel medewerkers je hebt en wat voor ruimtes er afgesloten moeten worden, ze weten voor elke situatie een oplossing! 

Geen gedoe meer met tijden! 

Naast de toegangscontrole is er nog een probleem waar veel bedrijven tegenaan lopen, namelijk het bijhouden van de tijden die de werknemers werken. Soms wordt dit met de hand bijgehouden of via allerlei andere niet effectieve manieren. Als je dit een stuk efficiënter wilt gaan aanpakken kan je ook bij GET terecht. Ook voor dit probleem hebben ze allerlei oplossingen waarmee ze jou uit de brand kunnen helpen! 

Een hele makkelijke manier. 

Voor tijdsregistratie heeft GET dus ook allerlei goede oplossingen. Ze hebben allerlei systemen waarmee jij kan zorgen voor de meest effectieve manier van tijden bijhouden. Omdat dit bedrijf al jaren werkzaam is met deze software weten ze inmiddels precies welke systemen het beste voor jouw bedrijf zullen gaan werken! Als je één van hun systemen in gebruik neemt zal je direct merken dat er een heel goed overzicht komt van alle gemaakte uren van alle werknemers en is er nooit meer gedoe met uren die niet goed opgeschreven of doorgegeven zijn. Dit is heel erg handig voor jou als werkgever maar ook zeker voor jouw werknemers! 

https://www.get.nl/oplossingen/toegangscontrole/