i2D
Artikel Portaal

Ga dit seizoen voor een stijlvol houten horloge

Minimalisme, zoals een houten horloge, komt steeds vaker voor in het modebeeld. Zowel in kledingcollecties als op het gebied van accessoires is deze trend duidelijk aanwezig. Natuurlijke materialen als hout en leer zijn niet meer weg te denken. Stylish en toch bewust. Traditionele horloges van staal zijn saai en ouderwets. Deze frisse, groene kijk op horloges veranderd de manier waarop je over je accessoires denkt. Houten horloges zijn niet alleen mooi, ze zijn ook nog functioneel in veel opzichten. Allereerst kun je er uiteraard op zien hoe laat het is maar daarnaast maak je met een houten horloge ook een statement. Bij Creative Use of Technology kun je je horloge ook nog eens helemaal zelf samenstellen. Zo wordt een horloge meer dan alleen een sieraad. Een houten horloge is een modieus, persoonlijk en uniek statement.

Custom made: persoonlijke tekst in je houten horloge

Ga voor een origineel cadeau en geeft een houten horloge voor dames cadeau. Dit cadeau kan namelijk volledig gepersonaliseerd worden. Ook is een houten horloge een must-have voor dit moment. Het kan gepersonaliseerd worden door er bijvoorbeeld een persoonlijke tekst in te laten graveren. Creative Use of Technology doet dit met een lasergraveermachine. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld een naam, een datum of een persoonlijke tekst. Zo draag jij binnenkort een mooi horloge met je eigen tekst erin. Persoonlijker kan bijna niet! Een gepersonaliseerd horloge is ook een origineel cadeau bijvoorbeeld voor Valentijnsdag, Moeder- of Vaderdag of als verjaardagscadeau. Geef nu een origineel cadeau aan je vader, je moeder, broertje, zus, vriend of vriendin.

Specificaties van een houten horloge

Een groot horloge is niet altijd even mooi om elke pols. Het is ook geen probleem om te kizen uit verschillende variante. De houten horloges zijn in 43mm, 36mm of 34mm te leveren. Alle drie de formaten kunnen zowel door heren als door dames worden gedragen. Dan kun je kiezen of je horloge een lichte, bamboe houten kleur moet hebben of een donkere sandel houten kleur. Dan kun je nog kiezen tussen een leren band over een houten schakelband. Je kunt op de achterkant van het horloge een persoonlijke tekst laten graveren door Creative Use of Technology. Goed om te weten is ook dat het horloge spatwaterdicht is. Dit wil zeggen dat je wel je handen kunt wassen met het horloge aan maar dat je er niet mee kunt douchen of zwemmen.

Comments are closed.