i2D
Artikel Portaal

Foutloos Engels leren spreken, lezen en schrijven met een cursus Engels bij The English Center

Tijdens een taalcursus Engels leer je over Engelse grammatica, uitspraak, lezen en luisteren. Daarnaast leer je converstaties en discussies voeren in het Engels. Bij een taalcursus Engels bij The English Center bepaal je zelf wat je leert. Wil je beter Engels leren lezen, beter leren converseren en discussiëren of heb je binnenkort een business meeting in het Engels? Voor elk doel is er een geschikte cursus om snel Engels te leren. 

The English Center biedt onder andere Zakelijk Engels Coaching, Executive Communicatie Training, Zakelijk Engels schrijven,  Spreken in het openbaar (toespraken), Presenteren in het Engels, enz. Snel Engels leren is goed te doen als je een goede en ervaren docent hebt.

Taleninstituut The English Center in Amsterdam is the place to be voor een cursus Engels voor beginners en gevorderden

Door het volgen van een cursus Engels leer je binnen zeer korte tijd Engels spreken, lezen en schrijven. Snel Engels leren is goed te doen als je een goede en ervaren docent hebt. Al gauw zie je de eerste resultaten.

Voor elk startniveau is er een geschikte spoedcursus Engels. Wil je jezelf duidelijk kunnen maken op vakantie? Of streef je naar perfectie en wil je de Engelse grammatica tot in de puntjes beheersen? Bij The English Center kan je snel Engels leren.

Meld je vandaag nog aan voor een taalcursus Engels en voel je zekerder.

Via de website kun je jezelf direct inschrijven voor een van de vele taalcursussen Engels. En handig om te weten: ze spreken er ook Nederlands. Volg nu een cursus Engels zodat ook jij binnenkort perfect Engels spreekt en schrijft .

http://englishcenter.nl

Comments are closed.