i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Financieel’ Category

Slapend geld verdienen met de Smart Crypto Bot?

woensdag, november 20th, 2019

In tegenstelling tot de traditionele aandelenmarkt, is de cryptomarkt altijd open. Je kunt er 24 uur per dag en 365 dagen per jaar handelen in cryptocurrency’s. Ben jij iemand die op die manier zijn geld verdient, dan kan het dus lastig zijn een moment te vinden om te eten, te slapen en om naar de winkel te gaan. De cryptomarkt is wispelturig en als er zich een kans voordoet, dan is het belangrijk dat jij vooraan staat om deze te grijpen. De Smart Crypto Bot kan je daarbij helpen, want deze handelt voor jou als jij even niet beschikbaar bent.

Wat is de Smart Crypto Bot?

De Smart Crypto Bot is niets anders dan een computerprogramma die werkt met algoritmes. Jij stelt in wat je wilt dat het programma doet en deze zal exact zo handelen als jij aangeeft. Door trends in de koersen te herkennen en door te communiceren met jouw exchange kan deze robot jouw instructies uitvoeren terwijl je slaapt. Dit doet het zelfs als je computer uit staat en jij in droomland bent. Met de Smart Crypto Bot ben je dus altijd aan het handelen en kun je volop profiteren van het 24/7 karakter van de cryptomarkt.

De voordelen van de Smart Crypto Bot

Als je gebruik maakt van de Smart Crypto Bot, dan kun je dus van het grote voordeel profiteren dat je niet achter je scherm hoeft te zitten om toch op de cryptomarkt actief te blijven. Je krijgt meer tijd voor jezelf en kunt even weg om de boodschappen te doen zonder dat je bang hoeft te zijn een grote deal te missen. Tegelijkertijd zal de Bot alleen reageren op algoritmes en komen emoties er niet bij kijken. Een Smart Crypto Bot kan jou dus mogelijk behoeden van het maken van een verkeerde beslissing.

De risico’s

Uiteraard zijn er ook risico’s. Als je de Smart Crypto Bot bijvoorbeeld verkeerd instelt en je gaat slapen, dan is het mogelijk dat je grote verliezen draait. Daarnaast blijft het software en als er een kleine fout in de programmering is gemaakt, dan kan dit grote gevolgen hebben. Daarom kun je de Smart Crypto Bot eerst een week gratis uitproberen voordat je de software aanschaft. Op die manier kun je zien of dit voor jou een goede aanwinst is. Je moet dit soort programma’s zien als hulpmiddel en niet als wondermiddel. Stel je deze goed in, dan zijn ze de investering meer dan waard.

Handelen met crypto? eToro review en ervaring

zondag, augustus 18th, 2019

Het is zeker een goed handelsplatform!

Met hun nieuw geïntegreerde eToro handels- en sociaal investeringsplatform biedt eToro, naast hun mobiele app, handelaren een fantastische kans in dit opwindende nieuwe veld. Hoewel eToro niet ideaal zal zijn als u minder populaire cryptocurrencies wilt verhandelen, is het een uitstekende oplossing voor mensen die alleen om de groten geven of die hetzelfde platform voor zowel fiat- als crypto-transacties moeten gebruiken. Bovendien stelt eToro ook grenzen aan hoeveel u kunt investeren in elke individuele handelaar.

Is etoro betrouwbaar?

Het beste middel om te kiezen of eToro een scam is, is om echt door de website te kijken. Etoro lijkt oplichterij en hun werknemers lijken dwangmatige leugenaars te zijn. Hoewel eToro een belangrijke speler is op het gebied van cryptocurrency-handel, is de provider veel meer dan dit. Geen reden om te geloven dat eToro een oplichterij is. Over het algemeen heeft eToro uitstekend werk verricht met zijn mobiele ervaring. Ons conclusie is echter dat eToro zeker wel een betrouwbare partij is, je kunt hier meer informatie lezen en ook eToro ervaringen van andere lezen. Of ga hier naar de officiele eToro website.

Sommigen geven de voorkeur aan riskantere transacties, anderen geven de voorkeur aan rustigere beleggingen. Vandaar dat open transacties in de loop van de tijd moeten worden gemonitord om te voorkomen dat de overnachtingskosten worden verhoogd om te beginnen met optellen. CFD-handel speelt een belangrijke rol op eToro, omdat veel van de transacties met crypto nog steeds CFD’s zijn in plaats van het echte actief te behandelen. Hun eigen online eToro handels- en sociaal investeringsplatform is vrij eenvoudig te gebruiken en biedt een volledig gratis oefenaccount alleen voor registratie. In dit verband moet worden opgemerkt dat u de te kopiëren handelaren op basis van de prestaties kunt selecteren op basis van tijd. Aan de andere kant kunnen zelfgeleide handelaren CopyFunds ook gebruiken om hun eigen handel te diversifiëren, wat het potentieel voordelig maakt voor alle eToro-klanten.

Hoe werkt etoro?

Hoe het eToro-platform werkt: Er zijn twee soorten handelaren op eToro. Dit platform is bedoeld om handelaren op te leiden en hen een investeringsplatform te bieden. Er zijn ook een aantal manieren waarop het platform u aantrekt, of u nu transacties hebt uitgevoerd of gewoon de informatie bekijkt en de essentiële valutaparen uitkiest om te verhandelen.

De nieuwste add-on voor het eToro-handelsplatform is de capaciteit van het platform waarmee u moeiteloos in cryptocurrencies kunt handelen. De voordelen van het gebruik van eToro omvatten de mogelijkheid om met verschillende gebruikers te communiceren via openbare discussies en chats, samen met de mogelijkheid om verschillende handelaren automatisch te kopiëren. Andere voordelen van eToro zijn onder meer de exacte, duidelijke afbeeldingen die het eenvoudig maken om over het platform te bewegen en te handelen.

Sla uw huisraad op bij Opslagruimte Amersfoort

zaterdag, augustus 3rd, 2019

Voor al uw overtollige spullen waar u even geen raad mee weet is er Opslagruimte in Amersfoort beschikbaar. Verhuizing aanstaande, en alvast aan het opruimen? Heel slim, maar waar moet je met al die spullen naartoe? Te goed om weg te gooien, en er is vast wel een andere liefhebber. Dan is een Opslagruimte in Amersfoort een ideale oplossing. Of, u gaat verhuizen en moet uw oude woning voor een bepaalde datum verlaten, maar de nieuwe woonruimte is nog niet beschikbaar, waar moet je dan tijdelijk naartoe met je huisraad? Gewoon een Opslagruimte in Amersfoort huren voor de periode die jij denkt nodig te hebben. Ideaal toch? 

Voor elke periode, korter of langer, te huur

Als u voor een hele korte periode een opslagruimte in Amersfoort zoekt, of voor wat langer omdat u een hele periode van huis bent, het maakt niet uit. Er zijn grotere maar ook kleinere ruimtes te huur, droog en verwarmd, dus uw spullen staan veilig. Elke ruimte wordt apart afgesloten waar u de sleutel van heeft. Een ideale oplossing voor een tijdelijke periode, en maakt en verhuizing een stuk minder stressvol. Ook voor huisontruimingen waar je gauw niet weet waar je met de huisraad naar toe moet, is een Opslagruimte in Amersfoort een oplossing. Stel dat je het huis van opa en oma moet leegruimen omdat er maar een klein gedeelte van de huisraad mee mag naar het verzorgingstehuis, waar moet je zo gauw naartoe met de rest? Het is te mooi om zomaar naar de kringloopwinkel te brengen, en dat wil je toch eerst es even rustig uitzoeken. 

Ook als je gaat samenwonen en eerst es rustig wilt uitzoeken wat je wilt houden en wat niet, is zo’n gehuurde ruimte ideaal en zeker het overwegen waard. En voor de prijs hoef je het niet te laten.


Boekhoudsoftware vergelijken in één oogopslag

zondag, januari 13th, 2019

Ben je op zoek naar een handig en bruikbaar online boekhoudpakket, maar is het door alle opties niet makkelijk om boekhoudsoftware te vergelijken en te kiezen tussen de vele opties die er zijn? Door alle mogelijkheden is het zeker niet eenvoudig om voor jou specifiek het best passende boekhoudprogramma te vinden.  Voor vrijwel elk type ondernemer zijn er wel boekhoudprogramma’s of boekhoudpakketten te vinden die zich specifiek op dat type ondernemer richten. Zo zijn er boekhoudpakketten voor zzp’ers, boekhoudpakketten voor verenigingen en stichtingen en boekhoudpakketten voor grotere organisaties.

Uiteraard verschillen de boekhoudprogramma’s in functionaliteiten en opties. Zo is er software waar je automatisch je BTW aangifte kunt doen met een koppeling, je een factuur kunt opmaken, je exact alle gewerkte uren kunt bijhouden en nog veel meer. Wanneer je daar geen behoefte aan hebt neem je een kleiner pakket met weinig functies dat zich alleen maar op het boekhouden richt.

Voor kleine ondernemingen zijn er vaak pakketten die zeer eenvoudig in het gebruik zijn en een makkelijk overzicht bieden, waardoor je nauwelijks kennis hoeft te hebben van boekhouden en direct aan de slag kan. Voor grotere organisaties zijn de boekhoudpakketten wat uitgebreider en is er dus wel al enige basiskennis nodig om de boekhouding te kunnen doen. Door al deze factoren is het vrij lastig om de perfecte boekhoudsoftware voor jouw organisatie te vinden.

Een online boekhoudprogramma vergelijken dat ideaal is voor jou als zelfstandige of voor jouw stichting, vereniging of bedrijf wordt erg makkelijk op de website van boekhoudprogramma-vergelijken.com. Hier heb je een mooi overzicht van alle boekhoudsoftware, de functionaliteiten en kosten van de programma’s en je leest reviews van andere gebruikers. Vind jouw ideale boekhoudprogramma vandaag nog online! 

https://www.boekhoudprogramma-vergelijken.com/

Krediet afsluiten? Ontvang advies van financieel specialist!

vrijdag, november 24th, 2017

Het is verstandig om een specialist in te schakelen als u een krediet wilt afsluiten. U sluit niet iedere dag een lening af en u wilt een weloverwogen keuze maken. Lenen is namelijk niet gemakkelijk. Sterker nog, lenen is niet eens altijd mogelijk. Dat is waarom het zo belangrijk is om advies van een specialist in te winnen voordat u een persoonlijke lening gaat aanvragen. Zo’n specialist is Blokweg Financieel Adviseurs B.V. Zij bekijken uw persoonlijke situatie nauwkeurig. Op basis daarvan geeft men u advies over het type lening dat het best bij u past, zowel op basis van uw huidige situaties als van uw persoonlijke behoefte.

Persoonlijke lening aanvragen? Kies voor maatwerk!

Het afsluiten van een krediet is voor iedereen anders. U heeft in uw persoonlijke situatie andere behoeften dan iemand anders. Waarom zou u dan kiezen voor een standaard krediet als u ook voor een persoonlijk krediet kan kiezen? Dat is wat ze bij Blokweg verzekeringen en financieringen ook denken. Deze specialist biedt u namelijk maatwerkoplossingen wanneer u er uw persoonlijke lening gaat aanvragen. Zo kijkt de specialist naar uw persoonlijke situatie en geeft u op basis hiervan persoonlijk advies. Dit heeft als gevolg dat u een krediet kunt afsluiten dat perfect voldoet aan uw behoeften en dat precies bij uw situatie past.

Wat voor krediet wilt u gaan afsluiten?

U kunt bij de financieel specialist Blokweg Financieel Adviseurs B.V. terecht voor twee verschillende leningsvormen. Dit zijn het aflopend krediet en het doorlopend krediet. Beide leningsvormen hebben zo hun eigenschappen en voordelen. Bij het afsluiten van het aflopend krediet ontvangt u eenmalig een geldbedrag. Dit bedrag betaalt u per maand terug. Hierbij staat de rente vast voor de gehele periode, dus deze kan niet plots hoger worden. Ook kunt u een doorlopende persoonlijke lening aanvragen. Hierbij wordt er een bedrag afgesproken. U kunt tot dit limiet geld opnemen. Deze kredietvorm biedt u enorm veel flexibiliteit. U kunt dan ook zowel geld opnemen als terugbetalen wanneer u wilt, mits u onder de limiet blijft. Niet zeker welke kredietvorm voor u het beste is? Vraag de specialist om advies!

Handelen met de Ethereum koers, is het de toekomst?

maandag, november 20th, 2017

Wisselende koers van Ethereum
Als je koers van ethereum volgt ben je het waarschijnlijk met me eens dat de koers van Ethereum enorm kan schommelen, dit noemen we een volatiele koers. Wanneer je hier onderzoek naar doet kun je hier een goed zakcent mee verdienen. Toch is het aangeraden om alleen euro’s te storten die je daadwerkelijk kunt missen. Het gebeurt helaas nog steeds, veel mensen trekken hun complete spaarrekening leeg en storten deze om Ethereum te kopen in de hoop dat de Ethereum koers hard omhoog gaat. Dat is niet verstandig!

Uit paniek Ethereum verkopen
Wanneer deze mensen zien dat de ethereum een kleine daling heeft, besluiten ze uit paniek dan toch maar alles te verkopen en alles weer terug te storten. Een week later zien ze dat de koers van Ethereum weer een stijging aan het maken is en besluiten ze alles weer te storten om alles weer op een hoge koers te kopen. Dit noemen we “dumb trading“, dit is wat vaak gebeurt bij beginners. Het is daarom verstandig om goed onderzoek te doen en zelf te beslissen op welke koers prijs je wilt gaan inkopen en je weer wilt verkopen.

Grote brokers spelen mee
Op de financiele markt (dus ook in de wereld van Ethereum) zijn er grote spelers, die met grote kapitalen werken. Zij beschikken over een onwijs groot geldbedrag en kunnen voor enorme wijzigingen zorgen in de Ethereum koers. Vaak werken deze grote spelers in groepen en beslissen ze samen op welke koers prijs ze Ethereum gaan verkopen, dit noemen we een “dump“. Met deze dump zorgen ze ervoor dat de koers enorm daalt. Wat ze dan doen? Is met alle winsten die ze hebben weer inkopen! Dit noemen we een “pump“.

Investeren op korte termijn
Wil je snel geld verdienen? Dan kun je vandaag nog beginnen en via de website van koersethereum.nl de koers bekijken en een broker kiezen, geld storten en ETH’s (ethereum) gaan kopen, deze kun je direct weer verkopen als je dat wilt. Omdat Ethereum een volatiele koers heeft kun je hier geld mee verdienen. Toch raden we je aan om voor het lange termijn te gaan, Ethereum heeft namelijk oneindige mogelijkheden en dat hebben grote bedrijven als JP Morgan, Microsoft ook opgemerkt, momenteel doen zij experimenten en maken zij gebruik van het Ethereum netwerk. Dit zagen we terug in de koers.

Laat uw administratie doen door een accountant in Barendrecht

donderdag, juli 6th, 2017

Uw administratie bijhouden kan veel tijd in beslag nemen waardoor u niet meer aan andere belangrijke zaken toekomt. Dit is dan ook een reden om een accountant in te schakelen. Fidor is een erkende accountant nabij Barendrecht. Het is dan ook van groot belang dat de administratie op orde is om te voldoen aan de eisen die de wet- en regelgeving stelt aan ondernemingen. Echter ook voor uzelf, als ondernemer zijnde, is het zeker nuttig om te zorgen dat uw administratie goed op orde is, al dan niet met behulp van een kundig accountant in regio Barendrecht. De administratie dient namelijk als basis voor belangrijke ondernemersbeslissingen die u maakt. Deze kan dus ook maar beter kloppend en betrouwbaar zijn.

Een accountant in Barendrecht zorgt dat uw belastingaangifte correct is

Ziet u er ook altijd weer tegenop om uw belastingaangifte te doen? Een accountant helpt u graag bij de begeleiding van uw aangifte zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De fiscale wet- en regelgeving blijven steeds veranderen. Als ondernemer is het lastig om hier constant van op de hoogte te blijven. Toch is dit wel belangrijk. De fiscale regels dienen dan ook vaak als basis voor belangrijke beslissingen die u maakt als ondernemer. Een accountant in de regio van Barendrecht is volledig op de hoogte van alle fiscale regels en alle recente ontwikkelingen hiervan. Hierdoor kan deze accountant in de regio van Barendrecht dan ook dienen als uw fiscale adviseur en partner. Zo weet u dat u fiscaal de juiste keuze maakt.

Bij een accountant in Barendrecht profiteert u van een persoonlijke benadering

Persoonlijk en deskundig advies, dat is waar u op kunt rekenen bij de accountant in Barendrecht. Bij Fidor maken ze gebruik van technische mogelijkheden die geheel up-to-date zijn. Dit bespaart flink wat tijd. Dat is fijn, want zo kunt u zich richten op wat écht belangrijk is voor uw onderneming, wat u bezighoudt. De accountant in Barendrecht kan u hiermee begeleiden en denkt graag met u mee. Zo kunt u rekenen op persoonlijk advies en begeleiding op de gebieden die ú bezighouden. Gedreven, laagdrempelig, innovatief en verrassend persoonlijk. Dat is exact wat u kunt verwachten een professionele accountant in de omgeving van Barendrecht.

Risicomanagement, data-analyse en gegevensverwerking: accountant Gouda en Alphen aan den Rijn helpt

woensdag, mei 31st, 2017

Met het oog op de toekomst is het voor ondernemers verstandig te bekijken hoe ze die toekomst gaan inrichten. Maar het kan lastig zijn moeilijke beslissingen voor de toekomst te maken als u nog niet precies weet hoe die toekomst eruit gaat zien. Daarom kunt u een professioneel accountant in de regio Gouda en Alphen aan den Rijn inschakelen. Door de enorme ervaring die zo’n specialist heeft opgebouwd, kan die u scherpzinnig en toekomstgericht adviseren. In welke branche u werkzaam bent, maakt dan helemaal niets uit. De accountant uit de regio Gouda en Alphen aan den Rijn leest zich altijd in, leert daardoor bij, en levert vervolgens advies over onderwerpen als risicomanagement, data-analyse en gegevensverwerking.

Succesvol ondernemen met de hulp van de accountant in de regio Alphen aan den Rijn en Gouda

Wilt u succesvol ondernemen? Dan is het verstandig een belastingadviseur in Alphen aan den Rijn of Gouda in te schakelen. Succesvol ondernemen zit namelijk behoorlijk ingewikkeld in elkaar. Elk onderdeel van het ondernemerschap vraagt om een andere aanpak. Een accountant in de regio Alphen aan den Rijn en Gouda kan u aansturen en begeleiden bij die verschillende onderdelen. Wilt u bijvoorbeeld binnenkort uw onderneming beginnen? Dan helpt de accountant u met een goede voorbereiding tijdens het opstarten van uw onderneming. Zit u er juist middenin en wilt u niets over het hoofd zien? Dan helpt een accountant u met het creëren van overzicht en stabiliteit. En bent u klaar voor ontwikkeling en innovatie? Ook dan kan de accountant uit de regio Alphen aan den Rijn en Gouda u helpen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door Accountant in omgeving Gouda en Alphen aan den Rijn

Heeft u al wel eens gehoord van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Zo niet, dan is het wellicht tijd er eens mee te starten! Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hangt samen met duurzame bedrijfsvoering, wat betekent dat bij iedere bedrijfsbeslissing een afweging wordt gemaakt tussen de verschillende maatschappelijke en economische effecten van die beslissing. Wilt u Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen binnen uw onderneming en wilt u daar hulp bij? Dan staat een accountant in de omgeving Gouda en Alphen aan den Rijn voor u klaar. Die accountant hecht namelijk groot belang aan een menswaardige samenleving, een gezonde toekomst voor volgende generaties en een beter milieu. De accountant uit de omgeving Gouda en Alphen aan den Rijn verzekert u dan ook van professioneel advies en begeleiding op een zo verantwoord mogelijke manier.

Leren beleggen is belangrijk

maandag, september 5th, 2016

Beleggen word vaak gezien als iets wat alleen mensen met veel geld doen, dit was in het verleden ook zo. In de tijd van de VOC waren schepen van groot belang, en deze schepen koste ook een hoop geld. Als oplossingen hadden ze bedacht om aandelen te gaan verkopen om zo de schepen te kunnen financieren. De beleggers hadden als oogpunt rendement te generen elke keer als de schepen wederkeerde. Bij een sterk en goedlopend schip had je zo je investering terugverdient.

Het “moderne beleggen” is pas ontstaan toen de beurzen werden opgericht. In Nederland is dat de AEX en in Amerika zijn dan bijvoorbeeld de Down Jones en NASDAQ. Op deze beurzen kunnen bedrijven hun aandelen aanbieden en zullen ze verhandeld worden. Het kopen van aandelen kan zeer winstgevend zijn. Als het bedrijf goed loopt kan de waarde van je aandeel aanzienlijk stijgen en kan de dividend uitkering ook stijgen. Dit kan natuurlijk ook andersom, waardoor het risico van beleggen vrij hoog is. Het is daarom belangrijk dat je weet wat je doet, en niet zomaar geld gaat stoppen in bedrijven.

Tegenwoordig hoef je niet meer naar de beurs om te kunnen beleggen maar kan je snel en simpel online beleggen. Dit maakt beleggen een stuk toegankelijker voor iedereen. Beleggen mag dan wel een stuk makkelijker gaan maar dit betekent nog niet dat iedereen het kan en meteen moet doen. Enige voorbereiding en kennis voordat je gaat beleggen is essentieel om succesvol te zijn. Je kan vrij eenvoudig leren beleggen op het internet. De ins en outs van beleggen worden je geleerd en waar je op moet letten waar en waarop je belegd. Je hoeft ook niet meteen voor echt geld te gaan beleggen, door middel van een demo kan je eerst oefenen voordat je voor echt geld gaat beleggen.

http://leerbeleggen.com/

Wat voor incassokosten zijn er?

woensdag, augustus 31st, 2016

Afgelopen week ben ik opzoek gegaan naar een incassobureau zonder incassokosten. Ik heb al weken last van verschillende klanten die niet willen betalen, of niet kunnen betalen. Daarom ben ik opzoek gegaan naar dingen die ik kan doen om het op te lossen. Er stonden veel tips. Zo stond er een stappenplan die je kan volgen om te kijken wat voor stappen je kan ondernemen. Zo las ik dat je ze moet benaderen door te bellen of te mailen. Maar dit liep niet echt positief af. Ook stond er als tip dat je een betalingsherinnering kan sturen. Hierin moet je dan het moeten betalen bedrag moeten zetten en daarnaast moet je daar ook in zetten hoeveel dagen de klant heeft om dit te betalen. Dit heb ik dus ook gedaan maar daar van uit heb ik ook geen reactie gekregen en geen geld ontvangen. Lees in deze blog de acties die ik ondernomen heb en wie mij daarmee heeft geholpen.

Wat zijn Incassokosten

Ik ben dus verder gaan zoeken naar acties die ik nog kon ondernemen en daar van uit heb ik de beslissing genomen dat ik geholpen wil worden door een incassobureau. Ik zoek er echter wel één waar ik geen incassokosten heb, maar die verhaalt worden op de debiteur. Ik ben gaan googelen op incassobureau zonder incassokosten en ik kwam uit bij Van Loon Incasso Advocaten. Dit is een incassobureau in Veenendaal die naast incassobureau ook advocatenkantoor zijn. Super als je over moet gaan naar de rechter om een beslag legging aan te vragen. Incassokosten zijn kosten zoals administratiekosten en kosten die het bureau maakt. Ik heb Van Loon ingeschakeld omdat ik daar geen incassokosten heb. Inmiddels heb ik dankzij hen het geld ontvangen en kan ik weer gerust aan het werk zonder gek te worden van die debiteuren.