i2D
Artikel Portaal

Familiefoto’s

Familiefoto's

Familiefoto’s voor Raalte en omgeving

De Fotostudio van fotograaf Vincent Hartman in het Sallandse Heino, gemeente Raalte verzorgt verschillende disciplines fotografie voor particuliere opdrachtgevers. Vele gezinnen uit de regio Zwolle en Raalte hebben de weg naar de studio al gevonden voor familiefoto’s, foto’s van de kinderen, zwangerschap of babyfotografie. Ook is het de uitgelezenplek voor een eerste kennismaking voor een trouwreportage. Fotostudio Vincent Hartman Fotografie geniet lokale bekendheid door zijn foto’s in uitgaves als de Roalter Wind, Hoezo Heino?, het Beleven magazine van Salland Wonen en diverse eenmalige uitgaves. Daarnaast verzorgt de fotograaf de fotografie voor diverse bedrijven uit het MKB, de gemeente Raalte, Zorggroep Raalte, de gemeente Olst-Wijhe en de provincie Overijssel.

Fotostudio Raalte

In de fotostudio worden groepen gefotografeerdtot ongeveer 15 personen. Op locatie kunnen  familie groepsfoto’s gemaakt worden tot ongeveer 60 personen. Hiervoor heeft de studio een mobiel achtergrondsysteem met een maximale breedte van 12 meter. De lokatie van uw familiefeest kan in enkele uren omgetoverd worden tot volledige fotostudio en de shoot zelf neemt voor de gasten weinig tijd in beslag. U bent dan verlost van de omgeving van de horecagelegenheid, met lampen, schilderijtjes aan de muur en andere zaken die de aandacht afleiden.

De studio zelf heeft een vaste rondwand waarin we met kleinere groepen flexibel zijn in de opstellingen waardoor de familiefoto’s een stuk speelser en minder stijf zijn dan enkele jaren geleden. Ook kunnen we hier werken met donkere achtergronden, gekleurd licht en harder gerichter licht om wat stoerdere platen te maken van tieners bijvoorbeeld.

Wij nodigen u uit de foto’s op de website te bekijken en ontmoeten u graag in de fotostudio.

Bezoek de website voor meer informatie : Familiefoto’s

Comments are closed.