i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Eten en drinken’ Category

Wij geven u tips over professionele koffiesmachines

dinsdag, februari 19th, 2019

Uw medewerkers en klanten tevreden houden? Dat begint bij goede koffie. En goede koffie begint weer bij een professionele koffiemachine. Wilt u daar meer over weten? Lees dan verder!

Welke soorten koffie worden er gedronken?

Dat koffie steeds populairder wordt, hoeven we u waarschijnlijk niet uit te leggen. Waar men vroeger tevreden was met een ‘simpel kopje koffie’, zijn er nu veel andere soorten koffie die veel gedronken worden. En ook op het werk is het erg van belang dat er verschillende soorten koffie gedronken kunnen worden. Met al die soorten is het soms lastig om een keuze te maken. Dus wat zijn eigenlijk de meest gedronken soorten koffie?

* Espresso, een klein kopje zeer geconcentreerde koffie, door onder hoge druk water door gemalen koffie te persen.

* Cappuccino, gelijke delen espresso met melk en melkschuim.

* Latte macchiato, letter vertaald: melk bevlekt. Bij een latte macchiato wordt een shot espresso toegevoegd aan de melk, niet de melk aan de espresso.
 * Café lungo, minder sterke espresso.

* Café corretto, espresso met een scheutje drank.

Koffiemachine soorten

Welke soort koffiemachine past nu eigenlijk bij uw bedrijf? Dat kunt u alleen maar zeggen als u goed heeft gekeken naar de verschillende voordelen, de nodige capaciteit en de nodige koffievariaties. Deze keuze is natuurlijk lastig, dat begrijpen we. Daarom geven wij je een paar voorbeelden van fijne professionele koffiemachines voor op het werk.

* Faema

* Rex Royal

* Animo

* Etna

* Jura


Deze koffiemachines zijn geschikt voor verschillende doeleinden door de grote capaciteit en veelzijdigheid voor het echte barista-gevoel, maar dan op het werk! De apparaten hebben veel vermogen. Veel medewerkers in dienst? Dan heeft de Rex Royal misschien wel uw voorkeur. Geeft u veel om hygiene? Kijk dan eens naar de Jura. Deze biedt namelijk hygienegarantie.

De meest gedronken koffiebonen

Denk naast de aanschaf van een koffiezetapparaat ook eens aan de bonen die u gebruikt. De twee meest gebruikte soorten koffie zijn Arabica en Robusta. Robusta bonen maken over het algemeen meer cafeïne aan dan Arabica bonen. Arabica bonen worden wel het meeste gedronken in Nederland. Toch is het grootste verschil tussen de twee, de smaak. Smaak is erg persoonlijk. Daarom kunt u Arabica- en Robusta bonen met elkaar mengen naar eigen smaak. Zo heeft u uw eigen koffiesmaak. Toch zijn Arabica bonen veruit de populairste bonen in Nederland. Deac verkoopt daarom biologische Arabica bonen voor uw professionele koffiemachine op het werk. Van Organico en Royal Dutch Espresso, tot Twents Koffie, u heeft de keuze tussen veel soorten Arabica bonen die stuk voor stuk een lekker bakje koffie verzorgen.

Ga voor een koffiemachine op het werk die past bij uw bedrijf. Zo heeft u er namelijk het meeste plezier van. Bent u benieuwd naar meer informatie? Of meer weten over koffie- en theeconcepten? Kijk dan eens op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/

Het catering bedrijf in Oosterhout verzorgt een walking dinner

donderdag, november 30th, 2017

Gaat u voor de walking dinner van het catering bedrijf? Goede keuze! In veel bedrijven werken bijvoorbeeld veel medewerkers die van buitenaf komen. Door een walking dinner te organiseren bij een catering bedrijf kunnen werknemers én elkaar beter leren kennen, wat de samenwerking binnen uw organisatie ten goede komst, én ze ontdekken meteen de stad. Baans Catering is een catering bedrijf in Oosterhout en organiseert op aanvraag walking dinners in bijvoorbeeld Breda. Het diner wordt genuttigd op diverse unieke locaties in de stad en evenals de locaties, zijn ook de geserveerde gerechten uniek en van een niveau dat boven de concurrentie uitstijgt.

Borrels, live cooking, of een totaalfeest, de catering in Oosterhout zet voor u een tandje bij

Wilt u hapjes bestellen bij de catering in Oosterhout? Of wilt u uw gasten een echte maaltijd voorschotelen? Maar waarom zou u van uw evenement geen beleving laten maken? Eten is buiten een noodzaak, ook vaak een sociale activiteit. Geen wonder ook dat veel zakelijke besprekingen of het sluiten van deals gebeuren onder het genot van een hapje en een drankje. Baan Catering kan u de catering bieden die past bij iedere situatie. Dat betekent gerechten op niveau, bereid door uitstekende chefs en een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Live cooking, walking dinners of de totale verzorging van uw (bedrijfs)feest, de catering in Oosterhout is nog nooit zo luxe geweest!

Lekkere hapjes voor een ontspannen bijeenkomst regelt u bij een culinair catering bedrijf

Maak van uw evenement een echt culinair uitstapje. En voor een goed verzorgde catering in Oosterhout en omstreken heeft Baans Catering alles in huis om van uw dag een succes te maken. Dit catering bedrijf biedt u net even wat meer dan de standaard hapjes en gerechten die u wellicht gewend bent van een cateraar. Ook blijft de dienstverlening niet beperkt tot het uitserveren van een buffet, maar kunnen zij voor u het eten tot een beleving maken. Middels life cooking, walking dinners en unieke en bovenal smakelijke gerechten wordt het een bijeenkomst die men nog lang zal heugen!

Hele zalm kopen? Bestel eenvoudig online!

dinsdag, september 5th, 2017

Vroeger moest u vroeg opstaan om naar de viskraam te gaan als u een hele zalm wilde kopen. Of u moest zelfs naar een gespecialiseerde vishandel. Tegenwoordig is het een en ander veranderd. Nog steeds kunt u naar de markt of naar een vishandel om uw verse zalm te kopen, maar u kunt uw verse vis vandaag de dag ook gewoon bestellen via het internet. Dit kan bijvoorbeeld bij een visspeciaalzaak zoals Fieret’s Vishandel. Naast dat zij op de markt staan en een vishandel hebben, is het bij deze leverancier ook mogelijk om uw vis, zoals een hele zalm, te kopen via het internet. Deze wordt vervolgens binnen twee dagen vers bij u aan huis afgeleverd. Zo kunt u genieten van de lekkerste vis zonder daarvoor naar de markt of vishandel te hoeven.

Zalm kopen zoals u dat wilt, van gerookt en gekookt tot gemarineerd

U kunt een hele zalm kopen in een gespecialiseerde webshop. Vaak kunt u ook kiezen hoe u de zalm het liefst heeft. Wilt u uw zalm zo vers mogelijk, bijvoorbeeld een hele zalm, kopen? Of kiest u toch eerder voor gerookte, gekookte of zelfs gemarineerde zalm. Bij een online specialist op het gebied van allerlei soorten vis, Fieret’s Vishandel genaamd, vindt u het allemaal. U kunt al hun soorten vis, van een verse hele zalm tot een stuk gemarineerde zalm eenvoudig bestellen en bij u thuis laten bezorgen. Zo heeft u binnen een mum van tijd uw favoriete soort zalm of andere vis in huis.

Bij de specialist kunt u allerlei vis, zoals een hele zalm, kopen

Bent u een visliefhebber? Dan is de kans aanwezig dat u een verse zalm gaat kopen in een webshop. Heeft u bijvoorbeeld al eens gehoord van Fieret’s Vishandel? Bij deze visspecialist kunt u terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan allerlei verschillende soorten vis, schelp- en schaaldieren. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om gamba’s, coquilles of gemarineerde zalm te kopen? Het kan allemaal bij deze specialist op het gebied van vis. U hoeft er zelfs de deur niet voor uit. Nadat u er een bestelling met daarin uw favoriete soorten vis heeft geplaatst zorgen ze er zelfs voor dat deze binnen twee dagen vers en gekoeld bij u thuis wordt afgeleverd.

Glutenvrije haver of havermout met zorg geproduceerd door de specialist

donderdag, juli 27th, 2017

Glutenvrije havermout van de beste kwaliteit bestellen: bij de specialist is het mogelijk. Want natuurlijk wil je wel de lekkerste en beste producten eten als ontbijt. Dan is het verstandig deze producten alleen aan te schaffen bij een echte specialist, zoals Rosies B.V. Die kan je de juiste kwaliteit garanderen. Alleen als je glutenvrije haver of havermout aanschaft bij de specialist, dan weet je heel zeker dat deze producten met uiterste zorg zijn gefabriceerd en dat ze veilig zijn om te consumeren. Daarnaast kan de specialist je ook garanderen dat er geen onnatuurlijke stoffen aan de producten zijn toegevoegd (zoals geur-, kleur- en smaakstoffen). En misschien wel het belangrijkste: de specialist kan je een verzekeren van een heerlijke smaak.

Natuurlijke glutenvrije haver of havermout zonder geur-, kleur- en smaakstoffen

Besluit je glutenvrije haver te bestellen bij Rosies B.V., dan weet je zeker dat je natuurlijke producten ontvangt. Tegenwoordig worden er vaak geur-, kleur- en smaakstoffen aan ons eten toegevoegd. Maar steeds meer bedrijven worden zich ervan bewust dat producten ook op een natuurlijke manier kunnen worden gemaakt. Zo ook Rosies B.V., aanbieder van diverse glutenvrije ontbijtproducten, zoals glutenvrije haver en havermout. Kies je voor de producten van de specialist, dan weet je allereerst zeker dat ze geen gluten, tarwe of zuivel bevatten. Daarnaast zijn de producten vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen, van gehydrogeneerde vetten en van GMO-ingrediënten. Zo ontstaat er een natuurlijk product dat goed is voor het lichaam en dat iedereen kan eten. Glutenvrije haver of havermout is dan ook een heerlijk begin van de dag!

Glutenvrij dieet? Probeer de glutenvrije haver of havermout van de specialist eens!

Tegenwoordig eten steeds meer mensen glutenvrij. Uit dieetoverwegingen, maar bijvoorbeeld ook door een intolerantie. Daar horen natuurlijk ook de juiste ontbijtproducten bij. Deze producten moeten echter niet alleen glutenvrij zijn: dat ze lekker zijn is minstens zo belangrijk! Bij Rosies B.V., een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van glutenvrije ontbijtproducten, vind je een zeer ruim assortiment aan glutenvrije producten. Zo kun je bijvoorbeeld glutenvrije haver en glutenvrije havermout kopen. Tijdens het maken van deze glutenvrije haver en glutenvrije havermout is niet alleen rekening gehouden met het ontbreken van gluten, tarwe en zuivel, maar ook met de smaak. En dat proef je!

Vloeibare rook, vrij van schadelijke stoffen

dinsdag, maart 21st, 2017

Het traditionele roken van vlees boven een houtvuur is wel erg ouderwets geworden dankzij vloeibare rook. Dat is maar goed ook, want het roken van vlees boven een houtvuur is niet echt gezond, voor zowel mensen als het milieu en de stoffen die u liever niet binnenkrijgt, zoals teer en as, kunnen in het eten terecht komen. Probeer daarom eens de vloeibare rook van Red Arrow. Dit is een vloeistof die in een rookkast kan worden verneveld en in de resulterende rookwolk kunt u vlees net zo goed roken als op de traditionele manier, maar dan zonder de schadelijke effecten. Bij Smoky Light B.V. kunt u de liquid smoke kopen en uitproberen. U zult merken dat de smaak van vlees dat op deze manier wordt gerookt van de dezelfde kwaliteit is als van producten waarbij dat op de traditionele manier is gedaan.

Liquid smoke kopen voor het roken van vlees

Roken van vlees, dat is iets wat we al enorm lang doen. Zodra we als mens hebben geleerd om dieren te vangen en te eten, ontdekten we al de lekkere smaak van gerookt vlees waar we vandaag de dag nog steeds zo van kunnen genieten. Tegenwoordig weten we echter beter en blijkt dat het roken van vlees helemaal niet zo gezond is omdat er dan teer of andere schadelijke stoffen in het vlees terecht kunnen komen. Daarnaast is het roken van vlees niet al te best voor het milieu. Maar ja, de smaak van gerookt vlees is natuurlijk onvervangbaar, of niet? Tegenwoordig kunt u ook liquid smoke kopen, een vloeistof die u middels een rookgenerator kunt omzetten in vloeibare rook waarin uw vlees gerookt kan worden. Dus geen schadelijke stoffen meer en een geen kans op brand. Nog steeds krijgt uw vlees een mooie bruine kleur met vloeibare rook.

Unieke smaak door ham te roken met vloeibare rook

Houdt u ook zo van een gerookte smaak aan vlees? U bent niet de enige, want veel mensen kunnen een lekker stukje gerookt vlees enorm waarderen. Het roken van vlees gaat tegenwoordig toch wat anders in zijn werk dan vroeger. De traditionele manier van roken boven een houtvuur is namelijk een beetje achterhaald en om eerlijk te zijn ook niet heel gezond. Rook, as en teer kunnen het vlees binnendringen en dat is natuurlijk erg slecht voor de gezondheid. Door vloeibare rook te gebruiken kunt u echter dezelfde smaakervaring beleven, zonder dat u de kans loopt dat schadelijke stoffen in uw voedsel terecht komen. Ook de klassieke kleur die gerookt vlees oplevert, blijft door het kopen van een liquid smoke gewoon behouden.

Deskundig advies over de aanschaf van een thermobox

vrijdag, februari 24th, 2017

Deskundig advies over de aanschaf van een thermobox. Dat is wat u krijgt als u naar de showroom van een erkende leverancier komt. Het aanschaffen van een professionele thermobox is een vak apart. Waar moet u op letten en welk type box past het best bij uw toepassing. Hoewel er een groot online aanbod is op het gebied van thermoboxen en bijvoorbeeld een afruimwagen voor de horeca, is het vanaf het scherm vrij lastig te bepalen of deze producten aan uw voorwaarden voldoen. Zeker wanneer u producten op maat wilt laten maken is het slim om een specialist in te schakelen en langs te komen in de showroom. Hier staan alle producten uitgestald en kan er op basis van advies op maat een weloverwogen keuze worden gemaakt.

Temperatuur is een belangrijk onderdeel van de smaak: hou deze optimaal met behulp van thermobox

In de horeca wil je natuurlijk niet dat jouw eten op de verkeerde temperatuur geserveerd wordt. Daarom is het van belang om over een thermobox voor transport te beschikken. De temperatuur van een gerecht heeft de eigenschap altijd in de richting van de omgevingstemperatuur te gaan. Is het warm, dan geeft een gerecht warmte af. Een koud gerecht neemt warmte op. Het aanpassen van de omgevingstemperatuur aan die van een gerecht is echter niet voldoende. Het bewaren en/of vervoeren van etenswaar in een goed geïsoleerde thermobox biedt een uitkomst. Ook een afruimwagen is in de horeca onmisbaar. Het gerecht geeft hierdoor vrijwel geen warmte af aan de omgeving en neemt het ook niet meer op.

Een thermobox kan ook custom-made worden geleverd

Wist u dat thermoboxen te verkrijgen zijn met verschillende menu-verdeelsystemen en in verscheidene afmetingen? Een specialist geeft u hier graag meer informatie over. Naast standaard producten bieden veel leveranciers custom made oplossingen. Elke branche en afdeling stelt andere eisen aan thermoboxen en afruimwagens. Denk aan niet geïsoleerde boxen, actief gekoelde of verwarmde wagens en gekoppelde en ontkoppelde producten. Ook in centrale keukens wordt veel maatwerk geleverd. Bijvoorbeeld omdat de ruimte beperkt is. De levering van een multifunctionele wagen is dan doorgaans gewenst. Het is verstandig altijd vooraf de showroom van een specialist te bezoeken om inspiratie op te doen.

Verzorgde bbq thuis of bent u een liefhebber van gourmetten

vrijdag, februari 17th, 2017

U kunt kiezen voor een verzorgde bbq thuis. Maar als u geen liefhebber van barbecueën bent, dan is gourmetten misschien een goed alternatief. In de zomer is barbecueën onwijs populair. Zodra het een beetje lekker weer is, haalt heel Nederland massaal de barbecue tevoorschijn. Helaas is het in ons kikkerlandje regelmatig te slecht weer om te barbecueën. Als u dan toch wilt genieten van een lekker stukje vlees, kunt u ook kiezen voor gourmetten. Het is zelfs mogelijk om een verzorgde bbq of gourmet voor thuis te regelen. U laat dan al het vlees en andere lekkere hapjes, zoals salades, stokbrood en sauzen, bij u thuisbezorgen. Een gourmet of barbecue thuisbezorgd. Het kan echt! U kunt onbezorgd genieten, terwijl de leverancier van uw verzorgde bbq of gourmet voor thuis alle zorgen uit handen neemt.

Verzorgde bbq thuis: u hoeft niet eens af te wassen

Afwassen na een barbecue, dat is niet de meest leuke klus. Wanneer u kiest voor een volledig verzorgde bbq thuis, dan hoeft u de afwas niet zelf te doen! Barbecueën is zeer geliefd in de zomer. Lekker vlees bakken en genieten van al het lekkers, terwijl u een verfrissend drankje neemt. Enige nadeel is dat een bbq veel voorbereiding vereist. U moet bijvoorbeeld veel vlees en andere lekkernijen kopen en de barbecue voorbereiden. Gelukkig is dat tegenwoordig verleden tijd. U kunt namelijk een verzorgde bbq voor thuis bestellen. U kiest welk vlees en ander eten u graag zou hebben en dit wordt samen met borden, bestek, servetten, tangen en de barbecue bij u thuisbezorgd. Ook na de bbq kunt u nog altijd genieten van een uitstekende service. Zo hoeft u niet eens zelf de vaat te doen. Alles wordt gewoon weer opgehaald.

Barbecue thuisbezorgd: lekkers voor op ieder feestje

Een barbecue gratis thuisbezorgd? Laat het feestje maar beginnen! Een feestje is pas echt geslaagd als er ook wat lekkers wordt geserveerd. En dan hebben we het niet alleen over wat borrelhapjes of snacks. Verras uw gasten met een verzorgde bbq thuis of een uitgebreid buffet. Denk bijvoorbeeld aan een typisch Ollands of Mexicaans buffet. U kunt ook kiezen voor een party menu. Dan bent u er zeker van dat al uw gasten kunnen genieten van lekker eten. Een party menu kan bijvoorbeeld bestaan uit verschillende soorten vlees, stokbrood, salades, gekruide aardappeltjes en diverse smaken bavarois. Ook kan een barbecue worden thuisbezorgd als u een feest in de zomer organiseert. Als uw gasten na het buffet of de verzorgde bbq thuis nog altijd honger hebben, kunt u ze alsnog een lekkere hapjespan of bittergarnituur voorschotelen.

Pannenkoekenhuis in Brabant uitstekend geschikt voor eten met kleine kinderen

woensdag, december 14th, 2016

Kinderen moeten wel iets te doen hebben wanneer u als ouder met ze uit eten gaat. Zeker kleine kinderen vinden het moeilijk om lang stil te zitten. Het is dan ook lastig om te bepalen waar u uit eten gaat met het gezin. Het is een verstandige keuze om ze mee te nemen naar een pannenkoekenhuis in Brabant speciaal voor kinderen. In de zomer kunnen kinderen dan lekker buiten spelen, bijvoorbeeld op trampolines of schommels. Als het wat slechter weer is, is er vaak ook binnen nog genoeg te doen in een gezellig pannenkoekenhuis in Brabant. Bovendien hoeft u zeker niet bang te zijn dat ze het eten niet lekker zullen vinden. De meeste pannenkoekenhuizen hebben speciale menu’s voor kinderen en serveren pannenkoeken in de meest fantastische vormen en met veel lekkers erop. 

 

Voordelig uit eten in een pannenkoekenhuis in Brabant

Ook wanneer u niet veel te besteden heeft kunt u genieten van een heerlijk dagje of avondje uit. Bijvoorbeeld bij een pannenkoekenhuis in Brabant. Pannenkoeken zijn hartstikke lekker en vaak helemaal niet duur. Bovendien vindt u ook zeker een pannenkoekenhuis in Brabant waar u geregeld kunt profiteren van leuke kortingsacties. Pannenkoeken eten is lekker en voordelig. Er is bovendien keuze genoeg. Zo kunt u genieten van een heerlijke zoete of hartige pannenkoek. Er is voor iedereen pannenkoek die hij of zij lekker vindt. Als u voordelig uit eten wilt met het hele gezin is het dus zeker een goed idee om pannenkoeken te gaan eten.

 

Uitgebreid eten in een pannenkoekenhuis in Brabant

Met uw kinderen uit eten in een pannenkoekenhuis is niet alleen heel gezellig, het is ook ontzettend makkelijk. Want wie houdt er nu niet van pannenkoeken? Er is voor iedereen wel een pannenkoek die hij of zij lekker vindt. Houdt u meer van een zoete pannenkoek? Kies dan voor een pannenkoek met poedersuiker, aardbeien, banaan of Nutella! Voor de liefhebbers van een hartige pannenkoek is er ook voldoende keuze. Zo kunt u kiezen voor een pannenkoek met spek en kaas, ham en kaas en champignons, paprika en kaas. Van al deze pannenkoeken kunt u komen smullen bij een pannenkoekenhuis in Brabant. Als u daarna nog ruimte over heeft, kunt u ook nog genieten van een heerlijk nagerecht. Aangezien vooral kinderen gek zijn op pannenkoeken heeft vrijwel ieder pannenkoekenhuis in Brabant ook een speciaal kindermenu.

https://koeckers.nl/

Bestel een steak pakket met onder meer Tomahawk steak

vrijdag, november 11th, 2016

Bestel een steak pakket met onder meer Tomahawk steak. Jouw gasten zullen hun vingers erbij aflikken. Ga je binnenkort barbecueën, en wil je echt wat speciaals wegzetten? Bestel dan eens een compleet BBQ pakket. Zo heb je alles wat je nodig hebt bij elkaar om heerlijk te barbecueën. Je kunt vaak ook een pakket bestellen dat gevarieerd is en voor ieder wat wils is. Niet alleen met een heerlijke Tomahawk steak, kwalitatief hoogwaardig Angus vlees en spareribs, maar ook met lekkere burgers en kippenvleugels. Bestel het BBQ pakket dat voldoet aan al je wensen.

Bereid de lekkerste spareribs of heerlijk Angus vlees op de barbecue

Het bereiden van spareribs begint met de juiste voorbereiding. Op die manier bereik je het beste resultaat. Spareribs bereiden doe je natuurlijk op de barbecue. Maar hoe maak je nou echt lekkere spareribs? Eerst moeten de ribs afgespoeld worden en is het belangrijk om al het overtollige vet te verwijderen. Het is daarnaast ook erg belangrijk om het vliesje goed te verwijderen. Alles valt of staat vervolgens natuurlijk met de marinade! Spareribs leg je niet zonder kruiden of marinade op de barbecue. Maak bijvoorbeeld pittige spareribs, of juist zoete. Of ga voor een heerlijke balsamico marinade. Dit geldt natuurlijk ook voor andere stukken vlees, zoals een Tomahawk steak. Een stuk Angus vlees of een heerlijke steak leg je niet op de barbecue zonder dat deze goed gemarineerd is. Met een heel BBQ pakket is alles al lekker gemarineerd en hoef je dat zelf niet meer te doen, ook erg handig.

Verschillende soorten spareribs

Heb jij weleens gehoord van “baby back ribs” of “loin ribs”? Dat zijn de spareribs die in Nederland het meeste gegeten worden. Echte spareribs zijn echter die van de buikzijde. Deze zijn veel groter dan die van het gedeelte van de lende en hebben een veel stevigere structuur. Echter hebben ze ook veel meer smaak. Doordat ze zoveel groter zijn en een stevigere structuur hebben, is de bereidingstijd ook langer. Maar de heerlijke smaak is dat zeker waard. Maak ze op de barbecue, waar je ook heerlijke spareribs of Tomahawk steak kunt bereiden. Met een compleet BBQ pakket heb je zo voor iedereen wat wils op de barbecue!

Een onvergetelijk evenement: oesterman inhuren

donderdag, november 10th, 2016

Iedereen wil natuurlijk dat er nog lang nagepraat wordt over zijn of haar feest. Daarom kun je een oesterman inhuren. Een oesterman inhuren zorgt direct voor oestertainment op een feest of evenement. Oestertainment, wat is dat? Dat is de entertainment die verzorgd wordt door de oesterman. Het is ook mogelijk om een oestermeisje in te huren. Het is mogelijk om op locatie een oesterman in te huren, of juist op een beurs. De mogelijkheden zijn eindeloos. Door een oesterman in te huren ontstaat er een luxueuze sfeer die zelden overtroffen wordt. Op elke locatie maken zij er een culinair hoogstandje van door met champagne en oesters voor al je gasten klaar te staan. Verwacht een onvergetelijke avond met veel oestertainment als je een oesterman gaat inhuren!

Een oesterman inhuren voor een feest

Kan je feestje wel wat pit gebruiken? Echt iets unieks? Geef je binnenkort een feest, dat een stuk specialer moet zijn dan normale feestjes. Als je feestje een uitstekende en luxe sfeer moet hebben, dan is een oesterman inhuren een goed idee. Een oesterman verhoogt namelijk direct de sfeer van een feest. Maar wat doet een oesterman precies? Als je een oesterman gaat inhuren, verschijnt er iemand op je feest met een passie voor oesters. Het geeft je feest een culinair tintje en de oesterman zal ervoor zorgen dat iedereen op het feest gek wordt op oesters. Met sprankelend enthousiasme zal de oesterman iedereen kennis laten maken met de heerlijke smaak van verse oesters.

Een oesterman inhuren: een uniek concept

Wil je je gasten eens versteld doen staan? Dan kun je een oesterman inhuren. Een oesterman inhuren, daar heb je waarschijnlijk nog nooit van gehoord. Maar het kan zeker een sfeer verhogende en culinaire twist aan je evenement geven. Je kunt de oesterman inhuren voor het ‘sur place’ openen van oesters. Je gasten ondergaan een ware oesterervaring, al vanaf de eerste oester die voor ze gekraakt wordt. Op deze manier kan iedereen kennis maken met heerlijke oesters, waardoor er herhaaldelijk nieuwe oesterliefhebbers. Want oesters moet je samen beleven.  Dit is een erg uniek concept wat nog nooit eerder gedaan is. Daarom is het ook een erg unieke toevoeging aan je feest, evenement of andere gelegenheid!