i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Energie’ Category

Makkelijk energie besparen in huis door op je apparaten te letten

dinsdag, april 30th, 2019

Hoe kun je er voor zorgen dat je makkelijk energie kunt besparen? Nou dat is in huis gelukkig op een aantal manieren mogelijk. Zo kun je makkelijk besparen door je koelkast effectief in te stellen, door je waterkoker te gebruiken en je kunt tijdens het wassen ook nog je best doen om duurzaam aan de slag te gaan. Daarnaast heb je nog meer mogelijkheden om makkelijk te besparen op je energierekening.

Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met het overstappen van energie of kun je een vergelijking maken op het internet om een goedkopere energieleverancier te vinden. Allereerst zorgen we er voor dat je met een aantal handige tips in huis op weg wordt geholpen. Lees snel verder om een aantal handige huiselijke tips mee te nemen bij het besparen van energie

Maak gebruik van je waterkoker om water op te warmen

Of thee of koffie zorg er voor dat je water verwarmt in de waterkoker. Het is sneller en verbruikt minder energie dan de pot op het fornuis. Voorbeeld: u bespaart ongeveer 46 euro en 100 kilo koolstofdioxide per jaar als u de waterkoker op vijf kooksessies per week gebruikt.

Zorg er voor dat je de koelkast effectief gebruikt en daar energie mee bespaart

Voedsel wordt het best gekoeld op 6 tot 7 graden. Voor de vriezer – die het beste is in de kelder – bereikt een temperatuur van minus 18 graden. Plaats de koelkast en vriezer naar de plaats waar het kouder is: niet naast radiator, oven of vaatwasser.

Voorbeeld: als u uw koelkast om af te koelen slechts tot een maximum van 7 graden Celsius laat koelen, bespaart u in vergelijking met de koeling tot 5 graden Celsius ongeveer 20 kilogram CO2 en 10 euro per jaar.

Zorg er ook voor dat uw koelkast weg van de muur zodat de recooler goed kan werken. Plaats ook een kleine hoeveelheid bovenop de koelkast om de warmte naar boven te laten stromen.

Bespaar energie tijdens het wassen en ga duurzaam te werk

Was met een lage temperatuur en met bezuinigingsprogramma’s. En alleen als de machine vol is. De huidige wasmiddelen maken koken en voorwassen overbodig. Wassen op 40 in plaats van 60 graden en doen zonder de droger. Je was houdt van frisse lucht.

Je moet eco-programma’s van de wasmachine en voordelen op de lange termijn proberen. Dit bespaart water, elektriciteit en beschermt uw wasgoed. Een voorwas is alleen in de zeldzaamste gevallen nodig. Daarom: wassen zonder voorwas.

Voorbeeld: Bij 160 wasbeurten per jaar met 40 in plaats van 60 graden en afzien van pre-wash en droger kunt u voorkomen dat 250 kg CO2. Bespaard geld: 110 euro.

 • Over het algemeen niet vaker wassen dan nodig is – soms is het voldoende om je kleren te luchten.*
 • Sorteer uw wasgoed op basis van de mate van vervuiling. Was alleen sterk bevuild wasgoed bij hoge temperaturen of met bijzonder intensieve wasprogramma’s. *
 • Behandel individuele vlekken vóór het wassen, zodat u een resource-georiënteerde wasprogramma zelfs met zware vervuiling te kiezen. *
 • Opmerkingen over het gebruik van een wasdroger:
 • Draai uw wasgoed eerder in de wasmachine, bespaar elektriciteit en bescherm het milieu. *
 • Laat uw wasgoed in de zomer drogen op het balkon, in de tuin of op het terras. *

Volledig geladen vaatwasser bespaart enorm veel energie

Zuinig vaatwassers zijn niet alleen grote keuken gadgets, maar ook minder water nodig dan spoelen met de hand. Laad de machine zo volledig mogelijk op en schakel over naar het bezuinigingsprogramma. Niet afwassen.

Voorbeeld: Om kies 160 vaatwasmachine’s op het versoberingsprogramma plaats handwassingen per jaar, 80 kg CO2 en 35 euro.

 

https://beste-energievergelijker.com

Alternatieve verwarmingsbron gezocht? Kies voor warmtepomp in Limburg!

vrijdag, september 29th, 2017

Een warmtepomp wordt tegenwoordig vaker gebruikt als alternatieve verwarmingsbron in Limburg en in steden als Maastricht. Het is mogelijk om water en huizen te verwarmen en niet geheel onbelangrijk: u profiteert van diverse voordelen. Zo bespaart u enorm op uw energieverbruik en heeft u minder primair energieverbruik voor dezelfde opbrengst. De CO2 uitstoot verlaagd en er is sprake van tapwater rendement. En dat zijn niet eens alle voordelen. De specialisten van Colson vertellen u graag alle voordelen van een warmtepomp in Limburg en Maastricht. In de showroom van deze specialist vindt u naast een warmtepomp ook bedrijfskoelkasten, afzuigkappen en ander horeca- apparatuur. 

Een kapotte warmtepomp in omgeving Limburg en Maastricht? De specialist repareert het voor u

Heeft u onlangs een warmtepomp in de provincie Limburg, zoals in Maastricht, aangeschaft? Maar functioneert de verwarmingsbron niet naar behoren? Gelukkig kunt u de specialist op het gebied van warmtepompen ook inschakelen als installateur en reparateur. Schakelt u deze professionele reparateur in? Dan weet u zeker dat de warmtepomp zo snel mogelijk gemaakt wordt op een professionele manier. Schakelt u een specialist zoals Colson in als installateur? Dan zorgt deze professional ervoor dat bij de levering van de warmtepomp uw warmtepomp direct geïnstalleerd wordt zodat deze direct werkt en u gelijk gebruik kunt maken van de vele voordelen van een warmtepomp. Benieuwd naar alle voordelen? Komt u dan eens langs in de showroom van Colson.

Veel manieren om een warmtepomp in Limburg en Maastricht toe te passen

Warmtepompen worden op verschillende toepassingen gebruikt. Zo kunt u een warmtepomp bij uw woning in Maastricht (Limburg) toepassen in combinatie met vloerverwarming? Maar ook met radiatoren en dynamische convectoren gaat een warmtepomp prima samen. Wilt u sanitair warm water combineren met een warmtepomp? Ook dat is geen probleem. Een warmtepomp is geschikt voor zowel een woning als een onderneming. Bij Colson kunnen de specialisten u alles vertellen over de voordelen van een warmtepomp ten opzichte van andere verwarmingsbronnen. Komt u vooral eens langs in de showroom van deze specialist op het gebied van koeltechnieken en airconditioning.

Asus Accu Weetjes (bij aanschf nieuwe laptop accu)

woensdag, januari 4th, 2017

Asus-Accu.nl is uw vertrouwde adres voor het bestellen van uw Asus accu

Wij heeft meer dan 250,000 verschillende laptop onderdelen in het assortiment.

Al onze laptop onderdelen hebben wij in Nederland op voorraad, hierdoor kunnen wij binnen 1 dag leveren.

 

Wij hebben Asus Accu’s voor de volgende modellen:

 

Een Asus accu is een zogeheten slijtage product en behoort tot de vervangingsonderdelen van een Asus laptop.

 

Er is simpelweg geen enkele accu die voor altijd meegaat en niet in capaciteit zal afnemen (verslijt).

 

Een gezonde accu slijt +- 20 % per jaar.

 

Uiteraard is het wel zo dat er groot verschil in de kwaliteit van een Asus accu zit. Aanbieders van relatief goedkope Asus Accu’s bevatten vaak goedkopere cellen.

 

Zo denkt u misschien goedkoper uit te zijn, maar niets is minder waar. Een Asus accu met goedkopere cellen zal vele malen sneller slijten dan wanneer hij A-Grade cellen zou bevatten.

 

Asus A Series Accu

Asus B Series Accu

Asus D Series Accu

Asus E Series Accu

Asus Eee PC Accu

Asus Eee Pad Transformer Accu

Asus F Series Accu

Asus G Series Accu

Asus K Series Accu

Asus L Series Accu

Asus M Series Accu

Asus N Series Accu

Asus P Series Accu

Asus PL Series Accu

Asus Pro Series Accu

Asus Q Series Accu

Asus R Series Accu

Asus S Series Accu

Asus U Series Accu

Asus UL Series Accu

Asus UX Series Accu

Asus V Series Accu

Asus VivoBook Accu

Asus W Series Accu

Asus X Series Accu

Asus Y Series Accu

Asus Z Series Accu

 

Het is lastig te zeggen hoe lang een Asus accu het precies zal volhouden.

Dit hangt van de volgende factoren af:

Type Asus accu (hoogte mAh waarde en type Asus laptop)

Intensiteit van het gebruik (aantal ontladingen), en op wat voor percentage de accu wordt opgeladen

Wijze van gebruik

Te temeratuur waar de accu wordt gebruikt

Cellen A of cellen B of C kwaliteit zijn

Aantal storingen in het moederbord van de laptop

 

Bij Asus-Accu.nl nemen we u zorgen weg en geven 1 jaar no bullshit garantie op onze accu’s

 

Als er op uw oude Asus accu 11,1V staat dan kunt u gerust een Asus accu bestellen met 10,8 V (en andersom) deze accu’s zijn identiek. De leverancier gebruikt dit om 1 accu voor verschillende modellen te kunnen verkopen. Hetzelfde geldt voor als er op uw oude Asus accu 14,8V staat dan kunt u gerust een Asus accu bestellen met 14,4V (en ook weer andersom)

 

Amperage wordt ook uitgedrukt in mAh, mA of Ah. dit geeft de werkelijke capaciteit van een Asus accu weer. Hoe hoger de amperage van een Asus accu des te langer u uw Asus laptop op de batterij kan gebruiken. U kunt het vergelijken met de benzinetank in uw auto. Hoe groter de brandstoftank in uw auto (hoe hoger de amperage), hoe verder u kunt rijden (hoe langer u kunt werken op uw accu).

 

Amperage mag afwijken van uw oude Asus accu. Een hoger of lager amperage van de te vervangen Asus accu-batterij heeft geen invloed op de werking of compatibiliteit. De regel is dus hoe meer amperage des te langer u uw accu kan gebruiken.

 

Weet u niet welke Asus accu of Asus adapter geschikt is voor uw Asus laptop? Neem even contact met ons op of kijk op de pagina: Welke Asus laptop heb ik?

U kunt ons altijd bellen op 058-8450061 of e-mailen op info@asus-accu.nl

 

 

 

 

http://asus-accu.nl

Top kwaliteit schemerschakelaars kopen?

dinsdag, november 15th, 2016

Welke schakelaar kan je het beste kopen?

Als je op zoek bent naar schakelaars voor in huis, dan wil je natuurlijk werken met het beste merk. Dat doe je door de merken met elkander te vergelijken. Op internet zijn veel vergelijkingen te vinden, desalniettemin wat is hiervan een goede samenvatting? Welke schakelaars kun je correct gebruiken, hebben een goede deugdelijkheid, doch daarnaast een goede gebruikersvriendelijkheid? Welke schakelaars moet je uiteraard hebben? Voor de thuisklusser en doe-het-zelver is het van waarde om te weten welke schakelaar hij goed kan gebruiken in huis. Vandaar hieronder kort belicht waar je bij een schakelaar op moet letten.

Hoe installeer ik een simpele schemerschakelaar?

Een normale schakelaar wordt gehecht met zowel de voedingsbron en de lichtbron aan de hand van twee kabels. Dit zijn meestal de rode en blauwe kabel vanaf de stroomtoevoer tot de schakelaar, vanaf de schemerschakelaar tot de verlichting zijn dit veelal de zwarte en blauwe kabel. Wanneer deze aan hun eigen kleur gekoppeld worden, heb je in principe al een schemerschakelaar geplaatst. Het is derhalve geen moeilijk karwei. Je kunt een kwalitatieve schakelaar dus herkennen aan het gemak om deze te installeren. Wanneer je in het pakje al ziet dat er meer dan 4 draden zijn, dan kun je er vanuit gaan dat het makkelijker kan. Kijk dan dus voornamelijk bij een andere schakelaar dan deze.

Welke merken schakelaars zijn er?

Er bedragen verscheidene soorten schakelaars welke allemaal ondergebracht zijn bij verscheidene merken. Schneider Merten is bijvoorbeeld een merk dat grotendeels specifieke schakelaars zoals op schemerschakelaars verkoopt. GIRA is een merk dat zich richt op beveiliging van je woning en verkoopt in het kader daarvan schemerschakelaars. Klemko richt zich onder andere op schemerschakelaars. Ehmann verkoopt onder andere schuifschakelaars voor bij lampen. Al met al bestaan er derhalve allerhande verscheidene merken, die allen andere soorten schakelaars verhandelen. Ook hebben zij allemaal hun eigen prijs, maar je kan er vanuit gaan dat hoe hoger de koopprijs, des te beter de kwaliteit. Verder is het dus alsmede goed om te kijken naar het gemak om de schemerschakelaar te bevestigen.

Kijk op de installatievakwinkel.nl voor professionele schemerschakelaars!

Energie overstap met cadeau verstandig of niet?

donderdag, oktober 6th, 2016

Energiecontract met cadeau, wel of niet verstandig?

Er is tegenwoordig heel veel concurrentie op de energiemarkt. Aanbieders van elektriciteit en gas proberen op allerlei manieren klanten binnen te halen. Veel energie cadeau  bij hun contracten. Stap over en ontvang een gratis telefoon, tablet of huishoudelijk apparaat! Of een cadeaubon voor een grote elektronicazaak of webwinkel. Dat klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk. Maar is het dat ook echt? Is het een goed idee om voor een energiecontract te kiezen waarbij je een cadeau krijgt, of ben je toch beter af met een contract zonder cadeau?

Sigaar uit eigen doos

Wie vindt het nu niet leuk om een cadeau te krijgen? Je doet de doos open, en kijk, daar ligt je nieuwe speelgoed te glimmen. Maar het feestelijke gevoel gaat er snel af als achteraf blijkt dat je het presentje zelf betaald hebt, nietwaar? En zeker als je er zelfs veel meer voor betaald hebt dan het voorwerp waard is. Als je een energiecontract wilt afsluiten waar je een cadeau bij krijgt, loont het om goed te kijken wat de prijs van zo’n apparaat of cadeaubon is en wat je straks voor je energie betaalt. 

Het zou namelijk goed kunnen dat je op termijn veel duurder uit bent. Stel dat je een cadeau ter waarde van tweehonderd euro ontvangt, maar je betaalt in een jaar tijd driehonderd euro meer dan je bij een goedkopere energieleverancier voor je gas en stroom zou betalen, dan is je cadeau duur betaald. Soms zit je aan zo’n contract met een cadeau zelfs een bepaalde periode vast; dan betaal je misschien drie jaar lang veel te veel. 

Tip: Neem een nuttig cadeau!

Je kunt dan beter het goedkoopste contract nemen en met het bespaarde geld zelf je cadeau in de winkel kopen. Tenzij je met je cadeau op zich weer geld kunt besparen. Sommige energiemaatschappijen bieden bijvoorbeeld energiebesparende artikelen aan; die verdienen zichzelf op den duur weer terug als het bijbehorende contract redelijk geprijsd is. Wat je ook weleens ziet, is dat je de slimme thermostaat van je nieuwe aanbieder cadeau krijgt. Als je die thermostaat anders los zou moeten kopen, kan het natuurlijk voordelig zijn hem bij je contract te krijgen. En zeker als je de thermostaat moet huren, waarbij je hem aan het eind van de looptijd van je contract weer in zou moeten leveren. 

Kortom, laat je niet zomaar verleiden tot overstappen met een cadeau, maar kijk eerst goed wat ‘gratis’ je eigenlijk gaat kosten.

http://energieswitcher.nl/zakelijke-energie/

http://energieswitcher.nl/

Schemerschakelaar werking

donderdag, september 29th, 2016

Hoe werkt een schemerschakelaar?

Een schemerschakelaar is een schakelaar waarvan de weerstand varieert naarmate de sterkte van het licht in zijn omgeving. Hoe sterker het licht, hoe kleiner de weerstand en hoe kleiner de weerstand, hoe minder vermogen de schakelaar zelf heeft of doorgeeft. Los van de technische aspecten kunnen we een schemerschakelaar dus best omschrijven als een schakelaar die zelf uw licht aanknipt wanneer een vooraf bepaalde mate van schemer of donker wordt bereikt.

Wat is het nut van een schemerschakelaar?

Een schemerschakelaar kan u zowel buiten als binnenshuis gebruiken. Buitenshuis hoeft het voordeel nauwelijks omschreven te worden. In de eerste plaats is er uiteraard het veiligheidsaspect. Het is nu eenmaal een algemeen gegeven dat inbrekers en ander gespuis liever in duistere hoekjes dan in een goed verlichte omgeving opereren. Een lamp die uw woning of zaak ook in uw afwezigheid automatisch verlicht is dan een gevoelig pluspunt. Daarnaast is een dergelijke buitenverlichting voor uzelf gewoon makkelijk en handig. Nooit meer thuiskomen in het donker, nooit meer vergeten het buitenlicht aan te knippen wanneer u bezoek verwacht, nooit meer klungelen met tijdsklokken… Bijkomend bespaart u mogelijks ook nog energie omdat u ook niet meer kan vergeten het licht uit te knippen na thuiskomst. Binnen heeft een schemerschakelaar zeker ook zijn nut. Zo is het extra fijn thuiskomen in een huis waar al enige verlichting brandt en hoeft u, bij bijvoorbeeld, een nachtelijk toiletbezoek, nooit meer half slapend de lichtschakelaar te zoeken. Wist u trouwens dat deze toepassing ook heel veel voordeel heeft voor kleine(re) kinderen en licht dementerenden? Bovendien geven lichten die ook binnenskamers aanfloepen uw woning ook bij afwezigheid een bewoonde indruk. Meer weten? Bezoek dan zeker vandaag nog onze website.

https://www.installatievakwinkel.nl/schakelmateriaal/schemerschakelaar

Solar sets

maandag, april 7th, 2014

Solar sets

Solar sets

Hebt u weleens gedacht aan solar sets? Solar sets zijn in principe niets anders dan zonnepanelen plus al het materiaal dat daar bij komt kijken. Nu is dat nog niet zomaar iets. Solar sets zijn totale pakketten die men nodig heeft om de zonnepanelen te kunnen bevestigen op het dak en om er verder daadwerkelijk energie in de vorm van stroom mee te kunnen opwekken. Met enkel panelen kunt u immers nog niets beginnen. Er is ook een generator of een omvormer nodig en die wordt meestal geplaatst op zolder. Daarnaast moet de stroom wel aangesloten kunnen worden op het netwerk van het desbetreffende huis en daar zijn kabels voor nodig die tevens langs de meterkast lopen. Dit is dus nog een heel proces. De installateurs van Twente Zon kunnen dit vast en zeker moeiteloos bij u thuis installeren. Als u dus gekozen hebt voor solar sets, dan hebt u direct het gehele totaalpakket aangeschaft en dan kunnen de monteurs langskomen om dit bij u in orde te maken. Wellicht vraagt u zich af waarom u zou overgaan tot solar sets. Het antwoord is meervoudig.

 • Ten eerste bespaart u hiermee enorm op de kosten van uw energierekening. U wekt de energie immers zelf op dankzij de eenmalige plaatsing van deze solar sets. Het is een investering, maar die hebt u er binnen zeven en een half jaar weer moeiteloos uit. En dan kunt u pas echt gaan profiteren.
 • Ten tweede is het zo dat gas, olie en andere vormen van energie-opwekkers uit de Aarde schaarser en dientengevolge duurder worden. Dit is daarnaast zeker niet goed voor het milieu. Zon is er altijd voldoende en dit doet geen schade aan onze planeet. Kies daarom voor solar sets en draag uw steentje bij aan een beter en duurzamer milieu.
 • Voor krijgt u van de overheid een subsidie als u overgaat tot het plaatsen van zonnepanelen. Op die manier kunt u nog sneller gaan profiteren van de winst op uw energierekening.

Solar sets zijn de toekomst

Aangezien fossiele brandstoffen steeds schaarser worden is het zaak om op zoek te gaan naar andere manieren van energieopwekking. Dit kan door bijvoorbeeld windenergie. De turbines die je nu zoveel in het Nederlandse landschap ziet staan leveren echter niet voldoende stroom op voor het hele land. Dit geldt ook voor waterenergie. Met behulp van stuwdammen is het mogelijk om op die manier energie op te wekken. Dit is bijvoorbeeld al niet mogelijk in Nederland, dus ook deze methode is uitgesloten in dit land. Het rendement is van beide technieken trouwens veel lager dan die van solar sets. Solar sets zijn dan ook de ultieme en meest voor de hand liggende mogelijkheid voor in de toekomst. Er zijn al veel mensen u voorgegaan en zo zijn er zelfs al gehele nieuwbouwwijken waarop u op elk dak wel solar sets kunt aantreffen. Geef het goede voorbeeld in uw wijk en schaf ook deze solar sets aan. U zult hier absoluut geen spijt van krijgen en dan hebben we het niet alleen over de manier waarop u kosten kunt besparen. U wilt toch zeker ook dat uw kinderen en kleinkinderen riant kunnen leven en zich geen zorgen hoeven te maken over een energietekort? Doe daarom het positieve en schakel over op solar sets. Zij zullen u allen dankbaar zijn. De technologie van solar sets zit dan ook nog altijd in de lift. Velen onder alles weten dat dit de oplossing voor de toekomst is en vele onderzoekers proberen dan ook zo veel mogelijk rendement uit de opvang van zonlicht te verkrijgen. Zo gemakkelijk gaat dat nog niet. Die fotonen laten zich bij wijze van spreke maar moeilijk vangen. De huidige techniek is in staat om tussen de 5 en 15 procent zonlicht op te vangen van de totale val. Er zijn al wel betere panelen, mar die zijn onevenredig duur en worden vooralsnog enkel in de wetenschap gebruikt voor verder onderzoek naar een rendabelere manier. De toekomst zal uitwijzen of we in staat zijn om vernuftigere manieren te ontwikkelen om zoveel mogelijk straling op te vangen. Laat dat maar aan de knappe koppen van de vele universiteiten over.

Schakel nu over

Wachten tot de energierekening totaal niet meer te betalen is? U bent toch zeker niet gek? En u bent dan ook zeker geen dief van uw eigen portemonnee? Breng eens een bezoek aan de website van Twente Zon: www.twentezon.nl, en laat u overweldigen door het aanbod van deze solar sets. U vindt hier alle informatie die u maar nodig hebt voor het aanvragen van solar sets en tevens vindt u een gedetailleerde beschrijving van de werking van dit prachtige product. De pagina met veel gestelde vragen staat barstensvol informatie, dus schroom niet langer en kijk eens of uw prangende vragen er tussen staan. Mocht dit onverhoopt toch niet het geval zijn, dan kunt u alsnog op veel manieren met ons in contact komen. Wij leveren overigens enkel van topproducenten dus u weet dat u een ongekend hoog rendement kunt verwachten. Solar sets komen er trouwens in alle soorten en maten, dus welk oppervlak uw dak mag hebben, de kans is groot dat u bij Twente Zon de uitgelezen kans hebt om de juiste solar sets te vinden. Vul daarom snel het contactformulier in zodat u direct op de hoogte kunt worden gesteld van de specifieke mogelijkheden voor uw dak. En wij leveren door heel Nederland solar sets!

Bezoek de website voor meer informatie : Solar sets

Condensatieketel? www.condensatieketel.net plaatst kwalitatieve condensaiteketels!

vrijdag, maart 28th, 2014

Condensatieketel? www.condensatieketel.net plaatst kwalitatieve condensaiteketels!

Vindt op Condensatieketel.net info over mazout en gas condensatieketels!

Verkiest u ook voor de installatie van een optimaal functionerende en duurzame, ecologische condensatieketel op mazout of gas? Dan doet u er goed een erkende CV-installateur van Condensatieketel.net in te schakelen Zo bereikt u immers een veel hoger rendement uit de verbrandingsgassen ten opzichte van een klassieke cv-ketel. Zoals reeds vermeldt onderscheiden we hier 2 soorten condensatieketels. De gascondensateketel en de mazoutcondensatieketel. Wenst u graag meer toelichting over de kenmerken en voordelen van condensatieketels? Surf dan naar Condensatieketel.net! Deze website geeft u een grondige toelichting over al deze aspecten.

Een condensatieketel is immers vandaag de dag de meest geplaatste vorm van centrale verwarming. De reden hervoor is vrij éénvoudig. Door de vele voordelen van dit type cv-ketels hoeft het niet te verwonderen.

Waarom een condensatieketel als CV-ketel?

Zaols reeds eerder aangehaald worden momenteel zo goed als enkel condenstieketels geplaatst om te voorzien in de centrale verwarming van een woning. Dit komt door de vele voordelen.

 • Warmtercuperatie van de verbrandingsgassen
 • Milieuvriendelijk door de drastische reductie van schadelijke gassen zoals CO en NOx. Dit kan gaan tot 1/10 in vergelijking met een traditionele verwarmingsketel!
 • Fiscaal aantrekkelijk door prmeis van de overheid, maar vooral door de energiebesparing die u bereikt door met dit type ketels uw woons van verwarming te voorzien.

Waar wacht u nog op? Surf snel naar Condensatieketel.net en vraag vandaag nog een offerte aan voor het plaatsen van een gascondensatieketel of mazoutcondensatieketel!

 

Bezoek de website voor meer informatie : Condensatieketel? www.condensatieketel.net plaatst kwalitatieve condensaiteketels!

Airco Prijs Airconditioning – Prijzen Airco Installatie

donderdag, maart 13th, 2014

Airco Prijs Airconditioning - Prijzen Airco Installatie

Welkom bij Airco-airconditioning.be

De lichamelijke voordelen van een professionele airco installatie of een uitgbreide airco systeem bij u thuis of op het werk doet wonderen in de zomer! Het is namelijk zo dat dit type van toestellen een aangename verzachting bieden op de hete zomerdagen die ons staan te wachten. Heeft u de knoop doorgehakt en  besloten om over te gaan tot de installatie  van een kwaliteitsvolle en duurzame airconditioning installatie in uw woonst, bedrijfsgebouw of kantoorruimte? Of wenst u eerder persoonlijk advies van een airco installateur die u grondig inlicht omtrent de verschillende soorten airco’s en airconditioning systemen die er op de markt te verkrijgen zijn? Dan bent u bij Airco-airconditioning.be aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u in contact komt met experts op vlak van airco en airconditioning. Bij ons vind u de weg naar de juiste airco installatie of airco systeem.

Dit systeem verschaft immers broodnodige soelaas en verkoeling op vochtige en hete zomerdagen. Dat kunnen we met ons allen bevestigen. Een deugdoende en elektronische airco installatie zorgt voor een beheersbare en aangename kamertemperatuur. Wenst u meer info te ontvangen over de diverse airco systemen op de markt verkrijgbaar? Neem dan zeker een kijkje op Airco-airconditioning.be.

Deze infowebsite is het medium bij uitstek voor particulieren en bedrijven op zoek naar een vlotte connectie met lokale airco installateurs. Al de gespecialiseerde installaties zijn geschikt om te koelen en of te verwarmen. Ze voldoen bovendien aan alle technische specificaties die u van een kwalitatieve airco installatie verwacht.

Airco-airconditioning.be helpt u graag verder

Airco is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. We kunnen er gewoon niet meer zonder. Denken we hierbij aan de auto, maar vooral ook in huis of op het bedrijf. Klimaatbeheersing draagt bij aan een gezonde leefomgeving voor uzelf en uw werknemers of familieileden. Bent u op zoek naar degelijke airconditioning installateurs bij u in de buurt? Check dan zeker de website van Airco-airconditioning.be!

Bezoek de website voor meer informatie : Airco Prijs Airconditioning – Prijzen Airco Installatie