i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Electronica en Computers’ Category

Licentiebeheer op professionele wijze aanpakken

woensdag, december 23rd, 2020

Licentiebeheer neemt tegenwoordig een belangrijke plek in voor zowel kleine bedrijven als grote organisaties. De zaken goed op orde brengen, kost u de nodige tijd. Terwijl u die tijd hard nodig heeft om uw eigen werkzaamheden te kunnen doen. Daarom is het aantrekkelijk om licentiebeheer, maar ook onafhankelijk ICT-advies, uit te besteden aan een specialist. OnnIT is de specialist die u dan zoekt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met behulp van deze specialist snel te achterhalen welke licenties voor uw organisatie nodig zijn. U weet dan direct wat het belang ervan is en hoe het beheer geoptimaliseerd kan worden. Voor allerlei soorten organisaties kan dit van grote meerwaarde zijn.

De meerwaarde van onafhankelijk ICT-advies

U kunt met uw organisatie veel profijt hebben van onafhankelijk ICT-advies. Het is een manier om ervoor te zorgen dat u de mogelijkheden die er liggen optimaal benut. Op het gebied van hardware zijn de ontwikkelingen bijvoorbeeld flink snel gegaan de afgelopen jaren. Daarnaast is er natuurlijk ook het nodige te winnen wanneer u van de juiste software gebruikmaakt. In dat geval kan licentiebeheer ook van grote waarde zijn. Zorgen dat u in het bezit bent van de benodigde licenties en die laten beheren door een echte specialist, zorgt ervoor dat u en uw organisatie gemakkelijk optimaal kunnen werken.

Profiteer van de kennis van deze specialist

Waar het bijvoorbeeld licentiebeheer betreft, heeft u natuurlijk regelmatig de nodige vragen. Dit is eigenlijk niet anders dan wanneer het uw ICT-structuur betreft. In dat opzicht is het dus fijn om gebruik te kunnen maken van ICT-advies van een onafhankelijk adviseur. Alle vragen die u heeft worden dan op een deskundige wijze beantwoord. Op die manier bent u altijd op de hoogte van de situatie en de mogelijkheden. Dit geeft u de kans om snel te schakelen en om efficiënt te werken. Of u nu in het bedrijfsleven actief bent, of een ander soort organisatie aanstuurt, optimaal werken is altijd van groot belang.

Vind de goedkoopste energieleverancier met deze handige tool

vrijdag, juni 5th, 2020

Heb je een aflopend contract bij een energieleverancier? Dan is het vergelijken van verschillende energieleveranciers en goed idee. Ze beconcurreren elkaar allemaal, waardoor ze je vaak aantrekkelijke kortingen kunnen geven. Zo trekken ze zoveel mogelijk klanten en vallen ze op in het spectrum. Op deze manier bespaar je op jouw vaste lasten. Je denkt misschien dat het vinden van de goedkoopste energieleverancier een heel gedoe is. Met de tool van Welke Energieleverancier is het juist eenvoudig. Wil je weten wat er op jouw adres mogelijk is? Ontdek alle mogelijkheden

Met deze tool vergelijk jij de goedkoopste energieleveranciers

Met Welke Energieleverancier vind jij op een onafhankelijke manier een goedkope energieaanbieder. Met de speciale tool is het ook nog eens heel eenvoudig. Vul gewoon je postcode erin in. Daarna krijg je alle aanbieders te zien die je op jouw adres van elektriciteit kunnen voorzien. Je ziet snel de goedkoopste energieleverancier, maar let zeker ook op andere zaken. Wil je graag een groene leverancier? Ook deze zet Welke Energieleverancier voor je op een rij. Ook let je natuurlijk op je gezinssamenstelling. Denk van tevoren na over welke zaken voor jou belangrijk zijn. Zo kun je de verschillende energieleveranciers op een goede manier vergelijken.

Stop met te veel betalen!

Het is natuurlijk vervelend om een hoge energierekening te hebben, dus is het een goed idee om energieleveranciers te vergelijken. Gebruik daarom altijd de tool van Welke Energieleverancier om een goedkopere energieleverancier te vinden. Wil je weten wat er mogelijk is? Bekijk dan de website van deze specialist, gebruik de tool en vindt de goedkoopste energieleverancier. Zo betaal je altijd de laagste prijs voor je elektriciteit, en krijg je de elektriciteit die het best bij je past. Kies bijvoorbeeld voor groene stroom of energieleveranciers die op een andere manier investeren in een betere wereld. Zo krijg je energie die goed is voor je portemonnee, en goed voor de wereld!

Welke LG TV is dit jaar een van de grootste successen op de markt? Lees er hier alles over!

vrijdag, januari 3rd, 2020

Voor 2019 en de nieuwste C9-serie, de nieuwste LG televisie bevat een volledige spec HDMI 2.1 verbinding – een industrie eerst – en iets wat veel grote scherm / 4K gamers hebben bedelen voor. Voor de rest van ons, vooral degenen die niet graag prutsen met afstandsbedieningen, bevat de nieuwe C9 AI (kunstmatige intelligentie) op alles, inclusief beeldverwerking. Voeg daarbij: perfect zwart, Active HDR met Dolby Vision, WISA draadloze luidsprekercompatibiliteit en onze experts waren het helemaal met elkaar eens: LG’s C9 is zonder twijfel het beste compromis tussen beeld en geld, of de “best-bang-for-your-buck”.

Waarom kiezen zo veel mensen voor een OLED LG televisie

OLED-tv’s zien er vanuit elke hoek geweldig uit, en deze van LG laat je ook inzoomen op scènes via de afstandsbediening. LG heeft ook de standaard op de C9 afgeslankt. Dit is erg gaaf. Als in: “stand-up-and-slow-clap cool.” Geef het op voor LG en de “LG Signature OLED TV R” – een prachtige TV die de Bat Cave, Interstellar starships en het New Yorkse Museum of Modern Art waardig is.

  • Als hij uitstaat, ziet de OLED TV R eruit als een bankje of bankje met een laag profiel… totaal onschuldig en esthetisch schoon: geen enkele hint van een TV. Zet hem aan en het midden opent zich om een dunne, 65 inch TV op te rollen (ja: te rollen) met alle mogelijke slimme functies – om nog maar te zwijgen van de beste OLED-beeldtechnologie in de industrie.

De behuizing van een LG televisie is ook goed vooruit gegaan

Achter de natuurlijke wollen grill, verbergt de geborstelde aluminium basisbehuizing ook een luidspreker met Dolby Atmos voor het plaatsen van bepaalde geluiden in de lucht door de hele kamer… voor een volledig meeslepende ervaring. De functieset is, zoals je zou verwachten, allesomvattend: LG’s eigen AI is state-of-the-art en hun a9 Gen 2 Intelligent Processor concurreert met Sony’s beste.

  • U kunt het scherm slechts gedeeltelijk verhogen voor verschillende modi, zoals de klokmodus, de kunstmodus, de fotomodus, de weermodus enzovoort. De OLED TV R werkt ook met Amazon’s Alexa en Google Assistant, en het OLED-paneel biedt drie weergavemodi (full, line view en zero view).

Waarom kiezen steeds meer mensen voor een LG televisie

Voor ontwerpers, interieurarchitecten en/of iedereen die niet wil dat een TV altijd centraal staat, is de nieuwe OLED R van LG een werkelijk adembenemende oplossing. LG zegt dat de R in “OLED TV R” staat voor Revolution. Wat ons betreft is dat geen hype.

https://internetvergelijken.org

MacBook Pro: de koning onder de laptops

woensdag, november 20th, 2019

Er zijn vele redenen waarom een MacBook Pro ook wel de koning onder de laptops wordt genoemd. Met zijn krachtige specificaties, fantastische beeldscherm en zeer goed ontwikkelde software weet de MacBook Pro vele harten te veroveren. Dit zijn echter niet de enige redenen waarom de MacBook Pro zoveel onderdanen heeft. En de koning wordt genoemd. Lees in dit artikel de redenen waarom de MacBook Pro zo geliefd is bij vele professionals. En overweeg het zelf ook om een MacBook Pro te kopen.

Gebruiksvriendelijkheid

Waar Apple absoluut in uitblinkt is dat het gebruiksvriendelijke producten maakt. Geef iemand een Apple product, en men weet ermee moeiteloos mee te werken. Je hebt niet veel technische kennis nodig om met een MacBook te werken. Waar bij installatie van Windows apps of programma’s hier regelmatig wel om technische kennis wordt gevraagd om de programma’s op een juiste wijze te installeren. Het besturingssysteem van Apple, macOS werkt ontzettend intuïtief! Daarnaast is de comptabiliteit tussen Apple producten erg goed! Alle apparaten zijn met elkaar verbonden. Zo mis je nooit iets nieuws en kun jij werken op je MacBook zoals jij dat wil. Een handige dienst van Apple is iCloud, waarmee je in een goed beschermde omgeving, bij al je documenten kan. Je kunt zelfs met je MacBook een telefoontje opnemen als je wordt gebeld op je iPhone. Dat is toch geweldig en erg ingenieus bedacht?

Goede accu

Een MacBook pro heeft een meer dan gemiddelde accuduur! Een MacBook haalt met gemak de twaalf uur. Dat is een stuk meer dan een gemiddelde laptop. Hierdoor kun je gemakkelijk een hele dag werken op je MacBook Pro zonder de oplader te hoeven meenemen! Dat is erg handig, met name wanneer je regelmatig outbound/ buiten de deur werkt. Uiteraard hangt de accuduur wel af van de belasting van de laptop. Bij zware(grafische) programma’s gaat de accu minder lang mee dan wanneer je internet. Echter werkt dit principe hetzelfde bij elke soort laptop.

Schitterend design

Een MacBook Pro streelt de ogen van haar gebruikers en andere mensen die deze laptops aanschouwen. Ze stralen pure klasse uit. De casing is gemaakt van uitsluitend de beste materialen. De vormgeving zou je minimalistisch kunnen noemen, maar is hierdoor ook erg krachtig! Geen tierelantijntjes in het design, maar een strak en functioneel ontwerp. Apple keeps it simple. Wat Apple onderscheidt van andere laptops is dat de vormfactor. Deze laptops neem je moeiteloos met je mee doordat ze heel dun en licht zijn! Het design is oerdegelijk maar toch ook licht en laat zich makkelijk meenemen.  

Duurzame producten

Iedere Apple laptop gaat ontzettend lang mee. En een MacBook Pro nog langer dan een MacBook Air. MacBook Pros gaan van alle laptops die er in de wereld zijn, gemiddeld als een van de langste laptops mee zonder dat deze kapot gaat of niet meer bruikbaar is door verouderde software. Een MacBook Pro staat garant voor jarenlang plezier. Daar kun je zeker van zijn. De lange, goede software support door Apple zorgt ervoor dat een MacBook Pro lange tijd mee zal gaan.

Super betrouwbaar

Een MacBook Pro is daarnaast ook nog eens super betrouwbaar. Software is door Apple ontwikkeld en loopt hierdoor niet snel vast. Daarnaast is de beveiliging van een MacBook beter geregeld dan bij Windows laptops en Chromebooks. De kans op virussen en malware is een stuk kleiner. Het gaat zelfs zover dat je geen virusscanner op een MacBook hoeft te installeren. De al ingebouwde software doet zijn werk.

MacBook Pro kopen?

Nu je weet dat een MacBook Pro zoveel voordelen heeft ten opzichte van andere laptops, en zich als een ware koning onderscheidt, zou je kunnen overwegen een MacBook Pro te kopen. Wij kunnen je deze webshop aanbevelen wanneer je een MacBook Pro kopen wil. 

 

Bewaar het overzicht door het gebruik van toegangscontrolesystemen

dinsdag, oktober 22nd, 2019

Maakt u al gebruik van toegangscontrolesystemen in uw organisatie of wordt er nog handmatig bijgehouden wie er binnenkomen in uw bedrijf? Het overschakelen naar automatische toegangscontrolesystemen komt de bedrijfsbeveiliging ten goede. Zo weet u bijvoorbeeld dat er alleen mensen in uw bedrijf zijn die daar ook horen te zijn. Ook binnen de toegangscontrolesystemen is er een ruime keuze in soorten. Zo werkt een toegangscontrolesysteem met pasjes, sleutels of codes. Het nadeel hiervan is dat deze vergeten kunnen worden, kwijt kunnen raken of in verkeerde handen kunnen vallen. Een systeem wat deze nadelen ondervangt is het werken met biometrie.

Met biometrie heeft u alleen een vingerafdruk nodig

Het gemakkelijke aan het werken met biometrie is dat uw medewerkers alleen hun vinger nodig hebben. Zij hoeven geen pasjes of codes te bewaren of te onthouden. Dat maakt biometrie minder fraudegevoelig dan een ander toegangscontrolesysteem, wat uw bedrijfsbeveiliging ten goede komt. En het gemak voor uw medewerkers speelt natuurlijk ook mee. Er zijn verschillende toepassingen voor biometrie en deze reiken veel verder dan alleen de toegangscontrolesystemen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor automatische tijd- of aanwezigheidsregistratie. Nog gemakkelijker maakt u het met projectregistratie. Uw medewerkers hoeven dan niet meer handmatig bij te houden hoeveel tijd zij besteden aan bepaalde werkzaamheden.

Ontdek wat EasySecure voor uw bedrijf kan betekenen

Alle bovengenoemde mogelijkheden met biometrie vindt u tussen de producten van EasySecure. Dit innovatieve bedrijf is de specialist op het gebied van biometrie. Doordat de gegevens van uw toegangscontrolesysteem kunnen worden opgeslagen in de cloud, werkt het gemakkelijk en snel. Bent u ook op zoek naar een gemakkelijke en veilige bedrijfsbeveiliging? Dan zullen de producten van EasySecure u zeker aanspreken. Op de website vindt u de verschillende producten en hun toepassingen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen om te bespreken welke mogelijkheden er zijn voor uw bedrijf.

Kentico CMS gebruiken voor een doeltreffende klantbenadering

woensdag, oktober 9th, 2019

Wilt u binnen al uw applicaties een doeltreffende boodschap op het juiste moment presenteren, dan biedt Kentico CMS de perfecte mogelijkheid. Middels dit systeem kunt u content- en marketinguitingen op één snelle manier realiseren. Ook integratie van externe systemen is hiervan onderdeel, met als voorbeeld API Management. Hierbij krijgt u een allround-view van de data van uw potentiële doelgroep. Kentico CMS is een nieuwe vorm van klantbeheer, waarbij u op meerdere applicaties tegelijk een pakkende boodschap kunt achterlaten. Middels API Management meet u hoe hierop wordt gereageerd. Bij Datacon vindt u hierover veel meer informatie.

Kentico CMS implementeren

Dit Content Management System is gericht op alles rondom de online vindbaarheid van uw bedrijf. Bent u actief in de e-commerce en is het van essentieel belang om gerichte boodschappen op exact het juiste moment aan uw doelgroep te tonen, dan is Kentico CMS de geschikte tool. Het systeem maakt contentcreatie en online marketing tot een effectieve en gebruiksvriendelijke factor. Door het grote aantal standaard modules wordt informatie snel en tegelijkertijd op diverse applicaties en externe locaties geplaatst. Ook per domein heeft u overigens een grote hoeveelheid mogelijkheden. Naast Kentico CMS is het overigens ook mogelijk gebruik te maken van API Management, waardoor u relevante bezoekersdata van al uw applicaties en platformen direct kunt implementeren in nieuwe uitingen van het bedrijf.

De combinatie met API Management

Wilt u als bedrijf meer informatie of achterliggende data over uw klanten te weten komen, dan kan API Management hiervoor zorgen. Deze laat real-time performance van een website zien in combinatie met de klantgegevens; hoe presteert de website, hoe wordt een boodschap ontvangen en middels welke tools kan de e-commerce een boost krijgen? API Management is in samenwerking met Kentico CMS dé manier om met onderliggende data en de juiste content de klant gerichter te kunnen benaderen, met als gevolg een effectiever bedrijfsresultaat. Datacon helpt u graag verder.

Het netwerkbeheer uitbesteden: een belangrijke stap vooruit

woensdag, september 11th, 2019

Het netwerkbeheer uitbesteden is een belangrijke stap vooruit als het gaat om het veiligstellen van een goed en betrouwbaar netwerk voor je bedrijf. Deed je het netwerkbeheer voorheen zelf of werd het gedaan door een medewerker die niet heel deskundig te werk ging? Dan wordt het tijd voor een meer professionele aanpak zoals die van NEMESYS. Je netwerkbeheer uitbesteden aan een hierin gespecialiseerd bedrijf is een belangrijke stap vooruit. Je verzekert jezelf daarmee van goede service en betrouwbaar beheer van je netwerk en je gevoelige data. Je hoeft je geen zorgen meer te maken of je systeem betrouwbaar is en of er op tijd back-ups worden gemaakt. Dat wordt je allemaal uit handen genomen.

Een netwerk waar je altijd op kunt rekenen

Steeds meer bedrijven zijn afhankelijk van een goed netwerk. Heb je een webshop of verlopen de contacten met je klanten vrijwel allemaal via het internet? Dan is je netwerkbeheer uitbesteden zeker een goed idee. Zo zorg je ervoor dat het systeem altijd online is. Mocht er toch wat misgaan, dan zal je netwerkbeheerder er alles aan doen om je zo snel mogelijk weer online te krijgen, zodat je weer bereikbaar bent voor bestaande en mogelijk nieuwe klanten. Ook als het systeem moet worden uitgebreid met bijvoorbeeld extra werkstations of als je nieuwe hardware of software in gebruik wilt nemen kan NEMESYS je hierbij ondersteunen.

Vind een betrouwbaar bedrijf voor het beheer van je netwerk

Ben je op zoek naar een betrouwbare netwerkbeheerder? Kijk dan eens op de website van NEMESYS. Je netwerkbeheer uitbesteden aan deze professionals kun je met een gerust hart doen. Zij hebben inmiddels een uitgebreide ervaring op het gebied van netwerkbeheer en zullen jouw hard- en software met alle mogelijke zorg beheren. Je vindt de contactgegevens op de website, waar je ook direct meer informatie kunt aanvragen via het contactformulier. Een offerte op maat aanvragen kan uiteraard ook.

https://www.nemesys.nl/

Hoe belangrijk is het scherm wanneer u een nieuwe HP laptop gaat kopen?

vrijdag, juni 7th, 2019

Gaat u een nieuwe laptop kopen en is uw huidige laptop al wat ouder, dan zult u op bepaalde gebieden zeer waarschijnlijk aangenaam verrast worden. Dat zal zeker gelden voor het scherm. Jaren geleden, toen led-techniek zijn intrede deed in laptopland, kregen de schermen van laptops een flinke upgrade. Met name het kleurcontrast, de helderheid en de afleesbaarheid gingen met enorme sprongen vooruit. Een aantal jaar werd er vervolgens weinig tot geen vooruitgang geboekt, maar de nieuwste generatie HP laptops en laptops van verschillende grote merken, hebben beeldschermen om uw vingers bij af te likken.

Een HP laptop kopen met een prachtig beeldscherm Met name de resolutie van laptops is de afgelopen tijd weer met sprongen vooruit gegaan. Dat moest ook wel, mede door de opkomst van tablets, die vaak over een zeer hoge resolutie beschikken. De resolutie is het aantal pixels dat het beeldscherm telt. Dit wordt altijd uitgedrukt in breedte x hoogte. Hoe meer pixels het beeldscherm telt, hoe hoger de resolutie is en hoe scherper en mooier het beeld eruit ziet. Voor 15 inch laptops, het meest gangbare formaat, was lange tijd een resolutie van 1366 x 768 pixels de standaard. De meeste high end smartphones hebben tegenwoordig een hogere resolutie dan dat, dus is het logisch dat ook laptops in dit opzicht vooruit gingen. U kunt tegenwoordig al een HP laptop kopen met een full hd resolutie van 1920 x 1080 pixels, en die hoeft echt niet meer de hoofdprijs te kosten. Er zijn zelfs Ultra HD laptops te koop met een resolutie van 3840 x 2160 pixels, net als en 4K-tv.

Hoge resolutie HP laptops Veel mensen willen een HP laptop kopen vanwege de uitstekend kwaliteit. Electrocorner biedt  een grote selectie aan hoge resolutie HP laptops. Deze HP laptops beschikken over prachtige schermen met een zeer helder en scherp display. Ook voor de nieuwste techniek kunt u dus zonder zorgen een HP laptop kopen.

Het perfecte label apparaat voor zowel thuis als op kantoor

dinsdag, mei 14th, 2019

Bent u thuis of op kantoor aan het opruimen en wilt u alle spullen, die u netjes heeft opgeborgen in opbergbakken en -dozen, eenvoudig kunnen terugvinden? Label ze dan met een professioneel label apparaat van Dymo Store. Deze wireless labeler zorgt ervoor dat u professionele Dymo labels kunt maken. Daarbij is dit label apparaat zeer eenvoudig in gebruik. U gebruikt eenvoudig verschillende kleuren tape, zoals wit, zwart of doorzichtig tape. Zo kunt u alle voorwerpen in huis of op kantoor netjes labelen en ziet het resultaat er netjes uit. Er zijn diverse label apparaten verkrijgbaar, zodat u voor iedere situatie een geschikt label apparaat vindt.

De juiste label printer voor alle soorten labels

Voor allerlei situaties is er een label apparaat, want u wilt behalve de spullen die u netjes heeft opgeruimd, ook andere zaken labelen. Voor een professionele verzending van post kunt u bijvoorbeeld nette adreslabels gebruiken. Ook voor het printen van deze labels vindt u bij Dymo Store het juiste label apparaat. Zo kunt u voor alle situaties het juiste label printen. Om uw label apparaat op een goede manier te kunnen gebruiken, vindt u bij Dymo Store ook de juiste accessoires, zoals etiketten in verschillende maten, losse adapters, postweegschalen en nog veel meer.

Het ideale label apparaat voor op het werk

Een bekende toepassing van een label apparaat is het labelen van spullen en het printen van adreslabels. Maar behalve op kantoor, kunt u een label apparaat  op nog veel meer werkplekken gebruiken. Wat dacht u van de horeca, waar het coderen van voedingsmiddelen heel belangrijk is? Ook hiervoor heeft Dymo Store het juiste label apparaat. U kunt dan eenvoudig zelf uw producten voorzien van de datum waarop u het product gemaakt heeft en de datum waarop u het volgens de HACCP voorschriften moet weggooien. Zo voldoet u altijd aan de regels.

https://www.dymostore.nl

Een printplaat laten maken voor de verhoging van de productiecapaciteit

dinsdag, april 16th, 2019

Wilt u met uw bedrijf een nieuwe printplaat bestellen? Dan is het zaak om een goed beeld te krijgen van de maximale capaciteit en weerstand die mogelijk is op drukke dagen. Voor een optimale functie van geautomatiseerde processen is het vereist om een adequate printplaat toe te passen die naadloos aansluit bij uw wensen. Een printplaat wordt voorzien van diverse componenten, welke samen zorgen voor een goede geleiding van de elektriciteit of elektronen. Stijgt de productiecapaciteit, dan dient de weerstand mee te kunnen stijgen om problemen te voorkomen. Het is daarom goed om, voordat u besluit om een printplaat te laten maken, een goed beeld te hebben van de mogelijkheden van uw onderneming in de toekomst.

Een printplaat bestellen? Ga uit van de maximale capaciteit

Veel productieprocessen komen stil te liggen wanneer de het proces te veel vraagt van de aanwezige capaciteit. Dit is vaak te vinden in de printplaat. Deze wordt op een dergelijke manier gebouwd dat machines de maximale capaciteit aankunnen, door onder meer een complex sporenpatroon. Hieraan zitten onder meer de bedrading, elektronen en componenten bevestigd. Voor het bestellen van een printplaat schakelt u PRS B.V. in. Er zijn een tweetal methoden om de printplaat te laten maken; enkelzijdig of dubbelzijdig. Hiervoor gebruikt men de SDM-techniek, welke ideaal is voor een serieproductie en grotere hoeveelheden.

Maak gebruik van de expertise wanneer u een printplaat wilt laten maken

Het produceren van een functionele printplaat is secuur werk, waarvoor een bepaalde expertise is vereist. Daarom is het verstandig om als bedrijf gebruik te maken van specialisten en vakbekwame monteurs. Deze zorgen ervoor dat de printplaat op de juiste elementen voldoet aan de maximale capaciteit van de productie binnen uw bedrijf. Wilt u meer informatie over de printplaat en hoe deze in elkaar steekt met elektronen, weerstand en capaciteit? Kijk dan alvast bij PRS B.V., want hier leest u hoe specialisten u al verder kunnen helpen bij het bepalen van de juiste capaciteit. Wilt u een volgende kwaliteitsslag maken in het productieproces? Kies er dan voor een gemodificeerde printplaat te bestellen en deze te laten maken door echte specialisten.