i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Electronica en Computers’ Category

Bewaar het overzicht door het gebruik van toegangscontrolesystemen

dinsdag, oktober 22nd, 2019

Maakt u al gebruik van toegangscontrolesystemen in uw organisatie of wordt er nog handmatig bijgehouden wie er binnenkomen in uw bedrijf? Het overschakelen naar automatische toegangscontrolesystemen komt de bedrijfsbeveiliging ten goede. Zo weet u bijvoorbeeld dat er alleen mensen in uw bedrijf zijn die daar ook horen te zijn. Ook binnen de toegangscontrolesystemen is er een ruime keuze in soorten. Zo werkt een toegangscontrolesysteem met pasjes, sleutels of codes. Het nadeel hiervan is dat deze vergeten kunnen worden, kwijt kunnen raken of in verkeerde handen kunnen vallen. Een systeem wat deze nadelen ondervangt is het werken met biometrie.

Met biometrie heeft u alleen een vingerafdruk nodig

Het gemakkelijke aan het werken met biometrie is dat uw medewerkers alleen hun vinger nodig hebben. Zij hoeven geen pasjes of codes te bewaren of te onthouden. Dat maakt biometrie minder fraudegevoelig dan een ander toegangscontrolesysteem, wat uw bedrijfsbeveiliging ten goede komt. En het gemak voor uw medewerkers speelt natuurlijk ook mee. Er zijn verschillende toepassingen voor biometrie en deze reiken veel verder dan alleen de toegangscontrolesystemen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor automatische tijd- of aanwezigheidsregistratie. Nog gemakkelijker maakt u het met projectregistratie. Uw medewerkers hoeven dan niet meer handmatig bij te houden hoeveel tijd zij besteden aan bepaalde werkzaamheden.

Ontdek wat EasySecure voor uw bedrijf kan betekenen

Alle bovengenoemde mogelijkheden met biometrie vindt u tussen de producten van EasySecure. Dit innovatieve bedrijf is de specialist op het gebied van biometrie. Doordat de gegevens van uw toegangscontrolesysteem kunnen worden opgeslagen in de cloud, werkt het gemakkelijk en snel. Bent u ook op zoek naar een gemakkelijke en veilige bedrijfsbeveiliging? Dan zullen de producten van EasySecure u zeker aanspreken. Op de website vindt u de verschillende producten en hun toepassingen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen om te bespreken welke mogelijkheden er zijn voor uw bedrijf.

Kentico CMS gebruiken voor een doeltreffende klantbenadering

woensdag, oktober 9th, 2019

Wilt u binnen al uw applicaties een doeltreffende boodschap op het juiste moment presenteren, dan biedt Kentico CMS de perfecte mogelijkheid. Middels dit systeem kunt u content- en marketinguitingen op één snelle manier realiseren. Ook integratie van externe systemen is hiervan onderdeel, met als voorbeeld API Management. Hierbij krijgt u een allround-view van de data van uw potentiële doelgroep. Kentico CMS is een nieuwe vorm van klantbeheer, waarbij u op meerdere applicaties tegelijk een pakkende boodschap kunt achterlaten. Middels API Management meet u hoe hierop wordt gereageerd. Bij Datacon vindt u hierover veel meer informatie.

Kentico CMS implementeren

Dit Content Management System is gericht op alles rondom de online vindbaarheid van uw bedrijf. Bent u actief in de e-commerce en is het van essentieel belang om gerichte boodschappen op exact het juiste moment aan uw doelgroep te tonen, dan is Kentico CMS de geschikte tool. Het systeem maakt contentcreatie en online marketing tot een effectieve en gebruiksvriendelijke factor. Door het grote aantal standaard modules wordt informatie snel en tegelijkertijd op diverse applicaties en externe locaties geplaatst. Ook per domein heeft u overigens een grote hoeveelheid mogelijkheden. Naast Kentico CMS is het overigens ook mogelijk gebruik te maken van API Management, waardoor u relevante bezoekersdata van al uw applicaties en platformen direct kunt implementeren in nieuwe uitingen van het bedrijf.

De combinatie met API Management

Wilt u als bedrijf meer informatie of achterliggende data over uw klanten te weten komen, dan kan API Management hiervoor zorgen. Deze laat real-time performance van een website zien in combinatie met de klantgegevens; hoe presteert de website, hoe wordt een boodschap ontvangen en middels welke tools kan de e-commerce een boost krijgen? API Management is in samenwerking met Kentico CMS dé manier om met onderliggende data en de juiste content de klant gerichter te kunnen benaderen, met als gevolg een effectiever bedrijfsresultaat. Datacon helpt u graag verder.

iPhone refurbished voor een goede en eerlijke deal.

vrijdag, september 20th, 2019

 

iPhone refurbished biedt de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Een iPhone die als nieuw is maar toch voor de prijs van een tweedehands iPhone. Het kan met een nieuwe techniek dat refurbishing heet. Het is een techniek waardoor oude en nieuwe onderdelen van iPhones worden gemixt. Zo wordt ervoor gezorgd dat de iPhone alsnog optimaal presteert als een nieuwe iPhone alleen heb je de iPhone al voor een veel lagere en mooiere prijs dan een nieuwe iPhone. Het is dus een super alternatief op een tweedehands iPhone en een nieuwe iPhone om niet teveel te betalen en niet voor de gek te worden gehouden. Met tweedehands kopen kan je natuurlijk voor de gek worden gehouden en er is veel asymmetrische informatie. Je weet niet wat er met de telefoon is gebeurt en wat de gebreken precies zijn. Hier kom je pas na een tijdje gebruik achter. Dat is heel vervelend zeker omdat er geen garantie opzit als je tweedehands bij een derde partij een iPhone koopt. iPhones zijn natuurlijk niet de goedkoopste telefoons maar ze zijn wel een hele goede keuze. Daarom is het kiezen voor een iPhone refurbished een super idee omdat je hiermee veel geld bespaard en alsnog een goede kwaliteit telefoon ontvangt.

 

Waarom kiezen voor Iphone refurbished?

Iphone refurbished is een tweedehands iphone alleen is deze iphone helemaal opgeknapt. Het is als een keuring voor de telefoon waardoor deze weer als nieuw functioneert. Mankementen worden vervangen door nieuwe onderdelen en zo werkt je tweedehands telefoon toch als nieuw alleen heb je hem voor een veel lagere prijs. IPhone Refurbished biedt iphones aan van hoge kwaliteit die zeker goed functioneren.  Met jarenlange ervaring zorgt IPhone Refurbished ervoor dat je nooit teveel betaalt voor een goed werkende telefoon en je er jaren lang van kunt genieten.Het netwerkbeheer uitbesteden: een belangrijke stap vooruit

woensdag, september 11th, 2019

Het netwerkbeheer uitbesteden is een belangrijke stap vooruit als het gaat om het veiligstellen van een goed en betrouwbaar netwerk voor je bedrijf. Deed je het netwerkbeheer voorheen zelf of werd het gedaan door een medewerker die niet heel deskundig te werk ging? Dan wordt het tijd voor een meer professionele aanpak zoals die van NEMESYS. Je netwerkbeheer uitbesteden aan een hierin gespecialiseerd bedrijf is een belangrijke stap vooruit. Je verzekert jezelf daarmee van goede service en betrouwbaar beheer van je netwerk en je gevoelige data. Je hoeft je geen zorgen meer te maken of je systeem betrouwbaar is en of er op tijd back-ups worden gemaakt. Dat wordt je allemaal uit handen genomen.

Een netwerk waar je altijd op kunt rekenen

Steeds meer bedrijven zijn afhankelijk van een goed netwerk. Heb je een webshop of verlopen de contacten met je klanten vrijwel allemaal via het internet? Dan is je netwerkbeheer uitbesteden zeker een goed idee. Zo zorg je ervoor dat het systeem altijd online is. Mocht er toch wat misgaan, dan zal je netwerkbeheerder er alles aan doen om je zo snel mogelijk weer online te krijgen, zodat je weer bereikbaar bent voor bestaande en mogelijk nieuwe klanten. Ook als het systeem moet worden uitgebreid met bijvoorbeeld extra werkstations of als je nieuwe hardware of software in gebruik wilt nemen kan NEMESYS je hierbij ondersteunen.

Vind een betrouwbaar bedrijf voor het beheer van je netwerk

Ben je op zoek naar een betrouwbare netwerkbeheerder? Kijk dan eens op de website van NEMESYS. Je netwerkbeheer uitbesteden aan deze professionals kun je met een gerust hart doen. Zij hebben inmiddels een uitgebreide ervaring op het gebied van netwerkbeheer en zullen jouw hard- en software met alle mogelijke zorg beheren. Je vindt de contactgegevens op de website, waar je ook direct meer informatie kunt aanvragen via het contactformulier. Een offerte op maat aanvragen kan uiteraard ook.

https://www.nemesys.nl/

Hoe belangrijk is het scherm wanneer u een nieuwe HP laptop gaat kopen?

vrijdag, juni 7th, 2019

Gaat u een nieuwe laptop kopen en is uw huidige laptop al wat ouder, dan zult u op bepaalde gebieden zeer waarschijnlijk aangenaam verrast worden. Dat zal zeker gelden voor het scherm. Jaren geleden, toen led-techniek zijn intrede deed in laptopland, kregen de schermen van laptops een flinke upgrade. Met name het kleurcontrast, de helderheid en de afleesbaarheid gingen met enorme sprongen vooruit. Een aantal jaar werd er vervolgens weinig tot geen vooruitgang geboekt, maar de nieuwste generatie HP laptops en laptops van verschillende grote merken, hebben beeldschermen om uw vingers bij af te likken.

Een HP laptop kopen met een prachtig beeldscherm Met name de resolutie van laptops is de afgelopen tijd weer met sprongen vooruit gegaan. Dat moest ook wel, mede door de opkomst van tablets, die vaak over een zeer hoge resolutie beschikken. De resolutie is het aantal pixels dat het beeldscherm telt. Dit wordt altijd uitgedrukt in breedte x hoogte. Hoe meer pixels het beeldscherm telt, hoe hoger de resolutie is en hoe scherper en mooier het beeld eruit ziet. Voor 15 inch laptops, het meest gangbare formaat, was lange tijd een resolutie van 1366 x 768 pixels de standaard. De meeste high end smartphones hebben tegenwoordig een hogere resolutie dan dat, dus is het logisch dat ook laptops in dit opzicht vooruit gingen. U kunt tegenwoordig al een HP laptop kopen met een full hd resolutie van 1920 x 1080 pixels, en die hoeft echt niet meer de hoofdprijs te kosten. Er zijn zelfs Ultra HD laptops te koop met een resolutie van 3840 x 2160 pixels, net als en 4K-tv.

Hoge resolutie HP laptops Veel mensen willen een HP laptop kopen vanwege de uitstekend kwaliteit. Electrocorner biedt  een grote selectie aan hoge resolutie HP laptops. Deze HP laptops beschikken over prachtige schermen met een zeer helder en scherp display. Ook voor de nieuwste techniek kunt u dus zonder zorgen een HP laptop kopen.

Het perfecte label apparaat voor zowel thuis als op kantoor

dinsdag, mei 14th, 2019

Bent u thuis of op kantoor aan het opruimen en wilt u alle spullen, die u netjes heeft opgeborgen in opbergbakken en -dozen, eenvoudig kunnen terugvinden? Label ze dan met een professioneel label apparaat van Dymo Store. Deze wireless labeler zorgt ervoor dat u professionele Dymo labels kunt maken. Daarbij is dit label apparaat zeer eenvoudig in gebruik. U gebruikt eenvoudig verschillende kleuren tape, zoals wit, zwart of doorzichtig tape. Zo kunt u alle voorwerpen in huis of op kantoor netjes labelen en ziet het resultaat er netjes uit. Er zijn diverse label apparaten verkrijgbaar, zodat u voor iedere situatie een geschikt label apparaat vindt.

De juiste label printer voor alle soorten labels

Voor allerlei situaties is er een label apparaat, want u wilt behalve de spullen die u netjes heeft opgeruimd, ook andere zaken labelen. Voor een professionele verzending van post kunt u bijvoorbeeld nette adreslabels gebruiken. Ook voor het printen van deze labels vindt u bij Dymo Store het juiste label apparaat. Zo kunt u voor alle situaties het juiste label printen. Om uw label apparaat op een goede manier te kunnen gebruiken, vindt u bij Dymo Store ook de juiste accessoires, zoals etiketten in verschillende maten, losse adapters, postweegschalen en nog veel meer.

Het ideale label apparaat voor op het werk

Een bekende toepassing van een label apparaat is het labelen van spullen en het printen van adreslabels. Maar behalve op kantoor, kunt u een label apparaat  op nog veel meer werkplekken gebruiken. Wat dacht u van de horeca, waar het coderen van voedingsmiddelen heel belangrijk is? Ook hiervoor heeft Dymo Store het juiste label apparaat. U kunt dan eenvoudig zelf uw producten voorzien van de datum waarop u het product gemaakt heeft en de datum waarop u het volgens de HACCP voorschriften moet weggooien. Zo voldoet u altijd aan de regels.

https://www.dymostore.nl

Een printplaat laten maken voor de verhoging van de productiecapaciteit

dinsdag, april 16th, 2019

Wilt u met uw bedrijf een nieuwe printplaat bestellen? Dan is het zaak om een goed beeld te krijgen van de maximale capaciteit en weerstand die mogelijk is op drukke dagen. Voor een optimale functie van geautomatiseerde processen is het vereist om een adequate printplaat toe te passen die naadloos aansluit bij uw wensen. Een printplaat wordt voorzien van diverse componenten, welke samen zorgen voor een goede geleiding van de elektriciteit of elektronen. Stijgt de productiecapaciteit, dan dient de weerstand mee te kunnen stijgen om problemen te voorkomen. Het is daarom goed om, voordat u besluit om een printplaat te laten maken, een goed beeld te hebben van de mogelijkheden van uw onderneming in de toekomst.

Een printplaat bestellen? Ga uit van de maximale capaciteit

Veel productieprocessen komen stil te liggen wanneer de het proces te veel vraagt van de aanwezige capaciteit. Dit is vaak te vinden in de printplaat. Deze wordt op een dergelijke manier gebouwd dat machines de maximale capaciteit aankunnen, door onder meer een complex sporenpatroon. Hieraan zitten onder meer de bedrading, elektronen en componenten bevestigd. Voor het bestellen van een printplaat schakelt u PRS B.V. in. Er zijn een tweetal methoden om de printplaat te laten maken; enkelzijdig of dubbelzijdig. Hiervoor gebruikt men de SDM-techniek, welke ideaal is voor een serieproductie en grotere hoeveelheden.

Maak gebruik van de expertise wanneer u een printplaat wilt laten maken

Het produceren van een functionele printplaat is secuur werk, waarvoor een bepaalde expertise is vereist. Daarom is het verstandig om als bedrijf gebruik te maken van specialisten en vakbekwame monteurs. Deze zorgen ervoor dat de printplaat op de juiste elementen voldoet aan de maximale capaciteit van de productie binnen uw bedrijf. Wilt u meer informatie over de printplaat en hoe deze in elkaar steekt met elektronen, weerstand en capaciteit? Kijk dan alvast bij PRS B.V., want hier leest u hoe specialisten u al verder kunnen helpen bij het bepalen van de juiste capaciteit. Wilt u een volgende kwaliteitsslag maken in het productieproces? Kies er dan voor een gemodificeerde printplaat te bestellen en deze te laten maken door echte specialisten.

Oplossingen voor problemen met wasmachines door wasmachine reparatie Amsterdam

donderdag, november 15th, 2018

Oplossingen voor problemen met wasmachines door wasmachine reparatie Amsterdam

Het is belangrijk om uw kleding schoon te houden en u heeft een betrouwbare wasmachine nodig om het werk effectief en efficiënt te kunnen uitvoeren. Wanneer je wasmachine stopt met werken, kan hij je routine ernstig verstoren en deze moet snel worden aangepakt, anders sleep je door de stad naar de wasserette. Voordat u met een onderhoudsspecialist telefonisch contact opneemt, kunt u dit probleem oplossen door een paar potentiële problemen met uw machine aan te pakken en mogelijk de reparatie van de wasmachine te voorkomen.

Wasmachine reparatie Amsterdam geeft uitleg:

Wasmachine kan niet worden ingeschakeld: dit probleem wordt waarschijnlijk veroorzaakt door het uitvallen van de stroom naar uw wasmachine. Als uw wasmachine niets lijkt te doen wanneer u hem aanzet, controleer dan uw stroomonderbreker, dekselschakelaar of zekeringkast. Als u hebt bevestigd dat uw machine stroom krijgt, kunt u doorgaan met het oplossen van andere mogelijke problemen. Controleer of de wasmachine oververhit is of dat het waterniveau in de wasmachine verhindert dat de wasmachine start.

Wasmachine draait niet: Controleer allereerst of het deksel van uw wasmachine volledig gesloten is. Nadat het deksel is gesloten, bevestigt u dat alle instellingen op de wasmachine juist zijn en bevestigt u dat deze zich niet in een inweekcyclus bevinden. Als alles in orde lijkt te zijn, luister dan naar je wasmachine voor een zoemend geluid als je wasmachine vol water staat. Als u dit geluid hoort, is het mogelijk dat er iets vastzit in de afvoerpomp van uw machine.

Wasmachine reparatie Amsterdam voor alle problemen met wasmachines

Wasmachine tapt geen water af: een mislukte poging om het water af te voeren kan worden veroorzaakt door zoiets eenvoudigs als een knik in de afvoerslang. Controleer uw afvoerslang en zorg ervoor dat deze geen knikken, verstoppingen of klompen heeft die een goede afvoer zouden kunnen verhinderen. Problemen met uw pomp zijn een andere mogelijke oorzaak van drainageproblemen. Over het algemeen zal de oplossing voor een pompprobleem waarschijnlijk een pompvervanging worden. U kunt hierbij hulp krijgen van een professional.

Wasmachine beëindigt de cyclus niet: als uw wasmachine de cyclus niet afmaakt, kan dit een teken zijn dat er een probleem is met uw timer. U kunt dit verder onderzoeken door uw controlepaneel uit te schakelen en op zoek te gaan naar tekenen van brandwonden of corrosie die ertoe kunnen hebben geleid dat de timer uitvalt of blokkeert.

Breng uw wasmachine weer in vorm met een professionele wasmachine-reparatie van de experts van wasmachine reparatie Utrecht. We hebben ervaring met reparaties en service voor een verscheidenheid aan apparaten, waaronder wasmachines, vaatwassers, wasdrogers en koelkasten. We bieden kwalificerende services om onze klanten de beste waar voor hun geld te bieden. Bel ons vandaag nog en ervaar onze toewijding aan kwaliteitsservice en klanttevredenheid uit de eerste hand. We verheugen ons erop u te helpen en uw apparaten weer soepel te laten werken!

https://witgoedreparatieserviceutrecht.nl

Hoe weet ik welke laptop ik moet kopen?

donderdag, november 15th, 2018

U wilt dus een laptop kopen? Dan is het belangrijk om eerst na te denken over het gebruik. Waar gaat u het voor gebruiken? Is dat voor gamen? Dan is een snelle grafische kaart heel belangrijk, terwijl dit niet van belang is als u de laptop normaal gebruikt met alleen Word bijvoorbeeld. Als u video of foto’s wilt bewerken, heeft u andere eisen dan wanneer u de laptop alleen voor thuisgebruik heeft en geen speciale handelingen zult ondernemen. Er zit namelijk veel verschil in laptops, ook als u alleen naar bijvoorbeeld HP kijkt. Electrocorner is een partij die veel HP laptops aanbiedt tegen scherpe prijzen.

Ik wil een HP laptop kopen. Waar kan ik dat doen?

U kunt dus een HP laptop kopen bij Electrocorner. Zij hebben verschillende HP laptops in het aanbod. Welke HP laptop voor u het beste werkt, is dus afhankelijk van uw gebruik. Het is dan wel zo fijn als u de laptops kunt vergelijken. Bij Electrocorner kunt u dat doen. Zij hebben een vergelijkingspagina waar u verschillende laptops aan toe kunt voegen. U ziet dan direct alle laptops op één pagina staan. Dat maakt het wel erg gemakkelijk voor u. Als u al precies weet waar uw laptop aan moet voldoen, dan kunt u ook gewoon gebruik maken van de filteropties. Zo kunt u filteren op schermgrootte, processoren, resolutie en nog veel meer.

Alleen een webwinkel

Electrocorner heeft alleen een webwinkel, geen fysieke winkels dus. Dat is ook meteen de reden dat zij hun HP laptops wat goedkoper kunnen aanbieden. Ze betalen geen huur voor winkelpanden. U kunt wel gewoon contact opnemen om advies te vragen. Zij leveren de producten snel. Als u voor 23.00 uur al bestelt, dan heeft de laptop de volgende dag in huis, mits ze op voorraad zijn. En natuurlijk heeft u in België en Nederland 14 dagen bedenktijd.

Hoe werkt een drone precies?

zondag, september 9th, 2018

Zo werkt een drone

Of je nu een goedkope drone of een duurdere drone met camera zoals een DJI Mavic 2 Pro kopen gaat, het is altijd zo dat een aantal componenten op de drones terugkomen. Wie misschien nog niet heel erg bekend is met hoe de verschillende onbemande vliegmachines werken, is het leuk om eens te kijken welke componenten dit allemaal zijn. Aan de hand daarvan is een goed beeld te vormen van de manier waarop wordt gezorgd dat de toestellen de lucht in kunnen en ook kunnen blijven vliegen. Kijk naar de volgende zaken om er meer inzicht in te krijgen als beginnende liefhebber van de toestellen.

Verzenden en ontvangen

Wat essentieel is voor een zowel de dure als goedkope drone, is dat het verzenden en ontvangen van signalen goed op orde is. De transmitter en receiver zijn daarom waarschijnlijk de belangrijkste onderdelen op een toestel. Daarmee kan het toestel van een afstand goed worden bestuurd. Door de signalen die verstuurd worden om te zetten in commando’s kan worden gezorgd dat het toestel doet wat je ervan verlangt. Dit maakt het ook zo leuk om ermee te vliegen. Juist de mogelijkheid om de controle te hebben over de vlucht maakt het zo’n leuke hobby om uit te oefenen.

De batterij

Ook niet onbelangrijk als je een drone kopen gaat, is kennis opdoen over de batterij. De belangrijkste reden hiervoor is dat je daarmee inzicht krijgt in de vluchttijd van het toestel. Hoe beter de batterij is, hoe langer er over het algemeen mee gevlogen kan worden. Juist langer mee aan de slag gaan is natuurlijk leuk. De techniek achter de batterij wordt steeds beter, dus bij het kopen van een toestel is het altijd goed om hier even wat aandacht aan te besteden. Let er ook op dat het gewicht van de accu ook meetelt bij de mogelijkheden die het toestel heeft.

De elektromotor

Ook de elektromotor is een belangrijk punt van aandacht bij een drone kopen. Het is immers zo dat de motor noodzakelijk is om het toestel in beweging te krijgen. Dat komt onder andere door de techniek die hierachter zit. De motoren werken veel met magneten die de energie overbrengen en op die manier zorgen dat de propellers in beweging komen. Door de voortdurende toevoer van stroom uit de batterij wordt een elektromagnetisch veld gecreëerd. Dit zorgt ervoor dat de machine blijft draaien. Het is dus ook belangrijk dat een toestel gekocht wordt waarvan de motor aan de belangrijke kwaliteitseisen voldoet.

https://www.dronekiezer.nl/drones/