i2D
Artikel Portaal

Een wandposter in je tuin van sublieme kwaliteit

Al een tijdje op zoek naar de perfecte wandposter voor in je tuin? Je smaak nog niet gevonden of gebonden aan vaste formaten? Neem dan vandaag nog een kijkje op gartenposter.de. Al meer dan 9 jaar zijn ze bij gartenposter.de gespecialiseerd in wandposters voor in de tuin. Duizenden tevreden klanten, een wandposter van sublieme kwaliteit en een onovertroffen service, gartenposter.de is een referentie. Waar wacht je nog op om de mogelijkheden online te bekijken?

Wil je je donkere tuinmuur of een nis perfect bedekken, dan heb je nood aan een wandposter op maat. Bij gartenposter.be bestel je je wandposter voor in je tuin tot op de centimeter nauwkeurig. Heel eenvoudig geef je online de maten in en de wandposter wordt perfect op maat bij je thuis afgeleverd. Je bent dus helemaal niet gebonden aan vaste formaten. Zo stem je je tuinposter perfect af op de beschikbare ruimte en past deze steeds perfect. Ook op het poolhouse of op een schutting past de wandposter perfect.

 

Je wandposter in alle mogelijke maten

Bij gartenposter.de krijg je de beste drukkwaliteit ongeacht het formaat. Tot een formaat van 10 x 5 meter blijven de kleuren sprankelend en de beelden haarscherp. Test het gerust uit. Bovendien zijn alle wandposters waterdicht en kunnen ze tegen weer en wind. Afvegen met een vochtige doek volstaat als onderhoud, daar hoef je dus helemaal niet veel tijd in te investeren. Met een garantie van 3 jaar op de kleurvastheid ben je zeker dat je tuinposter niet verkleurd. Een wandposter van gartenposter.de is dus een verstandige investering en de ideale tuindecoratie, het ganse jaar door.

 

10 mogelijke bevestigingssystemen

Geen enkele tuin is hetzelfde. Wat in de ene tuin past, komt misschien in een andere totaal niet tot zijn recht. Alle wandposters van gartenposter.de zijn te verkrijgen met 10 mogelijke bevestigingssystemen. Allemaal heel eenvoudig te monteren. Of je nu kiest voor een zelfklevend exemplaar, een tuinposter met ringen of met een frame, alles kan je makkelijk zelf in enkele minuten monteren. Op alle bevestigingssystemen krijg je een garantie van 5 jaar.

 

Honderden afbeeldingen voor je wandposter

Op gartenposter.de vind je een zeer grote collectie foto’s voor op je wandposter. Verschillende topfotografen zijn er te vinden en je kan hun beste werken zonder probleem op je wandposter laten drukken. Dit steeds in een fantastische kwaliteit. Je stemt de afbeelding dus volledig af op de sfeer en het thema van je tuin. Wil je toch een unieke afbeelding? Dat is geen enkel probleem! Je kan immers ook je eigen foto in enkele klikken doorsturen en op je tuinposter laten drukken. Dit kost helemaal niet meer en is even snel klaar!

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden op gartenposter.de, bekijk de voorbeelden en selecteer je afbeelding. Heel wat klanten waren je al voor!

https://www.gartenposter.de/wandposter-xxl/

Comments are closed.