i2D
Artikel Portaal

Een nauwkeurige drukkalibrator voor goede metingen

Een nauwkeurige drukkalibrator is belangrijk voor goede metingen. Daarvoor gaat u natuurlijk naar een deskundig bedrijf. Als u op zoek bent naar een drukkalibrator, infrarood camera of warmtebeeldcamera heeft u bij een specialist de keuze uit een ruim aanbod. De Belgische onderneming LHM Instrumentation is gespecialiseerd in de verkoop van kalibratie-, controle- en meetapparatuur voor verschillende grootheden. In het uitgebreide assortiment vindt u onder meer een drukkalibrator die uitermate geschikt is voor het kalibreren van uiterst nauwkeurige drukmeters, drukschakelaars en transmitters. Een kalibrator wordt voornamelijk gebruikt in werkplaatsen, in laboratoria en in het veld. Door een ingebouwde pomp kan automatisch druk gegenereerd worden. Naast verscheidene drukkalibratoren kunt u bij LHM Instrumentation ook terecht voor een infrarood camera of warmtebeeldcamera.

Warmtebeeldcamera, infrarood camera of drukkalibrator: deskundig advies

Heeft u een infrarood camera met hoge resolutie nodig? Of wilt u dat de lens 180 graden kan draaien? Een warmtebeeldcamera, infrarood camera of drukkalibrator kunt u bij LHM Instrumentation aanschaffen in verschillende uitvoeringen. Voor een specifieke meting of kalibratie heeft u immers een instrument nodig dat aan al uw wensen en eisen voldoet. Als u twijfelt over de meest geschikte infrarood camera of warmtebeeldcamera, dan is het verstandig om u te laten adviseren door de vakbekwame medewerkers met verstand van zaken. Ook op vragen over een drukkalibrator voor explosiegevaarlijke omgevingen krijgt u een deskundig antwoord.

Trainingen voor gebruik van een drukkalibrator, warmtebeeldcamera en infrarood camera

‘Aan de slag met thermografie’ is een cursus voor beginners die een warmtebeeldcamera willen bedienen. Ook een infrarood camera kunt u hiermee onder de knie krijgen. Bij LHM Instrumentation kunt u trainingen of seminars volgen voor het gebruik van een drukkalibrator, warmtebeeldcamera of infrarood camera. Op die manier haalt u meer profijt uit de apparatuur en de meetinstrumenten. Er worden cursussen van verschillende niveaus aangeboden. Specialisten hebben de mogelijkheid om hun kennis bij te spijkeren tijdens een cursus ‘Gebouwen voor gevorderden’. Ook op het gebied van kalibratie biedt een deskundige onderneming diverse trainingen aan voor het gebruik van een drukkalibrator.

Comments are closed.