i2D
Image default
Beauty en verzorging

Een mooie open blik

Een mooie open blik

Wie wil er nu geen mooie open blik? Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Daarom kun je de natuur een handje helpen met een ooglidcorrectie.

Het komt vaak voor dat de huid boven de ogen gaat hangen en over de ogen heen hangt. Dit geeft een uiterlijk dat vaak niet overeenkomt met de werkelijke gemoedstoestand van deze mensen. Men ziet er dan moe, boos of somber uit.

De oorzaak van overhangende oogleden is voor een deel erfelijk en voor een deel door het ouder worden. Bij het natuurlijke verouderingsproces wordt de huid slapper. Het eiwit elasthine verdwijnt langzamerhand uit je huid. Dat is wel jammer maar niets aan te doen.

Sommige mensen hebben meer last van de overhangende oogleden dan alleen maar het cosmetische aspect. Je schijnt er zelfs hoofdpijn van te kunnen krijgen. Alleen daarom is het mooi dat je er iets aan kunt laten doen. Bij steeds meer botox klinieken kun je dit laten doen. Dit is laagdrempeliger dan bij een ziekenhuis.

De ingreep zelf is een kleine chirugische ingreep. Je wordt plaatselijk verdoofd. En daarna zal de arts de overtollige huid met wat vetweefsel wegsnijden. Vervolgens zal de boel weer netjes aan elkaar vastgemaakt worden door middel van hechtingen. De operatie zelfs is een fluitje van een cent. Maar hierna moet jij ervoor zorgen dat je zelf de onvermijdelijke blauwe plekken binnen de perken houdt. Dit houdt in dat je regelmatig moet koelen. Je zult een heel verloop van kleuren krijgen. Van blauw naar paars naar groen naar geel. En wat ook een apart gezicht is, is dat de bloeduitstortingen ook nog naar beneden gaan zakken. Zaten ze eerst boven je ogen, na een week zitten ze onder je ogen.

Een week na bovenooglidcorrectie Barendrecht zie je pas het resultaat. Het resultaat zal je bevallen. Je ziet het zelfs nog beter op de foto’s van ooglidcorrecties voor en na.

Bezoek de website voor meer informatie : Een mooie open blik