i2D
Image default
Gezondheid

Een geschikt woonzorgcentrum? Startpunt Zivi.be

Een geschikt woonzorgcentrum? Startpunt Zivi.be

Overzichtelijke informatie voor een vlotte keuze

De verschillen in service en prijzen voor rusthuizen en serviceflats zijn opmerkelijk. Geraak jij er nog wijs uit?

Ben je op zoek naar een woonzorgcentrum, rusthuis of service flat voor een ouder familielid, dan heeft Zivi, of voluit Zorginformatie voor Iedereen, heel wat informatie over woonzorg en ouderenzorg voor je klaar staan om jouw zoektocht net iets gemakkelijker te maken.

Bijna elk woonzorgcentrum, rusthuis, ouderentehuis en serviceflat in Vlaanderen heeft op deze website namelijk een eigen informatieve pagina. Daar kan je onder andere algemene en praktische informatie terugvinden over het woonzorgcentrum zelf, maar ook prijzen en bijkomende toelichting bij de faciliteiten en extra services die ze aanbieden.

Deze informatie kan trouwens door elke aanbieder van woonzorg zelf worden beheerd en aangevuld met een persoonlijke login. Zo houden we bij Zivi de woonzorgpagina’s correct, volledig en up-to-date.

Eens je de gewenste regio hebt ingevuld in het zoekvenster, ben je dus al een heel eind op weg om de verschillende woonzorgcentra in detail met elkaar te vergelijken en je selectie van interessante woonzorgcentra en serviceflats te maken. Daarna moet je enkel nog deze favorieten gaan bezoeken om de sfeer en gezelligheid ter plaatse te gaan evalueren.

Neem een kijkje op Zivi en ontdek zelf hoe snel je over de informatie voor woonzorg beschikt die je nodig hebt om een doordachte keuze te maken.

Bezoek de website voor meer informatie : Een geschikt woonzorgcentrum? Startpunt Zivi.be