i2D
Image default
Woning en Tuin

Een eiken vloer? Ja natuurlijk!

U wilt een nieuwe vloer. Heeft u dan al wel is gedacht aan hout? Aan echt eiken hout? Een eiken heeft vele voordelen, het heeft een warme uitstraling en er zijn heel erg veel mogelijkheden. U denkt dat vloerverwarming niet mogelijk is met een eiken vloer? Niks is minder waar, u kunt gewoon vloerverwarming aanleggen onder uw eiken vloer! Dus wat houdt u nog tegen? In dit artikel kunt u meer lezen over de unieke kenmerken van een eiken vloer!

Een eiken vloer is niet duur

Als u online gaat zoeken naar leveranciers van eiken vloeren dan zult u ontdekken dat de prijzen alle kanten op gaan. U bent misschien ook al langs geweest bij een leverancier van eiken vloeren en ook daar liepen de prijzen hoog op, dan bent u vast nog niet bij Bax Houthandel wezen kijken! Bij Bax Houthandel koopt u uw eiken vloer direct uit de fabriek. Omdat er dan geen sprake van tussenhandel is, kunnen wij de eiken vloeren veel goedkoper aanbieden dan onze concurrenten. Wij zitten altijd in uw buurt, wij hebben showrooms in Haarlem, Amsterdam, Utrecht en Barneveld. In onze showrooms kunt u zelf ontdekken hoeveel mogelijkheden er zijn met een eiken vloer!

Vakwerk

U heeft een mooie eiken vloer uitgekozen, deze wordt vervolgens bij uw huis bezorgt, dus u hoeft niet zelf te rijden met een auto vol eiken hout! De mensen die de vloer aanleggen zijn vakmensen die verstand hebben van een eiken vloer. Onze mederwerkers hebben allemaal een interne opleiding gevolgd van 2 jaar, in die 2 jaar loopt hij mee met een meesterlegger en na die twee jaar mag hij zichzelf een meesterlegger noemen en legt hij alle vloeren zonder moeite en met kwaliteit!

We raden het u aan om onze showroom te bezoeken om zelf de verschillende eiken vloeren te ontdekken. Maar als u toch nog twijfelt, kan u natuurlijk ook eerst een offerte aanvragen op www.baxhouthandel.com. als u ons offerteformulier op de site invult ontvangt u maar liefst binnen één werkdag een uitgebreide offerte.