i2D
Image default
Woning en Tuin

Een canvas bestellen maar geen flauw idee waar?

Dan heb ik misschien wel de gouden tip voor je. Surf eens naar canvaswinkel.nl. Dat is alvast de website waar ik al mijn canvassen bestel en tot op heden steeds tot grote tevredenheid.

Ontelbare mogelijkheden waarom je een canvas zou bestellen bij canvaswinkel.nl

Het aantal foto’s is werkelijk verbluffend. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben er wel een foto van in hun collectie. Moest je toch je ding niet vinden weet dan dat je ook je canvas kan bestellen met je eigen doorgestuurde foto op. Ik vind meestal wel mijn smaak in hun aanbod, maar dat is misschien niet voor iedereen het geval. Verder kan je er ook verschillende soorten canvas bestellen. Dit kan achter plexi, op dibond of het traditionele schilderij. Ik heb ondertussen alle mogelijke varianten over heel mijn huis hangen en ze voldoen allemaal prima.

De afmetingen bepaal je overigens volledig zelf als je je canvas gaat bestellen. Je geeft het formaat tot op de centimeter nauwkeurig in en je canvas wordt binnen de week netjes bij je thuis geleverd. Zo heb je steeds een foto op canvas die perfect op maat is. Het bestellen is trouwens een fluitje van een cent en de betaling verloopt volledig beveiligd.

85 jaar garantie bij het bestellen van je canvas

Een canvas bestellen bij canvaswinkel.nl is volledig risicoloos. Je krijgt er immers 85 jaar garantie op de kleurvastheid van je canvas. Dan ben je wel heel zeker van de geleverde kwaliteit. Je weet ook dat je zeker bent van sprankelende kleuren en dit jarenlang. Bovendien vergt een canvas doek amper onderhoud. Gewoon eens met een vod overgaan volstaat ruimschoots. De doeken kunnen tegen een stootje en moeten niet opgespannen worden.

Een tevreden klant

Je kan dus wel stellen dat ik een tevreden klant ben die ongetwijfeld ook in de toekomst nog canvassen gaat bestellen bij canvaswinkel.nl. En blijkbaar ben ik ook niet alleen, als ik de website mag geloven. Al heel wat jaren kan je bij canvaswinkel.nl je canvas bestellen en zelfs in heel wat tv-programma’s worden hun doeken gebruikt. Niet dat ik naar het scherm zit te turen en hoop dat mijn canvas ergens in beeld komt, maar het kan wel.

https://www.canvaswinkel.nl/