i2D
Artikel Portaal

Duurzaamheidseisen en kwaliteitseisen voor industriële vloeren, waaronder ESD vloeren

Steeds meer bedrijven houden er rekening mee dat hun producten aan bepaalde eisen moeten voldoen, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid. Zo geldt dat ook voor robuuste industriële vloeren. Industriële vloeren dienen te voldoen aan een bepaalde duurzaamheidseisen en kwaliteitseisen, bijvoorbeeld ten aanzien van duurzaamheid, hygiëne en efficiëntie. Industriële vloeren moeten van hoge kwaliteit zijn, slijt- en stootvast, elastisch, antistatisch en bestand tegen chemicaliën zijn. Bovendien dienen ze ook te voldoen aan de HACCP richtlijnen. De bovenstaande eisen zijn algemene eisen die aan alle industriële vloeren, denk ook aan ESD vloeren, gesteld worden. Afhankelijk van de sector waarin de vloeren worden gelegd, gelden er ook nog aanvullende eisen. Bovendien kan een klant ook zelf wensen ten aanzien van zijn of haar ESD vloeren of industriële vloeren hebben. Een specialist kan hier vaak gehoor aan geven.

 

Industriële vloeren, bijvoorbeeld ESD vloeren, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

U kunt het zo specifiek niet bedenken of er bestaat een industriële vloer die past bij uw wensen en bij de aankleding van uw woning of bedrijf. Als het om industriële vloeren gaat, valt er veel te kiezen. Industriële vloeren zijn namelijk in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. U kunt daardoor kiezen voor een look die u vindt passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Zo kunt u kiezen voor ESD vloeren in heel veel verschillende kleuren, met een betonlook, een marmeruitstraling of een siergrindprint. Klanten kunnen bij een specialist op het gebied van industriële vloeren kiezen voor een coating die zij stijlvol vinden. Wist u overigens dat industriële vloeren ook geschikt zijn voor particulieren? Een industriële vloer met beton- of marmerlook, een troffelvloer of grondtapijt is een heel geschikte en stijlvolle vloerafwerking in iedere woning.

 

Industriële vloeren, zoals ESD vloeren, geschikt voor diverse toepassingen

In winkels en bedrijven, en zelfs in parkeergarages, zijn ze steeds meer te vinden: industriële vloeren. Industriële vloeren zijn niet meer weg te denken in deze tijd. Niet alleen functioneren industriële vloeren als slijtvaste, antistatische en elastische vloeren in de chemisch industrie, farmaceutische industrie en de voedingsmiddelenindustrie, ook worden ESD vloeren (kunststofvloeren) toegepast in diverse soorten werkplaatsen, distributiecentra en winkelruimtes. Zelfs in parkeergarages zijn industriële vloeren terug te vinden. En waarom niet? ESD vloeren zijn duurzame vloeren; ze gaan lang mee en zijn dus de investering waard. Ook zijn ze heel makkelijk en snel goed schoon te maken. U bent niet veel tijd en geld kwijt aan het onderhoud van industriële vloeren. Van deze voordelen wil iedereen toch genieten.

http://www.game-kunststofvloeren.nl/

Comments are closed.