i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Dieren’ Category

Goed rattengif bestellen voor de beste resultaten

donderdag, september 17th, 2020

Indien u dit ongedierte in uw huis ziet wilt u zelf zo snel mogelijk weg. Echter zult u toch in die woning moeten wonen, dan is goed rattengif bestellen een betere optie. Het rattengif bestellen is een goede optie omdat het niet in veel winkels wordt verkocht vanwege veiligheidsregels. Daarnaast zijn er maar weinig winkels die het bij hun assortiment vinden passen. Ook wilt u het rattengif bestellen snel hebben, het is niet de bedoeling dat u erg lang door een winkel loopt te zoeken. Bij het rattengif bestellen is het zo in huis, de volgende dag al als u ’s avonds besteld, dit zorgt ervoor dat u niet na uw werk hoeft te haasten om nog net voor sluitingstijd opzoek te gaan naar een niet veel verkocht product dat de winkel misschien niet eens op voorraad heeft. Door rattengif bestellen bent u zeker dat u binnenkort weer een schoon huis heeft, dat is natuurlijk erg fijn. U moet niet onderschatten dat rattengif bestellen er voor zorgt dat u het zelf moet plaatsen. Echter is dit niet moeilijk en worden er genoeg instructies bijgeleverd.  Dat is erg fijn natuurlijk. Zo kunt u zeker zijn dat u niet meer verrast zult worden door de nare dieren. 

Kinderen

Indien u kinderen in huis heeft, moet u oppassen met rattengif bestellen. Zij kunnen namelijk erg ziek worden als ze dit per ongeluk gaan drinken of iets in die richting. Het is de bedoeling dat u het uit de buurt houd van uw kinderen. Zo kunt u ook er vanuit gaan dat u niet te veel gebruikt op de plaatsen waar uw kinderen spelen.

Ander ongedierte

U kunt het gif niet voor alle dieren gebruiken, het beste is om het alleen toe te passen als u last heeft van ratten. Andere dieren worden misschien alleen ziek waardoor zij uw huis vies maken, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

 Je huisdier op en top verzekerd

maandag, oktober 21st, 2019

Heb je een hond of een kat en wil je dat jouw maatje een goede verzekering heeft? Het is zeker mogelijk om een verzekering af te sluiten waarbij je nooit meer voor verrassingen komt te staan zoals hoge rekeningen. Je kan je huisdier voor vele behandelingen verzekeren. Voor een groot deel van de behandingen is jouw hond of kat verzekerd door middel van een uitgebreide basisdekking. Daarnaast is het ook mogelijk om je hond of kat voor meer dingen te verzekeren. Zo hoef je je nooit zorgen te maken als je hond of kat zich buiten uitleeft. Uiteraard wil je te allen tijde dat je huisdier in veiligheid is, maar over kosten voor rekeningen hoef je je in ieder geval geen zorgen meer te maken.  

Hoe zit een dierenverzekering voor je hond of kat in elkaar?

Een goede dierenverzekering is onmisbaar als je eigenaar bent van een hond of kat. In de uitgebreide basisdekking kun je zien voor welke basiszorg jouw huisdier verzekerd is. Je bent daarnaast vrij om te bepalen hoe hoog het bedrag wordt dat de verzekering voor jou vergoedt. Dit bedrag verschilt tussen de 50%, 70% of 80% van de factuur. Hoe lager de premie, hoe meer je zelf moet bijdragen en hoe hoger de premie, hoe minder je zelf hoeft bij te dragen. Daarnaast is het mogelijk zelf je eigen risico te bepalen, daarbij kun je kiezen uit 0 euro, 50 euro, 100 euro of 150 euro. Daarbij geldt dan hoe hoger je eigen risico is, hoe lager de maandpremie zal zijn.

 

Kies wat je wilt voor je hond of kat

Er zijn drie pakketten waar je uit kunt kiezen voor je hond of kat, namelijk het Basispakket, het Pluspakket en het Toppakket. Bij deze pakketten verschillen de vergoedingen van de verzekeraar en verschilt ook de maximale vergoeding per jaar. Het is dan ook belangrijk om je van tevoren hier goed in te verdiepen, zodat je weet waar je aan toe bent. Je kunt ook nog kiezen voor een aantal aanvullende verzekeringen.  

https://www.dierenverzekering.nl/

Rattengif voor particulieren aanschaffen

donderdag, juni 14th, 2018

Welke mensen kunnen gebruik maken van rattengif? Vraag jij je af of je gebruik kan maken van het rattengif? Het antwoord op deze vraag is vast ‘ja’, aangezien vrijwel iedereen dit gif kan kopen om ratten te verdelgen. Wel zit er een verschil in de verpakkingen. Er zijn namelijk kleine zakjes met gif verkrijgbaar, maar ook grote blokken. De kleine zakjes kunnen door iedereen gekocht worden, terwijl je voor de grote zakken een licentie nodig hebt. Als je last hebt van een paar ratten in je huis of tuin, dan is een klein zakje rattengif voldoende. Je kan je waarschijnlijk wel voorstellen dat een boer echt niet genoeg heeft aan zo’n klein zakje. Het komt namelijk regelmatig voor dat de gehele boerderij en het erf zijn bezaaid met ratten. Dat is een groot probleem. De boer kan dan een licentie aanvragen zodat hij de grote zakken kan kopen. Zo kan hij zijn gehele erf en boerderij rattenvrij maken. Op onze website kun je diverse soorten rattengif bekijken. Neem gerust contact me ons op als je vragen hebt over het rattengif. Wij helpen je graag om het juiste gif uit te zoeken. Tevens kunnen we je tips geven over het gebruik van het gif.

Rattengif gebruiken als agrariër

Ben je een agrariër en heb je last van ratten? Dat kan een groot probleem voor je bedrijf zijn. Ratten zijn vieze dieren die op alles wat eetbaar is afkomen. Het kan daardoor zijn dat ze met een grote groep op je erf zitten. Ze tasten misschien je gewassen aan waardoor de oogst een stuk minder goed zal zijn. Tevens tast het de kwaliteit van de gewassen aan. Om zulke problemen te voorkomen zal je de ratten van het erf moeten verwijderen. Dit kan je doen met behulp van rattengif. Dit gif doodt de ratten vrij snel, terwijl ze er maar een beetje van hoeven te eten. Het gif is daardoor zeer effectief. Als agrariër heb je een groot stuk grond, dus je zal ook veel rattengif nodig hebben om dit oppervlak te kunnen voorzien van gif. Het is belangrijk dat je eerst een licentie aanvraagt voor het rattengif. Als licentiehouder mag je namelijk de grote verpakkingen kopen. Dat scheelt veel in de prijs en het is een stuk praktischer dan allemaal kleine zakjes kopen. Op onze website kun je diverse soorten grote verpakkingen rattengif vinden. Neem contact met ons op als je vragen hebt, wij helpen je graag.

http://ongediertemiddelen.nl/ratten/bestrijding-met-vergif-particulier

Paardrijbroeken voor de ruiter op stal en tijdens het paardrijden

woensdag, april 26th, 2017

Paardrijbroeken voor de ruiter 

 

Paardrijden gaat gepaard met rijbroeken en natuurlijk meer soorten paardrijkleding. Een rijbroek is broek speciaal ontworpen voor het paardrijden. Een rijbroek is een strakke broek met een nauwe aansluiting onderaan de broek. Dit is zodat je wanneer je rijlaarzen of chaps draagt dit mooi aansluit op je been. Zo heb je geen last van vouwen of bobbels. Er zijn broeken met klitteband aan de onderkant van de broek maar ook broeken met elastiek. Paardrijbroeken met elastiek zijn prettiger voor de ruiter omdat dit beter aansluit. Wel zijn deze broeken meestal duurder dan broeken met klitteband. Tegenwoordig is er een erg diep assortiment wat rijbroeken betreft. Dit gaat van maten, tot kleuren en printjes, met kniestukken, zitvlakken en tegenwoordig ook met siliconen. Een rijbroek moet bij de persoonlijkheid van de ruiter passen, dit geldt ook voor het zitvlak wat in de broek zit. Dit is voor elke ruiter verschillend.

In deze blog een uitleg over welke paardrijbroeken er zijn, waar wat voor dient en tenslotte welke broek het beste bij de ruiter past.


Rijbroeken zijn er in verschillende kleuren en printjes. Om je een idee te geven welke kleuren en printjes er zijn, hieronder een korte opsomming van de paardrijbroeken in verschillende kleuren en printjes. 

De meest standaard kleuren (de paardrijbroeken die het meest verkocht worden) zijn:

 • Zwart
 • Donkerblauw
 • Wit
 • Grijs
 • Beige

Dit zijn de kleuren waar rijbroeken het meeste in verkocht worden. Dit is omdat een witte rijbroek met wedstrijden verplicht is. De andere kleuren zijn makkelijk te combineren met andere ruitersportkleding. Denk hierbij aan dekjes, oornetjes, rijjassen, caps, laarzen of chaps met jodphurs, peesbeschermers, dekens etc.

Je hebt natuurlijk meer kleuren rijbroeken. Denk hierbij aan:

 • Rood
 • Lichtblauw
 • Kobaltblauw
 • Denim
 • Roze
 • Donker groen
 • Legergroen

Wanneer je een goedkope, kwalitatief goede rijbroek wilt kopen is het belangrijk te kijken naar welke kleur je mooi vindt en het beste past bij het paard of je outfit. Rijbroeken kun je combineren in setjes met bijvoorbeeld: dekjes, oornetjes, peesbeschermers, paardrijjassen, caps, chaps, rijlaarzen etc. Wanneer je een donderblauwe broek koopt met een rode naad of zitvlak, staat het mooi om ook een dekje hierbij te zoeken. Denk hierbij aan een dekje die blauw van kleur is, met een rode bies langs de randen. Wanneer je hierbij een jas zoekt, denk dan aan een jas die donkerblauw met rood heeft. Ook oornetjes kun je hierop perfect uitzoeken. Een blauw oornetje van hetzelfde merk als het dekje, met dezelfde kleuren staat mooi. Een donderkbaluwe cap en peesbeschermers kun je ook in allerlei kleuren kopen, wanneer je hier op let, ga je helemaal matchend de ring/training in.

Rijbroeken met patronen

Rijbroeken kun je tegenwoordig in allerlei patronen kopen. Denk hierbij aan:

 • Sterretjes
 • Blokjes
 • Streepjes
 • Ruiten
 • Bloemen ect.

Op een broek zitten ook borduursels. Dit kan bestaan uit het merk van de broek of een logo. Deze zijn meestal versiert met ander gekleurde naden of bling-bling steentjes. De laatste trend in paardrijbroeken zijn broeken met steentjes. Hoe meer het glimt, hoe mooier het is.

Paardrijbroeken komen in alle maten en merken, van kinderen tot dames en heren.

Merken paardrijbroeken:

 • Anky
 • Easy Rider
 • Cavallo
 • Pikeur
 • Eurostar
 • Mondoni
 • Harry’s Horse
 • Red Horse
 • Horze
 • Elt
 • HV Polo
 • Ariat
 • Kingsland
 • HKM
 • Horka
 • Animo
 • Br
 • Cavallino Marina
 • Imperial Riding
 • PK
 • QHP
 • Pfiff

Zo zijn er nog veel merken die rijbroeken verkopen, dit zijn de meest bekende. De rijbroeken van HKM, Horka, Pfiff en Horze zijn kwalitatief ontzettend goed en niet duur.

De rijbroeken zijn te koop in verschillende prijscategorieën. Deze gaan van ±€10,- tot over de honderden euro’s. In prijs en kwaliteit zit wel een verschil. Een goede rijbroek met een lange levensduur koop je ongeveer vanaf €70,-. Voor acties op goedkope rijbroeken voor de ruiter en overige producten voor de paardensport, welke je extra voordelig kunt kopen; kijk je bij de rijbroeken outlet!

Rijbroeken kun je kopen in alle soorten materialen stof. Belangrijk hierbij is om te kijken naar de kniestukken of zitvlak bij een paardrijbroek. Tegenwoordig heb je rijbroeken met kunstleren kniestukken of zitvlak. Deze kniestukken of zitvlak kan ook bestaan uit siliconen. Siliconen rijbroeken is iets van de laatste tijd. Een siliconen kniestuk of zitvlak geeft de ruiter meer stevigheid en houvast in het zadel. Dit is ook het geval bij een kunstlederen zitvlak. Een zitvlak loopt vanaf de binnenkant van de benen tot over de kont van de ruiter. Je kunt ook kiezen voor broeken zonder zitvlak, dan bestaat de broek alleen uit een  kniestuk. Dit kniestuk kan van stof of van leer/siliconen zijn. Wat je het prettigste vindt rijden verschild per ruiter. De ene ruiter kiest ervoor om niks geen ondersteuning in de broek te hebben, de andere ruiter wil vastgeplak zitten aan het zadel. Mocht dit laatste het geval voor jou zijn, kies dan voor een paardrijbroek met kunstleden zitvlak of siliconen.

 

Om te kijken welke broek het beste bij jou past, hier een video over de verschillen in rijbroeken (zitvlak en kniestukken) 

https://123ruitersport.nl/paardrijkleding/rijbroeken.html