i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Dienstverlening’ Category

Een vloerverwarming infrezen in uw cementdekvloer door een ervaren professional

maandag, november 9th, 2020

Wilt u vloerverwarming laten infrezen door een in Boekel gevestigde specialist? Of heeft u interesse in het aanleggen van een wapening in uw cementdekvloer? Wat uw wensen met betrekking tot uw vloer ook zijn: Multi Vloeren Brabant is dé vloerenspecialist die uw vloer met veel plezier onder handen neemt. Door de jaren heen hebben de specialisten veel kennis vergaard en veel ervaring op gedaan op het gebied van vloeren. Hierdoor zijn ze in staat hoogwaardige dienstverlening op maat aan te bieden. De professionals stellen niet alleen hoge eisen aan zichzelf, maar ook aan de producten waar zij mee werken. Gaat u in zee met deze specialist? Dan bent u verzekerd van een professionele dienstverlening en een hoogwaardig eindresultaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek meer!

De voordelen van vloerverwarming

Denkt u eraan vloerverwarming te laten infrezen? Dan kiest u voor een duurzame manier én gezonde manier van het verwarmen van uw huis. Vloerverwarming is de oplossing om ook in de wintermaanden in huis een aangename temperatuur te bewaren. Deze verwarmingsmethode brengt vele voordelen met zich mee. Laat u vloerverwarming installeren, dan wordt bijvoorbeeld de kans op vochtplekken en schimmel op uw vloer verkleind. Bij een standaard radiatorverwarming is de kans groter dat u kampt met schimmels en vochtplekken.

Een wapening in uw cementdekvloer

Heeft u ook interesse in het laten aanbrengen van een wapening in uw cementdekvloer, zodat deze wordt verstevigd? Ook dan staan de professionals graag voor u klaar. Met een wapening in uw vloer, kan deze zwaarder worden belast en wordt bovendien het risico op kripscheuren nihil.

Schakel de hulp in van deze specialist

Of u nu vloerverwarming wilt laten infrezen of wapening in uw cementdekvloer wilt laten aanleggen: Multi Vloeren Brabant, gevestigd in Boekel, is u graag van dienst. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een specifieke vraag? Schroom niet en neem contact op met de professionals.

Het hypotheekbedrag bepalen als hypotheekadviseur

vrijdag, mei 29th, 2020

Belangrijke competentie voor een hypotheekadviseur: Bekwaamheid in gespreksvoering

Een hypotheekadviseur assisteert huizenkopers bij het afsluiten van hypotheken. Belangrijk is dat de hypotheekadviseur goed luistert naar de wensen van zijn of haar cliënt. Misschien nog belangrijker is dat de adviseur ook de regels kent die banken toepassen bij het accepteren van een hypotheekaanvraag. Want blind voor alle financiële belemmeringen, zal een huizenkoper er mogelijk alles voor doen om een droomhuis te kopen. 

Het is dan de taak van de adviseur om een mogelijk onrealistische droom van de klant te downsizen naar een droom die wél betaalbaar is. In de functiebeschrijving bij online vacatures voor hypotheekadviseur wordt het meestal niet als eerste genoemd, toch is het van groot belang:

De bekwaamheid om een goed gesprek met de cliënt te voeren over wat haalbaar is en wat niet, is een van de belangrijkste competenties van een hypotheekadviseur.

 

Controleer objectieve normen

Wat helpt bij zo een gesprek is de aanwezigheid van duidelijke en objectieve normen, zoals de woonquote en het toetsinkomen. Deze normen zijn ingesteld door de overheid. Het doel is te voorkomen dat huizenkopers ontdekken dat er naast het betalen van de rente en hypotheekaflossing, te weinig overblijft om maandelijks van te leven. Bijvoorbeeld in de situatie dat er iets onverwachts gebeurt als ziekte of baanverlies.

 

Woonquote en toetsinkomen

De woonquote is het percentage van het toetsinkomen dat maximaal besteed mag worden aan rente en aflossing van de hypotheek van de woning. Deze woonquote is afhankelijk van de hoogte van het toetsinkomen en ligt meestal tussen de 23% en 30%. 

Naast de woonquote is zodoende ook het toetsinkomen bepalend bij het berekenen van het maximale hypotheekbedrag. In het algemeen is het toetsinkomen gelijk aan het gewone bruto inkomen uit een vaste betrekking, minus alle onregelmatige uitkeringen. Zo tellen overwerk en eenmalige bonussen niet mee in het toetsinkomen. 

 

Acceptatieproces

Dankzij de woonquote en het toetsinkomen hebben hypotheekadviseurs objectieve normen voor het berekenen van het maximale hypotheekbedrag van hun cliënt. 

Het heeft meestal geen zin om een hoger hypotheekbedrag aan te vragen bij de hypotheekverstrekker, omdat in het acceptatieproces gebruik wordt gemaakt van dezelfde normen. Het aanvragen van een te hoog hypotheekbedrag zal dan ook altijd leiden tot een afwijzing, onnodige vertraging in het acceptatieproces en daarmee een mogelijk ontevreden klant.

 

Gezellig op pad met single groepsreizen

woensdag, april 22nd, 2020

Als je vrijgezel bent ervaar je vaak een grotere drempel bij het boeken van een vakantie. Alleen op vakantie gaan voelt voor veel mensen immers als onprettig. Maar wat nu als er hiervoor een oplossing is? One2gether Travel biedt jou de mogelijkheid om als single toch gezellig op vakantie te gaan; kies uit hun leuke groepsreizen voor vrijgezellen! Single reizen zorgen ervoor dat ook jij een fantastische vakantie beleeft! De reis biedt voldoende gelegenheid om mee te doen aan groepsactiviteiten, maar ook om een activiteit even over te slaan terwijl je je eigen ding doet. De single reizen van deze reisorganisatie zijn zo opgezet dat je er altijd van op aan kunt dat jouw reis precies zo verloopt als je wilt.

Kies uit de vele bestemmingen voor single groepsreizen

Als je met singles gaat reizen via One2gether merk je direct hoe uitgebreid de keuzes daadwerkelijk zijn. De selectie van vakantielanden is bijvoorbeeld aanzienlijk! Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de volgende heerlijke bestemmingen:

  • Italië
  • België
  • Frankrijk
  • Oostenrijk
  • Griekenland

Ook buiten Europa organiseert dit bedrijf single groepsreizen! Verdere vakanties behoren dus nog steeds tot de mogelijkheden. Jij als vrijgezel verdient het ook om je heerlijk te ontspannen – boek je single reis vandaag nog!

Win professioneel advies in

Bij One2gether Travel begrijpen ze maar al te goed dat het moeilijk kan zijn om de stoute schoenen aan te trekken als je single reizen op het oog hebt. Daarom kun je op je gemak eerst kijken op hun website om alle informatie over de reis te lezen voor je deze boekt. Als je nog met specifieke vragen zit over hun single groepsreizen, kun je gerust contact opnemen met hun medewerkers. Zij staan je met plezier te woord en helpen jou je reis te boeken, zodat je er zeker van kan zijn dat al jouw single reizen een succes worden!

Alle sloten laten vervangen

woensdag, november 13th, 2019

Het beste moment om alle sloten te laten vervangen is wanneer je in een nieuwe huis komt te wonen vlak na de verhuizing. De sloten zijn meestal net zo oud als de woning zelf en zijn dan ook aan vervanging toe.

Kosten sloten laten vervangen

De kosten van sloten laten vervangen zijn heel verschillend want iedere slotenmaker Den Haag bedrijf hanteert een andere prijs, wat je wel kunt doen is de prijzen vergelijken. Door de prijzen van de verschillende slotenmaker Den Haag bedrijven te vergelijken komt je erachter welke de goedkoopste is en kun je een top vijf lijstje maken.

Offerte sloten laten vervangen

Voordat je de prijzen kunt vergelijken voor sloten laten vervangen moet je bij iedere slotenmaker Den Haag bedrijf een offerte aanvragen. Bij het aanvragen van de offerte geeft je aan hoeveel sloten er vervangen moeten worden en welke merk of type slot je wil. Op de manier is het mogelijk om een lijst met de verschillende prijzen te maken om te kijken welke de goedkoopste is.

Vergelijken op kwaliteit

Nadat je een lijst hebt samengesteld kun je de top vijf goedkoopste slotenmaker Den Haag bedrijven gaan vergelijken op kwaliteit. Je doet dit door online reviews te lezen van andere klanten.

Dropshipping; de ins en outs

maandag, september 16th, 2019

Ondertussen zitten we in het jaar 2019, in dit tijdperk gaat nagenoeg alles digitaal. Nagenoeg iedereen bezit een smartphone, tablet of computer. Van de meer dan 7 miljard aardbewoners, hebben er 4 miljard toegang tot internet en zijn er 5 miljard mobiele telefoongebruikers. Vergeleken met 10 jaar geleden, is dit aantal flink gestegen en de verwachting is dat dit nog veel meer gaat stijgen in de toekomst. Dit is ook te zien in het aantal zoekopdrachten via Google. Per seconde worden er wereldwijd maar liefst 40.000 zoekopdrachten uitgevoerd. Ook in Nederland groeien het aantal zoekopdrachten elk jaar weer. Voor webwinkels betekent dit dat er een gouden toekomst in het verschiet ligt. Dit valt ook te zien in het aantal webshops wat dagelijks online komt. Om een webshop te runnen, kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Je kunt zelf een voorraad aanleggen maar je kunt er ook voor kiezen om geen voorraad aan te leggen maar gebruik te maken van een voorraad van iemand anders of een ander bedrijf. Dit wordt ook wel dropshipping genoemd.

Wat is dropshipping nou eigenlijk?

Dropshipping is een term uit de e-commerce waarbij de groothandel, producent of de leverancier zijn producten rechtstreeks naar de klant, wat dus de eindgebruiker is, stuurt. In dit geval is de webwinkel de tussenpersoon die zich bezig houdt met de verkoop maar zich niet bemoeit met randzaken zoals de logistiek. De webwinkel hoeft dus ook geen voorraad aan te leggen en hoeft hier dus ook niet in te investeren. Dit brengt vele mogelijkheden met zich mee. Wanneer de dropshipper op vakantie gaat, kunnen de bestellingen indien de automatisering goed is gedaan, gewoon doorlopen.

Wat zijn de nadelen van dropshipping?

Wanneer je dit alles zo leest dan klinkt het allemaal positief. Echter heeft alles ook zo z’n kanttekeningen. De vraag die je jezelf dus ook kunt stellen, wat zijn de nadelen van dropshipping? Dropshipping brengt natuurlijk consequenties met zich mee wat verder gaat dan alleen de logistiek.
Allereerst levert de producent of fabrikant in de meeste gevallen niet exclusief aan jou. Je hebt dus te maken met flinke concurrentie wat de prijs van de producten doet dalen en de marketingkosten alleen maar doet stijgen. Je zult moeten opboksen tegen vele andere aanbieders die dezelfde producten aanbieden wat zeer frustrerend kan zijn.
Een ander nadeel is dat jij als webwinkel ten alle tijden verantwoordelijk bent voor het pakket. Ook al is deze niet aangekomen of beschadigt het pakket, jij als webwinkel zult de verantwoordelijkheid moeten dragen. De klant heeft de aankoop tenslotte bij jou gedaan. Wanneer de dropshipper een leverancier uit Nederland of uit de EU is dan zullen zij dit in veel gevallen oplossen. Echter zitten veel dropshippers buiten Europa gevestigd, denk bijvoorbeeld aan China en daar zijn de regels allemaal iets anders en zul je de kosten vaak uit eigen zak moeten betalen. Voor meer informatie over de nadelen van dropshipping, klik dan hier.

Overweeg andere opties zoals fulfilment

Zoals te lezen valt, kleven er naast de voordelen, ook een hoop nadelen aan dropshipping. Een andere optie is om een fulfilment specialist in te schakelen. Zij nemen de logistiek uit handen maar je legt wel je voorraad zelf aan wat veelal voor (veel) hogere marges zorgt. Bezoek de website https://surlogic.nl/nl/ om alles te weten te komen over fulfilment.

https://surlogic.nl/nl/news/nadelen-dropshipping

Maak voortaan ook gebruik van de topservice van de Klantenservicetelefoon

donderdag, juni 27th, 2019

Je wilt Ziggo bellen en voordat je dat doet, ga je je een beetje voorbereiden. Hoe en waar? Dat kun je prima doen via de Klantenservicetelefoon! Op de site lees je onder meer dat je niet alleen tijdens kantoortijden kunt bellen, maar dag in dag uit van 08.00 tot 22.00. De Klantenservicetelefoon geeft ook interessante informatie. We geven je een indruk. Ziggo heeft regelmatig leuke aanbiedingen voor nieuwe én bestaande klanten. Voor gebruikers die zowel willen internetten als televisie kijken en bellen zijn er drie pakketten. Deze heten Start, Complete en Max. Bij Ziggo kan iedere klant rekenen op een supersnelle internetverbinding. Er zijn eindeloos veel televisiezenders om uit te kiezen. En wat bellen betreft, werkt Ziggo nauw samen met Vodafone. Een bedrijf dat zijn sporen inmiddels verdiend heeft. De omzet van Ziggo bedroeg het afgelopen jaar € 3.895 miljoen. Het hoofdkantoor staat in Utrecht. Bij Vodafone Nederland werken 7.477 mensen. 

De Klantenservicetelefoon helpt je bij een storing

 

Stel er is een storing bij Ziggo. Je hebt al een paar uur geen internetverbinding. Je kunt niet meer bellen. Of bepaalde televisiezenders verschijnen ineens niet meer. Als jij te maken hebt met deze of een andere Ziggo storing kun je bellen met 0906-1850. Dit nummer behoort toe aan de Klantenservicetelefoon. Een medewerker van deze dienst verbindt je direct door met de storingslijn van Ziggo. Je kunt ook de website van Ziggo zelf raadplegen. Daar vind je een overzicht van actuele storingen. Door je postcode en huisnummer in te vullen, kom je er achter of er inderdaad een storing is in jouw straat of buurt. Gelukkig leert de ervaring dat Ziggo storingen snel opgelost zijn. Wordt er geen storing gemeld in jouw woonplaats dan ligt een en ander waarschijnlijk aan je modem en/of netwerk. Is dit het geval dan biedt de Klantenservicetelefoon ook uitkomst. Je wordt doorgeschakeld naar een Ziggo klantenservicemedewerker die je stap voor stap helpt je modem weer aan de praat te krijgen of  je netwerkinstellingen te herstellen.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/

Depressieve Stoornissen 101

woensdag, oktober 17th, 2018

We horen vaak de term “Depressie” omdat het vaak gebruikt wordt om een stemming of gevoel te omschrijven. Het vreugdeloze verdriet van depressie heeft niet echt een beschrijving nodig, zo veelvoorkomend is het in de menselijke staat. In technische termen wordt het omschreven als een symptoom van een syndroom of psychologische stoornis, en het verschil tussen de stemming en het symptoom is alleen de duur ervan. Wanneer dit gevoel van depressie voor langere tijden constant aanwezig is, wordt het als een symptoom van een depressieve stoornis gezien.

Er is een lange traditie van depressie in verschillende types te onderscheiden, en er zijn een aantal diagnostische schema’s in gebruik op dit moment. De DSM (Diagnostic and Statistical Manual) is al heel lang de voornaamste diagnostische raamwerk die decennialang door psychologen en psychiaters in Noord America gebruikt wordt.

Zware Depressie

Dit is wat mensen in gedachten hebben wanneer ze spreken over een “klinische depressie”. Wanneer de symptomen van depressie aanwezig en significant zijn voor het grootste gedeelte van de dag, en tenminste een minimum van 2 weken lang, dan kunnen ze een zware depressie hebben. Deze categorie depressie wordt verder onderverdeeld in Zware Depressieve Stoornis Enkele Episode en Terugkerende subtypes.

Dysthymia

Dit is een over het algemeen milder, maar langdurigere type van depressie. Mensen die hier onder lijden hebben misschien niet elke dag symptomen, maar eerder op de meeste dagen voor een duur van tenminste twee jaar.

Bipolaire Stoornis

Vroeger bekend als manische depressie, hebben individuelen met Bipolaire Stoornis of depressieve episodes afgewisseld met manische of hypo-manische  oplevingen, of hebben zogenaamde een “gemengde stemming staat” waarbij ze de kenmerken van depressie en manie tegelijkertijd hebben.

Aanpassingsstoornis met Depressieve Stemming

Vroeger bekend als een “reactieve depressie”, is dit een depressieve reactie op levensstress dat ernstiger is dan verwacht voor het type stress dat ervaren wordt.

Winterdepressie

Het wordt vaak in de media besproken alsof het een unieke stoornis is, maar dit is een variatie van ofwel depressie of bipolaire stoornis waarbij de episodes tegelijk met de verandering van seizoenen samen valt.

Psychotische Depressie

Dit is een variatie van Zware Depressie waarbij psychotische symptomen (bijv. hallucinaties en waanbeelden) met toenemende frequentie en ernst worden getoond.

Hoewel sommige niet erg aangedaan zijn door depressie, zijn er anderen die veel leed hebben. We hopen dat dit artikel wat inzicht gegeven heft over de verschillende stoornissen en als je onder één van deze stoornissen lijdt, schroom dan niet om een gekwalificeerde professioneel op te zoeken voor hulp.

Psycholoog en therapie in Eindhoven

https://www.depsycholoog.nl/eindhoven

De mooiste verkoopwagens met zorg ontwikkeld

woensdag, juni 21st, 2017

De kans is erg groot dat u geen ervaring heeft met het maken van verkoopwagens. Dit is natuurlijk niet raar omdat het niet iets is dat u alledaags doet! Daarom helpen wij van InnovaN Trailers u graag bij het ontwerpen en produceren van de mooiste verkoopwagens voor uw bedrijf. Wij vinden het belangrijk om op een gestructureerde manier te werk te gaan, waarbij u altijd precies weet waar u aan toe bent. Dat is dan ook de reden dat wij zorgen voor een vast aanspreekpunt, hierdoor krijgt u een veel betere band met ons en weet u dat wij altijd open staan voor uw vragen en suggesties.

Verkoopwagens met zorg gecreëerd

Wij hebben maar één doel: het ontwikkelen van een zo mooi mogelijke verkoopwagen voor u. Doordat wij erg gedreven zijn door ons vak, doen wij er werkelijk alles aan om een zo mooi mogelijke verkoopwagen voor u te creëren. Want als u trots bent, zijn wij ook trots! Wanneer wij het proces starten, zullen wij eerst een zeer gedetailleerde 3D tekening maken, zodat u precies kunt zien waar u aan toe bent. Hierdoor ziet u meteen alle ins- en outs van uw toekomstige verkoopwagen en kunt u gelijk zeggen wat u liever anders ziet. Uiteraard zullen wij dan de tekening aanpassen, zodat de werkelijke verkoopwagen prachtig naar uw wens zal zijn.

De beste kwaliteit

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij ons. Daarom werken wij enkel met de beste producten om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Ook is ons hele productieteam gecertificeerd, zodat wij de garantie kunnen leveren dat uw verkoopwagen met de beste zorg wordt geproduceerd. Wij vinden het belangrijk om onszelf continu te ontwikkelen en daarom volgen wij altijd de ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Wij nodigen u van harte uit om een keer een kijkje te komen nemen tijdens het proces dat wij bezig zijn met de realisatie van een verkoopwagen, zo ziet u met hoeveel zorg wij alle verkoopwagens maken!

Een verkoopwagen die bij u past

Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag om tot de ontwikkeling te komen van een zo goed mogelijke verkoopwagen. Daarnaast beantwoorden wij al uw vragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Buitengewoon mediation voor een mediator in regio Maastricht

woensdag, juni 14th, 2017

Als u op zoek bent naar een mediator in de regio Sittard Geleen of Maastricht bent u hoogstwaarschijnlijk in een stressvolle fase van uw leven. U heeft net de knoop doorgehakt en heeft de beslissing gemaakt om te gaan scheiden, bijvoorbeeld. U heeft ook kinderen die u dolgraag wilt blijven zien, maar uw ex-partner maakt het u niet makkelijk en jullie ruziën continu. U wilt eigenlijk dat de kinderen zo weinig mogelijk last ondervinden van de scheiding, maar uw verlangen om uw kinderen zo veel mogelijk te kunnen zien zorgt ervoor dat dit toch gebeurt. In dit soort gevallen is een mediator uitermate geschikt om uw kinderen te behoeden voor schade door een vechtscheiding, als u in regio Maastricht woont kan Buitengewoon Mediation u hiermee helpen.

Om u te ontlasten

U heeft al ontzettend veel aan uw hoofd: zaken die geregeld moeten worden zoals woonruimte, zorgverdeling, alimentatie en financiën. De hoogoplopende emoties hinderen u om deze zaken eenvoudig te regelen. Ook is samenwerken moeilijk nu u en uw partner uit elkaar zijn. In Maastricht en omstreken zijn er verschillende soorten mensen die u kunnen helpen met deze situatie: jullie naasten, een advocaat en een mediator die als scheidingsbemiddelaar fungeert. Een mediator van Buitengewoon Mediation in Maastricht is onafhankelijk en is er voor het belang van jullie en de kinderen. Een mediator neemt uw zorgen over de scheiding over door het ouderschapsplan samen te schrijven. Ook zorgt de mediator voor de juridische en administratieve afwikkelingen die in Maastricht geregeld moeten worden. Alle financiële zaken, van pensioenen tot verzekeringen, worden uit uw handen genomen door de mediator zodat u en uw kinderen zich volledig kunnen richten op het mentaal aanpassen aan de nieuwe situatie.

Een mediator in regio Maastricht

Kortom, als u op zoek bent naar een mediator in regio Maastricht, dan kunt u terecht bij Buitengewoon Mediation. Wij nemen uw zorgen uit uw handen, waardoor u, uw ex-partner en uw kinderen beter uit de scheiding kunnen komen. Dit is voor het belang van u, uw ex-partner en uw kinderen. Laat ons u helpen.

Een perfect huwelijkscadeau

dinsdag, maart 21st, 2017

Bent u op zoek naar het perfecte huwelijkscadeau voor bijvoorbeeld uw beste vrienden die gaan trouwen? Dit kan altijd veel problemen veroorzaken. Hoe bedenk je namelijk het perfecte cadeau? Dit is altijd erg ingewikkeld. Vaak heb je wel familie die erg goed zijn in het bedenken of zelfs maken van cadeau’s. Zelf zijn we vaak druk en hebben we de tijd niet. De tijd gaat ook zo snel. Om deze reden is het daarom ook altijd lastig om iets te bedenken. Vooral als het stel dicht bij u staat. U bent eigenlijk verplicht om met iets origineels te komen, maar wat dan?

De zoektocht naar een perfect huwelijkscadeau

Laten we u even helpen bij het vinden van dit cadeau. Wij weten ook wel dat dit een lastig klusje is. Allereerst is het belangrijk dat je niet te veel spullen nodig hebt. Iets in elkaar knutselen is misschien wel leuk, maar hier hebben we natuurlijk geen spullen en ruimte voor. Verder moet het wel origineel zijn, want het stel staat vrij dichtbij u als persoon. Misschien iets met foto’s of leuke verhaaltjes? Vaak doet dat het wel. Wel digitaal dan, want we moeten een beetje flexibel kunnen zijn. Uiteraard. Jilster.nl heeft misschien wel hét ideale cadeau voor iedereen. Ook voor u in dit speciale geval. Bij Jilster kunt u namelijk uw eigen tijdschrift maken. U doet dit volledig online en u kunt hier zoveel toevoegen als u zelf wilt. Het kan dus ook gaan over teksten en foto’s. U kunt er ook een familie cadeau van maken. Zo zet iedereen een stukje in het tijdschrift. Het resultaat hiervan is een prachtig en persoonlijk cadeau voor het nieuwe stel. U kunt bijvoorbeeld verhalen van vroeger hierin verwerken. Misschien heeft u hier ook nog wel foto’s van. Hoe leuk is het om alles zelf helemaal samen te stellen om dit vervolgens te geven tijdens de bruiloft.

Blij met Jilster

Jilster is een prachtig bedrijf. Ze zijn al een tijdje actief en ze komen met de mooiste resultaten. Zo zijn er verschillende voorbeelden te zien op de website. Uiteraard kun je een tijdschrift ook voor andere gelegenheden gebruiken. Zo hoeft er niet perse een bruiloft te zijn. Misschien is er wel een jubileum en staan alle herinneringen in dit tijdschrift. Wel is belangrijk om aan te geven dat het een speciaal en persoonlijk cadeau is voor vele gelegenheden. Om die reden is een tijdschrift van Jilster een sterke aanrader!