i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Dienstverlening’ Category

Alle sloten laten vervangen

woensdag, november 13th, 2019

Het beste moment om alle sloten te laten vervangen is wanneer je in een nieuwe huis komt te wonen vlak na de verhuizing. De sloten zijn meestal net zo oud als de woning zelf en zijn dan ook aan vervanging toe.

Kosten sloten laten vervangen

De kosten van sloten laten vervangen zijn heel verschillend want iedere slotenmaker Den Haag bedrijf hanteert een andere prijs, wat je wel kunt doen is de prijzen vergelijken. Door de prijzen van de verschillende slotenmaker Den Haag bedrijven te vergelijken komt je erachter welke de goedkoopste is en kun je een top vijf lijstje maken.

Offerte sloten laten vervangen

Voordat je de prijzen kunt vergelijken voor sloten laten vervangen moet je bij iedere slotenmaker Den Haag bedrijf een offerte aanvragen. Bij het aanvragen van de offerte geeft je aan hoeveel sloten er vervangen moeten worden en welke merk of type slot je wil. Op de manier is het mogelijk om een lijst met de verschillende prijzen te maken om te kijken welke de goedkoopste is.

Vergelijken op kwaliteit

Nadat je een lijst hebt samengesteld kun je de top vijf goedkoopste slotenmaker Den Haag bedrijven gaan vergelijken op kwaliteit. Je doet dit door online reviews te lezen van andere klanten.

Dropshipping; de ins en outs

maandag, september 16th, 2019

Ondertussen zitten we in het jaar 2019, in dit tijdperk gaat nagenoeg alles digitaal. Nagenoeg iedereen bezit een smartphone, tablet of computer. Van de meer dan 7 miljard aardbewoners, hebben er 4 miljard toegang tot internet en zijn er 5 miljard mobiele telefoongebruikers. Vergeleken met 10 jaar geleden, is dit aantal flink gestegen en de verwachting is dat dit nog veel meer gaat stijgen in de toekomst. Dit is ook te zien in het aantal zoekopdrachten via Google. Per seconde worden er wereldwijd maar liefst 40.000 zoekopdrachten uitgevoerd. Ook in Nederland groeien het aantal zoekopdrachten elk jaar weer. Voor webwinkels betekent dit dat er een gouden toekomst in het verschiet ligt. Dit valt ook te zien in het aantal webshops wat dagelijks online komt. Om een webshop te runnen, kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Je kunt zelf een voorraad aanleggen maar je kunt er ook voor kiezen om geen voorraad aan te leggen maar gebruik te maken van een voorraad van iemand anders of een ander bedrijf. Dit wordt ook wel dropshipping genoemd.

Wat is dropshipping nou eigenlijk?

Dropshipping is een term uit de e-commerce waarbij de groothandel, producent of de leverancier zijn producten rechtstreeks naar de klant, wat dus de eindgebruiker is, stuurt. In dit geval is de webwinkel de tussenpersoon die zich bezig houdt met de verkoop maar zich niet bemoeit met randzaken zoals de logistiek. De webwinkel hoeft dus ook geen voorraad aan te leggen en hoeft hier dus ook niet in te investeren. Dit brengt vele mogelijkheden met zich mee. Wanneer de dropshipper op vakantie gaat, kunnen de bestellingen indien de automatisering goed is gedaan, gewoon doorlopen.

Wat zijn de nadelen van dropshipping?

Wanneer je dit alles zo leest dan klinkt het allemaal positief. Echter heeft alles ook zo z’n kanttekeningen. De vraag die je jezelf dus ook kunt stellen, wat zijn de nadelen van dropshipping? Dropshipping brengt natuurlijk consequenties met zich mee wat verder gaat dan alleen de logistiek.
Allereerst levert de producent of fabrikant in de meeste gevallen niet exclusief aan jou. Je hebt dus te maken met flinke concurrentie wat de prijs van de producten doet dalen en de marketingkosten alleen maar doet stijgen. Je zult moeten opboksen tegen vele andere aanbieders die dezelfde producten aanbieden wat zeer frustrerend kan zijn.
Een ander nadeel is dat jij als webwinkel ten alle tijden verantwoordelijk bent voor het pakket. Ook al is deze niet aangekomen of beschadigt het pakket, jij als webwinkel zult de verantwoordelijkheid moeten dragen. De klant heeft de aankoop tenslotte bij jou gedaan. Wanneer de dropshipper een leverancier uit Nederland of uit de EU is dan zullen zij dit in veel gevallen oplossen. Echter zitten veel dropshippers buiten Europa gevestigd, denk bijvoorbeeld aan China en daar zijn de regels allemaal iets anders en zul je de kosten vaak uit eigen zak moeten betalen. Voor meer informatie over de nadelen van dropshipping, klik dan hier.

Overweeg andere opties zoals fulfilment

Zoals te lezen valt, kleven er naast de voordelen, ook een hoop nadelen aan dropshipping. Een andere optie is om een fulfilment specialist in te schakelen. Zij nemen de logistiek uit handen maar je legt wel je voorraad zelf aan wat veelal voor (veel) hogere marges zorgt. Bezoek de website https://surlogic.nl/nl/ om alles te weten te komen over fulfilment.

https://surlogic.nl/nl/news/nadelen-dropshipping

Maak voortaan ook gebruik van de topservice van de Klantenservicetelefoon

donderdag, juni 27th, 2019

Je wilt Ziggo bellen en voordat je dat doet, ga je je een beetje voorbereiden. Hoe en waar? Dat kun je prima doen via de Klantenservicetelefoon! Op de site lees je onder meer dat je niet alleen tijdens kantoortijden kunt bellen, maar dag in dag uit van 08.00 tot 22.00. De Klantenservicetelefoon geeft ook interessante informatie. We geven je een indruk. Ziggo heeft regelmatig leuke aanbiedingen voor nieuwe én bestaande klanten. Voor gebruikers die zowel willen internetten als televisie kijken en bellen zijn er drie pakketten. Deze heten Start, Complete en Max. Bij Ziggo kan iedere klant rekenen op een supersnelle internetverbinding. Er zijn eindeloos veel televisiezenders om uit te kiezen. En wat bellen betreft, werkt Ziggo nauw samen met Vodafone. Een bedrijf dat zijn sporen inmiddels verdiend heeft. De omzet van Ziggo bedroeg het afgelopen jaar € 3.895 miljoen. Het hoofdkantoor staat in Utrecht. Bij Vodafone Nederland werken 7.477 mensen. 

De Klantenservicetelefoon helpt je bij een storing

 

Stel er is een storing bij Ziggo. Je hebt al een paar uur geen internetverbinding. Je kunt niet meer bellen. Of bepaalde televisiezenders verschijnen ineens niet meer. Als jij te maken hebt met deze of een andere Ziggo storing kun je bellen met 0906-1850. Dit nummer behoort toe aan de Klantenservicetelefoon. Een medewerker van deze dienst verbindt je direct door met de storingslijn van Ziggo. Je kunt ook de website van Ziggo zelf raadplegen. Daar vind je een overzicht van actuele storingen. Door je postcode en huisnummer in te vullen, kom je er achter of er inderdaad een storing is in jouw straat of buurt. Gelukkig leert de ervaring dat Ziggo storingen snel opgelost zijn. Wordt er geen storing gemeld in jouw woonplaats dan ligt een en ander waarschijnlijk aan je modem en/of netwerk. Is dit het geval dan biedt de Klantenservicetelefoon ook uitkomst. Je wordt doorgeschakeld naar een Ziggo klantenservicemedewerker die je stap voor stap helpt je modem weer aan de praat te krijgen of  je netwerkinstellingen te herstellen.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/

Depressieve Stoornissen 101

woensdag, oktober 17th, 2018

We horen vaak de term “Depressie” omdat het vaak gebruikt wordt om een stemming of gevoel te omschrijven. Het vreugdeloze verdriet van depressie heeft niet echt een beschrijving nodig, zo veelvoorkomend is het in de menselijke staat. In technische termen wordt het omschreven als een symptoom van een syndroom of psychologische stoornis, en het verschil tussen de stemming en het symptoom is alleen de duur ervan. Wanneer dit gevoel van depressie voor langere tijden constant aanwezig is, wordt het als een symptoom van een depressieve stoornis gezien.

Er is een lange traditie van depressie in verschillende types te onderscheiden, en er zijn een aantal diagnostische schema’s in gebruik op dit moment. De DSM (Diagnostic and Statistical Manual) is al heel lang de voornaamste diagnostische raamwerk die decennialang door psychologen en psychiaters in Noord America gebruikt wordt.

Zware Depressie

Dit is wat mensen in gedachten hebben wanneer ze spreken over een “klinische depressie”. Wanneer de symptomen van depressie aanwezig en significant zijn voor het grootste gedeelte van de dag, en tenminste een minimum van 2 weken lang, dan kunnen ze een zware depressie hebben. Deze categorie depressie wordt verder onderverdeeld in Zware Depressieve Stoornis Enkele Episode en Terugkerende subtypes.

Dysthymia

Dit is een over het algemeen milder, maar langdurigere type van depressie. Mensen die hier onder lijden hebben misschien niet elke dag symptomen, maar eerder op de meeste dagen voor een duur van tenminste twee jaar.

Bipolaire Stoornis

Vroeger bekend als manische depressie, hebben individuelen met Bipolaire Stoornis of depressieve episodes afgewisseld met manische of hypo-manische  oplevingen, of hebben zogenaamde een “gemengde stemming staat” waarbij ze de kenmerken van depressie en manie tegelijkertijd hebben.

Aanpassingsstoornis met Depressieve Stemming

Vroeger bekend als een “reactieve depressie”, is dit een depressieve reactie op levensstress dat ernstiger is dan verwacht voor het type stress dat ervaren wordt.

Winterdepressie

Het wordt vaak in de media besproken alsof het een unieke stoornis is, maar dit is een variatie van ofwel depressie of bipolaire stoornis waarbij de episodes tegelijk met de verandering van seizoenen samen valt.

Psychotische Depressie

Dit is een variatie van Zware Depressie waarbij psychotische symptomen (bijv. hallucinaties en waanbeelden) met toenemende frequentie en ernst worden getoond.

Hoewel sommige niet erg aangedaan zijn door depressie, zijn er anderen die veel leed hebben. We hopen dat dit artikel wat inzicht gegeven heft over de verschillende stoornissen en als je onder één van deze stoornissen lijdt, schroom dan niet om een gekwalificeerde professioneel op te zoeken voor hulp.

Psycholoog en therapie in Eindhoven

https://www.depsycholoog.nl/eindhoven

De mooiste verkoopwagens met zorg ontwikkeld

woensdag, juni 21st, 2017

De kans is erg groot dat u geen ervaring heeft met het maken van verkoopwagens. Dit is natuurlijk niet raar omdat het niet iets is dat u alledaags doet! Daarom helpen wij van InnovaN Trailers u graag bij het ontwerpen en produceren van de mooiste verkoopwagens voor uw bedrijf. Wij vinden het belangrijk om op een gestructureerde manier te werk te gaan, waarbij u altijd precies weet waar u aan toe bent. Dat is dan ook de reden dat wij zorgen voor een vast aanspreekpunt, hierdoor krijgt u een veel betere band met ons en weet u dat wij altijd open staan voor uw vragen en suggesties.

Verkoopwagens met zorg gecreëerd

Wij hebben maar één doel: het ontwikkelen van een zo mooi mogelijke verkoopwagen voor u. Doordat wij erg gedreven zijn door ons vak, doen wij er werkelijk alles aan om een zo mooi mogelijke verkoopwagen voor u te creëren. Want als u trots bent, zijn wij ook trots! Wanneer wij het proces starten, zullen wij eerst een zeer gedetailleerde 3D tekening maken, zodat u precies kunt zien waar u aan toe bent. Hierdoor ziet u meteen alle ins- en outs van uw toekomstige verkoopwagen en kunt u gelijk zeggen wat u liever anders ziet. Uiteraard zullen wij dan de tekening aanpassen, zodat de werkelijke verkoopwagen prachtig naar uw wens zal zijn.

De beste kwaliteit

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij ons. Daarom werken wij enkel met de beste producten om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Ook is ons hele productieteam gecertificeerd, zodat wij de garantie kunnen leveren dat uw verkoopwagen met de beste zorg wordt geproduceerd. Wij vinden het belangrijk om onszelf continu te ontwikkelen en daarom volgen wij altijd de ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Wij nodigen u van harte uit om een keer een kijkje te komen nemen tijdens het proces dat wij bezig zijn met de realisatie van een verkoopwagen, zo ziet u met hoeveel zorg wij alle verkoopwagens maken!

Een verkoopwagen die bij u past

Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag om tot de ontwikkeling te komen van een zo goed mogelijke verkoopwagen. Daarnaast beantwoorden wij al uw vragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Buitengewoon mediation voor een mediator in regio Maastricht

woensdag, juni 14th, 2017

Als u op zoek bent naar een mediator in de regio Sittard Geleen of Maastricht bent u hoogstwaarschijnlijk in een stressvolle fase van uw leven. U heeft net de knoop doorgehakt en heeft de beslissing gemaakt om te gaan scheiden, bijvoorbeeld. U heeft ook kinderen die u dolgraag wilt blijven zien, maar uw ex-partner maakt het u niet makkelijk en jullie ruziën continu. U wilt eigenlijk dat de kinderen zo weinig mogelijk last ondervinden van de scheiding, maar uw verlangen om uw kinderen zo veel mogelijk te kunnen zien zorgt ervoor dat dit toch gebeurt. In dit soort gevallen is een mediator uitermate geschikt om uw kinderen te behoeden voor schade door een vechtscheiding, als u in regio Maastricht woont kan Buitengewoon Mediation u hiermee helpen.

Om u te ontlasten

U heeft al ontzettend veel aan uw hoofd: zaken die geregeld moeten worden zoals woonruimte, zorgverdeling, alimentatie en financiën. De hoogoplopende emoties hinderen u om deze zaken eenvoudig te regelen. Ook is samenwerken moeilijk nu u en uw partner uit elkaar zijn. In Maastricht en omstreken zijn er verschillende soorten mensen die u kunnen helpen met deze situatie: jullie naasten, een advocaat en een mediator die als scheidingsbemiddelaar fungeert. Een mediator van Buitengewoon Mediation in Maastricht is onafhankelijk en is er voor het belang van jullie en de kinderen. Een mediator neemt uw zorgen over de scheiding over door het ouderschapsplan samen te schrijven. Ook zorgt de mediator voor de juridische en administratieve afwikkelingen die in Maastricht geregeld moeten worden. Alle financiële zaken, van pensioenen tot verzekeringen, worden uit uw handen genomen door de mediator zodat u en uw kinderen zich volledig kunnen richten op het mentaal aanpassen aan de nieuwe situatie.

Een mediator in regio Maastricht

Kortom, als u op zoek bent naar een mediator in regio Maastricht, dan kunt u terecht bij Buitengewoon Mediation. Wij nemen uw zorgen uit uw handen, waardoor u, uw ex-partner en uw kinderen beter uit de scheiding kunnen komen. Dit is voor het belang van u, uw ex-partner en uw kinderen. Laat ons u helpen.

Een perfect huwelijkscadeau

dinsdag, maart 21st, 2017

Bent u op zoek naar het perfecte huwelijkscadeau voor bijvoorbeeld uw beste vrienden die gaan trouwen? Dit kan altijd veel problemen veroorzaken. Hoe bedenk je namelijk het perfecte cadeau? Dit is altijd erg ingewikkeld. Vaak heb je wel familie die erg goed zijn in het bedenken of zelfs maken van cadeau’s. Zelf zijn we vaak druk en hebben we de tijd niet. De tijd gaat ook zo snel. Om deze reden is het daarom ook altijd lastig om iets te bedenken. Vooral als het stel dicht bij u staat. U bent eigenlijk verplicht om met iets origineels te komen, maar wat dan?

De zoektocht naar een perfect huwelijkscadeau

Laten we u even helpen bij het vinden van dit cadeau. Wij weten ook wel dat dit een lastig klusje is. Allereerst is het belangrijk dat je niet te veel spullen nodig hebt. Iets in elkaar knutselen is misschien wel leuk, maar hier hebben we natuurlijk geen spullen en ruimte voor. Verder moet het wel origineel zijn, want het stel staat vrij dichtbij u als persoon. Misschien iets met foto’s of leuke verhaaltjes? Vaak doet dat het wel. Wel digitaal dan, want we moeten een beetje flexibel kunnen zijn. Uiteraard. Jilster.nl heeft misschien wel hét ideale cadeau voor iedereen. Ook voor u in dit speciale geval. Bij Jilster kunt u namelijk uw eigen tijdschrift maken. U doet dit volledig online en u kunt hier zoveel toevoegen als u zelf wilt. Het kan dus ook gaan over teksten en foto’s. U kunt er ook een familie cadeau van maken. Zo zet iedereen een stukje in het tijdschrift. Het resultaat hiervan is een prachtig en persoonlijk cadeau voor het nieuwe stel. U kunt bijvoorbeeld verhalen van vroeger hierin verwerken. Misschien heeft u hier ook nog wel foto’s van. Hoe leuk is het om alles zelf helemaal samen te stellen om dit vervolgens te geven tijdens de bruiloft.

Blij met Jilster

Jilster is een prachtig bedrijf. Ze zijn al een tijdje actief en ze komen met de mooiste resultaten. Zo zijn er verschillende voorbeelden te zien op de website. Uiteraard kun je een tijdschrift ook voor andere gelegenheden gebruiken. Zo hoeft er niet perse een bruiloft te zijn. Misschien is er wel een jubileum en staan alle herinneringen in dit tijdschrift. Wel is belangrijk om aan te geven dat het een speciaal en persoonlijk cadeau is voor vele gelegenheden. Om die reden is een tijdschrift van Jilster een sterke aanrader!

De beste ruitersportzaak van Nederland!

dinsdag, januari 31st, 2017

Een goede ruitersportzaak die alles verkoopt, kan soms moeilijk te vinden zijn. Dit kan vooral vervelend zijn als je niet van plan ben zelf lang te neuzen. Dit komt vaak voor omdat onze dochters bijvoorbeeld rijden en wij een cadeau moeten kopen. Ook is het fijn als de prijzen niet té hoog zijn en de kwaliteit goed bekend staat. De ruitersport is een mooie sport en is ook eervol. De klassieke sport die al jaren bestaat, vraagt om rijders in style. Naast allemaal items voor de verzorging van het paard heb je namelijk ook items op het gebied van mode.

Grote sale in ruitersportzaak de Paardengruiter

Bent u op zoek naar een goede ruitersportzaak, maar vindt u dit lastig? Probeer de Paardengruiter! De Paardengruiter heeft een ontzettend groot assortiment voor een scherpe prijs. Ze hebben zowel een sale als een outlet voor items van de shop. Je kunt hier allerlei items vinden zowel voor het paard als voor de rijder van het paard. Ook heeft de Paardengruiter deze maand iets speciaals. Ze hebben een ‘Super Maand’ ingesteld en dit doen ze met een reden. De ruitersportzaak heeft helaas een maand geleden een overval gehad bij de opslag van de producten. Hierbij is best redelijk wat schade toegebracht. In plaats van verdrietig te zijn in een hoekje, wil de Paardengruiter hier tegenin gaan en vechten. ‘Een tegenslag zou je niet moeten beïnvloeden om minder te gaan werken, hierdoor moet je juist harder willen werken!’, aldus de Paardengruiter. Daarom is het deze maand super maand en heeft iedereen 20% korting op alles. Dit hebben ze gedaan om de paardensport te vieren en om te laten zien dat alles altijd gewoon doorgaat. Ook al is het nieuws van de overval niet positief, toch is het goed om te horen hoe de Paardengruiter hiertegen vecht. Persoonlijk denken ze dat de overval uit bekende hoek kwam en dat geeft de Paardengruiter meer motivatie om hiervoor te vechten.

Informatie Super Maand

De Super Maand gaat in februari in. Het gaat om 20% korting op alle producten. Ze willen vieren dat alles goed is afgelopen. De actie geldt voor de hele maand februari. Ook zal er een sponsorloop plaatsvinden met paard en ruiter. Dit om geld op te halen voor slachtofferhulp na een overval. ‘Wij als Paardengruiter vinden het belangrijk om keihard terug te vechten. Velen zijn erg geschrokken na de overval, maar we laten ons niet kisten!’

Travertin vloer impregneren

donderdag, december 29th, 2016

Travertin vloer impregneren gebeurt om het te beschermen tegen vocht en vuil. Na het impregneren blijft het vloer een aantal jaar beschermt en gaat zo dus lang mee.

Wat is het?

Travertin is een van de oudste bouwmaterialen in Europa. Het werd al in door de Romeinen gebruikt voor het bouwen van ongelooflijke gebouwen. Veel van de bouwwerken dat van travertin gemaakt waren staan er nog steeds. De meeste bouwwerken die er nog staan zijn in Rome. Veel van de bouwwerken zijn helaas verloren gegaan. Dit komt niet door de travertin trouwens. De bouwwerken zijn vernietigd door vijanden van Rome na de val van de Romeinse Rijk anders zouden ze er nu nog waarschijnlijk staan.

De travertin vloer gaat dan ook levenslang mee. Het kan zelfs honderden jaren blijven liggen. Je moet het alleen wel goed onderhouden. Dit deden de Romeinen immers ook. Wat je zeker moet doen is travertin vloer impregneren. Door travertin vloer impregneren gaan er bepaald stoffen in de vloer zitten dat het beschermen. De belangrijkste stoffen dat vrijkomen in de vloer na travertin vloer impregneren zijn de waterafstotende en vuil afstotende stoffen. Er zitten ook andere stoffen in dat het mooier maken en het laten glanzen.

Op de volgende websites leer je meer over travertin vloer impregneren.

Aanrader: oefentherapie Mensendieck

dinsdag, december 13th, 2016

Ik ben in Amstelveen gestart met oefentherapie Mensendieck. En dat kan ik van harte aanbevelen! Zelf heb ik namelijk, net als vele anderen, vaak last gehad van pijn als ik gewoon dagelijkse bewegingen deed. Iets wat je natuurlijk niet wilt hebben. Want zo heb je niet één pijnvrije dag meer over… Daarom ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. Op allerlei forums las ik er heel erg veel over. En viel het mij vooral op dat er erg veel mensen last van hebben. De meesten beginnen dan over fysiotherapie. Maar even later komt het overgrote deel daarvan weer terug met een reactie, dat het niet heeft geholpen. Echter las ik bij een aantal dat het wel profijt heeft gehad! En zij zijn toen gestart met oefentherapie Mensendieck, om er vanaf te komen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een oefentherapeut in Amstelveen, die mij daarbij kan helpen.

Freedom in motion voor Mensendieck in Amstelveen

Zodoende kwam ik in mijn zoektocht uit bij Freedom in motion, die gespecialiseerd is in oefentherapie Mensendieck voor Amstelveen en omstreken. Op de website las ik tevens dat zij zelfs langs kan komen bij je thuis, om de oefeningen te gaan uitvoeren die de pijn moeten gaan verdrijven. Ideaal voor mij! En daarnaast is ook op het werk mogelijk. Maar dat heb ik liever niet.

 

Ik heb contact opgenomen met haar, om te vragen naar de mogelijkheden en tarieven. Daarbij heb ik mijn verhaal verteld en gaf zij te kennen dat dit erg bekend in de oren klinkt. En dat zij van vele anderen dezelfde klachten hoort. En die anderen zijn er inmiddels (zo goed als) vanaf! Dus dit moest wel een heel goede oefentherapeut zijn voor Mensendieck in Amstelveen.

Eerst behandelingen

Momenteel zijn de eerste behandelingen achter de rug. En ik merk nu al dat het soms echt helpt! Nog niet continu een dag lang. Maar dat komt wel.

 

Klik hier voor de website van Freedom in motion.