i2D
Artikel Portaal

De stappen die u kunt ondernemen wanneer uw rijbewijs wordt ingevorderd

Er zijn bepaalde stappen die u kunt ondernemen wanneer uw rijbewijs wordt ingevorderd door een te hoog alcoholgehalte. Daarvoor schakelt u beter een specialist in die u hierin kan bijstaan. Een advocaat van Advocaat-Verkeersstrafrecht.nl kan u helpen om een klaagschrift op te stellen. In dit klaagschrift dient u aan te geven waarom u uw rijbewijs terug zou moeten krijgen. Binnen een paar weken krijgt u vervolgens een oproep voor een zitting bij de rechtbank waarbij de rechter zal beslissen of uw rijbewijs ingevorderd blijft, of dat u deze op grond van de door u aangedragen argumenten terug zou moeten krijgen. Dit klaagschrift kunt u overigens al meteen indienen nadat uw rijbewijs is ingevorderd.

Rijbewijs ingevorderd? Vraag om bijstand van een gespecialiseerde advocaat

Advocaat-verkeersstrafrecht helpt bij een ingevorderd rijbewijs. Deze specialisten zijn zeer ervaren met alle soorten strafzaken die met verkeer te maken hebben. Wanneer u afhankelijk bent van uw auto kunt u geen weken of zelfs maanden op uw rijbewijs wachten. Een gespecialiseerde advocaat op het gebied van verkeersstrafrecht bij Advocaat-Verkeersstrafrecht.nl kan u dan mogelijk een oplossing bieden waarmee u uw rijbewijs weer snel terug heeft. De advocaat zal voor u eerst een inschatting van de kans maken die u heeft om uw rijbewijs sneller terug te krijgen. Vervolgens wordt er een werkwijze uitgedacht en in 98% van de gevallen leidt dit ertoe dat u uw rijbewijs al snel weer in uw bezit heeft.

Rijbewijs ingevorderd na rijden onder invloed van alcohol, en nu?

Ja, en nu? U heeft uw rijbewijs nodig om naar uw werk te komen, boodschappen te doen, en misschien wel om de kinderen naar school te brengen. Als mens zijnde maken we echter allemaal fouten en daardoor kan het gebeuren dat u toch een keer met een glaasje te veel op bent gaan rijden. Als u dan aangehouden wordt kan het zo zijn dat uw rijbewijs ingevorderd wordt als de hoeveelheid alcohol in bloed 2,5 keer de toegestane norm overschrijdt. In deze gevallen kunt u een advocaat die is gespecialiseerd in verkeersstrafrecht inschakelen bij Advocaat-Verkeersstrafrecht.nl om een klaagschrift in te dienen waarmee de kans dat u uw rijbewijs eerder terugkrijgt aanzienlijk wordt vergroot.

Comments are closed.