i2D
Artikel Portaal

De juiste stijl creëren met de gewenste tafels en stoelen voor de horeca

De juiste stijl kunt u creëren met de gewenste tafels en stoelen voor de horeca. Desgewenst kunt u voor advies terecht bij een speciaalzaak. Horecameubilair is er natuurlijk in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Gaat het om een zonnig Spaans restaurant, dan kan gekozen worden voor tafels en stoelen in de horeca zaak. Zelfs barkrukken zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Als juist een strakke en rustige uitstraling gegeven moet worden, dan is het van belang om wat modernere meubels uit te kiezen. Meubels met rustige kleuren en bijvoorbeeld houten poten; dat is wat veel terugkomt in de strakke collecties.

Stijlvolle barkrukken: van modern tot klassiek

Ook de barkrukken moeten natuurlijk matchen met de rest van uw meubilair. Dat versterkt de sfeer die u wilt realiseren. Op het gebied van barkrukken denkt men vaak aan versleten, oude, bruine krukken voor in een bruin café. Natuurlijk zijn deze nog steeds verkrijgbaar. Maar ook een hip restaurant of een stijlvolle hotelfoyer kan barkrukken gebruiken. Denk dan wel aan stijlvolle barkrukken die gestoffeerd zijn en comfortabel zijn. Er zijn ook veel barkrukken met rugleuningen en zelfs met armleuningen, voor een comfortabele zit en een luxueuze uitstraling. Het is hierbij belangrijk dat de barkrukken goed passen bij de andere tafels en stoelen in de horeca zaak. Zo kan een duidelijke stijl en sfeer weggezet worden, met behulp van het horecameubilair.

De juiste tafels en stoelen voor in de horeca

Het is niet altijd eenvoudig om mooie tafels en stoelen voor de horeca te vinden. U moet immers rekening houden met verschillende zaken. Horecameubilair is erg bepalend voor de sfeer van de zaak. Op het gebied van stoelen zijn er veel verschillende keuzes. Kies voor gestoffeerde stoelen in een kleurtje met houten poten voor een moderne uitstraling. En deze stoelen zitten ook nog eens lekker! Vergeet de barkrukken ook niet; ook deze moeten comfortabel zijn maar ook passen in de stijl van de horeca zaak. Ook barkrukken kunnen namelijk erg stijlvol zijn!

http://www.lavigne.be/

Comments are closed.