i2D
Image default
Bedrijven

De juiste informatie in één overzicht

Zeer veel bedrijven werken met gevaarlijke stoffen zonder dat ze dit door hebben. Hierbij kun je denken aan verf. lijm, schoonmaakmiddel, om maar een paar te noemen. Voor werkgevers is het verplicht om ervoor te zorgen dat het personeel op een gezonde werkplek werken. Hierbij moeten zij voor de juiste voorzorgsmaatregelen zodat het personeel veilig is.

Hierbij moet je ook denken aan de juiste werkinstructie en informatie over de stoffen waar ze mee werken. Als een bedrijf met veel verschillende stoffen werkt kun je hierin snel het overzicht in kwijt raken. Gelukkig zijn er dankzij de digitale wereld veel hulpstukken ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan de gevaarlijke stoffen app.

Wat staat er allemaal in de gevaarlijke stoffen app?

De meest belangrijke informatie over gevaarlijke stoffen kun je vinden in één overzicht in deze app. Je hoeft niet meer alle papieren door te bladeren om de juiste informatie te vinden die je nodig hebt.  Zo kun je in de zoekfunctie het product in typen en alle informatie die je nodig hebt zal verschijnen. Dit zorgt ervoor dat je veiliger en sneller kunt werken omdat je minder lang bezig bent met zoeken naar de juiste informatie.

Zo is de gevaarlijke stoffen app beschikbaar voor het hele bedrijf en is iedereen op de hoogte van alle informatie die ze nodig hebben. De informatie die je in de app tegen komt betreft onder andere de gevaren, welke gezondheidsrisico’s er zijn en welke maatregelen nodig zijn om de werkzaamheden veilig uit te voeren. Het is dus perfect voor alle veiligheid die nodig is bij jou op het bedrijf.

 

https://www.devibfabriek.nl/gevaarlijke-stoffen-app/