i2D
Image default
Dienstverlening

Dé glashandel in Tiel

Wanneer u op zoek bent naar een goede glashandel in Tiel, dan schakelt u hiervoor de hulp in van de Tielse Glashandel in Kerk-Avezaath. Dit bedrijf is gespecialiseerd in onder andere het zetten van ramen. De glasspecialisten gaan voor u aan de slag wanneer u bijvoorbeeld een kapotte ruit heeft, het plaatsen van nieuwe beglazing of andere glaswensen. In de regio zijn zij het enige vakgecertificeerde bedrijf. De medewerkers van de glashandel zijn allemaal volgens de hoogste standaarden in de branche geschoold. Ontdek vandaag nog wat zij allemaal voor u kunnen betekenen en maak direct een afspraak!

Medewerkers met een B-VCA diploma

Deze glashandel in Tiel helpt u graag met verschillende werkzaamheden op het gebied van glaswerk. Zo helpen zij u op alle gebieden van glasschade. Wanneer u een kapotte ruit heeft, komen zij dit graag bij u monteren. Daarnaast staan zij ook graag voor u klaar voor het vervangen van oude ramen of het plaatsen van nieuwe beglazing. Alle medewerkers van dit bedrijf beschikken over een B-VCA diploma. Daarnaast zijn zij ook prima op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving en zorgen zij ervoor dat zij werken volgens de nieuwste technieken. Ontdek vandaag nog wat deze glashandel in Tiel voor u kunt betekenen!

Neem direct contact op

U schakelt de hulp in van dit bedrijf uit Kerk-Avezaath wanneer u bijvoorbeeld bezig bent met een renovatieproject, nieuwe ramen wilt laten plaatsen of uw woning wilt voorzien van isolatieramen. De medewerkers van dit bedrijf helpen u graag en gaan graag voor u aan de slag met onder andere het zetten van nieuwe ramen. Heeft u vragen over een van de diensten die zij aanbieden of bent u gewoon benieuwd naar meer informatie? Dan neemt u hiervoor vrijblijvend contact op met het bedrijf! Zij vertellen u graag meer over de diensten die zij uitvoeren en wat zij hierin voor u kunnen betekenen. Bel nu en ontdek direct de mogelijkheden voor deze glashandel in Tiel!