i2D
Artikel Portaal

De douglas overkapping: heerlijk ontspannen in de tuin

In Nederland is het niet altijd lekker weer om buiten te zitten. Maar met een douglas overkapping kunt u toch heerlijk in de tuin ontspannen, ook als het weer wat minder is! Het is ideaal dat u als het wat kouder is of regent, toch nog lekker buiten kunt zitten. Daarvoor kunt u een douglas overkapping plaatsen. U zult niet meer weg te slaan zijn uit uw tuin als er een mooie douglas overkapping is geplaatst. Deze wordt gemaakt van douglas balken. Douglas hout is uiterst geschikt voor het maken van overkappingen, omdat het zeer goed bestand is tegen diverse weersomstandigheden. Bovendien heeft het een natuurlijke duurzaamheid. Dit maakt douglas balken niet alleen geschikt voor een overkapping, maar ook voor een veranda, paardenstal of schuur.

 

Douglas balken en overkapping online bestellen en laten bezorgen

Douglas balken of douglas hout voor een overkapping kunt u altijd bij de houtspecialist halen. Maar wist u dat u tegenwoordig zelfs online hout kunt bestellen? Douglas hout wordt steeds vaker gekocht. U kunt douglas hout of producten van dit hout, zoals een douglas overkapping of douglas balken, namelijk ook gewoon online bestellen. U kiest de producten die u graag wilt hebben en laat deze vervolgens eenvoudig en snel bij u thuis bezorgen. Betalen kan vaak gelijk na uw bestelling via iDEAL. Soms is er ook de mogelijkheid om bij levering te betalen voor de douglas balken of de douglas overkapping die u heeft besteld. Daarna kan het douglas hout snel geleverd en gelost worden.

 

Toepassingen van douglas balken

Waarom is douglas hout zo ontzettend populair geworden in de afgelopen jaren? Dat heeft te maken met esthetiek, maar ook met de sterkte en de natuurlijke duurzaamheid van het hout. Dit maakt het dan ook een milieuvriendelijk alternatief voor geïmpregneerd vuren. Dit bevat juist vele schadelijke stoffen. Douglas balken worden op vele manieren toegepast. Zo kan zijn deze ideaal toepasbaar als staander in verschillende constructies. Daarnaast worden douglas balken ook gebruikt om onder andere een douglas overkapping, schutting, gevelbekleding of schuur te maken. Het duurzame douglas hout heeft een minimale levensduur van 10 tot 15 jaar. U kunt er dus zeker lang van genieten.

Comments are closed.