i2D
Image default
Aanbiedingen

De beste kleefplaten om insecten te vangen

Ben je opzoek naar kleefplaten om insecten te vangen. Dan is het wel belangrijk dat je exact weet wat je in huis haalt. Wij hebben daarom de beste Vliegenvangers kleefplaten eens goed getest. Onderstaand daarom de resultaten! Wij hopen dat u veel aan deze vliegenvangers informatie heeft. Zodat u ook eindelijk af zult komen van de geplaagde vliegen rond uw huis, tuin of bedrijf.

Je kunt op een voordelige manier diverse vliegen vangers kleefplaten aanschaffen. Tevens zijn er ook kleefplaten zeer geschikt voor het vangen van Wespen.

De volgende Wespenvanger vonden wij absoluut de beste:

De NCT 15 of te wel de Wespen en vliegen vanger vonden wij ideaal! Deze vliegenvanger met een verborgen UV lamp werkt en middels lokvloeistof vliegen en wespen aantrekt. Waarna ze op een insect vriendelijke manier aan hun einde komen op een lijmplaat. Dit type kleefplaat is daarom ook erg in trek, denk aan bedrijven in de horeca, snackbars en ijssalons, je wilt natuurlijk nooit dat jou klanten zien dat er een insecten bestrijding apparaat in de vitrine staat! Je klanten zullen het nooit zien, gezien deze vliegen vanger op een hele discrete manier is vormgegeven.

De Kleefplaat Aura per 6 stuks: Deze Kleefplaat werkt enorm goed! Het lijmbord van deze kleefplaat gaat heel lang mee, en kan door het hoogwaardige materiaal extra veel vliegen, insecten en muggen vangen. Deze kleefplaat past natuurlijk als gegoten om de vliegen van Aura.

De Vliegen en muggenvanger Aura:

Wanneer je spreekt over insecten bestrijding met steil dan hebben ze het meestal over de Vliegenvanger Aura. Het moderne design, de mooie afwerking en zijn ronde vorm waardoor deze vliegenvanger over de gehele 360 graden zeer effectief is tegen alle vliegen. Door het UV licht worden alle vliegen, insecten, muggen op een effectieve manier aangetrokken waarna ze op de kleefplaten aan hun einde komen.

Kom direct lang in onze online showroom voor al uw insecten bestrijding apparaten, vliegen en muggen vangers alsook kakkerlakken, muizen en ratten bestrijding middelen.
http://vliegenbestrijding.blogspot.nl/2014/06/vliegenbestrijding-in-huis.html