i2D
Image default
Dienstverlening

Cd drukken

Cd drukken

Cd drukken

Ik zit in een bandje. Al vanaf mijn twaalfde ben ik bassist en heb ik door de jaren heen heel wat bandjes versleten. Tijdens de middelbare schoolperiode zat ik uiteraard in de schoolband en daardoor werd ik redelijk populair. Erg fijn om in die tijd van je leven veel zelfvertrouwen te hebben want het zijn toch je vormende jaren. Toen ik naar de universiteit ging wilde ik graag een band met leden die er echt voor willen gaan. Niet alleen maar amateurtjes die af en toe eens in een plaatselijke kroeg optreden. En zo heb ik na lang zoeken, voornamelijk met behulp van contactadvertenties in de supermarkten, goede muzikanten gevonden en zo is onze band ontstaan. Nu spelen we alweer vijftien jaar samen en we zijn redelijk succesvol en worden regelmatig geboekt voor optredens. Een manager hebben we niet echt, dat doen we zelf wel. En met behulp van onze oude busje scheuren we in het weekend ons land door voor optredens waar dan ook. Doordeweeks zijn we gewoon aan het werk, dus het is zeker geen fulltime baan als muzikant. Het is meer een uit de hand gelopen passie of hobby. Een cd drukken was dan ook een doel dat we voor ogen hadden. Een cd drukken doe je immers niet zo maar even zelf vanuit de studio. Ten eerste moesten we al een studio afhuren als we wilden spelen en oefenen. We hebben wel een repetitielokaal bij een van de jongens, maar echt muziek opnemen is daar niet mogelijk, daar komt nog een hele boel techniek bij kijken. Zeker bij het cd drukken is het dan ook van groot belang dat de muziek die we willen uitbrengen zo netjes mogelijk en goed mogelijk gespeeld is. Een foutje mag immers niet voorkomen op een album. Daarnaast moet alles goed worden afgemixt en daarom hebben we destijds een producer in de arm genomen. Hij heeft ook andere grotere bands opgenomen dus we wisten dat dit helemaal goed ging komen. Het cd drukken wilden we in een beperkte oplage doen omdat cd drukken ten eerste een kostbaar proces is en ten tweede wilden we eerst de kat uit de boom kijken als het aankomt op verkoop. En daarom gingen we op zoek naar een bedrijf voor het cd drukken.

Cd drukken bij cddrukken.nl

Via het internet hebben we de bovengenoemde site gevonden. Zij zijn werkelijk waar superieur als het aankomt op een grandioze prijs en kwaliteitverhouding met betrekking tot het cd drukken en persen. Cd drukken kan je beste aan hen overlaten. We hadden er in het begin nog over nagedacht om het cd drukken zelf te gaan doen. We hebben immers allemaal een brander in onze pc. Maar dat gaat naar alle waarschijnlijkheid uren duren en het was wel de bedoeling dat dit een beetje vlotjes en professioneel zou verlopen. Daarnaast is het erg duur om al die losse cd’s aan te schaffen. Cd drukken door cddrukken.nl was dan ook een schot in de roos. Je kunt hier trouwens ook terecht voor allerlei andere dingen naast cd drukken. Kijk maar eens naar het volgende lijstje en laat je overtuigen van de geweldige opties die deze site te bieden heeft.

  • Je kunt hier ook cd’s laten persen. En dat is nog lang niet alles want er is immers nog een andere vorm: de dvd.
  • En dus is het hier zeker mogelijk om naast het cd drukken, ook dvd’s te laten drukken en persen.
  • Wil je dat het omslagwerk ook direct wordt gedaan door de medewerkers van dit goede bedrijf? Geen probleem, er werken zelfs tekenaars en fotografen die er alles aan doen om jouw gedachten qua ontwerp zo goed en helder mogelijk uit te werken.

Op die manier sla je twee vliegen in een klap: cd drukken en het ontwerp voor het hoesje, de het boekje en ga zo maar door. Zij zijn dan ook van alle markten thuis als het aankomt op cd drukken.

Nooit meer naar een andere drukkerij

Dit was aldus onze eerste ervaring met deze website. Onderhand hebben we al drie albums uitgebracht en we zijn zeer tevreden over de kwaliteit, de recensies en de verkoop. Dat maakt het toch extra leuk. En zo verdienen we naast onze normale baan een leuk zakcentje. In de zomervakantie gaan we dan ook met z’n allen op vakantie. Dat is inclusief de rest van onze families, want we mogen hen en hun steun absoluut niet vergeten. Het cd drukken laten we voortaan altijd over aan deze website, dat moge duidelijk zijn na het lezen van deze tekst. Enkel lof hebben wij voor hun toch altijd weer fraaie albumcovers die ze voor ons weten te maken. Het cd drukken gaat trouwens razendsnel bij hen. Ongeacht de hoeveelheid leveren ze vrijwel altijd binnen twee weken. En als er spoed is, dan hoef je daarvoor niets extra te betalen. Zij zorgen er wel voor dat je het materiaal op tijd binnen hebt. Cd drukken is dan ook een goede business en we willen via deze weg toch een stukje promotie maken voor dit fijne bedrijf. De communicatie verloopt altijd erg vlotjes en je wordt op een dagelijkse basis op de hoogte gehouden van het cd drukken. Zit je ook in een bandje en wil je graag eens een cd opnemen, dan is deze drukkerij de beste optie nadat jullie je liedjes hebben opgenomen. Dus grijp die kans!

Bezoek de website voor meer informatie : Cd drukken

Gerelateerde artikelen

Depressieve Stoornissen 101

Gezellig op pad met single groepsreizen

Maak voortaan ook gebruik van de topservice van de Klantenservicetelefoon