i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Cadeau’ Category

Gemakkelijk een kerstpakket online bestellen

donderdag, september 24th, 2020

Heeft u een speciaal kerstpakket nodig? Dan kunt u deze gemakkelijk en snel online bestellen. Online winkelen wordt steeds populairder. Het aantal webshops groeit nog steeds gestaag en dat is niet verwonderlijk. Het gemak om vanuit huis, of waar dan ook ter wereld, van achter uw beeldscherm een winkelmandje te vullen is ideaal. Ook voor een werkgever is het gemakkelijk om online een kerstpakket te kunnen bestellen. Het uitzoeken van een kerstpakket kan een hoop kostbare werktijd in beslag nemen. Het rijden naar een fysieke winkel is iets waar u wellicht helemaal geen tijd voor heeft. Een mooie webshop waar u gemakkelijk en snel een kerstpakket kunt bestellen, biedt dan uitkomst.

Een kerstpakket in de winkel zelf samenstellen

Bent u een echte kerstliefhebber? Dan vindt u het misschien leuk om wél naar een fysieke winkel te gaan om een kerstpakket uit te zoeken. De échte kerstliefhebber maakt graag tijd om een kerstpakket in een fysieke winkel uit te gaan zoeken. Ook al neemt de populariteit van online winkelen nog steeds toe, er zijn nog steeds genoeg mensen die de voorkeur geven aan een fysieke winkel. Het product met eigen ogen kunnen zien en het vast kunnen pakken, blijft voor veel mensen belangrijk. In dat geval is er ook de mogelijkheid een kerstpakket zelf in de fysieke winkel samen te stellen.

Een groot en divers aanbod kerstpakketten

Of u nou online uw kerstpakket gaat bestellen of in de fysieke winkel, u zult zien dat het aanbod groot is. Er worden veel verschillende soorten kerstpakketten aangeboden binnen uiteenlopende prijscategorieën. Daar het aanbod zo groot is, zal er altijd een kerstpakket bij zitten wat aan uw wensen voldoet. Ook wanneer u niet het kerstpakket kunt vinden dat precies aansluit bij uw wensen, zijn er mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook zelf een kerstpakket samenstellen. Dit is dé uitkomst voor de creatieveling die graag zelf de touwtjes in handen heeft. Ga online of in de winkel op zoek naar het perfecte kerstpakket en verras uw werknemers!

 

 

 

 

 Gepersonaliseerd cadeau voor de leerkracht

woensdag, augustus 7th, 2019

Overweeg jij om een gepersonaliseerd cadeau voor de leerkracht te kopen? Goed idee! Zo los je het jaarlijkse dilemma in één klap op. Ieder jaar sta je immers weer met de handen in het haar: je kinderen verlaten een groep en moeten afscheid nemen van de leerkracht. In dat geval wil je natuurlijk een passend cadeau geven. Door een cadeau te personaliseren kan jij de leerkracht een blijvende herinnering aan deze groep geven. Maar wat geef je dan? En welke tekst laat je graveren?

 

Kies voor een passend cadeau

 

Als je kinderen het volgende schooljaar andere leerkrachten krijgen, is het natuurlijk wel zo netjes om de oude leerkracht te bedanken. Met de ene leerkracht heb je een betere klik dan met de andere, maar een cadeau is natuurlijk snel gegeven. Maar waar kies je dan voor?

 

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelfgemaakte lekkernijen mee naar school te nemen, maar het is nog leuker om hem of haar een blijvende herinnering te schenken. Kies bijvoorbeeld voor een gegraveerd glas. De leerkracht zal immers in zijn vrije tijd ook wel eens genieten van een drankje en zo wordt hij bij iedere slok herinnerd aan deze geweldige tijd. Bovendien kan je jouw kind zelf een tekst voor op een gepersonaliseerd cadeau laten bedenken. Dat maakt het cadeau nog persoonlijker.

 

Grappige tekst of mooie boodschap

 

Het grootste voordeel van een gepersonaliseerd cadeau is dat je deze geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Of je nu kiest voor een mooi gegraveerd glas of een ander item, jij bepaalt wat voor boodschap hier op komt te staan. Met een grappige tekst of mooie boodschap geef jij de leerkracht een cadeau om nooit te vergeten. Het is natuurlijk nog leuker om je kinderen hierbij te betrekken. Zo krijg je vaak de leukste teksten te horen en die zijn natuurlijk geweldig om te gebruiken.

 

Gepersonaliseerd cadeau: kort maar krachtig

 

Bij het verzinnen van een persoonlijke tekst maken mensen het zichzelf vaak veel te moeilijk. Ze komen soms met hele lange zinnen en grote verhalen, terwijl dit helemaal niet nodig is. Met een kort, maar krachtige zin kan je al veel meer bereiken dan je denkt. ‘De beste leerkracht van…’ is al een geweldige tekst en kan de leerkracht een echte opsteker geven. Maak het jezelf niet te lastig. Met een gepersonaliseerd cadeau raak je zeker de juiste snaar.

 

Met de hele groep cadeau doen

 

Vaak hebben alle ouders het moeilijk om een geschikt cadeau voor de leerkracht te vinden. Bundel daarom de krachten (en het geld!) om een gepersonaliseerd cadeau te kopen. Zo voorkom je dat de leerkracht van iedereen prullaria ontvangt en krijgt deze zo iets waardoor hij aan de hele klas wordt herinnerd.

https://www.gegraveerdcadeau.nl/gepersonaliseerd-cadeau/

Nieuwe ontwikkelingen op het vlak van 3d tekenen

dinsdag, november 21st, 2017

Het 3-dimensionaal tekenen met een 3dprinterpen heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. En dan te bedenken dat deze pen nog maar enkele jaren geleden op de markt is gebracht. Door de techniek in een 3d printer te vereenvoudigen en deze in een pen te monteren, ontstond de 3d pen. Een rage, maar ook een blijver. Want heel veel mensen werken inmiddels met een 3d pen, zowel beroepsmatig als hobbymatig. Er worden ware kunstobjecten gemaakt met deze techniek en het is ook nog eens heel leuk om te doen.

Beroepsmatig gebruik van de 3d pen

Dat de pen niet alleen maar een leuk hobby artikel is, weten we inmiddels ook. Het begon bij monteurs die kleine reparaties konden verrichten aan plastic onderdelen van een apparaat. Hierdoor konden ze storingen snel oplossen zonder dat er eerst gewacht moest worden op bestelde onderdelen. Praktisch alles wat van plastic is gemaakt, kan worden gerepareerd met een 3d printerpen. Dat dit artikel inmiddels in menig gereedschapstas zit, is dus geen verrassing. Zeker nu er pennen op een powerbank aangesloten kunnen worden, zodat het ontbreken van stroom geen probleem meer oplevert. En wat te denken van de nauwkeurigheid van de huidige 3d pen!

Van dik naar smal

De grootste ontwikkeling van de 3d pen is eigenlijk wel het design. De eerste ontwerpen bestaan uit dikke 3d pennen die nou niet bepaald lekker in de hand lagen. Omdat het tekenen met een 3d pen ook favoriet is bij kinderen, was dat best een probleem. Kleine kinderhandjes hadden weinig grip op het dikke apparaat. Maar ook dat behoort tot de verleden tijd. Inmiddels zijn de nieuwe 3d pennen zelfs verkrijgbaar in smalle uitvoeringen die een normale inktpen benaderen. Alhoewel deze pennen een stuk duurder zijn, worden ze graag gebruikt door architecten, kunstenaars en technici.

Xbox gift card online bestellen

maandag, september 29th, 2014

Xbox gift card online bestellen

U hebt een zoon/dochter, neef/nicht of kennis die verzot is op videogames op de Xbox van microsoft, maar hebt het moeilijk om een cadeau voor deze persoon uit te kiezen. Wat speelt hij/zij nu precies graag? Wanneer u niet echt thuis bent in de wereld der games kan het soms een verschrikkelijk lastige opgave zijn om uit het brede aanbod aan spelletjes het meest perfecte uit te kiezen. Zelfs al weet u wel genre de bewuste persoon speelt, dan nog is niet ieder spel daarin hetzelfde en kan het zijn dat hij/zij nu net een hekel heeft aan het spel dat u gekocht heeft. In dat geval is het doodzonde dat u hiervoor zou betalen. Om deze probleemsituaties tegen te gaan is microsoft met een handig item op de markt gekomen. Voortaan kunt u voor de kerstmis, nieuwjaar of verjaardag van uw gamesliefhebbende kennis een xbox gift card aanschaffen.

Deze xbox Live card kan op de website microsoftstore.com worden aangeschaft en dit voor drie bedragen: 5 dollar, 25 dollar en 50 dollar. Omgerekend naar euro’s komt dit goedkoper uit. Een zeer voordelig cadeau dus. Met de live card kan zelfs meer worden gekocht dan enkel games. De nieuwste spelconsoles (ook de playstation 4) zijn immers een platform geworden die voor allerhande activiteiten kunnen worden gebruikt. Het contrast met de oude xbox of playstation 1 kan niet groter zijn. Toen kon u enkel maar gamen en dan nog zonder eerst allerhande updates te installeren of met uw account in te loggen. Deze recente Live console van microsoft, de One, gaat de concurrentie aan met de Playstation 4 van sony.

Bij dit product kan u onder meer gebruik maken van stemherkenning, een kinect en een blue-rayspeler. U begrijpt dus waarom er met de xbox card zoveel meer als games kan worden aangekocht. Met deze kaart kunnen volgens microsoftstore.com ook tv-shows, films en muziek worden aangeschaft. Wat u hiermee aanschaft hoeft u dus niet meer in de winkel te betalen. 
Ook niet onbelangrijk is de precieze werking van de live card. Wanneer u zo’n kaart koopt wordt er een code per mail opgestuurd. Deze kan dan op het desbetreffende Live account worden ingewisseld.

Bezoek de website voor meer informatie : Xbox gift card online bestellen

Spotify Unlimited betalen zonder creditcard

vrijdag, september 12th, 2014

Spotify Unlimited betalen zonder creditcard

Spotify, unlimited betalen zonder creditcard

Spotify is een website waar je makkelijk muziek vindt. Je kan spotify downloaden op je computer, je tablet, je Ipad, je smartphone en je muziek beluisteren waar je ook heen gaat.Miljoenen nummers vind je op spotify. Je kan je gekozen nummers ingeven, maar je kan ook door de collectie bladeren. 
Is spotify gratis? Je kunt een gratis account maken en spotify downloaden. Maar als je Spotify Unlimited wil gebruiken, dan kan je overstappen naar een premium account.
Een premium account kost 9,99 . Je kan betalen met iDEAL, Paypal, Masterd card, Visa. Je kan met een premium account muziek beluistern en van allerhande andere voordelen genieten en dit zonder creditkaart.
Je kan ook zonder creditcard een e-card cadeaubon aankopen.Je kan je vrienden, familie, kennissen en nog zoveel anderen een premium account cadeau doen.Betalen met iDEAL is ook voldoende.
Wat kan je zoal met Spotify Unlimited? Heel veel. Het woord zegt het reeds. Ongelimiteerd. 
Je kunt radio maken op Spotify. Hoe gebeurt dat? Je brengt nummers aan van je favoriete groep of zanger/zangeres. Spotify zal dan het ene na het ander nummer spelen. Elk nummer kan geliked worden. Hoe meer likes hoe hoger je gekozen muziek in de ranglijst komt.
En voor de muziek makende onder ons is het ook leuk. Je kan naambekendheid verwerven.Je kan je eigen muziek uitbrengen. Als je muziek op Spotify Unlimited staat en ze wordt gespeeld , verdien je daar royalties op .Alles wordt bijgehouden en alle deelnemende labels en artiesten krijgen ook toegang tot diepgaande reportages.De snelste manier om zelfgemaakte muziek op spotify te krijgen is contact opnemen met de distributeurs en platenmaatschappijen die reeds een contract hebben met spotify.
Heel belangrijk is dat spotify een sociaal gebeuren is. 
Je kan alles delen op facebook, twitter, blogs,..
En dat maakt het ook belangrijk voor adverteerders. Vooral bij de groep gebruikers met een free account, zij kunnen niet aangeven dat ze geen advertenties willen, is adverteren via Spotify succesvol. Twee derden van de luisteraars delen hun nummers, artiesten ook op sociale netwerken.
Spotify is gebruiksvriendelijk. En betalen gaat ook gemakkelijk. Je betaalt via iDEAL, paypall en eventueel met andere kaarten. Maar zonder creditcard. Klanten van base en base check met mobiele abonnementen kunnen profiteren van alle voordelen van een premium account.Zoals muziek downloaden op je tablet,smartphone,iPad. Toegang tot meer dan 20 miljoen nummers en heel wat artiesten. Afspeellijsten maken en delen. En dit in een High Qualty Streaming.

Bezoek de website voor meer informatie : Spotify Unlimited betalen zonder creditcard

De Ituneskaart online kopen

maandag, augustus 11th, 2014

De Ituneskaart online kopen

Wat is iTunes?

Op een makkelijke manier kun je via Itunes muziek, apps, films en series downloaden, zodat jij dat als klant in beheer hebt en net zo vaak kunt zien of beluisteren als je zelf wilt.
Dit kost echter wel geld. 
Afhankelijk van wat je wilt downloaden wordt er een bijdrage gevraagd. Eén plaatje is natuurlijk een stuk goedkoper dan dat je een heel album wilt downloaden.
Je kunt een iTunes kaart kopen en betalen voor deze downloads op iTunes.

Wat is een iTuneskaart?

Met een iTuneskaart kun je het bedrag op de kaart in de online winkels van Apple verzilveren. Je krijgt het geld dan op je account en met dat geld kun je downloaden.
De waarde van de kaart ligt bij jezelf.
Je hebt verschillende kaarten, bijvoorbeeld:
• 10 euro
• 15 euro
• 20 euro
• 25 euro
• 50 euro
• 100 euro

En dan?

Via onze website kun je zo’n kaart aanschaffen. Daar heb je geen creditkaart meer voor nodig. 
Via Ideal is het mogelijk om binnen een paar minuten tot de aankoop over te gaan.
Alles wat je hoeft te doen, als je voor Ideal kiest, is:

• Je selecteert de Ituneskaart die je wilt hebben. Bijvoorbeeld eentje van tien euro
• De website vraagt jouw gegevens, zoals je naam en emailadres
• Je wordt doorgestuurd naar jouw bank
• Via Ideal handel je de betaling af
• Zodra deze betaling is afgehandeld, verschijnt er in jouw beeldscherm de kaart met de code
• Deze informatie wordt ook naar je emailadres gestuurd, dus mocht je onverhoopt het beeldscherm met de code wegdrukken, dan staat de code alsnog in je mail.
• Voer deze code in op je Apple ID en je geld staat in je account.

Naast Ideal is er ook de mogelijkheid om met Bittcoins te betalen of Mistercash! Net als met Ideal zijn de stappen eenvoudig. Mocht het je onverhoopt niet lukken dan staat er 24/7 een team voor je klaar, via de helpdesk. 

Download

In de Applestore kun je vrij winkelen en de liedjes, films of apps selecteren die jij wilt downloaden. 
Je hoeft niet per se het volledige bedrag in een keer op te maken!

Wat is het voordeel van het online aanschaffen van de kaart?

Je hoeft niet meer de deur uit voor de kaart. Vanuit je lui stoel is het te regelen en de code blijft ‘beveiligd’ bewaard in jouw account.

Bezoek de website voor meer informatie : De Ituneskaart online kopen