i2D
Artikel Portaal

Bruidsschoenen

Bruidsschoenen

Bruidsschoenen

Eindelijk is het dan zover. Ik ben de dertig reeds gepasseerd en ik wilde heimelijk al jarenlang trouwen. Mijn vriendje wist dat wel en hij voelde daar ook veel voor. Maar financieel was het nog niet mogelijk. We vinden namelijk allebei dat we groots moeten uitpakken. Dus een trouwerij met alles erop en eraan gevolgd door een onvergetelijke huwelijksreis naar een warm en exotisch oord. Gelukkig hebben we nu beide al twee jaar een goede baan en daarom hebben we het een stuk rianter en rustiger. Mijn vriend heeft me dan ook ten langen leste ten huwelijk gevraagd en mijn antwoord was uiteraard een volmondig ja. En dat betekende dat ik eindelijk deze mooie dag mocht gaan voorbereiden, nou, daar kwam nog heel wat bij kijken. Het klinkt wellicht wat opmerkelijk maar ik vind bruidsschoenen eigenlijk de kers op de taart bij een bruiloft. Nu heb ik sowieso al een groot zwak voor schoenen en daarom heb ik ook een zeer ruime collectie. Ieder zijn hobby toch? Hoewel mijn aanstaande man daar weleens anders over denkt als ik na een middagje stappen weer vol met schoenendozen ons huis binnen stamp. Maar ook hij begrijpt maar al te goed dat bij een bruiloft alles tiptop in orde en verzorgd dient te zijn en dat de bruidsschoenen die ik ga dragen een van de hoogtepunten horen te zijn. En daarom ging ik ruim van te voren op zoek. Via een vriendin die al een paar jaar geleden getrouwd is, ben ik bij Valkengoed bruidsmode terecht gekomen. Ik woon zelf in Utrecht dus het was niet zo heel erg ver naast de deur. Ze zijn namelijk gevestigd in Amersfoort en hebben alles op het gebied van bruidsmode. Ook bruidsschoenen horen hier dus bij. Dus dat kwam erg goed uit want ik wilde graag wel alles in een keer bij hetzelfde bedrijf kunnen aanschaffen. Meestal betaal je ook iets minder als je het hele pakket in een keer koopt, en we wilden ondanks alles toch nog wel een beetje op de kleintjes letten. We wilden niet een dief van onze eigen portemonnee zijn.

Bruidsschoenen van Valkengoed bruidsmode

Nadat ik eerst hun website had bezocht was ik er al snel van overtuigd dat ik hier moet zijn voor mooie bruidsschoenen. Hun website is zeer overzichtelijk in gedeeld in de volgende categorieën.

  • Bruidsmode en die is dan weer onderverdeeld in jurken, bruidsschoenen, lingerie en sieraden.
  • De kleding voor de bruidegom onderverdeeld in: pakken, schoen en manchetknopen
  • Accessoires. Ook hier vind je weer bruidsschoenen, lingerie en sieraden terug als je meer geïnteresseerd bent om dit los aan te schaffen.
  • En dan is er nog een speciale afdeling waar je vele acties, kortingen en promoties terug kan vinden. Bijvoorbeeld van tijdelijke kortingen of jurken die je voor een veel lagere prijs kunt aanschaffen omdat ze uit het assortiment verdwijnen.

Zoals je leest is de site dus erg fijn verdeeld en vind je altijd snel waarna je op zoek bent. Bruidsschoenen was dan ook de eerste pagina waar ik naartoe ging en ik keek mijn ogen uit. Ik had al wel gelezen dat ze alleen bruidsschoenen van topkwaliteit leveren, maar dit sloeg echt alles. Van vrijwel alle gerenommeerde en beroemde designers en labels hebben ze wel mooie bruidsschoenen op voorraad en ik kon dan ook niet wachten om al deze bruidsschoenen uit te proberen. Toen vond ik het al jammer dat ik slechts een paar nodig zal hebben, het liefste kocht ik de hele winkel leeg. Je hebt de keuze uit twee kleuren, namelijk ivoor en offwhite. Ik wilde absoluut bruidsschoenen in een ivoren kleur dus ik was erg blij dat ze ook deze kleur in huis hebben. Zoals je begrijpt heb ik na het bekijken van de site direct een afspraak gemaakt om te komen kijken. Zoals gebruikelijk is, mocht mijn vriend niet van mij mee want hij behoort de jurk niet te zien tot op de dag van de ceremonie. En dus nam ik mijn twee beste vriendinnen mee naar Amersfoort.

Echt waar voor je geld

Het werd een dagje uit om nooit te vergeten. Gelukkig hadden ze camera’s meegenomen zodat ik later nog vaak naar alle jurken en bruidsschoenen kon terugkijken. We werden erg vriendelijk ontvangen en geholpen door de medewerkers en lieten ons geheel onze gang gaan. De jurk, daar was ik vrij snel over uit. Maar de bruidsschoenen, je snapt het al wel, daar kreeg ik geen genoeg van. Ook de jurk was van ivoren dus het was wel zo passend om er ook ivoren bruidsschoenen bij te nemen. Iets wat ik van te voren al wel had besloten. Gelukkig was er in die kleur alsnog een zeer brede selectie dus ik keek mijn ogen uit. Onder het genot van een kopje koffie heb ik zo ongeveer de hele middag bruidsschoenen gepast. Het maakt de medewerkers van Valkengoed niets uit, zij waren wel wat gewend. En ze vertrouwden mij toe dat ze net zo denken over schoenen en dan vooral over bruidsschoenen zoals ik dat doe. Uiteindelijk is het me tegen de avond gelukt om de mooiste bruidsschoenen uit te kiezen en met een zeer goed gevoel de winkel te verlaten. Ook mijn vriendinnen hadden trouwens een leuke dag gehad, omdat ze erg moesten lachen vanwege mijn passie voor bruidsschoenen. De grote dag is nog maar een maandje in het verschiet dus het begint al aardig te kriebelen. En dan eindelijk getrouwd zijn!

Bezoek de website voor meer informatie : Bruidsschoenen

Comments are closed.