i2D
Artikel Portaal

Bouwdroger huren? Weet het zeker met lekdetectie

Als u in huis een lekkage heeft is het erg verstandig om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Zo zorgt u ervoor dat er geen schimmels kunnen vormen en de bouwmaterialen van uw huis niet worden aangetast. Natuurlijk moet u er ook voor zorgen dat de lekkage zo snel mogelijk wordt opgelost. Anders blijft u dweilen met de kraan open. Daarom kunt u bij BSTEEN niet alleen een bouwdroger huren, maar kunt u dit bedrijf ook inschakelen voor lekdetectie. Met diverse geavanceerde technieken sporen ze het lek binnen no-time op en bepalen ze de oorzaak ervan. Zo kunt u het probleem effectief bij de oorzaak aanpakken. Binnen de kortste keren is de waterschade verleden tijd.

Naast een bouwdroger kunt u ook allerlei hulpmiddelen huren bij de specialist

Als u een bouwdroger gaat huren zorgt u ervoor dat een kamer volledig wordt gedroogd. Dat is wel zo prettig om snel weer van deze ruimte gebruik te kunnen make, maar wist u ook dat het een bouwproces aanzienlijk kan versnellen? De snelheid waarmee u door gebruik van een bouwdroger kunt ontvochtigen is afhankelijk van de temperatuur en de luchtcirculatie van een ruimte. Doorgaans duurt het drogen van poleisterwerk zo’n 2 tot 3 weken. Om chape van 6cm dik te drogen bent u gemiddeld 8 weken bezig. Duurt dit u allemaal te lang? Een specialist genaamd BSTEEN biedt u de oplossing. Zij bieden namelijk niet alleen een bouwdroger aan om te huren, maar ook allerlei andere apparaten om het droogproces te versnellen. Zo kunt u de droogtijd tot wel 30% versnellen door als toevoeging op uw bouwdroger een ventilator of verwarmingsunit te huren.

Bouwdroger van hoge kwaliteit tegen een lage prijs huren bij de specialist

Waterschade is nooit fijn, maar wist u dat gebouwen drogen met een bouwdrogererg simpel is? Er zijn heel wat zaken die u moet regelen en vaak heeft u te maken met hoge kosten. Het is in zo’n situatie een hele geruststelling dat er aan het huren van een bouwdroger geen hoge kosten verbonden zijn. Mits u deze huurt bij een specialist als BSTEEN natuurlijk. Niet alleen verhuren ze hun bouwdrogers tegen vlijmscherpe prijzen, ook is elke bouwdroger die u bij dit bedrijf kunt huren van de allerbeste kwaliteit. Dit maakt BSTEEN tot uw ideale partner bij uw bouwproject of waterschade.

 

Comments are closed.