i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Bedrijven’ Category

Verschillende soorten Etiketten

woensdag, september 9th, 2020

Er zijn vele zelfklevende etiketten te koop voor verschillende doeleinden. Een aantal voorbeelden hiervan zijn adressering, productlabels, verzendetiketten, productetiketten, etiketten voor pakketten, wijnetiketten of etiketten voor andere relatiegeschenken en etiketten voor ordners en mappen. Zelfklevende etiketten zijn in vele verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Bekijk hier verschillende soorten etiketten.

Of je nou een A4, A5, A6 of verzendetiket nodig hebt. Ook zijn er ronde stickers, adresetiketten met ronde en vierkante hoeken beschikbaar en anders kan je bij verschillende leveranciers je zelfklevende etiketten naar je eigen vorm laten maken. Sommige zelfklevende etiketten worden op een rol geleverd, andere etiketten worden geleverd op een stickervel.      

Verschillende soorten zelfklevende etiketten

De zelfklevende etiketten kunnen blanco zijn, gekleurd, met een thermische toplaag voor je labelprinter, afneembare of bedrukte zelfklevende etiketten. Daarnaast kunnen zelfklevende etiketten in wit, glans of transparant gekocht worden. Naast papieren etiketten kan er ook gedrukt worden op duurzaam nylon.

Tevens bestaan er weerbestendige zelfklevende etiketten. Blanco etiketten kunnen gebruikt worden voor overheidsinstellingen, voor thuis gebruik of voor het bedrijfsleven. Voorbeelden hiervan zijn de levensmiddelenindustrie, logistieke doeleinden zoals in een magazijn of de farmaceutische industrie.  

Op maat gemaakt

Goede zelfklevende etiketten hebben een goede kwaliteit en zijn makkelijk in gebruik. Je herkent goede blanco etiketten aan de hittebestendige lijm, verticale matting, een formaat dat geschikt is voor jouw persoonlijke situatie, gestripte randen zodat je je vingers niet openhaalt tijdens het gebruik en een goede hechting van de inkt en toner op het papier.

Zelfklevende labels zijn geschikt voor verschillende soorten printers zoals laser, inkjet, label, thermische printers of copier printers. Sommige merken printers hebben specifieke labels nodig. De leverancier kan je hierover adviseren en ook eventueel bij een ontwerp voor bedrukte zelfklevende labels. Een goede leverancier kan de labels naar je wensen op maat maken. Je hebt hierbij de keuze uit een rol of stickervellen.

https://www.optimumgroup.nl/etiketten

Volg gemakkelijk en snel de elektrotrekker opleiding

woensdag, augustus 5th, 2020

Het volgen van een snelle elektrotrekker opleiding is belangrijk wanneer u met een elektrotrekker moet gaan werken. Werkt u bij een bedrijf alwaar gebruik gemaakt wordt van een elektrotrekker? Of staat u op het punt te gaan starten met een functie waarbinnen u gebruik moet gaan maken van een elektrotrekker? Dan is het in allebei de gevallen van belang dat u een elektrotrekker opleiding volgt. Met het oog op de veiligheid is het van belang dat u weet hoe u het apparaat moet besturen. Wanneer u niet weet hoe de elektrotrekker werkt en hoe u deze op een veilige manier bestuurt, kan dit gevaarlijke situaties opleveren. Volg daarom een elektrotrekker opleiding.

Ga voor veiligheid en volg de elektrotrekker opleiding

Veiligheid moet te allen tijde voorop staan, ook op de werkvloer. Wanneer er op de werkvloer gebruik wordt gemaakt van gevaarlijke apparaten is het des te belangrijker dat de veiligheid gewaarborgd wordt. Wanneer een bedrijf gebruik maakt van elektrotrekkers, is het van belang dat deze enkel bediend worden door mensen die de juiste kennis hebben van het apparaat. Door een elektrotrekker opleiding te volgen, kunt u de veiligheid van uzelf en uw collega’s garanderen. Het volgen van een elektrotrekker opleiding zorgt er niet alleen voor dat u de veiligheid van u en uw omgeving waarborgt, maar het geeft u ook een stukje zelfvertrouwen mee.

Wat kunt u van de opleiding verwachten?

Een elektrotrekker opleiding is een opleiding die niet heel lang duurt. U kunt de opleiding voltooien na één of twee dagen. Hoe lang u er precies over doet is afhankelijk van uw ervaring, maar doorgaans duurt de opleiding een of twee dagen. Een elektrotrekker opleiding bestaat uit twee onderdelen, te weten een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. U wordt gedurende deze opleiding door en deskundige klaargestoomd om uiteindelijk op een veilige en verantwoorde manier zelfstandig de elektrotrekker te kunnen gebruiken. U leert niet alleen hoe de elektrotrekker bestuurd moet worden, ook leert u hoe de elektrotrekker onderhouden moet worden én u leert de verschillende regels die er gelden.Het beton herstellen met de betonreparatie in Den Haag

woensdag, augustus 5th, 2020

Beton wordt heel veel gebruikt. Namelijk voor funderingen, maar ook voor het bouwen van bijvoorbeeld een brug. De betonreparatie in Den Haag richt zich op dit soort bouwwerken en het herstellen, reinigen, onderhouden en renoveren hiervan, Helaas gaat beton ook niet voor altijd mee  het heeft wel een lange levensduur, maar om deze te verlengen is het wel handig om hier aandacht aan te besteden, zodat je dit niet geheel hoeft te vervangen. Het vervangen van beton en het restaureren is vaak een prijzige klus, maar wanneer je dit goed onderhoud is dit niet op korte termijn nodig en doe je heel lang met het gebouw of bouwwerk van beton. De betonreparatie in Den Haag zorgt ervoor dat de levensduur wordt verlengd. 

Veel maken van beton

Je kunt van beton zoveel maken. Het wordt gebruikt voor het maken van watertanks, gebouwen, maar zelfs dammen die het water van het land houden hebben te maken met het materiaal beton. Het is een materiaal dat duurzaam kan worden ingezet en daarnaast een heel belangrijke werking heeft. Het is stevig en kan daarom voor veel dingen worden ingezet. Het heeft een werking voor veel zaken in het land, maar om dit goed te houden kan je af en toe wel even wat werk van de betonreparatie in Den Haag gebruiken om dit in zo’n goed mogelijke staat te behouden. 

Oud beton herstellen

Het beton dat tegenwoordig wordt gebruikt is niet meer het beton dat er tientallen jaren geleden werd gebruikt en heeft een betere werking. Maar er zijn nog veel gebouwen en andere bouwwerken die gemaakt zijn met het beton van teintallen jaren  geleden Denk aan de gevels van huizen in Amsterdam. Deze zijn wel toe aan een betonreparatie in Den Haag. Zorg goed voor het beton en schakel dit bedrijf in voor hulp.Supplementen die echt werken: Piperinox

vrijdag, juli 24th, 2020

Supplementen vind je tegenwoordig overal en daardoor is dit ook een markt die erg overspoeld is. Middelen die beweren je te kunnen helpen bij het ondersteunen van een gezond gewicht zijn standaard geworden in onze samenleving.. Tussen deze supplementen zitten ook veel supplementen met placebo effect. Het vinden van een supplement wat werkt en een supplement met alleen een placebo effect wordt daardoor veel moeilijker. In deze korte blog ga ik jullie wat meer vertellen over een supplement wat zeker niet onder placebo’s valt.

Een supplement dat echt helpt

Piperinox is een supplement dat jou helpt bij het afvallen. Het supplement is in te nemen via tablet vorm en bevat verder geen chemicaliën en anorganische pesticiden. Het supplement heeft een lage pH-zuurgraad en helpt bij het op gang komen van het metabolismeproces in het lichaam. De opstarting van dit proce blijft actief en werkt langdurig door. Piperinox heeft hierdoor dus een langdurig effect op de vetverbranding van je lichaam en blijft dit uop niveau houden.

Voordelen van het supplement

Het effect van Piperinox is al te voelen zodra je de eerste tablet inneemt. je merkt al dat er na enkele dagen een opvallende daling te zien is in je bloeddrukwaarden. Het immuunsysteem zal versterkt worden en de functie van je lever wordt verbeterd. Om de beste resultaten te behalen wordt het aangeraden om dit suppelemnt regelmatig in te nemen.Buiten deze voordelen zijn er nog meer voordelen wat je kunt voelen. Voorbeelden hiervan zijn effieciënte verdeling van vetten, regulering van leptine, voorkomen van vorming van vetcellen en een verhoging in energieniveaus.

 

https://snelweerslank.nl/piperinox/

De nieuwe Iphone 12 Pro-Max

dinsdag, juli 21st, 2020

 

Eindelijk is het weer zover. Binnenkort zal er een nieuwe presentatie van Apple plaatsvinden die in het teken gaat staan van de nieuwste Iphone 12 en de Max, Pro en Pro-Max modellen. Tijdens deze presentatie zal er van alles worden verteld over deze telefoons en zal het duidelijk worden wanneer wij deze modellen kunnen verwachten. De presentatie zal net zoals voorgaande jaren met grote waarschijnlijkheid plaatsvinden in september. In deze korte blog gaan we ja alvast wat vroege informatie geven over deze telefoon. Let op! de informatie in deze blog blijft beperkt en zal heel snel veranderen. 

De nieuwe iphone 12 Pro-Max functies

Wekelijks blijven er nieuwe geruchten ontstaan over wat de iphone 12 Pro-Max kan en wat de specificaties er van zijn. Als Apple zich aan het vooraf opgestelde tijdschema kan houden, verwachten we een aankondiging rond de maand september.

Niet 1 maar 3 camera’s op de achterkant: Volgens vele geruchten krijgt de iphone 12 Pro-Max, 3 camera’s op de achterkant. Dat is dus hetzelfde als bij de iphone 11. Het verschil is dat de Iphone 12 serie een extra sensor heeft. Deze Zogenaamde LiDAR sensor zorgt voor een betere en preciezere lichtflits van je camera.

 

De Iphone 12 wordt een volledige redesign van de oude Iphone:

 

De Iphone 12 serie gaat naar alle waarschijnlijkheid niet de trend van dunne smartphones achterna. De Iphone 12 gaat daardoor niet de trend van superdunne smartphones achterna , maar gaat zich meer focussen op het design en de functionaliteit van het apparaat. Volgens vroege inside informatie afkomstig van Forbes, zal de nieuwe Iphone 12 een vergelijkbaar design hebben als de Iphone 5.

 

een hoesje voor de Iphone 12 Pro-Max

als je de nieuwe Iphone 12 Pro-Max gaat kopen wil je deze natuurlijk ook goed beschermen. Om dit te doen kun je weer gebruik maken van verschillende soorten Iphone 12 Pro-Max hoesjes. Op het moment van schrijven zijn er nog geen websites beschikbaar die de hoesjes voor de Iphone 12 Pro-Max verkopen. Logisch ook, want het ding is nog niet eens uit. Er wordt verwacht dat we meer Iphone 12 Pro-Max hoesjes gaan zien ronde maand september. Dit was ook altijd het geval bij voorgaande Iphone modellen.

 

https://www.telefoonhoesje.nl/iPhone-12-Pro-Max-Hoesjes

Kies voor afluisterapparatuur om iemand in de gaten te houden

dinsdag, juli 21st, 2020

Als je gebruik gaat maken van een goed afluisterapparatuur moet je er wel rekening mee houden dat dit niet altijd legaal is en dat je moet kijken naar de wet- en regelgeving die hiervoor is gesteld. Je mag bijvoorbeeld wel je medewerkers en je kinderen in de gaten houden, maar alleen wanneer er sprake is van een situatie waar dit voor mag. Alles hierover staat daarover op internet en het is aan te raden je daar eerst eens oever in te lezen wanneer je kiest voor het aanschaffen van afluisterapparatuur. Wanneer je hier dan toch voor kiest, moet je er wel voor zorgen dat je goede aanschaft die ook echt bijdragen aan jouw doel.

 

Soorten afluisterapparatuur

Je hebt diverse soorten afluisterapparatuur. Zo bestaat er een mini zender voor een GPS. Dit kan je het beste gebruiken wanneer je iemand op een afstand wilt kunnen afluisteren. Je kunt door middel van deze zender bellen naar een bepaalde zender en direct meeluisteren met wat er op dat moment gebeurt.  De ander zal dit natuurlijk niet door hebben. De zendertjes kunnen los worden geleverd, maar worden ook vaak in producten gestopt die alledaags zijn. Bijvoorbeeld een computermuis of een usb stick.

 

Frequentie van het geluid

Daarnaast heb je ook nog andere zenders die dienen als afluisterapparatuur. Als je wil luisteren naar een ander dan moet je gebruik maken van een zender met een goede frequentie en dat bestaat zeker, maar die zenders hebben maar een bereik van 500 meter. Dat is niet veel, waardoor je dan vaak wel bij die persoon in de buurt moet zijn. Ook heb je nog afluisterapparatuur dat als professioneel wordt gezien. Deze zijn wel een stuk goedkoper dan degene die werken met een hoge frequentie, maar de zender is wel beter dan een mini zender. Deze bevat namelijk een melding wanneer er geluid is aan de andere kant, zelfs als er beweging is.Kleine foutjes met grote gevolgen

donderdag, juli 16th, 2020

Geloof het of niet, maar ook tijdens de verwerking van gewerkte uren in de administratie van bedrijven, ondernemingen en instanties worden er fouten gemaakt. Dit kan meestal wel verklaard worden. Een van de eerste dingen die fout gaat is de manier waarop uren geregistreerd worden. Deze manieren zijn vaak niet betrouwbaar, achterhaalt of beide. Denk hierbij aan een Excel bestand waarin de werknemer of werkgever de gewerkte uren in bijhoud of zelfs een papiertje waar is opgeschreven hoelang iemand heeft gewerkt. Fouten maken in de urenregistratie is cruciaal. Je wilt als werkgever niemand meer betalen dan is afgesproken en, misschien nog wel belangrijker, als werknemer wilt je zeker niet te weinig uitbetaald krijgen!

 

 

Waarom jij gewerkte uren moet gaan registreren met Keeping

Ondertussen heb je wel in de gaten hoe belangrijk het is dat de administratie van gewerkte uren foutloos verloopt. Met alle technologie van tegenwoordig is dit ook helemaal niet zo moeilijk. Keeping wordt gezien als dé oplossing voor een rommelige administratie. Maar wat is Keeping dan precies? Keeping heeft een applicatie ontwikkelt die het eenvoudig maakt om bijhouden hoelang jij of iemand anders hebt gewerkt aan een opdracht of taak. De app is overzichtelijk en bovendien gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken. Buiten dat je weet hoelang iemand aan een klus heeft gewerkt krijg je ook een inzicht in hoe efficiënt er is gewerkt, hoeveel tijd je per klant kwijt bent en of het financieel de moeite waard is geweest.  

 

 

Belangrijkste voordelen

Bij het gebruik van Keeping horen een aantal voordelen. Ten eerste is het systeem erg overzichtelijk. Overzicht is misschien wel het belangrijkste kenmerk van een goede administratie. Met de ingebouwde time tracker kun je eenvoudig per werkzaamheid bijhouden hoelang hieraan is gewerkt. Ten tweede is de app van Keeping overal ter wereld op elk moment van de dag te gebruiken op wat voor apparaat dan ook. Begin je met een opdracht of taak dan klok je in, ben je klaar dan klok je uit. Zo simpel is het. Ten slotte brengt het gebruik van de app ook belastingvoordelen met zich mee.

 

 

https://keeping.nl/time-tracker

Goede begeleiding bij uw zoektocht

vrijdag, mei 22nd, 2020

Het zoeken van een huis is niet gemakkelijk en er zit behoorlijk wat tijd in. Schakel op tijd de juiste hulp in. Deze makelaar heeft zowel huizen uit Horst als uit de directe omgeving in de aanbieding. Mocht in het huidige aanbod uw droomhuis er niet tussen zitten, dan kunt u ook een zoekopdracht aanmaken. Zodra er een woning te koop komt die aan uw wensen voldoet, nemen de medewerkers van Eugène Schreinemachers direct contact met u op. Zo bent u ervan verzekerd dat u in Horst uw droomhuis zal vinden.

Taxateur in Limburg

Bij Eugène Schreinemachers kunt u terecht voor zowel verkoop- als aankoopbegeleiding. Makelaar Eugène Schreinemachers is beëdigd taxateur en taxeert onroerend goed voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Deze taxatierapporten worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd, waardoor u bij Eugène Schreinemachers kan genieten van een totaal dienstenaanbod

 

                                                                                                    

 

Bekend in de regio

Met een verkoop- en huuraanbod in Baarlo, Horst, Tegelen, Panningen, Venray en Venlo bent u er tevens van verzekerd dat uw makelaar de markt en omgeving kent. Door hun ervaring en kennis van de lokale woningmarkt weet u zeker dat u een goede prijs voor uw huis ontvangt en dat u niet teveel betaald voor uw woning. Prijzen zijn altijd realistisch en gebaseerd op de juiste kennis.

Een goede makelaar doet echter meer dan enkel het bepalen van de juiste prijs bij de verkoop van een woning. Een woning kopen of verkopen is een grote stap. Vandaar dat u bij Eugène Schreinemachers snel persoonlijk contact krijgt en er veel waarde wordt gehecht aan deskundig advies. Uw ontvangt persoonlijk advies en handige tips, waardoor uw zeker weet dat u uiteindelijk het mooiste huis voor de beste prijs heeft gekocht.

 

Huis kopen?

Wilt u een huist kopen in Horst? Of zoekt u nog een makelaar horst die u kan helpen met de verkoop van uw huis? Neem dan vrijblijvend contact op met Eugene Schreinemachers. Zij kunnen u verder helpen met de verkoop, aankoop en taxatie van uw woning.

https://www.eugeneschreinemachers.nl/44-e7c3/makelaar-horst

Maak van uw radiator een meubelstuk met radiatorbekleding

maandag, april 20th, 2020

Radiatorbekleding zorgt ervoor dat uw radiator onderdeel wordt van het meubilair. Vind u uw radiator ook zo lelijk? Past uw radiator niet bij de rest van uw interieur? Staat de radiator heel erg in de weg? Weet u niet wat u aan moet met de wanden waar de radiatoren hangen? Zijn de radiatoren voor u een doorn in het oog. Dan is het aanschaffen van radiatorbekleding misschien wel iets voor u. Radiatorbekleding zorgt ervoor dat uw radiator niet meer te zien is. Om de radiator heen wordt een kast gebouwd die past bij uw interieur. De kast kunt u verven in verscheidene kleuren, zodat deze goed past bij de rest van de kamer. U kunt deze kast dan als een soort vensterbank gebruiken, door er bijvoorbeeld wat bloemen en planten op te zetten. Zo wordt uw huis nog gezelliger en sfeervoller. U kunt er ook voor kiezen om zelf een beschildering op uw radiatorbekleding te maken. Zodat deze kast als een soort schilderij dient en de ruimte nog meer zal opvrolijken. Hoogstwaarschijnlijk zullen dan wel al uw gasten jaloers worden en willen weten hoe u aan deze radiatorbekleding komt. Waardoor u misschien over enkele weken wel bij uw gasten in huis hun radiatorkast aan het beschilderen bent met een stil leven of een portret. Maar dit kan natuurlijk ook heel leuk zijn.

Enkele gaten in de radiatorbekleding

Wel moeten er enkele gaten in de kast om de radiator gemaakt worden, zodat de warmte van de radiator de ruimte bereikt. Wanneer er geen gaten in de kast worden gemaakt of te weinig, dan gaat er veel warmte verloren. Dit zal een hoge warmterekening opleveren aan het einde van het jaar. Het is daarom goed om genoeg gaten in de kast te laten maken.Een airco Arnhem zorgt voor een lekkere koele ruimte

woensdag, maart 11th, 2020

Een goede airco Arnhem zal zorgen dat je huis heerlijk koel blijft deze zomer. Afgelopen zomer zijn er recordtemperaturen bereikt in Nederland. Naar verwachting zal dit aankomend jaar wederom gebeuren. Het is zaak om je goed voor te bereiden op deze warme zomer. Een goede manier om jezelf voor te bereiden op zo’n zomer is met de aanschaf van een airco Arnhem. Deze zal ervoor zorgen dat je huis heerlijk verkoelend wordt, zodat je niet de hele dag hoeft te zweten.

Airco is ook handig in een sportschool

Naast het nemen van een airco Arnhem in je huis, is het voor sportschooleigenaren ook handig om een airco Arnhem aan te schaffen in hun sportschool. Zo blijft de sportruimte lekker koel. Dit zorgt ervoor dat klanten ook in de hete zomer blijven komen om te sporten. Ook kunnen de klanten alles geven tijdens het sporten, omdat de temperatuur in de sportruimte veel beter is dan buiten. Wanneer de temperatuur te hoog wordt, krijgen mensen meer moeite met het geven van energie tijdens het sporten. Daarnaast worden meer mensen onwel tijdens het sporten in te warme temperaturen, dan wanneer zij sporten in een ruimte op kamertemperatuur. Ook is het goed voor het wegvagen van zweetluchtjes. Wanneer de ruimte namelijk erg warm is, blijven geuren eerder in de ruimte hangen. Er zal dan een benauwende naar zweet ruikende lucht ontstaan, wat zeer onaangenaam zal zijn voor de klanten. Echter zullen ook de medewerkers van de sportschool hier veel last van hebben, aangezien zij de hele dag in die ruimtes moeten werken. Er is dus genoeg reden om een airco Arnhem op te hangen in de sportschool. Het is verstandig om in elke ruimte minimaal een airco Arnhem op te hangen, zodat alle ruimtes worden verkoeld.