i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Bedrijven’ Category

Binnendeur monteren

woensdag, februari 17th, 2021

Voordat je zelf een binnendeur gaat monteren, is het belangrijk om alle stappen te weten, die je moet uitvoeren. En het is belangrijk om te weten welke materialen je nodig hebt. Daarom is het van belang dat je jezelf goed informeert over verschillende deuren, draairichtingen en sloten. Sommige sloten zijn zeer gecompliceerd, dan kun je het beter overlaten aan een gecertificeerde slotenmaker.

Draairichtingen van een deur

Vaak is de draairichting van een deur al bepaald. Hierdoor wordt het vervangen van een deur een stuk makkelijker. Als je de draairichting nog moet bepalen, dan ga je aan de kant staan waar je de deur naar je toetrekt. Zitten de scharnieren aan de rechterkant? Dan is de deur rechtsdraaiend. Indien je kiest voor een compleet nieuwe deur, dan mag je zelf de draairichting bepalen.

Soorten binnendeuren

Wil je een deur vervangen? Gebruik dan de huidige afmetingen van de oude deur. Je hebt ook een andere mogelijkheid. Je kan namelijk ook een ander deurtype kiezen. Echter is het dan belangrijk dat je de kozijnopening meet en niet de deurafmetingen overneemt van de oude deur. Er zijn veel soorten binnendeuren: vlakke deur, landhuis of stijldeur, glazendeur en schuifdeur. Vaak wordt bij het kiezen van een deurtypen rekening gehouden met de bouwstijl en de inrichting van het huis.

Deur vervangen

Dan is het moment aangebroken, je mag de deur gaan vervangen. Je eerste taak is om de oude deur te verwijderen, dit doe je door de scharnieren los te halen. Dit gaat normaal vrij gemakkelijk. Schaaf daarna de nieuwe deur op maat, voordat je de deur gaat schaven informeer je eerst over de aantal cm die je eraf mag halen, dit kan per deur verschillen. Teken vervolgens af waar de scharnieren komen. Vervolgens beitel je het hout, monteer je de scharnieren en monteer je de binnendeur door middel van scharnierpennen. Indien gewenst kun je een slot in de binnendeur monteren, echter sommige sloten zijn erg gecompliceerd. Het is dan ook aan te raden om een professional hiervoor in te huren zoals: slotenmaker Nuenen.

http://slotenmaker112.nl/slotenmaker-nuenen/

Kabelmangement

maandag, februari 15th, 2021

Waarom kabelmanagement zo belangrijk is

In elk kantoor zijn er enorm veel kabels terug te vinden. Deze kabels zijn noodzakelijk voor onze hedendaagse manier van werken. Losliggende bedrading brengt echter ook heel wat gevaren met zich mee. Zo kan u er bijvoorbeeld makkelijk over struikelen en kan er een kortsluiting ontstaan. Die kortsluiting kan op zijn beurt weer tot technische storingen of zelfs een brand leiden. Het is dan ook erg belangrijk dat de kabels zorgvuldig weggewerkt worden. Dit ordenen van de kabels noemt men kabelmanagement. Professioneel kabelmanagement creëert een rustige en schone werkplaats en zorgt ervoor dat de veiligheid van de werknemers niet in gevaar kan komen.

Wat is kabelmanagement juist?

Elk bedrijf hoort dus voldoende aandacht aan kabelmanagement te schenken. Maar wat is kabelmanagement nu juist? Kabelmanagement is het ordenen en eventueel wegwerken van de verschillende kabels. Om alle bedrading te kunnen wegwerken, moet u eerst een duidelijk overzicht van de situatie krijgen. Onderzoek of alle bedrading wel nodig is en of er eventueel kabels kunnen verwijderd worden. Ook het aantal stroomvoorzieningen speelt een grote rol. Na een grondige inventarisatie krijgt u een duidelijk beeld van de werkplek. U ziet meteen welke middelen of producten u nodig hebt om alle kabels zorgvuldig te ordenen.

Schakel professionele hulp in

Kabelmanagement lijkt iets heel eenvoudig, maar er komt toch veel meer bij kijken dan u verwacht. Het is dan ook aanbevolen professionele hulp in te schakelen. THP is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het creëren van een ordelijke en schone werkplek. Naast kabelmanagement zorgen ze dan ook voor een grondige schoonmaak van de hele werkplek en de bijbehorende apparatuur. Met de hulp van THP genieten uw werknemers op elk moment van een schone werkplaats, iets wat de productiviteit en de sfeer op de werkvloer zeker positief zal beïnvloeden!

https://www.cleanhardware.nl/

Wat is een ufi en hoe werkt het?

zaterdag, januari 16th, 2021

Binnenkort komt er een nieuwe regelgeving voor het notificeren van gevaarlijke mengsels binnen poison centers. De PCN gaat veel verandering brengen in de manier waarop gevaarlijk mengesels bij poison centers genotificeerd worden. Deze regelgeving is nog niet officieel van kracht, maar er dient wel al aandacht aan besteed te worden. Door op tijd te beginnen voorkom je namelijk dat je voor ongevraagde verrassingen komt te staan en daardoor in problemen kan raken. In deze blog vertellen we je meer over UFI en de toepassing ervan. Lees snel verder voor meer informatie!

Wat is de UFI

De UFI staat voor unique formula identifier en is een alfanumerieke code die bestaat uit 16 karakters. Deze code zal gebruikt worden voor het definiëren van samenstellingen en gevaarlijke mengsels. Zo kunnen deze bij ongelukken direct worden geïdentificeerd.

Hoe maak je een UFI aan?

Je kunt een UFI aanmaken door gebruik te maken van een zogenaamde UFI-generator van ECHA. Hiervoor heb je de volgende dingen nodig:

– BTW-nummer 

– Formulation number (dit is een nummer tussen de 0 en 268435255, wat je zelf toekent aan een formulering)

Gebruik maken van de UFI generator kan gemakkelijk via de officiële website. Tevens, kan je hier een UFI verifiëren of een bedrijfssluetel aanvragen.

Wanneer maak ik dit aan?

Je dient een UFI aan te maken wanneer je een mengsel in de markt zet dat geclassificeerd wordt met fysische gevaren of gevraalijk kan zijn voor de gezondheid. Iedere keer wanneer de samenstelling van dit mengsel verandert. Vanaf 2024 is het gebruik van deze UFI code verplicht inde industriële sector. Mengsels die er dan nog niet aan voldoen hebben een overgangstermijn tot 1 januari 2025.

https://www.devibfabriek.nl/wat-is-de-ufi/

Projectinrichting Eindhoven geeft uw bedrijf de juiste uitstraling

donderdag, december 17th, 2020

Het is van groot belang dat u een goede indruk achter laat bij (potentiële) klanten, fijne Projectinrichting Eindhoven is er om u te helpen. Het interieur is het visitekaartje voor uw bedrijf, deze moet vanaf binnenkomst er goed uitzien. Op deze manier laat u een professionele indruk achter bij klanten en/of zakenpartners. Uw onderneming heeft een eigen huisstijl en het is belangrijk dat het interieur hier goed bij past. Het kan zijn dat het eerder nog niet aan de orde was om een passend interieur te hebben maar dat het nu wel nodig is. Projectinrichting Eindhoven helpt graag met het maken van advies op maat voor uw onderneming!

Hoe kunnen wij helpen?

Door als onderneming direct een goede uitstraling te hebben kunt u zich onderscheiden van de rest die dit mogelijk (nog) niet doet. Projectinrichting Eindhoven kan hierbij helpen door met op maat gemaakt advies te komen. Hierdoor minimaliseert u het verlies van klanten door een verkeerde uitstraling. Iedereen die binnen komt lopen of alleen al naar binnen kijkt krijgt gelijk een uitstekende indruk van uw bedrijf. Projectinrichting Eindhoven helpt graag met het realiseren van uw gewenste ontwerp. We nemen alles uit handen en kijken naar alle mogelijkheden voor uw bedrijf terwijl we rekening houden met uw budget.

Waarmee kunnen wij helpen?

Projectinrichting Eindhoven doet er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Er kan mondeling advies gegeven worden bij u op de locatie. Ruimtes kunnen ook geheel opnieuw ontworpen en gerealiseerd worden waarbij er wordt samengewerkt om uw wensen te realiseren. Herstyling is ook mogelijk bij Projectinrichting Eindhoven als u wel de ruimte in een nieuw jasje wilt steken maar geen geheel nieuw ontwerp wil. Als laatst is het ook mogelijk om online interieuradvies te krijgen moocht u ver weg wonen of weinig tijd hebben.Een succesvol bedrijf starten

donderdag, december 10th, 2020

Voor veel mensen een grote droom die nooit werkelijkheid zal worden, een succesvol eigen bedrijf starten. Maar waarom is dit tegenwoordig zo lastig? Door de jaren heen zijn steeds meer mensen begonnen met eigen bedrijven, de markt is dus heel groot en breed. Om je hier van te kunnen onderscheiden dien je over zo veel vaardigheden te beschikken die bijna niemand allemaal beschikt.

 

Een webshop

Tegenwoordig zijn de online winkels vaak groter dan de fysieke winkels. Een fysieke winkel is wel handig, zo hebben mensen toch nog een optie om naar de winkel te komen en de producten in het echt te zien en aan te raken of te passen. Een webshop is zeker een vereiste bij het opstarten van een onderneming. Je website is in de online wereld je visite kaartje, deze dient dus in orde te zijn en overzichtelijk. Ook is het handig als je makkelijk vindbaar bent, hiervoor is zoekmachine optimalisatie Eindhoven een handige oplossing.

 

Handige tips

Tegenwoordig zijn er een veel ondernemers met een eigen bedrijf en dat betekent veel concurrentie. Waarom is jouw bedrijf interessant voor klanten? Dit is de vraag die jij jezelf moet stellen. Een doelgroep is een specifiek groep mensen die een bepaald bedrijf wil bereiken. Het kiezen van een doelgroep is erg belangrijk, aangezien je dus moet weten op wie jij je gaat focussen als bedrijf. Wanneer je je bijvoorbeeld op jongeren wilt focussen zul je veel gebruik moeten maken van sociale media. Je zult moeten inspelen op de interesses van je doelgroep, zo kun je ze makkelijker bereiken.

https://web-wings.nl/seo-eindhoven/

Rijschool Utrecht: De beste en goedkoopste van omgeving-rijschool Vlam

zaterdag, december 5th, 2020

Rijschool Utrecht: De beste en goedkoopste van omgeving

Mijn vrouw was jarig en ik dacht aan haar een leuke verjaardag cadeau te geven. Ik zocht naar rijschool Utrecht op google en kwam rijschool Vlam naar verschijnen op internet. Ik heb het vergelijken met alle andere rijscholen in Utrecht, viel de vlam op het hoogste uit naar mijn wensen en punten. Veel vrienden van haar was al bezig met rijlessen, we hoorden zoveel sclehte verhalen over andere, dat ze elke les heel erg laat waren of dat ze de lessen steeds afmelden met andere redenen. het was makkelijk om een ​​snel gratis proefles in te plannen. Haar beslissing was snel duidelijk, om snel met lessen te beginnen. 

Rijlessen Utrecht, op eigen wensen en tempo

Mijn vrouw was al met rijlessen Utrecht begonnen bij rijschool Vlam na haar gratis proef rijles. Tijdens het gratis proef rijles hadden ze al bepaald met hoeveel uur en welk pakket het beste voor haar uit werd bepaald. Zij begon met een pakket van 30uur en je zou je oren niet geloven, zit gratis ook nog eens 3 gratis herexamens bij. Als het achteraf blijk van meer nodig zou hebben, losse rijlessen aanschaffen was geen probleem bij het rijschool. Inmeddels heeft ze haar rijbewijs al 3jaar ondanks de beste en goedkopste rijschool Utrecht. Het echt niet zomaar, want de tarieven zijn zo goedkoop, dat ze haar rijbewijs met 30uur gehaald heeft.

 

Goede servies van autorijschool Utrecht

Wij zijn zo dankbaar aan deze Autorijschool, omdat zij met heel veel plezier de rijlessen gevolg heeft en haar rijbewijs gehaald heeft. Niet alleen maar de rijbewijs maar ze had ook de theorie in Utrecht gedaan. Hie mee hadden ze ook heel erg geholpen. Ze kreeg de boek en meerdan 12 theorie examen cd gratis. Wat heel erg fijn was, hier door had ze theorie en rijbewij in een keer gehaald. Wat een Top servies zeg! Nu heeft mijn vrouw al 3jaar rijervaring met haar eigen auto opgedaan. ik zeg met vlam in de pijp scheurt ze door de strate Utrecht! Wil je ook? Kom dan bij deze autorijschool je rijlessen nemen!

 

http://www.autorijschoolvlam.nl

Goede vloerisolatie in Den Haag

woensdag, november 18th, 2020

Het hebben van een goede vloerisolatie in Den Haag is best wel belangrijk. Je wilt namelijk niet dat je in de winter in de kou komt te zitten door een koude vloer. Daarnaast zorgt de vloerisolatie er ook weer voor dat er in de zomer minder warmte naar binnen kan. Gelukkig zijn wij er voor je om deze vloerisolatie in Den Haag bij jou te installeren. Wij weten door al onze expertise alles van dat gebied en kunnen er daardoor voor zorgen dat jij gaat beschikken over goede vloerisolatie. In ieder geval vinden we het erg belangrijk dat we goed contact hebben met de klant. Ons doel is namelijk dat jij tevreden bent en daarvoor is het van belang dat wij weten wat je wilt. 

Door ons laten isoleren

Wil je je vloer laten isoleren? Laat de vloerisolatie in Den Haag dan aan ons over. We bieden verschillende voordelen met het aanleggen van vloerisolatie. Ten eerste heb je uiteraard een warmere vloer. Daarnaast heb je meer wooncomfort en zal je energie besparen. Zo is het in de winter veel makkelijker om je huis warm te houden wanneer je vloerisolatie in Den Haag hebt. We maken gebruik van verschillende materialen. Deze materialen staan hoog aangeschreven, dus je bent ervan verzekerd dat we geen troep gebruiken. Verder zijn al onze installateurs gekwalificeerd. Het zal dus niet zo zijn dat er fouten gemaakt worden tijdens het aanleggen van vloerisolatie. 

Meer informatie

Geïnteresseerd in vloerisolatie in Den Haag en benieuwd of het wat voor jou is? Neem dan gauw contact met ons op. Naast dat we installeren willen we er ook graag voor je zijn wanneer je advies nodig hebt. Wanneer je meer wilt weten over de vloerisolatie in Den Haag, neem dan telefonisch contact op of stuur een e-mail.

 

Steeds meer discussie over de energietransitie

dinsdag, oktober 6th, 2020

Energietransitie is een onderwerp dat steeds vaker wordt besproken. Met de dag vinden er meer discussies plaats over de transitie van energie. Niet alleen onderling tussen mensen die er mee bezig zijn, maar ook bijvoorbeeld in de politiek is de transitie een onderwerp dat steeds vaker wordt besproken.

Er worden debatten gevoerd, moties ingediend en discussies gevoerd over energietransitie. In 2015 is bijvoorbeeld het Klimaatakkoord van Parijs afgesloten. Dit is een internationaal akkoord met als doel de opwarming van de aarde tegen te gaan. Meerdere landen werken samen om daadwerkelijk tot een goed resultaat te komen. 

 

Wat is energietransitie? 

Energietransitie is in principe de overgang van een fase waarin brandstoffen worden gebruikt die niet duurzaam zijn, naar de fase dat er wel duurzame brandstoffen worden gebruikt. Momenteel worden er wereldwijd veel fossiele brandstoffen gebruikt om energie op te wekken. Dit is echter erg slecht voor het milieu en draagt juist bij aan een snelle opwarming van de aarde.

Bij energietransitie is het zo dat deze brandstoffen, zoals aardolie en aardgas, worden vervangen door duurzame energiebronnen. Op deze manier wordt het klimaat gezonder en wordt de opwarming van de aarde tegengegaan. Het Klimaatakkoord van Parijs speelt hierin dan ook een belangrijke rol. 

 

Waarom is de transitie van energie belangrijk? 

Het belang van de transitie is enorm groot. Momenteel wordt er zoals gezegd een grote hoeveelheid aan CO2 uitgestort. Dit gebeurt wereldwijd en daarom is er momenteel ook een wereldwijde aanpak. Hert doel is al deze CO2 uitstoot verminderen door gebruik te maken van duurzame energiebronnen. De reden dat dit zo belangrijk is, is dan ook omdat de opwarming van de aarde hiermee wordt tegengegaan. Uiteindelijk betekent dit ook een betere luchtkwaliteit wat weer zorgt voor een betere gemiddelde gezondheid van de mens.

Verder wordt er tijdens het winnen van fossiele brandstoffen gedurende het proces ook koolstofdioxide uitgestoten. Ook veel koolstofdioxide is niet goed en daarom moet ook hierin een vermindering plaatsvinden. De energietransitie is hierbij een goede oplossing, maar deze moet dan wel juist worden uitgevoerd. Momenteel zijn er veel landen die hun fossiele brandstoffen importeren uit landen die er genoeg van hebben. Deze landen verdienen hier dan ook veel geld aan.

Het grondwerk in Utrecht wordt specialistisch uitgevoerd

dinsdag, oktober 6th, 2020

Moet er voor jou ook bijzonder grondwerk in Utrecht verzet worden? Dan ben je hier bij het juiste bedrijf terecht gekomen, want hier heeft men veel ervaring met het verzetten van grondwerk, waarmee het allemaal op zeer specialistisch gebied uitgevoerd zal worden en je op een andere wijze, wat meer op het  gebied van een expert geholpen zal worden. Je weet dan zeker dat alles op een juiste manier wordt gedaan en heb je hier geen omkijken meer naar. Het uitvoeren van het grondwerk in Utrecht is niet zomaar een klus dat je even kunt klaren, daar komt een hele hoop bij kijken waar je wel even rekening mee moet houden. Dat kan gelukkig allemaal worden gedaan door de experts op het gebied van het grondwerk in Utrecht, waardoor jij je er niet mee hoeft te bemoeien.

Klussen

Hoe groot de klus ook is, het grondwerk in Utrecht kan zo van je worden overgenomen. Het gaat daarbij ook niet om de prijs van een project, want de mannen die hier werkzaam zijn hebben met meerdere soorten projecten wat betreft groottes en prijzen te maken gehad en weten bij ieder project hoe er moet worden gehandeld en hoe er de beste resultaten kunnen worden behaald. Het bedrijf heeft maar liefst 30 jaar aan ervaring en ze weten dan ook goed hoe er moet worden omgegaan met dergelijke projecten. Iedere klus wordt tot een goed einde gebracht met de hulp van deze vakkundige mensen die hier werkzaam zijn.

Vergunningen

Het grondbedrijf die het grondwerk in Utrecht uitvoert heeft allemaal licenties in handen waarmee zij zichzelf kunnen certificeren. Daarnaast zijn zij ook in het bezit van certificaten die weer nodig zijn om aan te kunnen tonen dat je een veilig bedrijf bent en hebben zij ook vergunningen in handen om het grondwerk in Utrecht uit te kunnen voeren.  

 

Besparen? Kijk eens naar een sim only abonnement

woensdag, september 30th, 2020

Dat de economie er momenteel niet zo heel erg goed voor staat, is voor velen wel duidelijk. Sommige mensen werken bij een bedrijf dat hard is geraakt door de maatregelen rond het covid-19 virus. Sommige mensen zijn hun baan al kwijt. Sommige mensen zijn bang hun baan kwijt te raken. 

 

In dit soort tijden is het belangrijk om eens te gaan kijken waar je kunt besparen. Natuurlijk zijn er mogelijkheden om je energiekosten te drukken of op andere zaken te besparen. Maar heb je er wel eens over nagedacht om op je mobiele telefoon te besparen? In dit artikel meer informatie over dit onderwerp.

 

Kies voor sim only en betaal veel minder

 

Je hebt vast wel eens van de term goedkoopste sim only gehoord. Steeds meer providers bieden deze vorm van een abonnement aan. Je kunt hiermee eenvoudig een hoop geld besparen. Soms wel enkele tientallen euro’s per maand. 

 

Heb je nog een toestel dat in goede staat is? Kies dan voor sim only en bespaar flink op je maandelijkse kosten. Kosten die maandelijks weer terugkeren zijn zeker goede opties om op te besparen. Die leveren je direct en voor langere termijn veel geld op.

Kijk ook eens naar een refurbished toestel

 

Als je nu toch wilt gaan besparen met een Lebara sim only abonnement maar je hebt nog geen toestel tot je beschikking, dan kun je natuurlijk een koop op afbetaling doen bij je provider. Je sluit een soort van lening af bij de provider en betaald iedere maand een stukje terug. Toch is dit niet de meest voordeliger optie.

 

Een beetje telefoon van het hogere segment kost je zomaar 800 tot 1200 euro. Kies je voor een refurbished toestel, dan ben je hiervoor een stuk minder kwijt. Deze toestellen zijn in feite tweedehands maar ze zijn helemaal nagekeken en worden vaak met garantie verkocht, dit kan dus zeker een goede optie zijn.