i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Bedrijven’ Category

Goede vloerisolatie in Den Haag

woensdag, november 18th, 2020

Het hebben van een goede vloerisolatie in Den Haag is best wel belangrijk. Je wilt namelijk niet dat je in de winter in de kou komt te zitten door een koude vloer. Daarnaast zorgt de vloerisolatie er ook weer voor dat er in de zomer minder warmte naar binnen kan. Gelukkig zijn wij er voor je om deze vloerisolatie in Den Haag bij jou te installeren. Wij weten door al onze expertise alles van dat gebied en kunnen er daardoor voor zorgen dat jij gaat beschikken over goede vloerisolatie. In ieder geval vinden we het erg belangrijk dat we goed contact hebben met de klant. Ons doel is namelijk dat jij tevreden bent en daarvoor is het van belang dat wij weten wat je wilt. 

Door ons laten isoleren

Wil je je vloer laten isoleren? Laat de vloerisolatie in Den Haag dan aan ons over. We bieden verschillende voordelen met het aanleggen van vloerisolatie. Ten eerste heb je uiteraard een warmere vloer. Daarnaast heb je meer wooncomfort en zal je energie besparen. Zo is het in de winter veel makkelijker om je huis warm te houden wanneer je vloerisolatie in Den Haag hebt. We maken gebruik van verschillende materialen. Deze materialen staan hoog aangeschreven, dus je bent ervan verzekerd dat we geen troep gebruiken. Verder zijn al onze installateurs gekwalificeerd. Het zal dus niet zo zijn dat er fouten gemaakt worden tijdens het aanleggen van vloerisolatie. 

Meer informatie

Geïnteresseerd in vloerisolatie in Den Haag en benieuwd of het wat voor jou is? Neem dan gauw contact met ons op. Naast dat we installeren willen we er ook graag voor je zijn wanneer je advies nodig hebt. Wanneer je meer wilt weten over de vloerisolatie in Den Haag, neem dan telefonisch contact op of stuur een e-mail.

 

Steeds meer discussie over de energietransitie

dinsdag, oktober 6th, 2020

Energietransitie is een onderwerp dat steeds vaker wordt besproken. Met de dag vinden er meer discussies plaats over de transitie van energie. Niet alleen onderling tussen mensen die er mee bezig zijn, maar ook bijvoorbeeld in de politiek is de transitie een onderwerp dat steeds vaker wordt besproken.

Er worden debatten gevoerd, moties ingediend en discussies gevoerd over energietransitie. In 2015 is bijvoorbeeld het Klimaatakkoord van Parijs afgesloten. Dit is een internationaal akkoord met als doel de opwarming van de aarde tegen te gaan. Meerdere landen werken samen om daadwerkelijk tot een goed resultaat te komen. 

 

Wat is energietransitie? 

Energietransitie is in principe de overgang van een fase waarin brandstoffen worden gebruikt die niet duurzaam zijn, naar de fase dat er wel duurzame brandstoffen worden gebruikt. Momenteel worden er wereldwijd veel fossiele brandstoffen gebruikt om energie op te wekken. Dit is echter erg slecht voor het milieu en draagt juist bij aan een snelle opwarming van de aarde.

Bij energietransitie is het zo dat deze brandstoffen, zoals aardolie en aardgas, worden vervangen door duurzame energiebronnen. Op deze manier wordt het klimaat gezonder en wordt de opwarming van de aarde tegengegaan. Het Klimaatakkoord van Parijs speelt hierin dan ook een belangrijke rol. 

 

Waarom is de transitie van energie belangrijk? 

Het belang van de transitie is enorm groot. Momenteel wordt er zoals gezegd een grote hoeveelheid aan CO2 uitgestort. Dit gebeurt wereldwijd en daarom is er momenteel ook een wereldwijde aanpak. Hert doel is al deze CO2 uitstoot verminderen door gebruik te maken van duurzame energiebronnen. De reden dat dit zo belangrijk is, is dan ook omdat de opwarming van de aarde hiermee wordt tegengegaan. Uiteindelijk betekent dit ook een betere luchtkwaliteit wat weer zorgt voor een betere gemiddelde gezondheid van de mens.

Verder wordt er tijdens het winnen van fossiele brandstoffen gedurende het proces ook koolstofdioxide uitgestoten. Ook veel koolstofdioxide is niet goed en daarom moet ook hierin een vermindering plaatsvinden. De energietransitie is hierbij een goede oplossing, maar deze moet dan wel juist worden uitgevoerd. Momenteel zijn er veel landen die hun fossiele brandstoffen importeren uit landen die er genoeg van hebben. Deze landen verdienen hier dan ook veel geld aan.

Het grondwerk in Utrecht wordt specialistisch uitgevoerd

dinsdag, oktober 6th, 2020

Moet er voor jou ook bijzonder grondwerk in Utrecht verzet worden? Dan ben je hier bij het juiste bedrijf terecht gekomen, want hier heeft men veel ervaring met het verzetten van grondwerk, waarmee het allemaal op zeer specialistisch gebied uitgevoerd zal worden en je op een andere wijze, wat meer op het  gebied van een expert geholpen zal worden. Je weet dan zeker dat alles op een juiste manier wordt gedaan en heb je hier geen omkijken meer naar. Het uitvoeren van het grondwerk in Utrecht is niet zomaar een klus dat je even kunt klaren, daar komt een hele hoop bij kijken waar je wel even rekening mee moet houden. Dat kan gelukkig allemaal worden gedaan door de experts op het gebied van het grondwerk in Utrecht, waardoor jij je er niet mee hoeft te bemoeien.

Klussen

Hoe groot de klus ook is, het grondwerk in Utrecht kan zo van je worden overgenomen. Het gaat daarbij ook niet om de prijs van een project, want de mannen die hier werkzaam zijn hebben met meerdere soorten projecten wat betreft groottes en prijzen te maken gehad en weten bij ieder project hoe er moet worden gehandeld en hoe er de beste resultaten kunnen worden behaald. Het bedrijf heeft maar liefst 30 jaar aan ervaring en ze weten dan ook goed hoe er moet worden omgegaan met dergelijke projecten. Iedere klus wordt tot een goed einde gebracht met de hulp van deze vakkundige mensen die hier werkzaam zijn.

Vergunningen

Het grondbedrijf die het grondwerk in Utrecht uitvoert heeft allemaal licenties in handen waarmee zij zichzelf kunnen certificeren. Daarnaast zijn zij ook in het bezit van certificaten die weer nodig zijn om aan te kunnen tonen dat je een veilig bedrijf bent en hebben zij ook vergunningen in handen om het grondwerk in Utrecht uit te kunnen voeren.  

 

Besparen? Kijk eens naar een sim only abonnement

woensdag, september 30th, 2020

Dat de economie er momenteel niet zo heel erg goed voor staat, is voor velen wel duidelijk. Sommige mensen werken bij een bedrijf dat hard is geraakt door de maatregelen rond het covid-19 virus. Sommige mensen zijn hun baan al kwijt. Sommige mensen zijn bang hun baan kwijt te raken. 

 

In dit soort tijden is het belangrijk om eens te gaan kijken waar je kunt besparen. Natuurlijk zijn er mogelijkheden om je energiekosten te drukken of op andere zaken te besparen. Maar heb je er wel eens over nagedacht om op je mobiele telefoon te besparen? In dit artikel meer informatie over dit onderwerp.

 

Kies voor sim only en betaal veel minder

 

Je hebt vast wel eens van de term goedkoopste sim only gehoord. Steeds meer providers bieden deze vorm van een abonnement aan. Je kunt hiermee eenvoudig een hoop geld besparen. Soms wel enkele tientallen euro’s per maand. 

 

Heb je nog een toestel dat in goede staat is? Kies dan voor sim only en bespaar flink op je maandelijkse kosten. Kosten die maandelijks weer terugkeren zijn zeker goede opties om op te besparen. Die leveren je direct en voor langere termijn veel geld op.

Kijk ook eens naar een refurbished toestel

 

Als je nu toch wilt gaan besparen met een Lebara sim only abonnement maar je hebt nog geen toestel tot je beschikking, dan kun je natuurlijk een koop op afbetaling doen bij je provider. Je sluit een soort van lening af bij de provider en betaald iedere maand een stukje terug. Toch is dit niet de meest voordeliger optie.

 

Een beetje telefoon van het hogere segment kost je zomaar 800 tot 1200 euro. Kies je voor een refurbished toestel, dan ben je hiervoor een stuk minder kwijt. Deze toestellen zijn in feite tweedehands maar ze zijn helemaal nagekeken en worden vaak met garantie verkocht, dit kan dus zeker een goede optie zijn. 

Verschillende soorten Etiketten

woensdag, september 9th, 2020

Er zijn vele zelfklevende etiketten te koop voor verschillende doeleinden. Een aantal voorbeelden hiervan zijn adressering, productlabels, verzendetiketten, productetiketten, etiketten voor pakketten, wijnetiketten of etiketten voor andere relatiegeschenken en etiketten voor ordners en mappen. Zelfklevende etiketten zijn in vele verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Bekijk hier verschillende soorten etiketten.

Of je nou een A4, A5, A6 of verzendetiket nodig hebt. Ook zijn er ronde stickers, adresetiketten met ronde en vierkante hoeken beschikbaar en anders kan je bij verschillende leveranciers je zelfklevende etiketten naar je eigen vorm laten maken. Sommige zelfklevende etiketten worden op een rol geleverd, andere etiketten worden geleverd op een stickervel.      

Verschillende soorten zelfklevende etiketten

De zelfklevende etiketten kunnen blanco zijn, gekleurd, met een thermische toplaag voor je labelprinter, afneembare of bedrukte zelfklevende etiketten. Daarnaast kunnen zelfklevende etiketten in wit, glans of transparant gekocht worden. Naast papieren etiketten kan er ook gedrukt worden op duurzaam nylon.

Tevens bestaan er weerbestendige zelfklevende etiketten. Blanco etiketten kunnen gebruikt worden voor overheidsinstellingen, voor thuis gebruik of voor het bedrijfsleven. Voorbeelden hiervan zijn de levensmiddelenindustrie, logistieke doeleinden zoals in een magazijn of de farmaceutische industrie.  

Op maat gemaakt

Goede zelfklevende etiketten hebben een goede kwaliteit en zijn makkelijk in gebruik. Je herkent goede blanco etiketten aan de hittebestendige lijm, verticale matting, een formaat dat geschikt is voor jouw persoonlijke situatie, gestripte randen zodat je je vingers niet openhaalt tijdens het gebruik en een goede hechting van de inkt en toner op het papier.

Zelfklevende labels zijn geschikt voor verschillende soorten printers zoals laser, inkjet, label, thermische printers of copier printers. Sommige merken printers hebben specifieke labels nodig. De leverancier kan je hierover adviseren en ook eventueel bij een ontwerp voor bedrukte zelfklevende labels. Een goede leverancier kan de labels naar je wensen op maat maken. Je hebt hierbij de keuze uit een rol of stickervellen.

https://www.optimumgroup.nl/etiketten

Volg gemakkelijk en snel de elektrotrekker opleiding

woensdag, augustus 5th, 2020

Het volgen van een snelle elektrotrekker opleiding is belangrijk wanneer u met een elektrotrekker moet gaan werken. Werkt u bij een bedrijf alwaar gebruik gemaakt wordt van een elektrotrekker? Of staat u op het punt te gaan starten met een functie waarbinnen u gebruik moet gaan maken van een elektrotrekker? Dan is het in allebei de gevallen van belang dat u een elektrotrekker opleiding volgt. Met het oog op de veiligheid is het van belang dat u weet hoe u het apparaat moet besturen. Wanneer u niet weet hoe de elektrotrekker werkt en hoe u deze op een veilige manier bestuurt, kan dit gevaarlijke situaties opleveren. Volg daarom een elektrotrekker opleiding.

Ga voor veiligheid en volg de elektrotrekker opleiding

Veiligheid moet te allen tijde voorop staan, ook op de werkvloer. Wanneer er op de werkvloer gebruik wordt gemaakt van gevaarlijke apparaten is het des te belangrijker dat de veiligheid gewaarborgd wordt. Wanneer een bedrijf gebruik maakt van elektrotrekkers, is het van belang dat deze enkel bediend worden door mensen die de juiste kennis hebben van het apparaat. Door een elektrotrekker opleiding te volgen, kunt u de veiligheid van uzelf en uw collega’s garanderen. Het volgen van een elektrotrekker opleiding zorgt er niet alleen voor dat u de veiligheid van u en uw omgeving waarborgt, maar het geeft u ook een stukje zelfvertrouwen mee.

Wat kunt u van de opleiding verwachten?

Een elektrotrekker opleiding is een opleiding die niet heel lang duurt. U kunt de opleiding voltooien na één of twee dagen. Hoe lang u er precies over doet is afhankelijk van uw ervaring, maar doorgaans duurt de opleiding een of twee dagen. Een elektrotrekker opleiding bestaat uit twee onderdelen, te weten een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. U wordt gedurende deze opleiding door en deskundige klaargestoomd om uiteindelijk op een veilige en verantwoorde manier zelfstandig de elektrotrekker te kunnen gebruiken. U leert niet alleen hoe de elektrotrekker bestuurd moet worden, ook leert u hoe de elektrotrekker onderhouden moet worden én u leert de verschillende regels die er gelden.Het beton herstellen met de betonreparatie in Den Haag

woensdag, augustus 5th, 2020

Beton wordt heel veel gebruikt. Namelijk voor funderingen, maar ook voor het bouwen van bijvoorbeeld een brug. De betonreparatie in Den Haag richt zich op dit soort bouwwerken en het herstellen, reinigen, onderhouden en renoveren hiervan, Helaas gaat beton ook niet voor altijd mee  het heeft wel een lange levensduur, maar om deze te verlengen is het wel handig om hier aandacht aan te besteden, zodat je dit niet geheel hoeft te vervangen. Het vervangen van beton en het restaureren is vaak een prijzige klus, maar wanneer je dit goed onderhoud is dit niet op korte termijn nodig en doe je heel lang met het gebouw of bouwwerk van beton. De betonreparatie in Den Haag zorgt ervoor dat de levensduur wordt verlengd. 

Veel maken van beton

Je kunt van beton zoveel maken. Het wordt gebruikt voor het maken van watertanks, gebouwen, maar zelfs dammen die het water van het land houden hebben te maken met het materiaal beton. Het is een materiaal dat duurzaam kan worden ingezet en daarnaast een heel belangrijke werking heeft. Het is stevig en kan daarom voor veel dingen worden ingezet. Het heeft een werking voor veel zaken in het land, maar om dit goed te houden kan je af en toe wel even wat werk van de betonreparatie in Den Haag gebruiken om dit in zo’n goed mogelijke staat te behouden. 

Oud beton herstellen

Het beton dat tegenwoordig wordt gebruikt is niet meer het beton dat er tientallen jaren geleden werd gebruikt en heeft een betere werking. Maar er zijn nog veel gebouwen en andere bouwwerken die gemaakt zijn met het beton van teintallen jaren  geleden Denk aan de gevels van huizen in Amsterdam. Deze zijn wel toe aan een betonreparatie in Den Haag. Zorg goed voor het beton en schakel dit bedrijf in voor hulp.Supplementen die echt werken: Piperinox

vrijdag, juli 24th, 2020

Supplementen vind je tegenwoordig overal en daardoor is dit ook een markt die erg overspoeld is. Middelen die beweren je te kunnen helpen bij het ondersteunen van een gezond gewicht zijn standaard geworden in onze samenleving.. Tussen deze supplementen zitten ook veel supplementen met placebo effect. Het vinden van een supplement wat werkt en een supplement met alleen een placebo effect wordt daardoor veel moeilijker. In deze korte blog ga ik jullie wat meer vertellen over een supplement wat zeker niet onder placebo’s valt.

Een supplement dat echt helpt

Piperinox is een supplement dat jou helpt bij het afvallen. Het supplement is in te nemen via tablet vorm en bevat verder geen chemicaliën en anorganische pesticiden. Het supplement heeft een lage pH-zuurgraad en helpt bij het op gang komen van het metabolismeproces in het lichaam. De opstarting van dit proce blijft actief en werkt langdurig door. Piperinox heeft hierdoor dus een langdurig effect op de vetverbranding van je lichaam en blijft dit uop niveau houden.

Voordelen van het supplement

Het effect van Piperinox is al te voelen zodra je de eerste tablet inneemt. je merkt al dat er na enkele dagen een opvallende daling te zien is in je bloeddrukwaarden. Het immuunsysteem zal versterkt worden en de functie van je lever wordt verbeterd. Om de beste resultaten te behalen wordt het aangeraden om dit suppelemnt regelmatig in te nemen.Buiten deze voordelen zijn er nog meer voordelen wat je kunt voelen. Voorbeelden hiervan zijn effieciënte verdeling van vetten, regulering van leptine, voorkomen van vorming van vetcellen en een verhoging in energieniveaus.

 

https://snelweerslank.nl/piperinox/

De nieuwe Iphone 12 Pro-Max

dinsdag, juli 21st, 2020

 

Eindelijk is het weer zover. Binnenkort zal er een nieuwe presentatie van Apple plaatsvinden die in het teken gaat staan van de nieuwste Iphone 12 en de Max, Pro en Pro-Max modellen. Tijdens deze presentatie zal er van alles worden verteld over deze telefoons en zal het duidelijk worden wanneer wij deze modellen kunnen verwachten. De presentatie zal net zoals voorgaande jaren met grote waarschijnlijkheid plaatsvinden in september. In deze korte blog gaan we ja alvast wat vroege informatie geven over deze telefoon. Let op! de informatie in deze blog blijft beperkt en zal heel snel veranderen. 

De nieuwe iphone 12 Pro-Max functies

Wekelijks blijven er nieuwe geruchten ontstaan over wat de iphone 12 Pro-Max kan en wat de specificaties er van zijn. Als Apple zich aan het vooraf opgestelde tijdschema kan houden, verwachten we een aankondiging rond de maand september.

Niet 1 maar 3 camera’s op de achterkant: Volgens vele geruchten krijgt de iphone 12 Pro-Max, 3 camera’s op de achterkant. Dat is dus hetzelfde als bij de iphone 11. Het verschil is dat de Iphone 12 serie een extra sensor heeft. Deze Zogenaamde LiDAR sensor zorgt voor een betere en preciezere lichtflits van je camera.

 

De Iphone 12 wordt een volledige redesign van de oude Iphone:

 

De Iphone 12 serie gaat naar alle waarschijnlijkheid niet de trend van dunne smartphones achterna. De Iphone 12 gaat daardoor niet de trend van superdunne smartphones achterna , maar gaat zich meer focussen op het design en de functionaliteit van het apparaat. Volgens vroege inside informatie afkomstig van Forbes, zal de nieuwe Iphone 12 een vergelijkbaar design hebben als de Iphone 5.

 

een hoesje voor de Iphone 12 Pro-Max

als je de nieuwe Iphone 12 Pro-Max gaat kopen wil je deze natuurlijk ook goed beschermen. Om dit te doen kun je weer gebruik maken van verschillende soorten Iphone 12 Pro-Max hoesjes. Op het moment van schrijven zijn er nog geen websites beschikbaar die de hoesjes voor de Iphone 12 Pro-Max verkopen. Logisch ook, want het ding is nog niet eens uit. Er wordt verwacht dat we meer Iphone 12 Pro-Max hoesjes gaan zien ronde maand september. Dit was ook altijd het geval bij voorgaande Iphone modellen.

 

https://www.telefoonhoesje.nl/iPhone-12-Pro-Max-Hoesjes

Kies voor afluisterapparatuur om iemand in de gaten te houden

dinsdag, juli 21st, 2020

Als je gebruik gaat maken van een goed afluisterapparatuur moet je er wel rekening mee houden dat dit niet altijd legaal is en dat je moet kijken naar de wet- en regelgeving die hiervoor is gesteld. Je mag bijvoorbeeld wel je medewerkers en je kinderen in de gaten houden, maar alleen wanneer er sprake is van een situatie waar dit voor mag. Alles hierover staat daarover op internet en het is aan te raden je daar eerst eens oever in te lezen wanneer je kiest voor het aanschaffen van afluisterapparatuur. Wanneer je hier dan toch voor kiest, moet je er wel voor zorgen dat je goede aanschaft die ook echt bijdragen aan jouw doel.

 

Soorten afluisterapparatuur

Je hebt diverse soorten afluisterapparatuur. Zo bestaat er een mini zender voor een GPS. Dit kan je het beste gebruiken wanneer je iemand op een afstand wilt kunnen afluisteren. Je kunt door middel van deze zender bellen naar een bepaalde zender en direct meeluisteren met wat er op dat moment gebeurt.  De ander zal dit natuurlijk niet door hebben. De zendertjes kunnen los worden geleverd, maar worden ook vaak in producten gestopt die alledaags zijn. Bijvoorbeeld een computermuis of een usb stick.

 

Frequentie van het geluid

Daarnaast heb je ook nog andere zenders die dienen als afluisterapparatuur. Als je wil luisteren naar een ander dan moet je gebruik maken van een zender met een goede frequentie en dat bestaat zeker, maar die zenders hebben maar een bereik van 500 meter. Dat is niet veel, waardoor je dan vaak wel bij die persoon in de buurt moet zijn. Ook heb je nog afluisterapparatuur dat als professioneel wordt gezien. Deze zijn wel een stuk goedkoper dan degene die werken met een hoge frequentie, maar de zender is wel beter dan een mini zender. Deze bevat namelijk een melding wanneer er geluid is aan de andere kant, zelfs als er beweging is.