i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Bedrijven’ Category

Een airco Arnhem zorgt voor een lekkere koele ruimte

woensdag, maart 11th, 2020

Een goede airco Arnhem zal zorgen dat je huis heerlijk koel blijft deze zomer. Afgelopen zomer zijn er recordtemperaturen bereikt in Nederland. Naar verwachting zal dit aankomend jaar wederom gebeuren. Het is zaak om je goed voor te bereiden op deze warme zomer. Een goede manier om jezelf voor te bereiden op zo’n zomer is met de aanschaf van een airco Arnhem. Deze zal ervoor zorgen dat je huis heerlijk verkoelend wordt, zodat je niet de hele dag hoeft te zweten.

Airco is ook handig in een sportschool

Naast het nemen van een airco Arnhem in je huis, is het voor sportschooleigenaren ook handig om een airco Arnhem aan te schaffen in hun sportschool. Zo blijft de sportruimte lekker koel. Dit zorgt ervoor dat klanten ook in de hete zomer blijven komen om te sporten. Ook kunnen de klanten alles geven tijdens het sporten, omdat de temperatuur in de sportruimte veel beter is dan buiten. Wanneer de temperatuur te hoog wordt, krijgen mensen meer moeite met het geven van energie tijdens het sporten. Daarnaast worden meer mensen onwel tijdens het sporten in te warme temperaturen, dan wanneer zij sporten in een ruimte op kamertemperatuur. Ook is het goed voor het wegvagen van zweetluchtjes. Wanneer de ruimte namelijk erg warm is, blijven geuren eerder in de ruimte hangen. Er zal dan een benauwende naar zweet ruikende lucht ontstaan, wat zeer onaangenaam zal zijn voor de klanten. Echter zullen ook de medewerkers van de sportschool hier veel last van hebben, aangezien zij de hele dag in die ruimtes moeten werken. Er is dus genoeg reden om een airco Arnhem op te hangen in de sportschool. Het is verstandig om in elke ruimte minimaal een airco Arnhem op te hangen, zodat alle ruimtes worden verkoeld. Politie inbraakpreventie slotenmaker in Den Haag

woensdag, januari 8th, 2020

Voordat je kiest voor inbraakbeveiliging bij een slotenmaker Den Haag is het goed om eerst te kijken wat de politie ervan vindt. Hier kun je achter komen door op de website van de PKVW te kijken.

Politie Keurmerk Veilig Wonen

PKVW is de afkorting van Politie Keurmerk Veilig Wonen. Bedrijven die met beveiliging van woningen te maken hebben kunnen deze keurmerk aanvragen. De aanvraag wordt vervolgens door de PKVW gecontroleerd. Het is voor een slotenmaker Den Haag bedrijf dus mogelijk om de Politie Keurmerk Veilig Wonen aan te vragen. Als ze aan alle voorwaarden en eisen voldoen kunnen ze het krijgen.

Voor de consument is dit natuurlijk heel handig want zo kunnen ze kijken of de slotenmaker Den Haag wel betrouwbaar is.

deslotenmakerdenhaag.nl/

Sticker

Na het installeren van de inbraakbeveiliging krijg je van de slotenmaker Den Haag een sticker om achter de raam te plakken. Hieraan kan iedereen zien dat er inbraakpreventie is en dat dit door een expert geplaatst is.

jv-slotenservice.nl/

 

Waarmee maak je indruk?

donderdag, november 21st, 2019

Bij het uitgaan of op feestjes heb je het misschien wel eens gezien: jongens die een dame een paar uurtjes spreken en op deze manier zo’n goede indruk achterlaten dat ze naar huis gaan met het telefoonnummer van het meisje. Hoe maak je indruk op de vrouwen? Dit kan op veel verschillende manieren. Ten eerste hangt het af van waar je op zoek gaat naar de vrouw van je dromen. Wanneer je dit zoekt in een kroeg, zul je andere vrouwen tegenkomen dan bij een kunstvoorstelling. Hierbij is het van belang dat je voor jezelf weet wat je in een vrouw zoekt. Houd je van losbandigheid, gezelligheid en vooral veel lol? Dan zul je het beste op zoek kunnen gaan in een kroeg of bar. Wanneer je van vrouwen met intellect houd, en geniet van een goed gesprek, kun je het beste vrouwen aanspreken op een andere gelegenheid. Hierbij kun je denken aan kunstvoorstellingen, of politieke bijeenkomsten.

Om indruk te maken dien je aan een aantal zaken te denken. Zo is het belangrijk dat jij er op modieus gebied goed uitziet. Maak bij het shoppen voor kleding keuzes die bij jou passen, en laat je niet te veel afleiden door wat er in de mode is. Dat iets in de mode is, betekent namelijk niet direct dat het jou ook goed zal staan. Ga voor je eigen stijl, en laat je hierbij ook adviseren! Naast mode, is ook het kapsel belangrijk. Zoek naar een goede herenkapper delft. Deze hairdresser delft kan jou helpen met het uitkiezen van een kapsel wat goed bij je past. Probeer niet te besparen op de kapper, tenzij je zeker weet dat deze kapper kan knippen op de manier hoe jij dat wilt. Dit kan bijvoorbeeld wanneer het een kapper is waar je al eerder bent geweest, en een positief resultaat heeft opgeleverd.

https://www.onekappers.nl/

Wat een werknemer wilt

woensdag, november 20th, 2019

Met een bedrijf wat je zelf runt zul je ontzettend veel zelf moeten regelen. Zo moet je je zorgen maken of over de winkel wel goed draait, maar ook over de aanslagen die je ontvangt of betaald aan de belastingdienst, moet je de salarissen van de werknemers goed regelen en moet je het pand waarin je gevestigd bent goed onderhouden. Voor veel ondernemers blijkt dit vaak nog erg veel van het goede, en om deze reden vallen sommige onderwerpen niet helemaal goed in de planning. Wanneer je eigenlijk geen tijd hebt om al deze onderwerpen zelf te regelen, maar het toch gaat proberen kan het twee kanten op gaan. Zo is het mogelijk dat je op een goede dag alles afkrijgt, maar dan is het ook nog maar de vraag of alles correct is gebeurd. Het kan ook zijn dat je het simpelweg niet afkrijgt, wat er voor zorgt dat andere de dupe worden van jouw slechte keuzes. Wanneer dit het geval is, kun je klanten of medewerkers gaan verliezen, iets wat je uiteraard wilt voorkomen wanneer je juist winst probeert te maken met je onderneming. Als het blijkt dat er te veel op je bord komt met alle taken, kun je een expert inschakelen. Met een expert kun je er voor kiezen om je salarisverwerking uit te besteden. Wanneer je dit doet, weet je zeker dat de personeelsadministratie goed verloopt. Je huurt immers iemand in die erg veel verstand heeft van het onderwerp, en zeker als kleine onderneming kun je er dan van uit gaan dat niemand vergeten wordt bij de salarisuitbetaling. Het uitbesteden van salarisadministratie kan erg veel lucht bieden aan een ondernemer die het al erg druk heeft. Het verzetten van dit soort werk naar een derde partij kan dus ontzettend veel invloed hebben op de onderneming.

https://www.cbbs.nl/

Op zoek naar kerstcadeaus?

dinsdag, oktober 29th, 2019

Met de feestdagen worden er ontzettend veel cadeaus gegeven. Omdat de feestdagen natuurlijk jaarlijks plaats vinden, dien je ontzettend creatief te zijn met het geven van cadeaus. Elk jaar zul je weer wat nieuws moeten bedenken om origineel te blijven. Het wordt namelijk uiteraard niet gewaardeerd wanneer een persoon twee keer hetzelfde cadeau ontvangt: dit zou je zelf ook niet leuk vinden. Dit getuigt namelijk van weinig empathie, en geeft aan dat er totaal niet is nagedacht over het cadeau. Om je vrienden te behouden, zul je er dus goed aan doen om een beetje extra aandacht in het cadeau te stoppen. Dit kan op veel verschillende manieren.

Een goede manier om een cadeau te personaliseren is door het cadeautje te laten graveren met een leuke tekst. Dit kan je makkelijk zelf doen met een graveermachine, echter vergt dit wel wat oefening. Je kunt het cadeau namelijk maar één keer graveren, mocht je hier een fout in maken is het ontzettend lastig om deze nog te herstellen.

Kleding is een cadeaukeuze die bijna altijd veilig is, je hoort immers veel mensen vaak zeggen dat je niet genoeg kleding kunt hebben. Maar voor wat voor kleding ga je dan? Merkkleding is erg duur, en vaak niet te betalen voor iedereen voor wie je een cadeautje moet kopen. Wanneer je toch nog graag kleding wilt geven voor de feestdagen, zit je met een foute kersttrui heren goed. Zo’n foute kersttruien kun je kopen op veel verschillende webshops, en is ideaal voor de koudere dagen in je eigen huis. Met deze cadeaus kun je een ludieke toon geven aan de feestdagen, en dit zijn ook vaak de cadeaus die het meeste gewaardeerd worden door degene die ze ontvangt. Voor de aankomende kerst weet je dus nu wat je moet kopen voor je familie en vrienden!

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/

Tassen bedrukken levert leuke cadeaus op

maandag, oktober 21st, 2019

Tassen bedrukken is iets dat al vele jaren gebeurt. In vroegere tijden kreeg je bij nagenoeg iedere aankoop in de winkel een plastic tasje om je aankoop in mee te nemen. Op deze tasjes stond vaak de bedrijfsnaam of het logo van een onderneming.

Herbruikbare tassen bedrukken

Om de plastic afvalberg niet te groot te laten worden krijg je tegenwoordig alleen nog tegen betaling een plastic tasje mee en wordt er steeds meer gekozen voor papieren of stoffen tassen. Deze kunnen iedere keer als je boodschappen doet opnieuw gebruikt worden. Om deze tassen als promotiemateriaal te kunnen gebruiken gaat men over tot de tassen bedrukken.

Voordelige tas bedrukken als promotiemateriaal

Bij Relatiegeschenken.nl vind je een groot aanbod aan dergelijke (voordelige) tasjes. Als je er als bedrijf nodig hebt om je producten in te kunnen verpakken of uit te delen op een bepaald evenement zijn dergelijke tasjes prima geschikt. Een tas bedrukken is dan ook betaalbaar en het levert je bedrijf de nodige bekendheid op.

Luxere tassen laten bedrukken als relatiegeschenk

Wil je als ondernemer graag aan klantenbinding doen of je leveranciers duidelijk maken dat je graag zaken met ze doet? Dan kun je ook kiezen voor bedrukte tassen in een wat luxere versie. Hierbij kun je denken aan een koeltas, een sporttas, een laptoptas, een luxe boodschappentas enzovoort. Voor alle mogelijkheden kijk je het beste even op de website van het bedrijf.

Bepaal zelf wat erop komt te staan

Een tas bedrukken kan op veel manieren. Je kunt zelf bepalen wat je erop wilt laten zetten. Veelal wordt door bedrijven gekozen voor een logo, de bedrijfsnaam of een leuke slogan. Als je bedrijf gekenmerkt wordt door een bepaalde bedrijfskleur kun je ook een tas in die kleur uitkiezen. Zo wordt deze alleen maar herkenbaarder voor mensen.

Tas als aandenken aan een leuke gebeurtenis

Als je als particulier een feestje geeft en je gasten na afloop iets leuks wilt meegeven als aandenken kun je voor een tas bedrukken kiezen. Zo kun je er een naam of foto op laten zetten of er iets leuks indoen dat mensen bij ieder gebruik weer aan de gebeurtenis zal doen denken.

https://www.relatiegeschenken.nl

Wat is de Piekerpoli?

maandag, oktober 14th, 2019

Veel Nederlanders kampen dagelijks met het feit dat zij over een hoop dingen blijven malen in het hoofd. Dit constante malen, of piekeren, is niet goed voor de geestelijke gesteldheid van de mens. Omdat het de geest betreft, denken veel mensen vaak dat er hier geen behandeling voor is: je kunt dit immers niet oplossen door een pilletje of spuitje te nemen. Dit is echter niet het geval en een vaak gemaakte misvatting over psychologie.

Piekerpoli is een organisatie met meerdere vestigingen door het hele land. Deze organisatie heeft de deuren van haar eerste vestiging in 2015 geopend, en bezit ondertussen 9 vestigingen. Het streven van oprichtster Marleen Derks is om een landelijke dekking van klinieken te realiseren. De Piekerpoli werkt met methodes die per persoon zorgvuldig worden aangepast, omdat geen enkel geval hetzelfde is. Vaak zijn er overeenkomsten met andere patiënten, maar elk geval blijft uniek en dus is er een aparte aanpak voor nodig. De psycholoog amersfoort maakt gebruik van korte, analytische sessies in plaats van langdradige gesprekken. Op deze manier probeert de psycholoog het beste rendement te behalen bij de patiënt: je wilt immers zo snel mogelijk af zijn van het piekeren.

In 2014 zijn er enige veranderingen plaatsgevonden op het gebied van psychische gezondheidszorg. Behandeling bij psychologen amsterdam zijn in dit jaar voor een deel vergoed door de basisverzekering: een welkome verbetering. Wanneer je last hebt van psychische klachten, is het eigenlijk te gek voor woorden dat je hier nog geld voor moet betalen om er vanaf te komen. Gelukkig is de verzekering dus ten goede van patiënten met psychische klachten verbeterd.

Wanneer je twijfelt over het feit of je psychologische hulp nodig hebt, kun je bij bijna elke instantie een intake gesprek aangaan, geheel vrij van kosten. Op deze manier hoopt de kliniek eerder mensen te helpen met klachten.

https://piekerpoli.nl/

Spanje, het land van de zon

vrijdag, september 20th, 2019

Wie denkt aan Spanje, denkt aan zon, strand en de zee. Het land staat bekend om zijn hoge temperaturen, en is daarom voor veel Nederlanders een favoriete vakantiebestemming. In het land zijn naast de heerlijke temperaturen ook een hoop andere voordelen te vinden.

De Spaanse cultuur is voor veel toeristen erg aantrekkelijk. De mensen in Spanje zijn vaak erg vriendelijk, zolang je laat zien dat je de cultuur respecteert. Probeer in plaats van de grote, drukke toeristische trekpleisters eens wat verder van hartje centrum een leuke bar in te gaan. Hier zullen veel meer locals zitten, waardoor je een veel beter beeld krijgt van hoe de echte bewoners van Spanje leven. Wanneer je geïnteresseerd bent in culturen zal dit erg interessant zijn. Wanneer je in gesprek gaat met de bewoners, komen ze vaak ook nog met suggesties voor je vakantie!

De stranden in Spanje zijn geweldig, en voor veel mensen de voornaamste reden om voor Spanje bestemmingen te kiezen. Langs de zuid- en oostkust van Spanje liggen een aantal steden die draaien om hun stranden: de Costa’s. Ook in het noorden van Spanje liggen een aantal van dit soort gebieden, echter zijn de oostelijke Costa’s veruit het bekendst. Enkele costa’s waar u wellicht wel eens van gehoord hebt, zijn de Costa del Sol, Costa Brava of de Costa Barcelona. De Costa’s worden gekenmerkt door langgerekte stranden, een lekkere aanlandige koele wind en het zeewatertemperatuur wat gematigd en relatief koel is: ongeveer een graad of 18. Eén van deze steden aan de Costa is Benalmadena: dit typisch Spaanse stadje ligt in de buurt van Málaga en beschikt over negen kilometer aan stranden en een enorme jachthaven waar je ’s avonds langs kunt slenteren onder het genot van een lekker ijsje. Wanneer je toe bent aan een oplaadvakantie, is dit een uitstekende keuze.

https://www.i2d.nl/

Orfeokliniek is er met oplossingen voor jou situatie!

vrijdag, september 6th, 2019

Orfeokliniek is de toonaangevende mondzorgkliniek in de wijde omgeving van Zoetermeer. De kliniek onderscheidt zich dankzij een zeer uitgebreid aanbod aan behandelingen met behulp van multidisciplinaire consulten. We bieden een hoog niveau aan expertise en voorzieningen. We zijn gevestigd in een prettige, kleinschalige omgeving. Daardoor kunnen wij je persoonlijk hulp aanbieden.

We kunnen je helpen met vele verschillende problemen. Moet je een kies trekken? Ook dat kan gebeuren in ons praktijk. Een kies trekken moet gebeuren als de tand niet meer goed is door bijvoorbeeld veroudering. Dan kan het op den duur ook andere tanden besmetten. Als dat het geval is, is de beste oplossing de kies trekken. Als dat moet gebeuren, dan raden wij je aan om dat zo snel mogelijk te doen. Vooral als u een regelmatige roker bent. Koffie, thee en gesuikerde dranken heeft ook vaak een negatieve invloed op de tanden. Naast het verergeren van de rotte tand, vergelen je tanden ervan, en verstoort het de balans van het glazuur. Dat kan lijden tot geïrriteerde en gevoelige tandvlees. Dat kan er weer voor zorgen dat je last zult hebben tijdens het drinken van koude of juiste warme dranken. Ook kan het er zorgen voor een onplezierige adem geur.

Als er een of meerdere tanden getrokken moeten worden, kan je dus bij ons gebeuren. En wees niet bang dat je zonder tanden de kliniek uitloopt. Je kan namelijk de keuze nemen op een implantaat tand of tanden te laten zetten. Dan loop je weer met een mooie en frisse glimlach de deur uit. Zowel een kies trekken als een implantaat zetten kan gebeuren in ons kliniek. Samen de dokter bepaal je of je plaatselijke verdoving wilt of algehele narcose. Samen zorgen we voor de beste oplossingen voor jou situatie. Zodat ook jij een van onze tevreden klanten kan zijn!

https://orfeokliniek.nl/

Wat is crossdocking?

donderdag, augustus 15th, 2019

Crossdocking wordt de laatste tijd steeds meer genoemd in de logistiek en het is tijd voor de rest van de wereld om er ook achter te komen wat het is en waarom het zo goed werkt. 

 

Crossdocking is het meteen versturen van inkomende producten met de producten die op dat moment weg zouden gaan. Dit houdt in dat zodra een transportwagen aankomt bij een distributiecentrum er al een ander transportvoertuig wacht dat de binnenkomende producten meteen mee kan nemen. Natuurlijk moet er wel rekening gehouden worden met de bestemmingen van de pas aangekomen producten en de bestemming van de wagen die op het punt staat weg te gaan, maar als dit goed verloopt hoeven de producten niet nog een langere tijd vast te zitten in een distributiecentrum, wat betekent dat er geen orderpicking meer plaats hoeft te vinden, er minder mensen hoeven te helpen met het verplaatsen van de binnenkomende producten en er in totaal minder voertuigen bezig zijn met het transporteren van de goederen. Crossdocking zorgt er dus voor dat er bespaart wordt op arbeid, opslag, transport en verzendkosten.

 

De voordelen van crossdocking zijn vrij duidelijk. Er wordt bespaard op tijd, aangezien de producten meteen door kunnen naar de ontvanger. Ook wordt er bespaard op geld, aangezien het transportbedrijf voor minder transportvoertuigen hoeft te betalen. Ook hoeft het transportbedrijf minder opslagruimte te regelen, omdat de binnenkomende producten niet blijven liggen en dus geen ruimte innemen. 

 

Er zijn ook nadelen verbonden met crossdocking, maar die hebben eigenlijk niets te maken met het proces zelf. De meeste nadelen zijn verbonden met het feit dat niet elk distributiecentrum geschikt is voor crossdocking. Er moeten voertuigen gereed staan en de distributiecentra moeten meewerken. Zonder een tussenstop voor de producten waarop zij kunnen worden overgebracht op een ander voertuig is er ook geen sprake van crossdocking. 

 

Er zijn ook nadelen verbonden met crossdocking, maar die liggen aan factoren die niet het proces zelf zijn. Niet elk distributiecentrum is namelijk ontworpen om aan crossdocking te kunnen doen. Voor crossdocking is het nodig dat er voertuigen beschikbaar zijn die de binnenkomende producten meteen mee kunnen nemen. Ook zijn er ofwel mensen ofwel machines nodig die de producten van de binnenkomende transportwagens overbrengen op de vertrekkende transportwagens. Niet elk distributiecentrum heeft die geregeld en daarom kan crossdocking niet overal plaatsvinden.

 

https://www.vpd.eu/