i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Bedrijven’ Category

Op zoek naar kerstcadeaus?

dinsdag, oktober 29th, 2019

Met de feestdagen worden er ontzettend veel cadeaus gegeven. Omdat de feestdagen natuurlijk jaarlijks plaats vinden, dien je ontzettend creatief te zijn met het geven van cadeaus. Elk jaar zul je weer wat nieuws moeten bedenken om origineel te blijven. Het wordt namelijk uiteraard niet gewaardeerd wanneer een persoon twee keer hetzelfde cadeau ontvangt: dit zou je zelf ook niet leuk vinden. Dit getuigt namelijk van weinig empathie, en geeft aan dat er totaal niet is nagedacht over het cadeau. Om je vrienden te behouden, zul je er dus goed aan doen om een beetje extra aandacht in het cadeau te stoppen. Dit kan op veel verschillende manieren.

Een goede manier om een cadeau te personaliseren is door het cadeautje te laten graveren met een leuke tekst. Dit kan je makkelijk zelf doen met een graveermachine, echter vergt dit wel wat oefening. Je kunt het cadeau namelijk maar één keer graveren, mocht je hier een fout in maken is het ontzettend lastig om deze nog te herstellen.

Kleding is een cadeaukeuze die bijna altijd veilig is, je hoort immers veel mensen vaak zeggen dat je niet genoeg kleding kunt hebben. Maar voor wat voor kleding ga je dan? Merkkleding is erg duur, en vaak niet te betalen voor iedereen voor wie je een cadeautje moet kopen. Wanneer je toch nog graag kleding wilt geven voor de feestdagen, zit je met een foute kersttrui heren goed. Zo’n foute kersttruien kun je kopen op veel verschillende webshops, en is ideaal voor de koudere dagen in je eigen huis. Met deze cadeaus kun je een ludieke toon geven aan de feestdagen, en dit zijn ook vaak de cadeaus die het meeste gewaardeerd worden door degene die ze ontvangt. Voor de aankomende kerst weet je dus nu wat je moet kopen voor je familie en vrienden!

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/

Tassen bedrukken levert leuke cadeaus op

maandag, oktober 21st, 2019

Tassen bedrukken is iets dat al vele jaren gebeurt. In vroegere tijden kreeg je bij nagenoeg iedere aankoop in de winkel een plastic tasje om je aankoop in mee te nemen. Op deze tasjes stond vaak de bedrijfsnaam of het logo van een onderneming.

Herbruikbare tassen bedrukken

Om de plastic afvalberg niet te groot te laten worden krijg je tegenwoordig alleen nog tegen betaling een plastic tasje mee en wordt er steeds meer gekozen voor papieren of stoffen tassen. Deze kunnen iedere keer als je boodschappen doet opnieuw gebruikt worden. Om deze tassen als promotiemateriaal te kunnen gebruiken gaat men over tot de tassen bedrukken.

Voordelige tas bedrukken als promotiemateriaal

Bij Relatiegeschenken.nl vind je een groot aanbod aan dergelijke (voordelige) tasjes. Als je er als bedrijf nodig hebt om je producten in te kunnen verpakken of uit te delen op een bepaald evenement zijn dergelijke tasjes prima geschikt. Een tas bedrukken is dan ook betaalbaar en het levert je bedrijf de nodige bekendheid op.

Luxere tassen laten bedrukken als relatiegeschenk

Wil je als ondernemer graag aan klantenbinding doen of je leveranciers duidelijk maken dat je graag zaken met ze doet? Dan kun je ook kiezen voor bedrukte tassen in een wat luxere versie. Hierbij kun je denken aan een koeltas, een sporttas, een laptoptas, een luxe boodschappentas enzovoort. Voor alle mogelijkheden kijk je het beste even op de website van het bedrijf.

Bepaal zelf wat erop komt te staan

Een tas bedrukken kan op veel manieren. Je kunt zelf bepalen wat je erop wilt laten zetten. Veelal wordt door bedrijven gekozen voor een logo, de bedrijfsnaam of een leuke slogan. Als je bedrijf gekenmerkt wordt door een bepaalde bedrijfskleur kun je ook een tas in die kleur uitkiezen. Zo wordt deze alleen maar herkenbaarder voor mensen.

Tas als aandenken aan een leuke gebeurtenis

Als je als particulier een feestje geeft en je gasten na afloop iets leuks wilt meegeven als aandenken kun je voor een tas bedrukken kiezen. Zo kun je er een naam of foto op laten zetten of er iets leuks indoen dat mensen bij ieder gebruik weer aan de gebeurtenis zal doen denken.

https://www.relatiegeschenken.nl

Wat is de Piekerpoli?

maandag, oktober 14th, 2019

Veel Nederlanders kampen dagelijks met het feit dat zij over een hoop dingen blijven malen in het hoofd. Dit constante malen, of piekeren, is niet goed voor de geestelijke gesteldheid van de mens. Omdat het de geest betreft, denken veel mensen vaak dat er hier geen behandeling voor is: je kunt dit immers niet oplossen door een pilletje of spuitje te nemen. Dit is echter niet het geval en een vaak gemaakte misvatting over psychologie.

Piekerpoli is een organisatie met meerdere vestigingen door het hele land. Deze organisatie heeft de deuren van haar eerste vestiging in 2015 geopend, en bezit ondertussen 9 vestigingen. Het streven van oprichtster Marleen Derks is om een landelijke dekking van klinieken te realiseren. De Piekerpoli werkt met methodes die per persoon zorgvuldig worden aangepast, omdat geen enkel geval hetzelfde is. Vaak zijn er overeenkomsten met andere patiënten, maar elk geval blijft uniek en dus is er een aparte aanpak voor nodig. De psycholoog amersfoort maakt gebruik van korte, analytische sessies in plaats van langdradige gesprekken. Op deze manier probeert de psycholoog het beste rendement te behalen bij de patiënt: je wilt immers zo snel mogelijk af zijn van het piekeren.

In 2014 zijn er enige veranderingen plaatsgevonden op het gebied van psychische gezondheidszorg. Behandeling bij psychologen amsterdam zijn in dit jaar voor een deel vergoed door de basisverzekering: een welkome verbetering. Wanneer je last hebt van psychische klachten, is het eigenlijk te gek voor woorden dat je hier nog geld voor moet betalen om er vanaf te komen. Gelukkig is de verzekering dus ten goede van patiënten met psychische klachten verbeterd.

Wanneer je twijfelt over het feit of je psychologische hulp nodig hebt, kun je bij bijna elke instantie een intake gesprek aangaan, geheel vrij van kosten. Op deze manier hoopt de kliniek eerder mensen te helpen met klachten.

https://piekerpoli.nl/

Spanje, het land van de zon

vrijdag, september 20th, 2019

Wie denkt aan Spanje, denkt aan zon, strand en de zee. Het land staat bekend om zijn hoge temperaturen, en is daarom voor veel Nederlanders een favoriete vakantiebestemming. In het land zijn naast de heerlijke temperaturen ook een hoop andere voordelen te vinden.

De Spaanse cultuur is voor veel toeristen erg aantrekkelijk. De mensen in Spanje zijn vaak erg vriendelijk, zolang je laat zien dat je de cultuur respecteert. Probeer in plaats van de grote, drukke toeristische trekpleisters eens wat verder van hartje centrum een leuke bar in te gaan. Hier zullen veel meer locals zitten, waardoor je een veel beter beeld krijgt van hoe de echte bewoners van Spanje leven. Wanneer je geïnteresseerd bent in culturen zal dit erg interessant zijn. Wanneer je in gesprek gaat met de bewoners, komen ze vaak ook nog met suggesties voor je vakantie!

De stranden in Spanje zijn geweldig, en voor veel mensen de voornaamste reden om voor Spanje bestemmingen te kiezen. Langs de zuid- en oostkust van Spanje liggen een aantal steden die draaien om hun stranden: de Costa’s. Ook in het noorden van Spanje liggen een aantal van dit soort gebieden, echter zijn de oostelijke Costa’s veruit het bekendst. Enkele costa’s waar u wellicht wel eens van gehoord hebt, zijn de Costa del Sol, Costa Brava of de Costa Barcelona. De Costa’s worden gekenmerkt door langgerekte stranden, een lekkere aanlandige koele wind en het zeewatertemperatuur wat gematigd en relatief koel is: ongeveer een graad of 18. Eén van deze steden aan de Costa is Benalmadena: dit typisch Spaanse stadje ligt in de buurt van Málaga en beschikt over negen kilometer aan stranden en een enorme jachthaven waar je ’s avonds langs kunt slenteren onder het genot van een lekker ijsje. Wanneer je toe bent aan een oplaadvakantie, is dit een uitstekende keuze.

https://www.i2d.nl/

Orfeokliniek is er met oplossingen voor jou situatie!

vrijdag, september 6th, 2019

Orfeokliniek is de toonaangevende mondzorgkliniek in de wijde omgeving van Zoetermeer. De kliniek onderscheidt zich dankzij een zeer uitgebreid aanbod aan behandelingen met behulp van multidisciplinaire consulten. We bieden een hoog niveau aan expertise en voorzieningen. We zijn gevestigd in een prettige, kleinschalige omgeving. Daardoor kunnen wij je persoonlijk hulp aanbieden.

We kunnen je helpen met vele verschillende problemen. Moet je een kies trekken? Ook dat kan gebeuren in ons praktijk. Een kies trekken moet gebeuren als de tand niet meer goed is door bijvoorbeeld veroudering. Dan kan het op den duur ook andere tanden besmetten. Als dat het geval is, is de beste oplossing de kies trekken. Als dat moet gebeuren, dan raden wij je aan om dat zo snel mogelijk te doen. Vooral als u een regelmatige roker bent. Koffie, thee en gesuikerde dranken heeft ook vaak een negatieve invloed op de tanden. Naast het verergeren van de rotte tand, vergelen je tanden ervan, en verstoort het de balans van het glazuur. Dat kan lijden tot geïrriteerde en gevoelige tandvlees. Dat kan er weer voor zorgen dat je last zult hebben tijdens het drinken van koude of juiste warme dranken. Ook kan het er zorgen voor een onplezierige adem geur.

Als er een of meerdere tanden getrokken moeten worden, kan je dus bij ons gebeuren. En wees niet bang dat je zonder tanden de kliniek uitloopt. Je kan namelijk de keuze nemen op een implantaat tand of tanden te laten zetten. Dan loop je weer met een mooie en frisse glimlach de deur uit. Zowel een kies trekken als een implantaat zetten kan gebeuren in ons kliniek. Samen de dokter bepaal je of je plaatselijke verdoving wilt of algehele narcose. Samen zorgen we voor de beste oplossingen voor jou situatie. Zodat ook jij een van onze tevreden klanten kan zijn!

https://orfeokliniek.nl/

Wat is crossdocking?

donderdag, augustus 15th, 2019

Crossdocking wordt de laatste tijd steeds meer genoemd in de logistiek en het is tijd voor de rest van de wereld om er ook achter te komen wat het is en waarom het zo goed werkt. 

 

Crossdocking is het meteen versturen van inkomende producten met de producten die op dat moment weg zouden gaan. Dit houdt in dat zodra een transportwagen aankomt bij een distributiecentrum er al een ander transportvoertuig wacht dat de binnenkomende producten meteen mee kan nemen. Natuurlijk moet er wel rekening gehouden worden met de bestemmingen van de pas aangekomen producten en de bestemming van de wagen die op het punt staat weg te gaan, maar als dit goed verloopt hoeven de producten niet nog een langere tijd vast te zitten in een distributiecentrum, wat betekent dat er geen orderpicking meer plaats hoeft te vinden, er minder mensen hoeven te helpen met het verplaatsen van de binnenkomende producten en er in totaal minder voertuigen bezig zijn met het transporteren van de goederen. Crossdocking zorgt er dus voor dat er bespaart wordt op arbeid, opslag, transport en verzendkosten.

 

De voordelen van crossdocking zijn vrij duidelijk. Er wordt bespaard op tijd, aangezien de producten meteen door kunnen naar de ontvanger. Ook wordt er bespaard op geld, aangezien het transportbedrijf voor minder transportvoertuigen hoeft te betalen. Ook hoeft het transportbedrijf minder opslagruimte te regelen, omdat de binnenkomende producten niet blijven liggen en dus geen ruimte innemen. 

 

Er zijn ook nadelen verbonden met crossdocking, maar die hebben eigenlijk niets te maken met het proces zelf. De meeste nadelen zijn verbonden met het feit dat niet elk distributiecentrum geschikt is voor crossdocking. Er moeten voertuigen gereed staan en de distributiecentra moeten meewerken. Zonder een tussenstop voor de producten waarop zij kunnen worden overgebracht op een ander voertuig is er ook geen sprake van crossdocking. 

 

Er zijn ook nadelen verbonden met crossdocking, maar die liggen aan factoren die niet het proces zelf zijn. Niet elk distributiecentrum is namelijk ontworpen om aan crossdocking te kunnen doen. Voor crossdocking is het nodig dat er voertuigen beschikbaar zijn die de binnenkomende producten meteen mee kunnen nemen. Ook zijn er ofwel mensen ofwel machines nodig die de producten van de binnenkomende transportwagens overbrengen op de vertrekkende transportwagens. Niet elk distributiecentrum heeft die geregeld en daarom kan crossdocking niet overal plaatsvinden.

 

https://www.vpd.eu/

Geef uw huis een make-over door Gevelreiniging Enschede

woensdag, juni 26th, 2019

Vooral gevels met lichte stenen knappen enorm op door een behandeling door Gevelreiniging Enschede. Veel mensen zijn er niet van op de hoogte of kennen het bestaan niet eens van Gevelreiniging Enschede. Toch bestaat dit bedrijf al vrij lang en hebben zij al heel veel gevels een totale make over gegeven. Het is de mogelijkheid om het aanzien van uw woning aanzienlijk te verbeteren. Door weersinvloeden kunnen stenen verkleuren, er komt aanslag op. Dat lijkt altijd wat groezelig, maar door de professionals van Gevelreiniging Enschede ziet uw woning er na hun behandeling er weer als nieuw uit. Ze gebruiken milieuvriendelijk schoonmaakmateriaal en gebruiken speciaal water, en na de behandeling kunnen zij de muren impregneren, zodat er veel minder snel vervuiling zal optreden. Natuurlijk behandelen de schoonmakers van Gevelreiniging Enschede heel veel soorten vervuiling, ze hebben overal wel een passende oplossing voor. Er wordt gebruik gemaakt van uitsluitend eersteklas materiaal, en gaan niet weg voordat de klus naar alle tevredenheid geklaard is.

Goed om prijzen te vergelijken

Gevelreiniging Enschede heeft een duidelijke en overzichtelijke website, waar tevens alle prijzen op vermeld staan. Dan komt u niet voor verrassingen te staan en weet u tenminste precies waar u aan toe bent. Zelfs graffity wordt vakkundig van muren verwijderd zonder sporen achter te laten. Dat zijn vaak nog wel grote klussen waar veel tijd in gaat zitten. Maar een gevel knapt er geweldig van op als de graffity verdwenen is. De medewerkers hebben vaak plezier in hun werk, ze zien hoe alles opknapt na hun behandeling, en de klant is eigenlijk altijd blij met het resultaat. Mocht dat niet zo zijn, op alle behandelingen wordt garantie gegeven.

Als u vindt dat uw woning wel een goede schoonmaakbeurt kan gebruiken, kijk es op de site, e zijn zoveel mogelijkheden.

Linux dedicated server hosting van Freaze

vrijdag, mei 24th, 2019

Linux dedicated server van Freaze

Ik run een aantal websites op een gedeelde server. Ik merkte alleen wel dat ik hinder ondervond van de andere gebruikers van deze server. Zo werd mijn website erg traag, echt irritant. Het was tijd voor de volgende stap: een server helemaal voor mezelf! Het werd een Linux dedicated server. Ideaal voor mijn websites met zwaardere toepassingen. Hierdoor werd mijn website weer sneller. Fijn voor mij, maar vooral voor mijn gebruikers. Daarnaast zijn er nog meer voordelen! Die zetten we voor je op een rijtje. Dan kun je zelf beslissen of deze vorm van hosting van Freaze hosting de oplossing is voor jou.

Sneller, hogere zoekresultaten en minder veiligheidsrisico’s

De pagina’s laden weer snel en de veiligheidsrisico’s van een gedeelde server zijn verdwenen. Ook heb ik nooit meer te maken met de maximale capaciteit van de server, want ik hoef hem niet meer te delen. Kortom: je website wordt niet meer beïnvloed door andere websites die ook op deze server draaien. Je maakt namelijk gebruik van een fysiek computersysteem dat met het internet verbonden is. Je website wordt dus sneller, en je website zal door het IP-adres van jouw server hoger eindigen in de zoekresultaten van Google. Wat wil je nog meer? Freaze Hosting biedt je de beste Linux dedicated server aan! Heb je interesse in één van de andere dedicated servers? Bijvoorbeeld voor Windows? Ook dan helpt Freaze Hosting je van harte verder!

https://freaze.nl/

Lening aanvragen? Dit zijn de mogelijkheden!

dinsdag, mei 14th, 2019

als u geld nodig heeft om een grote uitgave te bekostigen, is een lening aanvragen verleidelijk. Overweeg eerst of een lening aanvragen echt noodzakelijk is. Sparen voor een grote uitgave is een betere keuze.

Een lening kost geld door de rente die u hiervoor moet betalen. U betaalt dan te veel voor een aankoop. Bekijk of u de aankoop nog kunt uitstellen. Als u spaart, ontvangt u rente en zit u niet vast aan een verplichte maandelijkse aflossing. Door uw aankoop uit te stellen en hiervoor te sparen, hoeft u geen lening aan te vragen.

Een lening aanvragen. Dit zijn de mogelijkheden.

Soms heeft u steuntje in de rug nodig en is het uitstellen van een aankoop helaas niet mogelijk. Een lening aanvragen kan dan een optie zijn. Het is verstandig om u eerst goed te oriënteren, voordat u een lening gaat aanvragen. Als u lening wilt aanvragen, kunt u kiezen uit een Doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Verdiep u goed in de verschillen tussen deze twee type leningen.

Deze twee leningen verschillen van elkaar en hebben andere kenmerken en voorwaarden. In Nederland kunt u een lening aanvragen bij verschillende kredietverstrekkers, banken en financiële tussenpersonen. Iedere bank of kredietverstrekker heeft weer andere voorwaarden en hanteert weer andere rentetarieven. Om een vergelijking te kunnen maken, kunt u gebruik maken van verschillende vergelijkingssites.

Wilt u liever worden geadviseerd over een lening? Een financieel tussenpersoon kan u adviseren over lenen.

Direct een lening aanvragen

Bent u er u al over uit welke lening u wil aanvragen? Een doorlopend krediet of een persoonlijke lening? Wilt u wel of niet worden geadviseerd? Hebt u de leningen vergeleken? Dan doet u er goed aan om meerdere vrijblijvende offertes voor een lening aan te vragen bij verschillende aanbieders.

Deze aanbieders vragen o.a. naar uw persoonlijke en financiële gegevens zoals waar u geld voor wilt lenen, uw adresgegevens, uw maandinkomen, uw dienstverband, uw gezinssamenstelling etc. Hebt u al uw gegevens ingevuld? Dan kunt u online een offerte voor een lening aanvragen.

Kosten lening

Een lening kost altijd geld. U betaalt rente over het bedrag wat u wilt lenen. Hoe hoog de rente en de totale kosten van een lening zijn, hangt af van een aantal factoren zoals de type lening, de hoogte van het leenbedrag, het maandbedrag (aflossing), de looptijd en de geldverstrekker waar u het geld leent.

Wilt u precies weten wat een lening kost? Dan kunt u op verschillende websites van aanbieders een berekening maken. Heeft u uw gewenste lening berekend? Dan kunt u verschillende offertes aanvragen bij verschillende aanbieders.

Let op! Geld lenen kost geld.

https://www.directa.nl/

Leerverf kopen, gemakkelijk en snel op leerverfshop.nl

donderdag, mei 2nd, 2019

Heeft u een lederen product waar u veel waarde aan hecht? Dan is onderhoud een belangrijk onderdeel als u het lang in gebuik wilt hebben. Als u bijvoorbeeld een leren stoel verven moet, dan bent u bij Leerverfshop aan het juiste adres! Leerverfshop.nl is de snelste en goedkoopste manier om leerverf van het topmerk Angelus online te kopen. Al honderd jaar zijn wij favoriet van vele. Wij hebben het grootste aanbod leerverf van Nederland. Verkrijgbaar in talloze prachtige kleuren, de hoogste kwaliteit en met een uitstekende hechting.

Leerverf shop.nl introduceert een Amerikaans topproduct: Angelus leerverf. Het bladdert niet, breekt niet en verbleekt niet. Angelus professionele acryl leerverf is elastisch, watervast en krasbestendig. Een optimaal resultaat vraagt de beste verf, maar ook zorg en aandacht voor het verven zelf. Neem de tijd om uw waardevolle leren schoenen, meubilair of jas te prepareren en te behandelen, dan doet Angelus de rest. Dankzij al deze redenen zeggen wij: Angelus leerverf kopen!

De Angelus acryl leerverf is van zeer hoge kwaliteit. U heeft keuze uit een breed assortiment met 128 normale kleuren en 12 neon kleuren. De verf is geschikt voor alle gladde leren oppervlakten. Dit Amerikaanse product heeft een uitstekende hechtkracht omdat de verf in het leer trekt. Het bladdert niet, breekt niet en verbleekt niet. Deze professionele acryl leerverf is elastisch, watervast en krasbestendig. Daarbij is deze leerverf zeer eenvoudig in gebruik.  Leerverfshop heeft het grootste aanbod Angelus leerverf van Nederland. Wanneer u op zoek bent naar een leerverf waarbij het resultaat niet van nieuw te onderscheiden is, kunnen we deze acryl leerverf van Angelus aanraden.

De voordelen van Angelus leerverf in vergelijking met andere leder verven is het feit dat deze leerverf van uitstekende kwaliteit is. Daarnaast heeft het een zeer goede hechtkracht. Het is elastisch, watervast en breekt niet. Waarna het resultaat is niet van nieuw te onderscheiden is!

https://www.leerverfshop.nl/