i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Bedrijven’ Category

Goede begeleiding bij uw zoektocht

vrijdag, mei 22nd, 2020

Het zoeken van een huis is niet gemakkelijk en er zit behoorlijk wat tijd in. Schakel op tijd de juiste hulp in. Deze makelaar heeft zowel huizen uit Horst als uit de directe omgeving in de aanbieding. Mocht in het huidige aanbod uw droomhuis er niet tussen zitten, dan kunt u ook een zoekopdracht aanmaken. Zodra er een woning te koop komt die aan uw wensen voldoet, nemen de medewerkers van Eugène Schreinemachers direct contact met u op. Zo bent u ervan verzekerd dat u in Horst uw droomhuis zal vinden.

Taxateur in Limburg

Bij Eugène Schreinemachers kunt u terecht voor zowel verkoop- als aankoopbegeleiding. Makelaar Eugène Schreinemachers is beëdigd taxateur en taxeert onroerend goed voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Deze taxatierapporten worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd, waardoor u bij Eugène Schreinemachers kan genieten van een totaal dienstenaanbod

 

                                                                                                    

 

Bekend in de regio

Met een verkoop- en huuraanbod in Baarlo, Horst, Tegelen, Panningen, Venray en Venlo bent u er tevens van verzekerd dat uw makelaar de markt en omgeving kent. Door hun ervaring en kennis van de lokale woningmarkt weet u zeker dat u een goede prijs voor uw huis ontvangt en dat u niet teveel betaald voor uw woning. Prijzen zijn altijd realistisch en gebaseerd op de juiste kennis.

Een goede makelaar doet echter meer dan enkel het bepalen van de juiste prijs bij de verkoop van een woning. Een woning kopen of verkopen is een grote stap. Vandaar dat u bij Eugène Schreinemachers snel persoonlijk contact krijgt en er veel waarde wordt gehecht aan deskundig advies. Uw ontvangt persoonlijk advies en handige tips, waardoor uw zeker weet dat u uiteindelijk het mooiste huis voor de beste prijs heeft gekocht.

 

Huis kopen?

Wilt u een huist kopen in Horst? Of zoekt u nog een makelaar horst die u kan helpen met de verkoop van uw huis? Neem dan vrijblijvend contact op met Eugene Schreinemachers. Zij kunnen u verder helpen met de verkoop, aankoop en taxatie van uw woning.

https://www.eugeneschreinemachers.nl/44-e7c3/makelaar-horst

Maak van uw radiator een meubelstuk met radiatorbekleding

maandag, april 20th, 2020

Radiatorbekleding zorgt ervoor dat uw radiator onderdeel wordt van het meubilair. Vind u uw radiator ook zo lelijk? Past uw radiator niet bij de rest van uw interieur? Staat de radiator heel erg in de weg? Weet u niet wat u aan moet met de wanden waar de radiatoren hangen? Zijn de radiatoren voor u een doorn in het oog. Dan is het aanschaffen van radiatorbekleding misschien wel iets voor u. Radiatorbekleding zorgt ervoor dat uw radiator niet meer te zien is. Om de radiator heen wordt een kast gebouwd die past bij uw interieur. De kast kunt u verven in verscheidene kleuren, zodat deze goed past bij de rest van de kamer. U kunt deze kast dan als een soort vensterbank gebruiken, door er bijvoorbeeld wat bloemen en planten op te zetten. Zo wordt uw huis nog gezelliger en sfeervoller. U kunt er ook voor kiezen om zelf een beschildering op uw radiatorbekleding te maken. Zodat deze kast als een soort schilderij dient en de ruimte nog meer zal opvrolijken. Hoogstwaarschijnlijk zullen dan wel al uw gasten jaloers worden en willen weten hoe u aan deze radiatorbekleding komt. Waardoor u misschien over enkele weken wel bij uw gasten in huis hun radiatorkast aan het beschilderen bent met een stil leven of een portret. Maar dit kan natuurlijk ook heel leuk zijn.

Enkele gaten in de radiatorbekleding

Wel moeten er enkele gaten in de kast om de radiator gemaakt worden, zodat de warmte van de radiator de ruimte bereikt. Wanneer er geen gaten in de kast worden gemaakt of te weinig, dan gaat er veel warmte verloren. Dit zal een hoge warmterekening opleveren aan het einde van het jaar. Het is daarom goed om genoeg gaten in de kast te laten maken.Een airco Arnhem zorgt voor een lekkere koele ruimte

woensdag, maart 11th, 2020

Een goede airco Arnhem zal zorgen dat je huis heerlijk koel blijft deze zomer. Afgelopen zomer zijn er recordtemperaturen bereikt in Nederland. Naar verwachting zal dit aankomend jaar wederom gebeuren. Het is zaak om je goed voor te bereiden op deze warme zomer. Een goede manier om jezelf voor te bereiden op zo’n zomer is met de aanschaf van een airco Arnhem. Deze zal ervoor zorgen dat je huis heerlijk verkoelend wordt, zodat je niet de hele dag hoeft te zweten.

Airco is ook handig in een sportschool

Naast het nemen van een airco Arnhem in je huis, is het voor sportschooleigenaren ook handig om een airco Arnhem aan te schaffen in hun sportschool. Zo blijft de sportruimte lekker koel. Dit zorgt ervoor dat klanten ook in de hete zomer blijven komen om te sporten. Ook kunnen de klanten alles geven tijdens het sporten, omdat de temperatuur in de sportruimte veel beter is dan buiten. Wanneer de temperatuur te hoog wordt, krijgen mensen meer moeite met het geven van energie tijdens het sporten. Daarnaast worden meer mensen onwel tijdens het sporten in te warme temperaturen, dan wanneer zij sporten in een ruimte op kamertemperatuur. Ook is het goed voor het wegvagen van zweetluchtjes. Wanneer de ruimte namelijk erg warm is, blijven geuren eerder in de ruimte hangen. Er zal dan een benauwende naar zweet ruikende lucht ontstaan, wat zeer onaangenaam zal zijn voor de klanten. Echter zullen ook de medewerkers van de sportschool hier veel last van hebben, aangezien zij de hele dag in die ruimtes moeten werken. Er is dus genoeg reden om een airco Arnhem op te hangen in de sportschool. Het is verstandig om in elke ruimte minimaal een airco Arnhem op te hangen, zodat alle ruimtes worden verkoeld. Politie inbraakpreventie slotenmaker in Den Haag

woensdag, januari 8th, 2020

Voordat je kiest voor inbraakbeveiliging bij een slotenmaker Den Haag is het goed om eerst te kijken wat de politie ervan vindt. Hier kun je achter komen door op de website van de PKVW te kijken.

Politie Keurmerk Veilig Wonen

PKVW is de afkorting van Politie Keurmerk Veilig Wonen. Bedrijven die met beveiliging van woningen te maken hebben kunnen deze keurmerk aanvragen. De aanvraag wordt vervolgens door de PKVW gecontroleerd. Het is voor een slotenmaker Den Haag bedrijf dus mogelijk om de Politie Keurmerk Veilig Wonen aan te vragen. Als ze aan alle voorwaarden en eisen voldoen kunnen ze het krijgen.

Voor de consument is dit natuurlijk heel handig want zo kunnen ze kijken of de slotenmaker Den Haag wel betrouwbaar is.

deslotenmakerdenhaag.nl/

Sticker

Na het installeren van de inbraakbeveiliging krijg je van de slotenmaker Den Haag een sticker om achter de raam te plakken. Hieraan kan iedereen zien dat er inbraakpreventie is en dat dit door een expert geplaatst is.

jv-slotenservice.nl/

 

Waarmee maak je indruk?

donderdag, november 21st, 2019

Bij het uitgaan of op feestjes heb je het misschien wel eens gezien: jongens die een dame een paar uurtjes spreken en op deze manier zo’n goede indruk achterlaten dat ze naar huis gaan met het telefoonnummer van het meisje. Hoe maak je indruk op de vrouwen? Dit kan op veel verschillende manieren. Ten eerste hangt het af van waar je op zoek gaat naar de vrouw van je dromen. Wanneer je dit zoekt in een kroeg, zul je andere vrouwen tegenkomen dan bij een kunstvoorstelling. Hierbij is het van belang dat je voor jezelf weet wat je in een vrouw zoekt. Houd je van losbandigheid, gezelligheid en vooral veel lol? Dan zul je het beste op zoek kunnen gaan in een kroeg of bar. Wanneer je van vrouwen met intellect houd, en geniet van een goed gesprek, kun je het beste vrouwen aanspreken op een andere gelegenheid. Hierbij kun je denken aan kunstvoorstellingen, of politieke bijeenkomsten.

Om indruk te maken dien je aan een aantal zaken te denken. Zo is het belangrijk dat jij er op modieus gebied goed uitziet. Maak bij het shoppen voor kleding keuzes die bij jou passen, en laat je niet te veel afleiden door wat er in de mode is. Dat iets in de mode is, betekent namelijk niet direct dat het jou ook goed zal staan. Ga voor je eigen stijl, en laat je hierbij ook adviseren! Naast mode, is ook het kapsel belangrijk. Zoek naar een goede herenkapper delft. Deze hairdresser delft kan jou helpen met het uitkiezen van een kapsel wat goed bij je past. Probeer niet te besparen op de kapper, tenzij je zeker weet dat deze kapper kan knippen op de manier hoe jij dat wilt. Dit kan bijvoorbeeld wanneer het een kapper is waar je al eerder bent geweest, en een positief resultaat heeft opgeleverd.

https://www.onekappers.nl/

Wat een werknemer wilt

woensdag, november 20th, 2019

Met een bedrijf wat je zelf runt zul je ontzettend veel zelf moeten regelen. Zo moet je je zorgen maken of over de winkel wel goed draait, maar ook over de aanslagen die je ontvangt of betaald aan de belastingdienst, moet je de salarissen van de werknemers goed regelen en moet je het pand waarin je gevestigd bent goed onderhouden. Voor veel ondernemers blijkt dit vaak nog erg veel van het goede, en om deze reden vallen sommige onderwerpen niet helemaal goed in de planning. Wanneer je eigenlijk geen tijd hebt om al deze onderwerpen zelf te regelen, maar het toch gaat proberen kan het twee kanten op gaan. Zo is het mogelijk dat je op een goede dag alles afkrijgt, maar dan is het ook nog maar de vraag of alles correct is gebeurd. Het kan ook zijn dat je het simpelweg niet afkrijgt, wat er voor zorgt dat andere de dupe worden van jouw slechte keuzes. Wanneer dit het geval is, kun je klanten of medewerkers gaan verliezen, iets wat je uiteraard wilt voorkomen wanneer je juist winst probeert te maken met je onderneming. Als het blijkt dat er te veel op je bord komt met alle taken, kun je een expert inschakelen. Met een expert kun je er voor kiezen om je salarisverwerking uit te besteden. Wanneer je dit doet, weet je zeker dat de personeelsadministratie goed verloopt. Je huurt immers iemand in die erg veel verstand heeft van het onderwerp, en zeker als kleine onderneming kun je er dan van uit gaan dat niemand vergeten wordt bij de salarisuitbetaling. Het uitbesteden van salarisadministratie kan erg veel lucht bieden aan een ondernemer die het al erg druk heeft. Het verzetten van dit soort werk naar een derde partij kan dus ontzettend veel invloed hebben op de onderneming.

https://www.cbbs.nl/

Op zoek naar kerstcadeaus?

dinsdag, oktober 29th, 2019

Met de feestdagen worden er ontzettend veel cadeaus gegeven. Omdat de feestdagen natuurlijk jaarlijks plaats vinden, dien je ontzettend creatief te zijn met het geven van cadeaus. Elk jaar zul je weer wat nieuws moeten bedenken om origineel te blijven. Het wordt namelijk uiteraard niet gewaardeerd wanneer een persoon twee keer hetzelfde cadeau ontvangt: dit zou je zelf ook niet leuk vinden. Dit getuigt namelijk van weinig empathie, en geeft aan dat er totaal niet is nagedacht over het cadeau. Om je vrienden te behouden, zul je er dus goed aan doen om een beetje extra aandacht in het cadeau te stoppen. Dit kan op veel verschillende manieren.

Een goede manier om een cadeau te personaliseren is door het cadeautje te laten graveren met een leuke tekst. Dit kan je makkelijk zelf doen met een graveermachine, echter vergt dit wel wat oefening. Je kunt het cadeau namelijk maar één keer graveren, mocht je hier een fout in maken is het ontzettend lastig om deze nog te herstellen.

Kleding is een cadeaukeuze die bijna altijd veilig is, je hoort immers veel mensen vaak zeggen dat je niet genoeg kleding kunt hebben. Maar voor wat voor kleding ga je dan? Merkkleding is erg duur, en vaak niet te betalen voor iedereen voor wie je een cadeautje moet kopen. Wanneer je toch nog graag kleding wilt geven voor de feestdagen, zit je met een foute kersttrui heren goed. Zo’n foute kersttruien kun je kopen op veel verschillende webshops, en is ideaal voor de koudere dagen in je eigen huis. Met deze cadeaus kun je een ludieke toon geven aan de feestdagen, en dit zijn ook vaak de cadeaus die het meeste gewaardeerd worden door degene die ze ontvangt. Voor de aankomende kerst weet je dus nu wat je moet kopen voor je familie en vrienden!

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/

Tassen bedrukken levert leuke cadeaus op

maandag, oktober 21st, 2019

Tassen bedrukken is iets dat al vele jaren gebeurt. In vroegere tijden kreeg je bij nagenoeg iedere aankoop in de winkel een plastic tasje om je aankoop in mee te nemen. Op deze tasjes stond vaak de bedrijfsnaam of het logo van een onderneming.

Herbruikbare tassen bedrukken

Om de plastic afvalberg niet te groot te laten worden krijg je tegenwoordig alleen nog tegen betaling een plastic tasje mee en wordt er steeds meer gekozen voor papieren of stoffen tassen. Deze kunnen iedere keer als je boodschappen doet opnieuw gebruikt worden. Om deze tassen als promotiemateriaal te kunnen gebruiken gaat men over tot de tassen bedrukken.

Voordelige tas bedrukken als promotiemateriaal

Bij Relatiegeschenken.nl vind je een groot aanbod aan dergelijke (voordelige) tasjes. Als je er als bedrijf nodig hebt om je producten in te kunnen verpakken of uit te delen op een bepaald evenement zijn dergelijke tasjes prima geschikt. Een tas bedrukken is dan ook betaalbaar en het levert je bedrijf de nodige bekendheid op.

Luxere tassen laten bedrukken als relatiegeschenk

Wil je als ondernemer graag aan klantenbinding doen of je leveranciers duidelijk maken dat je graag zaken met ze doet? Dan kun je ook kiezen voor bedrukte tassen in een wat luxere versie. Hierbij kun je denken aan een koeltas, een sporttas, een laptoptas, een luxe boodschappentas enzovoort. Voor alle mogelijkheden kijk je het beste even op de website van het bedrijf.

Bepaal zelf wat erop komt te staan

Een tas bedrukken kan op veel manieren. Je kunt zelf bepalen wat je erop wilt laten zetten. Veelal wordt door bedrijven gekozen voor een logo, de bedrijfsnaam of een leuke slogan. Als je bedrijf gekenmerkt wordt door een bepaalde bedrijfskleur kun je ook een tas in die kleur uitkiezen. Zo wordt deze alleen maar herkenbaarder voor mensen.

Tas als aandenken aan een leuke gebeurtenis

Als je als particulier een feestje geeft en je gasten na afloop iets leuks wilt meegeven als aandenken kun je voor een tas bedrukken kiezen. Zo kun je er een naam of foto op laten zetten of er iets leuks indoen dat mensen bij ieder gebruik weer aan de gebeurtenis zal doen denken.

https://www.relatiegeschenken.nl

Wat is de Piekerpoli?

maandag, oktober 14th, 2019

Veel Nederlanders kampen dagelijks met het feit dat zij over een hoop dingen blijven malen in het hoofd. Dit constante malen, of piekeren, is niet goed voor de geestelijke gesteldheid van de mens. Omdat het de geest betreft, denken veel mensen vaak dat er hier geen behandeling voor is: je kunt dit immers niet oplossen door een pilletje of spuitje te nemen. Dit is echter niet het geval en een vaak gemaakte misvatting over psychologie.

Piekerpoli is een organisatie met meerdere vestigingen door het hele land. Deze organisatie heeft de deuren van haar eerste vestiging in 2015 geopend, en bezit ondertussen 9 vestigingen. Het streven van oprichtster Marleen Derks is om een landelijke dekking van klinieken te realiseren. De Piekerpoli werkt met methodes die per persoon zorgvuldig worden aangepast, omdat geen enkel geval hetzelfde is. Vaak zijn er overeenkomsten met andere patiënten, maar elk geval blijft uniek en dus is er een aparte aanpak voor nodig. De psycholoog amersfoort maakt gebruik van korte, analytische sessies in plaats van langdradige gesprekken. Op deze manier probeert de psycholoog het beste rendement te behalen bij de patiënt: je wilt immers zo snel mogelijk af zijn van het piekeren.

In 2014 zijn er enige veranderingen plaatsgevonden op het gebied van psychische gezondheidszorg. Behandeling bij psychologen amsterdam zijn in dit jaar voor een deel vergoed door de basisverzekering: een welkome verbetering. Wanneer je last hebt van psychische klachten, is het eigenlijk te gek voor woorden dat je hier nog geld voor moet betalen om er vanaf te komen. Gelukkig is de verzekering dus ten goede van patiënten met psychische klachten verbeterd.

Wanneer je twijfelt over het feit of je psychologische hulp nodig hebt, kun je bij bijna elke instantie een intake gesprek aangaan, geheel vrij van kosten. Op deze manier hoopt de kliniek eerder mensen te helpen met klachten.

https://piekerpoli.nl/

Spanje, het land van de zon

vrijdag, september 20th, 2019

Wie denkt aan Spanje, denkt aan zon, strand en de zee. Het land staat bekend om zijn hoge temperaturen, en is daarom voor veel Nederlanders een favoriete vakantiebestemming. In het land zijn naast de heerlijke temperaturen ook een hoop andere voordelen te vinden.

De Spaanse cultuur is voor veel toeristen erg aantrekkelijk. De mensen in Spanje zijn vaak erg vriendelijk, zolang je laat zien dat je de cultuur respecteert. Probeer in plaats van de grote, drukke toeristische trekpleisters eens wat verder van hartje centrum een leuke bar in te gaan. Hier zullen veel meer locals zitten, waardoor je een veel beter beeld krijgt van hoe de echte bewoners van Spanje leven. Wanneer je geïnteresseerd bent in culturen zal dit erg interessant zijn. Wanneer je in gesprek gaat met de bewoners, komen ze vaak ook nog met suggesties voor je vakantie!

De stranden in Spanje zijn geweldig, en voor veel mensen de voornaamste reden om voor Spanje bestemmingen te kiezen. Langs de zuid- en oostkust van Spanje liggen een aantal steden die draaien om hun stranden: de Costa’s. Ook in het noorden van Spanje liggen een aantal van dit soort gebieden, echter zijn de oostelijke Costa’s veruit het bekendst. Enkele costa’s waar u wellicht wel eens van gehoord hebt, zijn de Costa del Sol, Costa Brava of de Costa Barcelona. De Costa’s worden gekenmerkt door langgerekte stranden, een lekkere aanlandige koele wind en het zeewatertemperatuur wat gematigd en relatief koel is: ongeveer een graad of 18. Eén van deze steden aan de Costa is Benalmadena: dit typisch Spaanse stadje ligt in de buurt van Málaga en beschikt over negen kilometer aan stranden en een enorme jachthaven waar je ’s avonds langs kunt slenteren onder het genot van een lekker ijsje. Wanneer je toe bent aan een oplaadvakantie, is dit een uitstekende keuze.

https://www.i2d.nl/