i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Bedrijven’ Category

Betaalbaar riool ontstoppen in Harderwijk

maandag, mei 3rd, 2021

Moet je je vervelende riool ontstoppen in Harderwijk? Dat is hartstikke vervelend. Niemand vindt het natuurlijk leuk om een riool te moeten ontstoppen. Helaas is het wel een klus wat moet gebeuren. Al helemaal wanneer je last hebt van bijvoorbeeld een wc die niet meer door wilt spoelen, of een gootsteen die helemaal verstopt is. Niks is vervelender dan dat je niet meer gewoon even naar de wc kan. Of dat je niet even snel je handen kan gaan wassen. Gelukkig staan wij voor je klaar om je riool te ontstoppen in Harderwijk. We vinden het belangrijk om een goede service te leveren waarbij we elk moment van de dag voor je klaar staan. Het is namelijk belangrijk dat je zo snel mogelijk van je verstopping af bent. Daarom zijn wij in de ochtend, middag en avond inzetbaar. Riool ontstoppen in Harderwijk doen we ook voor fijne prijzen, die voor iedereen betaalbaar zijn.

Echt vakmanschap

Riool ontstoppen in Harderwijk is niet iets wat iedereen kan. In de meeste gevallen is er best wel wat behendigheid voor nodig. Dat betekent dat het handig is al heb je al wat ervaring met het ontstoppen van een riool. Daarnaast is het ook wel praktisch als je de juiste benodigdheden bij de hand hebt. In veel gevallen is het zo dat mensen eerst zelf aan de slag gaan met riool ontstoppen in Harderwijk wanneer ze last hebben van een verstopping. Dat is vaak niet erg verstandig, want dan bestaat juist de kans dat er wat mis gaat. In dat geval ben je nog verder van huis dan je al was.

Schakel ons in

Is het nodig om je riool te ontstoppen in Harderwijk? In dat geval is het een goed idee om ons in te schakelen. Ons inschakelen kan je doen door contact op te nemen. Dat kan je doen via het contactformulier op de site.Wat zijn de shakes van Vitaminfood

vrijdag, april 16th, 2021

Vitaminfood heeft shakes op de markt gebracht waardoor gezond eten niet moeilijk hoeft te zijn, in de shakes van Vitaminfood zitten namelijk super veel vitaminen en mineralen. Hierdoor krijg je dus elke dag voldoende vitaminen en mineralen binnen om gezond door te kunnen leven. In de shakes van Vitaminfood zitten helemaal geen suikers of kleurstoffen, de shakes worden alleen gezoet door middel van plantaardige en natuurlijke stevia. 

Waarom zou je kiezen voor Vitaminfood?

De shakes van Vitaminfood helpen jou om om jouw doelen te behalen, of dit nou afvallen aankomen of gewoon gezond leven is. Bij alles wat we dagelijks doen wordt veel van het lichaam gevraagd, het dus ook belangrijk de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen om goed te kunnen presteren. Vitamines en mineralen zijn nodig om het lichaam draaiende te houden, dit is natuurlijk belangrijk om optimaal te kunnen presteren. 

Afval Shakes

De shakes van Vitaminfood zijn de perfecte hulp voor het afvallen, om af te vallen moet je namelijk minder calorieën binnenkrijgen dan je verbrandt. Doordat de shakes van Vitaminfood makkelijk te bepalen zijn op calorieën weet je precies hoeveel calorieën er in je shake zitten. Door dan een maaltijd te vervangen voor een shake krijg je automatisch minder calorieën binnen.

Aankomen met shakes

Veel mensen vinden het moeilijk om aan te komen, dit komt omdat dit vaak op een verkeerde manier gedaan wordt. Veel mensen denken namelijk aan te komen door ongezond te eten maar dat is niet zo, op korte termijn lukt het maar het is niet vol te houden. Door ongezond te eten ga je ook slechter leven, je weerstand gaat bijvoorbeeld achteruit, je bent sneller moe en je mist veel vitamines. Door de shakes van Vitaminfood als extra maaltijd te nemen kom je aan op een gezonde manier. 

 

Houtopslag: 5 tips voor het bewaren van droog brandhout

dinsdag, april 13th, 2021

Opslaan van brandhout is zeer belangrijk. Door het brandhout op de juiste manier op te slaan, voorkomt u vervelende gevolgen zoals schimmelvorming. Daarnaast zal het hout langer van hoge kwaliteit blijven, waardoor tijdens het branden nog steeds een hoog rendement oplevert. In dit artikel worden de beste manier beschreven om brandhout op te slaan.

Geen vochtige plekken

Een van de belangrijkste punten, is dat brandhout niet op een plek opgeslagen wordt waar het zeer vochtig is. Brandhout moet zo droog mogelijk opgeslagen worden. Een hoge vochtigheidsgraad biedt meer kans op schimmelvorming. Daarnaast beïnvloedt het de brandbaarheid van het hout op een negatieve manier. De garage is een optie voor het opslaan van brandhout omdat het hier droog en goed geïsoleerd staat. Nog beter is om het hout te bewaren onder een overkapping in de tuin.

Buiten opslag is ideaal

Juist omdat brandhout droog moet blijven, denken veel mensen dat ze het binnen moeten opslaan. Toch is dit alleen waar als het gaat om echt droge houtsoorten met een natuurlijke vochtigheid van minder dan 20 procent. In de meeste gevallen is het beter om brandhout in de buitenlucht op te slaan. Hout droogt het beste als het in contact komt met de buitenlucht. Wind en zon zijn namelijk de beste droogmechanismen. Als hout gekapt wordt heeft het een vochtigheidspercentage (afhankelijk van de houtsoort) van rond de 50 procent. Deze vochtigheid komt door de sapstromen die door de boom lopen. Deze hebben tijd nodig om volledig af te sterven en te drogen (afhankelijk van de houtsoort 1 tot 2 jaar). Als vers hout in een geïsoleerde ruimte wordt opgeslagen, zal het vochtigheidsgehalte te snel stijgen en gaat het hout schimmelen.

 

https://doosjehout.nl/brandhout/

Je eigen webshop beginnen en transport met nopjesfolie

donderdag, maart 18th, 2021

Veel mensen beginnen tegenwoordig een eigen webshop. Dit zijn vaak producten die ze inkopen via China en door verkopen op de Nederlandse markt. Je kan dit ook op een andere manier doen, door zelfgemaakte producten te maken en die te verkopen via ja webshop. Dit is iets waar je veel plezier aan kan hebben en zelfs een leuke zak cent bij kan verdienen. Zo kan je bijvoorbeeld sieraden maken, zoals armbanden en kettingen. Als je dit goed doet kan je zelfs uitgroeien tot een goed lopend bedrijf hoe leuk zou dat zijn! In deze blog lees je meer over hoe je je eigen producten kan verkopen en hoe dit te werk gaat. Van de webshop, promoten via social media kanalen tot inpakken in nopjesfolie.

Shopify

Als je wil beginnen met online verkopen van producten is het van groot belang om een eigen webshop te hebben. Bij het maken van een webshop komt nogal wat bij kijken en dit kan vaak moeilijk en erg tijdrovend zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei tools om dit te versimpelen voor je zo zijn er platformen zoals Shopify. Via deze platformen kan je heel makkelijk een webshop kan maken en kan hosten. Via deze manier wordt het maken van een webshop een stuk eenvoudiger en sneller gecreëerd. Via de webshop kunnen klanten naar je assortiment kijken en een order plaatsen.

Social media

Door gebruik te maken van social media om je merk en producten te promoten. Kan je je producten bij je doelgroep onder de ogen krijgen. Door dit goed te doen zal je bedrijfje snel groeien en creëer je meer naamsbekendheid. Je kan ook kiezen voor betaalde advertenties om je producten nog meer onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten. Het contact met je klanten wordt ook stukken makkelijker via social media. Als je klanten vragen hebben kan je zo op die manier veel sneller van dienst zijn.

Producten inpakken in nopjesfolie

Als je de eerste orders binnenkrijgt moet je de producten ook gaan versturen naar de klanten. Je wilt uiteraard dat je producten veilig bij je klanten aankomen. Door gebruik te maken van nopjesfolie of enveloppen met nopjesfolie kan je de producten beschermen tijdens het transport. Nopjesfolie biedt bescherming aan de producten zodat de pakketjes tegen een stootje kunnen en veilig op de bestemming aankomen.

https://luchtkussengigant.nl/noppenfolie/

Kinderopvang Baarn is een veilig adres voor de zorg van uw kleintjes

vrijdag, maart 5th, 2021

Kinderopvang Baarn staat voor u en uw kinderen klaar

Kinderopvang Baarn is een betrouwbare partij voor het opvangen van uw kinderen. Wanneer u kiest voor deze kinderopvang bent u absoluut zeker van een betrouwbare samenwerking. De begeleiders die hier werkzaam zijn beschikken over ruime werkervaring en een bewijs van goed gedrag. U kunt de zorg van uw kleinsten dus met een goed gevoel overlaten aan Kids voor kinderen!

Sfeervolle kinderopvang met uiterste zorg voor uw kleintjes

Als het om de zorg van uw kinderen gaat, wilt u kunnen vertrouwen op het allerbeste. Kids voor kinderen begrijpt dit als geen ander en biedt u dit graag. Maak gebruik van deze ervaren kinderopvang tegen aantrekkelijke tarieven. Mocht u nog met twijfels zitten, leest u de reviews ook eens door. U bent ook van harte welkom om eventueel samen met uw kinderen een kijkje te komen nemen.

Kies voor een professionele opvang

Kinderdagverblijf Baarn is een goed adres om de zorg van uw allerkleinsten aan uw over te laten! De medewerkers beschikken over veel ervaring en weten hoe ze kinderen goed moeten begeleiden. Bij kinderdagverblijf Baarn kunnen ze lekker spelen, zowel binnen als buiten. Samen andere leeftijdsgenootjes kunnen ze spelenderwijs leren, dit onder vertrouwd toezicht van professionele begeleiders. Uw kinderen zijn bij kinderopvang Hilversum of Baarn aan het juiste adres.

Laat de zorg van uw kinderen met een gerust gevoel over

Maak gebruik van de flexibele kinderopvang Hilversum of Baarn. Kids voor kinderen heeft een zeer goede reputatie op het gebied van kinderopvang. Deze betrouwbare medewerkers doen er alles aan om het uw kind naar de zin te maken. Uw kind kan op ieder moment in een veilige omgeving spelen en zijn eerste vriendschappelijke contacten maken. Begeleiders houden een streng oogje in het zeil. Maak ook een afspraak om te kijken hoe het er aan toe gaat.

https://www.kidsvoorkinderen.nl/kinderopvang-baarn/

Binnendeur monteren

woensdag, februari 17th, 2021

Voordat je zelf een binnendeur gaat monteren, is het belangrijk om alle stappen te weten, die je moet uitvoeren. En het is belangrijk om te weten welke materialen je nodig hebt. Daarom is het van belang dat je jezelf goed informeert over verschillende deuren, draairichtingen en sloten. Sommige sloten zijn zeer gecompliceerd, dan kun je het beter overlaten aan een gecertificeerde slotenmaker.

Draairichtingen van een deur

Vaak is de draairichting van een deur al bepaald. Hierdoor wordt het vervangen van een deur een stuk makkelijker. Als je de draairichting nog moet bepalen, dan ga je aan de kant staan waar je de deur naar je toetrekt. Zitten de scharnieren aan de rechterkant? Dan is de deur rechtsdraaiend. Indien je kiest voor een compleet nieuwe deur, dan mag je zelf de draairichting bepalen.

Soorten binnendeuren

Wil je een deur vervangen? Gebruik dan de huidige afmetingen van de oude deur. Je hebt ook een andere mogelijkheid. Je kan namelijk ook een ander deurtype kiezen. Echter is het dan belangrijk dat je de kozijnopening meet en niet de deurafmetingen overneemt van de oude deur. Er zijn veel soorten binnendeuren: vlakke deur, landhuis of stijldeur, glazendeur en schuifdeur. Vaak wordt bij het kiezen van een deurtypen rekening gehouden met de bouwstijl en de inrichting van het huis.

Deur vervangen

Dan is het moment aangebroken, je mag de deur gaan vervangen. Je eerste taak is om de oude deur te verwijderen, dit doe je door de scharnieren los te halen. Dit gaat normaal vrij gemakkelijk. Schaaf daarna de nieuwe deur op maat, voordat je de deur gaat schaven informeer je eerst over de aantal cm die je eraf mag halen, dit kan per deur verschillen. Teken vervolgens af waar de scharnieren komen. Vervolgens beitel je het hout, monteer je de scharnieren en monteer je de binnendeur door middel van scharnierpennen. Indien gewenst kun je een slot in de binnendeur monteren, echter sommige sloten zijn erg gecompliceerd. Het is dan ook aan te raden om een professional hiervoor in te huren zoals: slotenmaker Nuenen.

http://slotenmaker112.nl/slotenmaker-nuenen/

Kabelmangement

maandag, februari 15th, 2021

Waarom kabelmanagement zo belangrijk is

In elk kantoor zijn er enorm veel kabels terug te vinden. Deze kabels zijn noodzakelijk voor onze hedendaagse manier van werken. Losliggende bedrading brengt echter ook heel wat gevaren met zich mee. Zo kan u er bijvoorbeeld makkelijk over struikelen en kan er een kortsluiting ontstaan. Die kortsluiting kan op zijn beurt weer tot technische storingen of zelfs een brand leiden. Het is dan ook erg belangrijk dat de kabels zorgvuldig weggewerkt worden. Dit ordenen van de kabels noemt men kabelmanagement. Professioneel kabelmanagement creëert een rustige en schone werkplaats en zorgt ervoor dat de veiligheid van de werknemers niet in gevaar kan komen.

Wat is kabelmanagement juist?

Elk bedrijf hoort dus voldoende aandacht aan kabelmanagement te schenken. Maar wat is kabelmanagement nu juist? Kabelmanagement is het ordenen en eventueel wegwerken van de verschillende kabels. Om alle bedrading te kunnen wegwerken, moet u eerst een duidelijk overzicht van de situatie krijgen. Onderzoek of alle bedrading wel nodig is en of er eventueel kabels kunnen verwijderd worden. Ook het aantal stroomvoorzieningen speelt een grote rol. Na een grondige inventarisatie krijgt u een duidelijk beeld van de werkplek. U ziet meteen welke middelen of producten u nodig hebt om alle kabels zorgvuldig te ordenen.

Schakel professionele hulp in

Kabelmanagement lijkt iets heel eenvoudig, maar er komt toch veel meer bij kijken dan u verwacht. Het is dan ook aanbevolen professionele hulp in te schakelen. THP is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het creëren van een ordelijke en schone werkplek. Naast kabelmanagement zorgen ze dan ook voor een grondige schoonmaak van de hele werkplek en de bijbehorende apparatuur. Met de hulp van THP genieten uw werknemers op elk moment van een schone werkplaats, iets wat de productiviteit en de sfeer op de werkvloer zeker positief zal beïnvloeden!

https://www.cleanhardware.nl/

Wat is een ufi en hoe werkt het?

zaterdag, januari 16th, 2021

Binnenkort komt er een nieuwe regelgeving voor het notificeren van gevaarlijke mengsels binnen poison centers. De PCN gaat veel verandering brengen in de manier waarop gevaarlijk mengesels bij poison centers genotificeerd worden. Deze regelgeving is nog niet officieel van kracht, maar er dient wel al aandacht aan besteed te worden. Door op tijd te beginnen voorkom je namelijk dat je voor ongevraagde verrassingen komt te staan en daardoor in problemen kan raken. In deze blog vertellen we je meer over UFI en de toepassing ervan. Lees snel verder voor meer informatie!

Wat is de UFI

De UFI staat voor unique formula identifier en is een alfanumerieke code die bestaat uit 16 karakters. Deze code zal gebruikt worden voor het definiëren van samenstellingen en gevaarlijke mengsels. Zo kunnen deze bij ongelukken direct worden geïdentificeerd.

Hoe maak je een UFI aan?

Je kunt een UFI aanmaken door gebruik te maken van een zogenaamde UFI-generator van ECHA. Hiervoor heb je de volgende dingen nodig:

– BTW-nummer 

– Formulation number (dit is een nummer tussen de 0 en 268435255, wat je zelf toekent aan een formulering)

Gebruik maken van de UFI generator kan gemakkelijk via de officiële website. Tevens, kan je hier een UFI verifiëren of een bedrijfssluetel aanvragen.

Wanneer maak ik dit aan?

Je dient een UFI aan te maken wanneer je een mengsel in de markt zet dat geclassificeerd wordt met fysische gevaren of gevraalijk kan zijn voor de gezondheid. Iedere keer wanneer de samenstelling van dit mengsel verandert. Vanaf 2024 is het gebruik van deze UFI code verplicht inde industriële sector. Mengsels die er dan nog niet aan voldoen hebben een overgangstermijn tot 1 januari 2025.

https://www.devibfabriek.nl/wat-is-de-ufi/

Projectinrichting Eindhoven geeft uw bedrijf de juiste uitstraling

donderdag, december 17th, 2020

Het is van groot belang dat u een goede indruk achter laat bij (potentiële) klanten, fijne Projectinrichting Eindhoven is er om u te helpen. Het interieur is het visitekaartje voor uw bedrijf, deze moet vanaf binnenkomst er goed uitzien. Op deze manier laat u een professionele indruk achter bij klanten en/of zakenpartners. Uw onderneming heeft een eigen huisstijl en het is belangrijk dat het interieur hier goed bij past. Het kan zijn dat het eerder nog niet aan de orde was om een passend interieur te hebben maar dat het nu wel nodig is. Projectinrichting Eindhoven helpt graag met het maken van advies op maat voor uw onderneming!

Hoe kunnen wij helpen?

Door als onderneming direct een goede uitstraling te hebben kunt u zich onderscheiden van de rest die dit mogelijk (nog) niet doet. Projectinrichting Eindhoven kan hierbij helpen door met op maat gemaakt advies te komen. Hierdoor minimaliseert u het verlies van klanten door een verkeerde uitstraling. Iedereen die binnen komt lopen of alleen al naar binnen kijkt krijgt gelijk een uitstekende indruk van uw bedrijf. Projectinrichting Eindhoven helpt graag met het realiseren van uw gewenste ontwerp. We nemen alles uit handen en kijken naar alle mogelijkheden voor uw bedrijf terwijl we rekening houden met uw budget.

Waarmee kunnen wij helpen?

Projectinrichting Eindhoven doet er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Er kan mondeling advies gegeven worden bij u op de locatie. Ruimtes kunnen ook geheel opnieuw ontworpen en gerealiseerd worden waarbij er wordt samengewerkt om uw wensen te realiseren. Herstyling is ook mogelijk bij Projectinrichting Eindhoven als u wel de ruimte in een nieuw jasje wilt steken maar geen geheel nieuw ontwerp wil. Als laatst is het ook mogelijk om online interieuradvies te krijgen moocht u ver weg wonen of weinig tijd hebben.Een succesvol bedrijf starten

donderdag, december 10th, 2020

Voor veel mensen een grote droom die nooit werkelijkheid zal worden, een succesvol eigen bedrijf starten. Maar waarom is dit tegenwoordig zo lastig? Door de jaren heen zijn steeds meer mensen begonnen met eigen bedrijven, de markt is dus heel groot en breed. Om je hier van te kunnen onderscheiden dien je over zo veel vaardigheden te beschikken die bijna niemand allemaal beschikt.

 

Een webshop

Tegenwoordig zijn de online winkels vaak groter dan de fysieke winkels. Een fysieke winkel is wel handig, zo hebben mensen toch nog een optie om naar de winkel te komen en de producten in het echt te zien en aan te raken of te passen. Een webshop is zeker een vereiste bij het opstarten van een onderneming. Je website is in de online wereld je visite kaartje, deze dient dus in orde te zijn en overzichtelijk. Ook is het handig als je makkelijk vindbaar bent, hiervoor is zoekmachine optimalisatie Eindhoven een handige oplossing.

 

Handige tips

Tegenwoordig zijn er een veel ondernemers met een eigen bedrijf en dat betekent veel concurrentie. Waarom is jouw bedrijf interessant voor klanten? Dit is de vraag die jij jezelf moet stellen. Een doelgroep is een specifiek groep mensen die een bepaald bedrijf wil bereiken. Het kiezen van een doelgroep is erg belangrijk, aangezien je dus moet weten op wie jij je gaat focussen als bedrijf. Wanneer je je bijvoorbeeld op jongeren wilt focussen zul je veel gebruik moeten maken van sociale media. Je zult moeten inspelen op de interesses van je doelgroep, zo kun je ze makkelijker bereiken.

https://web-wings.nl/seo-eindhoven/