i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Beauty en verzorging’ Category

Long haar: hoe verzorg je het?

donderdag, augustus 30th, 2018

Long haar: hoe verzorg je het?

Long haar, of natuurlijk gewoon lang haar, is soms best lastig te verzorgen. Dat komt omdat de puntjes vaak dof worden en omdat niet al je plukken haar even lang kunnen groeien. Zo zie je vaak dat bij het uiteinde van je haar sommige lokken langer zijn dan andere. Dit ziet er meestal niet erg verzorgd uit. Ook dode puntjes krijg je snel wanneer je long haar hebt. Daarom moet je regelmatig naar de kapper. Maar niet iedereen heeft daar tijd en geld voor. Daarom is het een idee om zelf je puntjes af te knippen. Dit kun je bijvoorbeeld door een vriend of vriendin laten doen, of door je vader en moeder. In principe kunnen ze gewoon proberen om elke pluk een beetje korter te maken. Zo zijn de dode puntjes eraf, maar wordt er verder niet veel veranderd aan je kapsel. Als je dit te eng vindt, moet je uiteraard alsnog naar de kapper gaan. Zo weet je zeker dat het goed gaat.

 

De beste verzorging van long haar

Naast het feit dat je je haar regelmatig moet knippen zodat je geen last krijgt van dode puntjes, zijn er nog wat andere dingen die je kunt doen om je lange haar te verzorgen. Zo kun je het regelmatig borstelen, zodat het mooi gaat glanzen. Als je een wilde bos krullen hebt, dan is borstelen meestal geen goed idee. Hierdoor kan het juist pluizig worden in plaats van glanzend. In dat geval is het aanschaffen van wat handige crèmepjes misschien een optie. Je kapper weet je vast te vertellen welke crèmes goed werken op jouw haartype. Ook bij de meeste drogisten kun je wel goede crèmes kopen. Verder is haarlak handig wanneer je graag wilt dat je haar in een bepaald model blijft zitten.

 

Long haar afknippen?

Iedereen wordt weleens zat van zijn of haar eigen kapsel. Wanneer je je long haar helemaal zat bent, dan is het natuurlijk ook gewoon een idee om het af te knippen. Veel mensen knippen hun haar een stukje korter voor de afwisseling. Het groeit immers vanzelf wel weer aan, dus je hoeft niet te treuren wanneer je je lange haar mist. Je kapper heeft vast wel ideeën voor een korter kapsel voor jou. Maar alleen als je dat zelf wilt, natuurlijk.

 

https://www.oxyextensions.nl/clip-in-extensions

Hairextensions voor een nieuwe look

dinsdag, juli 31st, 2018

Makkelijk lang en dik haar

Veel vrouwen denken er wel eens over na om extensions te nemen. Het is dan ook altijd leuk om eens een keer te experimenteren, je leeft tenslotte maar een keer. Er zijn echter wel een paar dingen waar je op moet letten en waar je rekening mee moet houden voor de eerste keer dat je ze gaat dragen. We hebben voor jou alle informatie over extensions op een rijtje gezet, zo kun je precies zien wat het zijn en waar je op moet letten. Lees dus verder om meer te weten te komen!

Extensions, wat zijn het?

Het is eigenlijk heel simpel om een betekenis te geven aan extensions, het zijn namelijk eigenlijk een soort reepjes haar die je inbrengt. Het is dan ook letterlijk een verlengstukje, zo krijg je dikker en voller haar zonder dat je dit hoeft laten groeien. Je kunt ze gewoon in schuiven, dit is de beste manier om de kale plekken ietwat te bedekken. Op internet kun je nog veel meer informatie vinden over wat het precies zijn en hoe ze werken, zoek dus maar eens op.

 

Hoe kom ik er aan?

Nu moet je weten waar je ze kunt halen. Dit is ook vrij makkelijk te beantwoorden, de beste keuze is namelijk om gewoon even naar de kapper te gaan. De kapper is natuurlijk op het gebied van haar de uitgelegen persoon die je kan assisteren bij het kiezen van de goede clip-in extensions. Pas dan ook op met het kopen op internet. Je kunt de kwaliteit niet zien en de kans is dan altijd aanwezig dat je een miskoop doet. Dit wil je niet, wij raden daarom echt aan om de eerste keer te kiezen voor een kapper.

 

Super tips om te weten

We hebben voor jou de beste tips op een rijtje gezet. Koop ze dus niet op internet zoals net al gezegd, je weet op die manier nooit precies wat je nu koopt. Een ander tip is om ze de eerste keer te laten zetten. Zo weet je zeker dat ze goed zitten. Kijk dan goed mee hoe ze het doen, je kunt het dan vervolgens zelf. Door het volgen van deze tips heb je de ideale manier gevonden om extensions in te doen.

 

https://www.oxyextensions.be/

Wimper cursus

dinsdag, juni 19th, 2018

 

Wimper cursus

De aantrekkingskracht van mooie wimpers

Ogen, ze zijn vaak de eerste en misschien wel de belangrijkste lichaamsdelen in non-verbaal contact. De manier en richting van kijken wekt emoties op. Ogen worden omlijst door de wimpers. Aandacht geven aan wimpers geeft een zeer grote meerwaarde op de ogen en gezichtsuitdrukking. Maar wat is een goede manier om wimpers die extra kracht en volume te geven? Volg hiervoor de wimper cursus en de cursus wimperextensions.

Cursus inhoud

In de wimper cursus en cursus wimperextensions leer je hoe je wimpers kunt behandelen met intensive technieken en welke make up middelen geschikt zijn. Afhankelijk van jou gekozen cursus krijg je in het theorie gedeelte gedegen en gedetailleerde uitleg over onder anderen de one by one techniek of de 3D wimperextensions Russian volume. In het praktijk gedeelte kun je jou opgedane kennis oefenen op een zelf meegebracht model.

Materialen

Er zijn zeer veel verschillende make-up materialen en wimper gereedschappen. Afhankelijk van de door jou gekozen styling is een juiste keuze hiervan bepalend voor het resultaat. Ook zal je merken dat je in de loop van de tijd een favoriete set make-up materialen zult verzamelen. In de gevorderde cursus kun je gebruik maken van je eigen set. Ben je een beginner dan krijg je een startpakket ter beschikking.

Cursus opbouw

De cursus is opgebouwd in verschillende niveaus. Ben je een beginner dan start je met de on by one cursus. Voor meer gevorderde is er de 3D wimperextensions Russian volume en voor de gevorderde  wimperstyliste is er de perfectie opleiding. Je kunt deelnemen aan deze gevorderde cursussen als je in het bezit bent van de benodigde certificaten. Het is geen probleem als je het certificaat elders hebt gehaald. De cursussen kunnen 1 tot meerdere dagdelen in beslag nemen en in de meeste gevallen zijn de benodigde materialen in de prijs inbegrepen. Hieronder vallen onder anderen het theorieboek, afplaktape, 50 microbrushes, lijm, een luchtpompje en een spiegeltje. Dit is een kleine greep uit het startpakket. Mooie ogen zijn een eye catcher. Kies de cursus die bij jou past.

 

https://wimperextensionszutphen.nl/cursus-wimperextensions/

Een ooglidcorrectie

donderdag, december 28th, 2017

Als je wat ouder word dan gaan je oogleden vaak hangen. Je hebt dan overtollig weefsel en huid en dit wordt slap en gaat dan over je ogen hangen. Het kan zijn dat je er niet echt veel last van hebt. Maar het kan ook zijn dat je er wel veel last van hebt. Misschien stoor je je er heel erg aan omdat je het lelijk vindt. Vaak krijg je een vermoeiend gezicht door of kijk je heel boos terwijl je helemaal niet boos bent. Of je gaat er minder door zien omdat het je gezichtsveld verkleind. Die hangende oogleden zorgen ervoor dat je ogen minder open staan en je dus minder kunt zien. Dat kan voor problemen zorgen. Daarom kan je ervoor kiezen om een ooglidcorrectie te laten doen. Een ooglidcorrectie is niet zo hele heftige ingreep als bijvoorbeeld een borstvergroting. Bij een ooglidcorrectie duurt het herstel niet zo lang. Een borstvergroting is vaak wel wat heftiger. Bij een borstvergroting moet je wel 8 weken herstellen van de operatie. Zorgt dat je een borstvergroting kliniek uitkiest die gespecialiseerd is op dit gebied.  Het is wel een operatie waar veel kennis voor nodig is dus je moet wel een goede arts hebben die het al vaker heeft gedaan. Je moet dus geen goedkope kliniek opzoeken, want daar heb je niet zo veel aan. Maar ook bij een bovenooglidcorrectie moet je een goede kliniek uitzoeken. Want het is wel een ingreep die heel nauwkeurig gedaan moet worden. Je oogleden zijn natuurlijk maar heel klein en het zit op je gezicht. Als er iets fout gedaan wordt dan is het heel erg zichtbaar. Want alles op je gezicht is heel erg zichtbaar. Het bovenooglidcorrectie herstel duurt maar ongeveer twee weken. Je loopt dat een paar dagen met een pleister op je hoofd, maar die mag er dan al weer af. Daarna zijn je ogen wat gezwollen, maar die kan je koelen met ijs.

http://www.faceland.nl

Ga naar de beste kapper in Amsterdam voor persoonlijke service

vrijdag, november 17th, 2017

Bent u iemand die echt kan genieten van een bezoek aan de kapper in de Jordaan? Houdt u er ook zo van als de kapper echt de tijd voor u neemt? Dan zullen wij u een tip geven: ga langs bij een professional van een goede salon. Voor het beste kapsel gaat u naar D01 Salon, dé kapper in Amsterdam, nabij de Jordaan. Daar wordt u vriendelijk geholpen en staat persoonlijkheid voorop. Zo biedt de specialist altijd een luisterend oor, zodat u helemaal naar wens wordt geholpen. Heeft u specifieke wensen over uw haar? Omdat de kapper in Amsterdam, nabij de Jordaan, over een ruime ervaring in het vakgebied beschikt, kan deze u altijd voorzien van een uitstekende knipbeurt. Zo loopt u altijd tevreden de salon uit.

Online afspraak maken bij de beste kapper in Amsterdam

Shopt u ook al regelmatig via het internet? Dan zult u het ongetwijfeld ook fijn vinden om uw afspraken online in te plannen. Bij een kapper in Amsterdam geven ze daar gehoor aan. Wilt u een afspraak maken bij de beste kapper in Amsterdam, nabij de Jordaan? Dat kan bij D01 Salon gemakkelijk online. Via de website kiest u wanneer u geknipt wilt worden. Daarnaast kunt u zelfs kiezen door wie u geknipt wilt worden. Zo weet u zeker dat u helemaal naar wens wordt geholpen bij de kapper in Amsterdam, nabij de Jordaan, en kunt u altijd een moment kiezen dat het u het beste uitkomt.

Beste kapper in Amsterdam werkt met producten van gerenommeerde merken

Waar u een echte specialist aan herkent? Hoe u kunt weten of een kapper voor u de perfecte coupe kan creëren? Dat kunt u zien aan de producten die de kapper gebruikt. Een professionele kapper werkt namelijk alleen met de beste producten. Zo ook D01 Salon, een professionele kapsalon. Deze kapper in Amsterdam, nabij de Jordaan, gebruikt uitsluitend haarproducten van de beste merken. Zo wordt onder andere met producten van Kérastase en Matrix & Olaplex gewerkt, met name om uw haar mooi te stijlen. Voor kleuringen worden producten van het gerenommeerde Amerikaanse merk Matrix gebruikt. Met deze producten wordt uw haar uitstekend verzorgd en worden beschadigingen tegengegaan. Ook zorgen de producten voor een langdurig resultaat. Bij de kapper in Amsterdam, nabij de Jordaan, ontvangt u dus de beste behandelingen voor uw haar!

De haarproducten zijn ook online te koop bij een kapsalon in Breda

vrijdag, november 3rd, 2017

U wilt uw haar natuurlijk net zo mooi houden als dat u net van de kapper afkomt. Een deskundige kapper koopt de beste producten om er altijd uit te zien alsof u net van de kapper komt. Bij de kapsalon Hair & Looks in Breda is dit mogelijk. Hier kunt u namelijk kwaliteitsproducten, die gebruikt worden in deze kapsalon, eenvoudig in de webshop bestellen. Zo zorgt u ervoor dat u thuis uw haar perfect kunt stylen en verzorgen. Zo lijkt het alsof u iedere dag een bezoek heeft gebracht aan de kapsalon in Breda. In de online winkel vindt u haarproducten van topmerken als Biacre en Attitude.

Kapper in Breda werkt enkel met kwaliteitsproducten

U wilt enkel de beste producten voor uw haar wanneer u naar de kapper gaat in Breda.  Bij kapper Hair & Looks is dit dan ook het geval, want hier staat men voor kwaliteit. Alle haarproducten worden zorgvuldig uitgekozen, omdat men het beste wilt voor haar klanten. Bij deze kapsalon in Breda wordt onder andere gewerkt met merken als Attitude, Biacre, Paul Mitchell en Roverhair. Wilt u thuis uw kapsel perfect kunnen verzorgen en stylen met professionele haarproducten? Dan kunt u de haarproducten online bestellen of bij de kapper in Breda kopen. Zo lijkt het alsof u iedere dag langs bent geweest bij de kapsalon in Breda.  

Onbeperkt naar de kapper? Sluit abonnement af bij kapper in Breda

Het is niet altijd even gemakkelijk om de juiste kapsalon in het Ginneken, in Breda, te vinden. De ene kapper spreekt u aan, maar u gaat regelmatig naar de kapper en dan wordt het een te prijzige aangelegenheid. De andere kapper trekt u minder vanwege de uitstraling. Dan biedt de kapsalon Hair & Looks in Breda wellicht een unieke uitkomst. Hier kunt u namelijk verschillende abonnementen afsluiten. Zo kunt u onbeperkt naar de kapper en brengt bovendien geniet u als vaste klant van nog meer voordelen. Met een kappersabonnement van deze kapsalon in Breda betaalt u nooit te veel. Daarnaast werken hier enkel professionele kappers die te allen tijde op de hoogte zijn van de nieuwste trends op het gebied van knip- en kleurtechnieken.

Kappersbenodigdheden voor iedere behandeling vindt u bij groothandel

woensdag, oktober 25th, 2017

Bent u op zoek naar specifieke kappersbenodigdheden? Dan kunt u voor kappersproducten bij groothandel Medusa Oosterhout terecht. In dit assortiment vindt u werkelijk alles wat u nodig heeft in uw kapsalon: van haarverf in alle mogelijke kleuren en producten voor de verzorging van het haar tot hairextensions en allerlei hulpmiddelen. Op deze manier kunt u alle benodigdheden voor uw kapsalon in één keer bestellen en wordt alles gezamenlijk geleverd. Zo hoeft u geen rekening te houden met verschillende leveringen en bespaart u zichzelf flink wat tijd. Hierdoor kunt u zich volop richten op het runnen van uw kapsalon en het helpen van klanten.

Kom langs in een kapsalon en schaf meteen uw kappersbenodigdheden aan

Waarvoor gaat u naar een kapsalon? Voor het knippen, föhnen of verven van uw haar natuurlijk. Een kapsalon genaamd Medusa Oosterhout is echter veel meer dan alleen een kapsalon. Zij zijn ook een professionele groothandel waar u al uw kappersbenodigdheden kunt kopen. U kunt deze kappersbenodigdheden bestellen via de webshop, maar u kunt ook gewoon langskomen in de winkel. Op deze manier kunt u zichzelf door de deskundige medewerkers laten adviseren over de verschillende producten en kunt u uw kappersbenodigdheden direct meenemen. Zo hoeft u niet te wachten tot uw levering binnen is en kunt u meteen aan de slag met uw kappersproducten.

Bij een specialist voor kappersbenodigdheden kunt u ook terecht voor make-up en sieraden

Op de dag van vandaag bieden kapsalons meer dan een knip- of verfbeurt. Veel kapsalons hebben namelijk een winkel met een divers assortiment aan kappersproducten. Hier kan u terecht voor producten voor de haarverzorging, maar ook voor allerlei andere producten. Zo bieden kapsalons soms zelfs sieraden te koop aan. Ook zijn er vandaag de dag veel salons waar u terecht kan voor een hele make-over. In deze kapsalons kunt u niet alleen terecht voor een prachtig nieuw kapsel, maar ook voor professionele visagie. Heeft u zo’n veelzijdig kapsalon? Hoe handig zou het dan zijn als u al uw kappersbenodigdheden bij dezelfde leverancier kan bestellen? Bij Medusa Oosterhout is het mogelijk.

Vrouwen en slank zijn

woensdag, oktober 11th, 2017

Vrouwen willen allemaal graag een mooie strakke buik hebben. Helaas is dit niet het natuurlijke lijf van een vrouw. Een vrouw hoort namelijk wat vet te hebben in haar buik. Bij de meeste vrouwen is het van nature zo dat ze een bolling in hun onderbuik hebben. Een vrouwelijk lichaam heeft nou eenmaal wat meer vetcellen dan een mannelijk lichaam. Dit komt omdat een vrouwelijk lichaam ontworpen is met een ander doel. Het is namelijk zo dat vrouwen een kindje moeten laten groeien en verzorgen en dat begint al in de baarmoeder. Als daar meer bescherming omheen ligt dan is dit beter voor de baby. Daarnaast moet je een kind ook kunnen creëren en dit kost energie. Een vrouw heeft daarom dus meer reserves nodig. Veel vrouwen weten dat dit de reden is van een buikje hebben. En toch willen vrouwen dit tegengaan. Dat komt ook omdat ze vaak op het internet afgetrainde lichamen zien met lage vetpercentages, maar dit is gewoon niet gezond voor een vrouw.

Er zijn vrouwen die materialen gebruiken om een strakke buik te krijgen. Zo bestaat er een zweetband voor e buik die gemaakt is van speciaal materiaal om vet te verliezen bij de buik. De zweetband zorgt voor een druk op de buik, maar ook voor plaatselijk zweten. Hierdoor verlies je dus vocht en zou je buik platter moeten worden. Zo een band wordt een afslankband genoemd. Je buik kun je ook gewoon trainen. Een slappe buik is anders dan een dikke buik. Als je je buikspieren traint dan zal je buik er vanzelf strakker uit gaan zien. Als je ook echt spieren wilt zien dan moet wel het vet weg van je buik. Je hebt ook een waist shaper om slankere taille te krijgen. Dit is een soort korset die veelte strak gedragen word waardoor je buik in elkaar wordt gedrukt. Dit is een ongezonde manier om een strakke buik te krijgen, want door de druk kunnen je organen beschadigen.

 

http://www.latexwaisttrainer.nl

Sleek: hét make up-merk van de professionals

dinsdag, juni 13th, 2017

Als je bekende beautybloggers en beautyvloggers volgt, heb je ongetwijfeld weleens van de naam Sleek gehoord. Sleek vindt inmiddels via meerdere wegen haar weg naar het grote publiek en is een rijzende ster in beautyland. Niet zo gek ook; de make up producten van Sleek zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben stuk voor stuk een indrukwekkende pigmentatie. In dit artikel vertellen we meer over de verschillende make up producten van Sleek, en vertellen we je waar je deze gemakkelijk en snel online kunt bestellen!

De producten van Sleek

Sleek bestaat al ruim twintig jaar. Waar het merk eerder voornamelijk door professionals en make up artiesten werd gebruikt, heeft Sleek de weg naar het grote publiek weten te vinden. Inmiddels is het niet meer weg te denken uit de beautywereld. Sleek houdt de nieuwste trends op make up gebied nauwlettend in de gaten, en past haar productenlijn hierop aan. Zo weet je altijd zeker dat je met de producten van Sleek de nieuwste looks gemakkelijk zelf na kunt maken!

 

Sleek begrijpt als geen ander dat iedere make up gebruiker een andere huid heeft, en make up op een andere manier gebruikt. Bij ieder huidtype en bij iedere huidskleur of toon hoort immers een ander soort product.

 

Bij beauty88.nl vind je een uitgebreid assortiment aan Sleek producten. Denk aan make up producten zoals blushes, bronzers, concealer, foundations, oogschaduw paletten, mascara’s en verschillende soorten lipproducten.  Sleek heeft het allemaal. Alle producten van Sleek zijn dierproefvrij en ook geschikt voor de gevoeligere huid. 

Naast het uitgebreide assortiment heeft Sleek ook een belangrijke boodschap: voel je goed in je eigen vel. Je bent goed zoals je bent, en Sleek draagt graag haar steentje bij om jou unieke kenmerken extra te benadrukken.

Sleek bestellen bij beauty88.nl

Ben je na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar Sleek en haar uitgebreide assortiment make up producten?

Op de website van beauty88.nl vind je een overzicht van alle producten. Je vind er ook uitgebreide productomschrijvingen en reviews van meiden die de producten al hebben aangeschaft.

Bestellingen die voor vijf uur worden geplaatst worden de eerstvolgende werkdag bij je bezorgd! Neem snel een kijkje op beauty88.nl!

Zowel de goede software als hardware: kies de juiste kassa voor uw schoonheidssalon

maandag, april 10th, 2017

Het kassasysteem in uw schoonheidssalon dient meer te bieden dan alleen de nodige hardware: het is namelijk ook van groot belang dat u gebruik maakt van de juiste software. Zo zijn er bepaalde eisen waar een goed kassasysteem voor uw schoonheidssalon aan dient te voldoen. U wilt zeker weten dat alles goed functioneert. Hardware die niet mag ontbreken zijn onder andere een barcode scanner, kassabonnen-printer, kassa-lade. Ook kan het handig zijn een kassasysteem met touchscreen voor uw schoonheidssalon aan te schaffen. De software maakt het geheel af. Er zijn speciale programma’s waarin bijvoorbeeld klanten beheerd kunnen worden en waarin acties, kortingen, promoties en campagnes kunnen worden ingevoerd. Dat maakt de kassa in uw schoonheidssalon nog veel handiger dan een eenvoudige ouderwetse kassa.

Gratis een kassa uitproberen voor uw schoonheidssalon

Het is lastig om van tevoren te bepalen of een bepaald kassasysteem goed zal werken voor uw schoonheidssalon. Ook al kunt u advies vragen aan experts en het internet afstruinen voor informatie over het systeem, u weet van tevoren nooit hoe het is om het systeem echt te gebruiken. Gelukkig bieden sommige leveranciers de mogelijkheid aan om eerst een systeem gratis uit te proberen, bijvoorbeeld voor een maand. U leert het dan gebruiken en komt er snel achter of het u wel of niet bevalt. U kunt tijdens de testperiode altijd support aanvragen als u bepaalde functies van de kassa voor uw schoonheidssalon niet snapt.

Kassasysteem op maat voor ieder type schoonheidssalon

Voordat u een keuze maakt over welk kassasysteem u graag zou willen aanschaffen voor in uw schoonheidssalon, doet u er goed aan om even op een rijtje te zetten waar het systeem allemaal aan moet voldoen. Zo kunnen wij uiteindelijk een kassa op maat leveren voor uw schoonheidssalon. Een compleet kassasysteem voor uw schoonheidssalon biedt bijvoorbeeld de mogelijkheden om cadeaubonnen uit te geven, couponcodes te verzilveren, producten te beheren en aanbetalingen te verwerken. Hierbij kunt u altijd rekenen op een kassa met barcode-scanner. Bovendien kunt u deze kassa koppelen aan de administratie van uw schoonheidssalon. Alle systemen werken samen en geven u op deze manier nog meer overzicht. Als het standaard kassasysteem voor de schoonheidssalon niet geheel aan uw wensen voldoet, kan er altijd een maatwerkoplossing worden geboden. Programmeurs ontwikkelen dan een systeem dat geheel aan uw wensen en eisen voldoet.