i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Beauty en verzorging’ Category

De pedicure opleiding in Enschede starten

vrijdag, december 4th, 2020

Ben je van plan om aan de slag te gaan als pedicure? Dan is een leerzame pedicure opleiding in Enschede zeker wat voor jou! Wanneer je een dergelijk beroep in die richting gaat uitvoeren, dan is het belangrijk om te kijken naar de manier waarop je hiermee aan de slag gaat. Denk daarbij aan de manier waarop de klanten moeten worden behandeld, maar daarnaast ook de manier waarop je aan de slag gaat met de inhoudelijke vakkundige zaken waar je mee te maken krijgt. Het uitvoeren van diverse behandelingen op dit vakgebied zijn niet zo gemakkelijk uit te voeren en daar dien je dan ook zeer voorzichtig mee om te gaan. De klant is het belangrijkste en dat is waar je het uiteindelijk allemaal voor doet. Je wil de klanten tevreden stellen en daar dien je dan ook geheel op gebrand te zijn om te zorgen dat dit allemaal op een goede wijze verloopt. 

Omzet verhogen

De pedicure opleiding in Enschede is een zeer specifieke opleiding, maar dat zorgt er ook weer voor dat je op een juiste wijze aan de slag kunt gaan in de salon waar je werkt of misschien wel in je eigen salon. Zo kan je het aanbod dat wordt aangeboden in de salon uitbreiden en is het gemakkelijker om het klantenbestand te vergroten en wellicht ook je omzet te verhogen. Klanten vinden het vaak fijn om alles onder eenzelfde dak te kunnen doen. Wanneer je meerdere dingen aanbiedt, is het dus gemakkelijker om te zorgen dat dit gebeurt en dat er de juiste mensen naar de salon komen en meerdere behandelingen afnemen. 

Specifiek

Juist omdat de pedicure opleiding in Enschede zo specifiek is, wordt er alleen maar gewerkt voor 1 doel, en dat is de klant zo tevreden mogelijk stellen aan de hand van behandelingen op het gebied van pedicure. De voeten en de tenen in het bijzonder worden hierbij behandeld en daar dien je de juiste kwaliteiten voor te hebben en de juiste materialen voor te gebruiken.

 

In de watten gelegd worden bij schoonheidssalon in Nijmegen

woensdag, juli 15th, 2020

Even tot rust komen is super simpel bij de beste schoonheidssalon in Nijmegen. Bij onze schoonheidssalon krijg je ook persoonlijke aandacht. Dat vinden we erg belangrijk omdat je je daardoor nog beter kan ontspannen. Daarnaast is het van belang dat jij je helemaal op je gemak voelt bij ons. Dit doen we door de tijd voor jou te nemen. We kijken naar jouw wensen en wat een goede behandeling is voor jouw huidtype. Zo zal je een behandeling krijgen die geheel op jouw huid aansluit en voorzien is van de nieuwste innovaties. Bij de schoonheidssalon in Nijmegen gaan we voor het beste resultaat.

Behandeling

In de schoonheidssalon in Nijmegen worden er uiteraard diverse behandelingen aangeboden. Zo hebben we allerlei behandelingen voor je gezicht. Dit zijn allemaal behandelingen die je huid zullen verbeteren. Naast het feit dat de behandelingen effectief zijn, zijn ze ook nog eens erg ontspannend. Dat is dus een win-winsituatie. Ook je handen verdienen zo af en toe wat extra aandacht. Je handen gebruik je namelijk continu. In de schoonheidssalon in Nijmegen bieden we dus ook massages voor je handen aan. Naast handmassages geven we ook overheerlijke massages voor je rug- en schouders.

Huidverbetering en ontspanning

Het combineren van huidverbetering en ontspanning staat bij de schoonheidssalon in Nijmegen hoog in het vaandel. Wat betreft de huidverbetering bieden we verschillende behandelingen aan. Zo hebben we bijvoorbeeld pigmentvlekbehandeling en couperose behandelingen. Het kunnen ontspannen hierbij is net zo belangrijk. Dit doen we onder andere met de heerlijke producten van ons eigen huismerk van de schoonheidssalon in Nijmegen. Wanneer je nog meer informatie over ons wilt kan je gerust contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch maar ook per e-mail. Je kan natuurlijk ook bij ons in de salon langskomen, je bent immers altijd welkom. Mooie volle lippen met lippen opvullen Amsterdam

woensdag, mei 27th, 2020

Tegenwoordig is het hebben van mooie volle lippen een ware hype. Op tv hebben alle grote sterren dikke lippen. Als je zelf ook dat soort lippen wilt kan je makkelijk lippen opvullen in Amsterdam. Iedereen wil immers altijd met de mode meelopen. En nu het gebruik van botox niet langer een taboe is, is ook het lippen opvullen in Amsterdam sterk in opkomst. Er zijn in Amsterdam een heleboel klinieken waar je je lippen kunt laten opvullen. Amsterdam heeft sowieso een hoog aanbod van schoonheidsbehandelingen.

Wat doen ze tijdens een behandeling lippen opvullen in Amsterdam?

Vaak is een eerste behandeling voor lippen opvullen in Amsterdam vooral om de natuurlijke vorm van de lippen te benadrukken. Vaak wordt hierbij gekozen alleen de bovenlip op te vullen. Maar soms wordt ook de onderlip opgevuld. Na iedere eerste behandeling wordt er altijd nog een tweede afspraak gemaakt om het resultaat te beoordelen. Soms is na de eerste behandeling nog een extra behandeling lippen opvullen in Amsterdam nodig. In dat geval wordt dat ook tijdens de tweede afspraak gedaan. Soms willen mensen op latere leeftijd hun lippen nog opvullen. Dit is omdat naarmate mensen ouder worden, hun lippen ook steeds dunner worden. Het kan ook voorkomen dat iemand last heeft van diepe rimpels die vanaf de mondhoeken naar de kin lopen. Hierdoor kunnen mensen zich soms onzeker voelen. Dan kunnen ze er ook voor kiezen lippen te laten behandelen.

Waarmee worden lippen opgevuld?

Lippen opvullen in Amsterdam wordt vaak gedaan met hyaluronzuur. Dat is een stofje dat van nature in het lichaam voor komt. Botox wordt in tegenstelling tot rimpels niet gebruikt voor lippen opvullen in Amsterdam. Dit is omdat het gebruik van botox er voor kan zorgen dat het resultaat er niet mooi en onnatuurlijk uit ziet, en dat is natuurlijk niet de bedoeling.Wanneer is huidtheraphie Aalsmeer geschikt?

maandag, mei 25th, 2020

Heb je last van huidproblemen? Dan kan huidtherapie Aalsmeer geschikt zijn. De huidtherapeut behandelt patiënten met een zieke of beschadigde huid. Wat is het verschil met een schoonheidsspecialist en waarvoor kun je bij een huidtherapeut terecht?

Wanneer volg je huidtherapie Aalsmeer

Met een huidaandoening kun je naar de dermatoloog of naar de huidtherapeut. Huidtherapie Aalsmeer is eigenlijk een aanvulling op dermatologie. Je kunt doorverwezen worden via een huisarts en/of dermatoloog, maar je kunt er ook zonder verwijsbrief naartoe. Het werk van een huidtherapeut verschilt met dat van de schoonheidsspecialist. Net als de dermatoloog behandelt de huidtherapeut de beschadigde huid, terwijl de schoonheidsspecialist een gezonde huid verzorgt en mooier maakt.  Een huidtherapeut heeft kennis van een groot aantal huidaandoeningen en kan met huidtherapie Aalsmeer je klachten behandelen. Als je knobbels of plekken tegenkomt die je niet vertrouwt, is het trouwens wel zo verstandig om eerst naar de huisarts te gaan. Deze kan je dan voor een diagnose doorverwijzen naar de dermatoloog. 

Klachten

Bij een huidtherapeut kun je terecht voor behandeling huidtherapie Aalsmeer an onder andere een droge en gevoelige huid, diverse wonden, littekens, kalknagels, of lymfoedeem en lipoedeem, aandoeningen waarbij sprake is van vochtophopingen. Mensen met lymfoedeem en lipoedeem hebben een zwaar, dik en vermoeid arm of been. Ongeveer een kwart miljoen Nederlanders heeft zo’n aandoening Als je naar een huidtherapeut gaat voor een behadeling huidtherapie Aalsmeer kan zijn je ook advies geven over hoe je je huid zo goed mogelijk kunt verzorgen en huidklachten zo veel mogelijk kunt voorkomen.

Wat kun je verwachten?

Welke behandeling het best bij je huid past hangt natuurlijk af van de reden van je komst. Een huidtherapeut zal ook eerst onderzoeken aan het begin van huidtherapie Aalsmer hoe gezond de huid verder is. Bij een droge of gevoelige huid kunnen huidtherapeuten onderzoeken wat de oorzaak is. Misschien heb je een huidaandoening, of krijg je een ­allergische reactie van een shampoo. Een huidtherapeut kan advies geven over wat voor jouw huid de beste verzorging is.Cursus wenkbrauwstyling bied je de beste cursus voor je wenkbrauwen

dinsdag, mei 12th, 2020

Cursus wenkbrauwstyling kan je helpen en kan ervoor zorgen dat je de beste en meest geweldige tijd hebt. Ga voor een heerlijke tijd met mooie wenkbrauwen. Wil jij bij jezelf de beste en mooiste wenkbrauwen bieden? Wil je genieten en ervoor gaan om te kiezen voor de beste tijd in je leven. Voel je goed en straal. Bereid je kunnen uit en pas het direct toe om je wenkbrauwen te stylen. Cursus wenkbrauwstyling geeft je een fijne en mooie tijd. Mooie wenkbrauwen die vol zijn en er uit zien alsof ze natuurlijk zo zijn. Alles is mogelijk en alles kan want jouw wenkbrauwen zijn verzorgd en prachtig. Laat je helpen en kies voor de beste en meest geweldige tijd die je kan hebben om je wenkbrauwen een boost te bieden en zo te zorgen dat jij geweldige en mooie wenkbrauwen hebt. 

Cursus wenkbrauwstyling geeft je de inzichten en het beste om ervoor te zorgen dat je mooie wenkbrauwen hebt

Mooie wenkbrauwen die vol zijn en er uit zien alsof ze natuurlijk zo zijn. Laat Cursus wenkbrauwstyling je helpen en geniet van de beste tijd en de meest geweldige tijd die je jezelf kan bieden. Kies voor jezelf en kies voor een ander. Ga voor een fijne tijd en ga voor een fijn gevoel. Kies de beste en meest fantastische ervaring die je jezelf kan bieden. Wil jij bij jezelf of bij anderen en klanten de beste en mooiste wenkbrauwen bieden? Wil je genieten en ervoor gaan om te kiezen voor de beste tijd in je leven. Voel je goed en straal. Bereid je kunnen uit en pas het direct toe om je wenkbrauwen te stylen. Cursus wenkbrauwstyling geeft je een fijne en mooie tijd. Mooie wenkbrauwen die vol zijn en er uit zien alsof ze natuurlijk zo zijn. Alles is mogelijk en alles kan door Cursus wenkbrauwstyling.

Heerlijke behandelingen in de schoonheidssalon

woensdag, november 13th, 2019

Ga je op bezoek naar de schoonheidssalon Hengelo? Dat is even heerlijk verwennen. Je kunt daar natuurlijk heen gaan voor een behandeling voor je huid of gezicht, maar je kunt ook gebruik maken van de actie van de maand. Elke maand is er een behandeling in de aanbieding. Deze maand is de behandeling ontharen met een laser de actie van de maand bij schoonheidssalon Hengelo. Zeker met de zomer voor de deur is dat een goed idee om te doen.

Ontharen met laser

De actie van de maand bij schoonheidssalon Hengelo is een behandeling laser ontharen tegen gereduceerd tarief. In no time heeft u zo weer gladde benen of oksels.  Met de zomer is dat een fijne aanbieding. Want met een beetje geluk kun je dan vaak korte rokjes en jurkjes dragen. Mooie gladde benen is dan wel fijn. Het ontharen van het lichaam met een laser is zeer effectief en pijnloos. Er wordt gebruik gemaakt van een laser om ongewenste haartjes te verwijderen. De laser zendt laserstralen uit die diep in de huid dringen en beschadigen daarmee de haarzakjes waardoor er geen haar meer uit kan groeien. Hierdoor worden uw lichaamsdelen dus na verloop van tijd geheel haarvrij. Al na een paar behandelingen zult u merken dat er veel minder haren groeien. Met de actie van de maand kunt u tegen een gereduceerd tarief deze behandelingen laten uitvoeren bij de schoonheidssalon Hengelo.

Andere behandelingen bij de schoonheidssalon Hengelo

Bij de schoonheidssalon Hengelo je de behandeling laser ontharen boeken. Maar je kunt er ook nog andere behandelingen boeken. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke huidmassage en masker. Of een dieptereining peeling waardoor heel je huid weer even is schoon gemaakt. Hierdoor heb je een stralende huid en zijn niet alleen je benen maar ook je gezicht en de huid ook klaar voor de zon

Boek een schoonheidsbehandeling in Soest

vrijdag, november 1st, 2019

 

Wil jij een schoonheidsbehandeling in Soest boeken? Boek dan een schoonheidsbehandeling in Soes bij een grootste schoonheidssalon in Soest.  Ze hebben een groot aanbod aan diverse behandelingen. Klanten zijn er te spreken over schoonheidssalon en geven de schoonheidssalon een hoge waardering. Waarom zou jij de een schoonheidsbehandeling in Soest boeken?

Waarom boek je een schoonheidsbehandeling?

Een bezoekje aan de schoonheidsspecialist wordt vaak gezien als een luxe. Iets wat je alleen doet op vakantie of voor een speciale gelegenheid. Maar je huid heeft een schoonheidsbehandeling in Soest nodig. Waarom denk je dan? Elke dag wordt jouw huid blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf zoals uitlaatgassen, uv-straling etc. Het is daarom belangrijk om je huid thuis goed te verzorgen en regelmatig je huid grondig laat reinigen Dit kan je doen door een schoonheidsbehandeling in Soest te boeken. Het is niet alleen goed voor de huid maar het is ook een heerlijk momentje voor jezelf. Je hoeft nergens aan te denken en alle aandacht is voor jou. Een moment om even lekker te relaxen

Wat kun je er nog meer doen?

 Je kan naast een schoonheidsbehandeling in Soest ook kiezen voor een ontspannende massage. Zo een massage is niet alleen goed voor de huid, maar ook voor je gezondheid. Het bevordert namelijk de bloedcirculatie, voert afvalstoffen af, vermindert stress en spanning en verbetert het immuunsysteem. Daarnaast kun je naast een schoonheidsbehandeling in Soest ook huidproblemen behandelen. Bij de salon hebben ze medewerkers met de  juiste kennis voor het behandelen van diverse problemen met de huid en hebben goede producten om huidproblemen op te lossen. Zo houd je je huid in de optimale conditie en krijg je een stralende huid. Dit en nog meer behandelingen zijn te boeken bij de salon. Daarom is een bezoekje aan de schoonheidssalon in Soest en het boeken van een schoonheidsbehandeling in Soest de moeite waard.  Krullen kapsalon Utrecht om uw krullen weer een mooi volume te bieden

dinsdag, oktober 22nd, 2019

Heeft u hele mooie krullen van uzelf maar weet u niet goed hoe u dit moet aanpakken en vind u het lastig om uw krullen goed te behandelen? Laat u helpen door Krullen kapsalon Utrecht en laat je krullen er op de beste manier uitzien zodat u zich helemaal goed voelt in uw lichaam want uw haar ziet er prachtig uit. Ze zeggen niet voor niets, als je haar maar goed zit. Dit is natuurlijk echt zo. Iedereen verdient het om zich goed te voelen en een mooi kapsel hoort daarbij. Iedereen is wel eens toe aan een nieuwe look of een verbeterde look, verandering is soms nodig ook aan het uiterlijk. En iedereen kan wel eens wat tips gebruiken om je krullen te verzorgen. De Krullen kapsalon kan je deze vernieuwde look bieden waarmee je helemaal tevreden bent en je je helemaal goed voelt met je krullen.

Waar kan Krullen kapsalon Utrecht je allemaal mee van dienst zijn?

Krullen kapsalon Utrecht heeft veel goede en enthousiaste, gepassioneerde en gediplomeerde werknemers aan het werk die naar je luisteren en zo je wensen in kaart brengen om je vervolgens te knippen of te stylen op de manier zoals jij dat wilt. Krullen kapsalon Utrecht knipt geheel naar jouw wensen en styled je op de manier wat jij graag wilt. Ook creativiteit mag soms niet ontbreken in een kapsel en dat hebben ze gelukkig genoeg bij Krullen kapsalon Utrecht. Hier is Krullen kapsalon Utrecht in gespecialiseerd om creativiteit en haarstijlen samen te brengen en nieuwe creaties die er geweldig uitzien te ontdekken. De Krullen kapsalon kan je helpen met al je kapsels, of het nou knippen verven of haarverlenging is, het is geen punt voor de kappers. Ook met alle soorten krullen kan worden geholpen.Long haar: hoe verzorg je het?

donderdag, augustus 30th, 2018

Long haar: hoe verzorg je het?

Long haar, of natuurlijk gewoon lang haar, is soms best lastig te verzorgen. Dat komt omdat de puntjes vaak dof worden en omdat niet al je plukken haar even lang kunnen groeien. Zo zie je vaak dat bij het uiteinde van je haar sommige lokken langer zijn dan andere. Dit ziet er meestal niet erg verzorgd uit. Ook dode puntjes krijg je snel wanneer je long haar hebt. Daarom moet je regelmatig naar de kapper. Maar niet iedereen heeft daar tijd en geld voor. Daarom is het een idee om zelf je puntjes af te knippen. Dit kun je bijvoorbeeld door een vriend of vriendin laten doen, of door je vader en moeder. In principe kunnen ze gewoon proberen om elke pluk een beetje korter te maken. Zo zijn de dode puntjes eraf, maar wordt er verder niet veel veranderd aan je kapsel. Als je dit te eng vindt, moet je uiteraard alsnog naar de kapper gaan. Zo weet je zeker dat het goed gaat.

 

De beste verzorging van long haar

Naast het feit dat je je haar regelmatig moet knippen zodat je geen last krijgt van dode puntjes, zijn er nog wat andere dingen die je kunt doen om je lange haar te verzorgen. Zo kun je het regelmatig borstelen, zodat het mooi gaat glanzen. Als je een wilde bos krullen hebt, dan is borstelen meestal geen goed idee. Hierdoor kan het juist pluizig worden in plaats van glanzend. In dat geval is het aanschaffen van wat handige crèmepjes misschien een optie. Je kapper weet je vast te vertellen welke crèmes goed werken op jouw haartype. Ook bij de meeste drogisten kun je wel goede crèmes kopen. Verder is haarlak handig wanneer je graag wilt dat je haar in een bepaald model blijft zitten.

 

Long haar afknippen?

Iedereen wordt weleens zat van zijn of haar eigen kapsel. Wanneer je je long haar helemaal zat bent, dan is het natuurlijk ook gewoon een idee om het af te knippen. Veel mensen knippen hun haar een stukje korter voor de afwisseling. Het groeit immers vanzelf wel weer aan, dus je hoeft niet te treuren wanneer je je lange haar mist. Je kapper heeft vast wel ideeën voor een korter kapsel voor jou. Maar alleen als je dat zelf wilt, natuurlijk.

 

https://www.oxyextensions.nl/clip-in-extensions

Hairextensions voor een nieuwe look

dinsdag, juli 31st, 2018

Makkelijk lang en dik haar

Veel vrouwen denken er wel eens over na om extensions te nemen. Het is dan ook altijd leuk om eens een keer te experimenteren, je leeft tenslotte maar een keer. Er zijn echter wel een paar dingen waar je op moet letten en waar je rekening mee moet houden voor de eerste keer dat je ze gaat dragen. We hebben voor jou alle informatie over extensions op een rijtje gezet, zo kun je precies zien wat het zijn en waar je op moet letten. Lees dus verder om meer te weten te komen!

Extensions, wat zijn het?

Het is eigenlijk heel simpel om een betekenis te geven aan extensions, het zijn namelijk eigenlijk een soort reepjes haar die je inbrengt. Het is dan ook letterlijk een verlengstukje, zo krijg je dikker en voller haar zonder dat je dit hoeft laten groeien. Je kunt ze gewoon in schuiven, dit is de beste manier om de kale plekken ietwat te bedekken. Op internet kun je nog veel meer informatie vinden over wat het precies zijn en hoe ze werken, zoek dus maar eens op.

 

Hoe kom ik er aan?

Nu moet je weten waar je ze kunt halen. Dit is ook vrij makkelijk te beantwoorden, de beste keuze is namelijk om gewoon even naar de kapper te gaan. De kapper is natuurlijk op het gebied van haar de uitgelegen persoon die je kan assisteren bij het kiezen van de goede clip-in extensions. Pas dan ook op met het kopen op internet. Je kunt de kwaliteit niet zien en de kans is dan altijd aanwezig dat je een miskoop doet. Dit wil je niet, wij raden daarom echt aan om de eerste keer te kiezen voor een kapper.

 

Super tips om te weten

We hebben voor jou de beste tips op een rijtje gezet. Koop ze dus niet op internet zoals net al gezegd, je weet op die manier nooit precies wat je nu koopt. Een ander tip is om ze de eerste keer te laten zetten. Zo weet je zeker dat ze goed zitten. Kijk dan goed mee hoe ze het doen, je kunt het dan vervolgens zelf. Door het volgen van deze tips heb je de ideale manier gevonden om extensions in te doen.

 

https://www.oxyextensions.be/