i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Banen en opleidingen’ Category

Ben je op zoek job als Business developer? Ontdek onze jobaanbiedingen!

vrijdag, juni 19th, 2020

Business developer – sales bij innovatief bedrijf

Nanopixel.
Niet slechts de naam van een belgisch groeibedrijf.
Je wordt, je aspireert dus je bent nanopixel. Geen stug voorvallen, niet corporate in de enge zin van het woord. Een atypisch concern met geen kenmerkend team. Bij nanopixel streven we naar een ander niveau. Een niveau waarin we mensen meenemen, raken en ingeven met onze beelden. Een statement in België, die we maar al te gaarne begeren uitbreiden naar nederland. Why holland? doordat holland onlosmakelijk in zwachteling staat met hip, trendy en atypisch. Beginnen bij het aanvang dus en dat in rotterdam. Dit lancering met het tezamen uitzoeken naar een werkplek die aanleunt bij onze visie. Geen chromatische kleur kantoor, maar een levendige mogelijkheid waar jij je goed voelt. Denk ook hoofdzakelijk out of the box en laat je ideeën de vrije loop.

Heb je je plaats gevonden?

Dan bepaal jij als business developer de sociale groep gezamenlijk met het beheer, gaande van het toenemen van jouw werkkring tot het behalen van de verkoopsdoelstellingen waarbij we zoveel voorstelbaar de behoeftes van de klant voorop zetten. Onderschikkend hoe snel je dit kan boosten, zal er geleidelijk meer personeel komen om jou daar ter plekke te komen ondersteunen. In tussentijd maken we beschermd tijd en grootte om face to face ( sales ) meetings te installeren in ons hq in roeselare. Zo kan je met eigen ogen zien dat we ook echt doen wat we beloven. Ben je iemand die opgewonden wordt van anders denken? heb je een creatieve geesteshouding en kan je dit overzetten naar klanten én naar collega’s? of je certificaat nu bachelor of master is, het is overwegend jij als individu die ons zal overtuigen met jouw communicatieve skills in zowel engels als nederlands. Het is de ambitie en gedrevenheid, de interesse in trends, bouwkunst, design, 3d visualisatie, vastgoed, en wat je nog iedereen kan nadenken, dat ons voorstelling compleet zal maken. Kortom, zal jij ons kunnen treffen met jouw beeld? dan ben jij onze nieuwe business developer die geen genoegen neemt met genoeg en steevast net iets overigens gaat. Degene die samenwerkt met het volledige salesteam om via prospectie ons huidig klantenbestand groter én breder te maken over de landsgrenzen heen.

Over de landsgrenzen consumeren we vrij letterlijk, dus solliciteer en kom te kennis welk belgisch bier het best bij een nederlandse kaas gaat of welk stuk belgische chocolade de kerst op de gebak is bij die nederlandse stroopwafel? samengevat zoeken wij jou als je : een early adaptor bent op streek van innovation, nieuwe trends en technologie weet van beetgrijpen en waarin je salesgerichtheid en hands-on geest sterk naar voor komen gaarne begin neemt en bovendien ondernemend en onafhankelijk wil werken om zo je eigen ambitieuze zelf te profileren binnenshuis nanopixel niet achteruit deinst voor eender welke vorm van communicatie, overmits je zegt waarvoor je staat en staat voor wat je zegt herken je jezelf hier helemaal in? dan aanreiken wij jou : een marktconform loonpakket in lijn met jouw kennis en ervaring, aanvullen met extra-legale voordelen de kans om nanopixel holland op te starten en mee te knallen met het winkelbedrijf en jezelf te ontplooien als ondernemer binnenshuis een dynamische en sterk groeiende kmo met internationale expansie plannen. Een zeer mooi productportfolio met veel marktpotentieel, dat uiteraard ook ambitieuze doelstellingen inhoudt. We heten je gaarne ‘welkom’ in ons team, onze zootje rommelig maar met een power om u versus te zeggen. Stuur ons why jij bij nanopixel moet waarnemen, geef een beeld van jezelf, we zijn razend benieuwd.

Vaardigheden

Je hebt een hbo charter in de windrichting van bv. Commerciële staathuishoudkunde of bedrijfskunde ; je hebt werkervaring in een soortgelijke functie. Denk hierbij o. A. Aan new business of business development vorming hbo

Over de werkgever

Nanopixel is een gewaardeerd internationaal bedrijf. Wij zijn marktleider in belgië met onze hoogwaardige 3d-visualisaties in alle ontwikkelen, baanbrekende digitale ervaringen en innovatieve tools voor vastgoed, industrie & entertainment.

https://www.vindazo.nl/keywords/development-analyse.html

Java developer Apeldoorn

vrijdag, december 28th, 2018

Iedereen kent Apeldoorn wel alhoewel de meeste van ons het van reclame op tv of radio kennen. Een van de meest iconische en herkenbare reclames is die van de verzekeringsmaatschappij met de woorden “even Apeldoorn bellen” op het einde. Wat veel mensen niet weten is dat Apeldoorn een heel moderne stad is.

Moderne stad

Apeldoorn is een moderne stad met veel bedrijven dat op het gebied van ICT innoveren en de bedrijven zijn ook grote werkgevers in de regio. Zo zijn er veel vacatures voor Java developer Apeldoorn. Als je in de ICT wil werken is werken in Apeldoorn een hele goede zet voor je carrière. Je kunt kiezen uit diverse bedrijven in het gebied van ICT en je kunt de bedrijven helpen groeien. Wanneer de bedrijven groeien is het ook goed voor jezelf want je groeit dan ook mee.

Op het moment staan er diverse Java developer Apeldoorn vacatures open waarop je kunt solliciteren. Wees er wel snel bij want de vacatures worden snel gevuld omdat veel mensen in Apeldoorn willen wonen en werken. Neen nu je kans voordat alle Java developer Apeldoorn vacatures gevuld zijn. Je kunt gelijk kijken of er iets voor jou bij zit waar je op kun solliciteren.

Goedkope Rijschool in Amersfoort? Ga naar Rijschool Karreman!

vrijdag, maart 14th, 2014

RIJSCHOOL AMERSFOORT

Geen zorgen over je praktijkexamen bij Rijschool Karreman

Geloof niet alles wat kennissen, familie of vrienden zeggen wat je moet doen op je praktijkexamen. Rijschool Karreman in Amersfoort hoort namelijk vaak van leerlingen dat ze gehoord hebben, dat ze overdreven op het examen moeten gaan kijken. Dit is uiteraard niet de bedoeling! Blijf goed waarnemen en niet kijken omdat het moet. Wij zien namelijk te allen tijde waar een leerling heenkijkt. Maar wij zien het natuurlijk ook aan de manier hoe een leerling reageert op een situatie, of die het van te voren al had zien aankomen of niet. Kijk dus niet omdat het moet, maar echt waarnemen om te kijken wat er allemaal rond om de auto gebeurt!

Op zoek naar een goedkope rijschool in Amersfoort? Neem een gratis proefles bij Rijschool Karreman!

Ga naar de website van de rijschool: www.rijschoolkarreman.nl

Auteur: Mark Karreman

http://www.rijschoolkarreman.nl