i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Auto’ Category

Een bestelbus leasen of kopen

donderdag, februari 21st, 2019

Als je vaak spullen moet vervoeren, bijvoorbeeld als vertegenwoordiger of als schilder, dan kan het handig zijn om een bestelbus te hebben. Een bestelbus biedt immers voldoende ruimte om al je materialen mee te kunnen nemen, zodat je zonder problemen en met de juiste spullen bij afspraken en klanten komt. Maar wat is nu beter: een bestelbus leasen of kopen? Om daar antwoord op te kunnen geven, is het goed om te weten wat het leasen van een bestelbus nu precies inhoudt. Wat kun je verwachten van de leasemaatschappij en wat wordt er eigenlijk van jou verwacht? 

Overeenkomst met een leasemaatschappij

Een bestelbus leasen betekent dat je een overeenkomst aangaat met een leasemaatschappij. Daar zijn er verschillende van, dus het kan geen kwaad om de voorwaarden van verschillende maatschappijen eerst met elkaar te vergelijken. Als je eenmaal een leasemaatschappij hebt gekozen, dan wordt er een leasecontract opgesteld. Daarin wordt vastgelegd welke afspraken er zijn gemaakt. Er staat bijvoorbeeld in welke auto de leasemaatschappij aan jou in bruikleen geeft en welk vast maandbedrag jij in ruil daarvoor moet betalen. Ook staat er in het contract hoe het geregeld is met onderhoud en alle andere kosten die bij het gebruik van een auto horen.

Onverwachte kosten bij zakelijk leasen 

Zo horen bij een auto vaste lasten, zoals de belasting en verzekering, maar er zijn ook altijd onverwachte kosten, bijvoorbeeld wanneer je pech krijgt en de auto opeens naar de garage moet. In de meeste gevallen worden al deze kosten door de leasemaatschappij betaald, maar soms geldt er wel een eigen risico. Ook de voorwaarden rondom brandstofgebruik kunnen variëren. Soms is de leaseprijs inclusief alle brandstof, en in andere gevallen is het inclusief tot een bepaalde grens. Leasen biedt dus veel financiële zekerheid. Eén van de grootste voordelen van een bestelbus leasen is echter dat je de wagen niet zelf hoeft aan te schaffen.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/

Waar op te letten met auto huren

zondag, december 16th, 2018

Het eiland Curacao is 444m2 groot, pakweg 3 x Tessel. Op Curaçao valt er voor iedereen genoeg leuks te beleven. Kies voor een ontspannen vakantie of avontuurlijke reis. Een auto geeft de mogelijkheid het hele eiland te verkennen. Op vakantie in Curaçao met de auto is ontzettend leuk voor iedereen. Bezoek Willemstad, de grotten van Hato of de bijzondere St. Willibrodus kerk. Parelwitte stranden zijn er overal te vinden. De mooiste baaien zijn er te vinden bij Piscadera en Westpunt. Geniet van een ontspannen vakantie in combinatie met avontuur of het bezoeken van culturele hoogstandjes. Voor duiken is Curaçao één van de meest geschikte locaties ter wereld. Op dit eiland zal men zich geen moment hoeven te vervelen. 

Kom helemaal tot rust in Curaçao! Bezoek de bekendste stranden Port Marie, Casa Bau, Jan Thiel of Mambo. Ontspannen aan het strand zitten is leuk maar er valt veel meer te doen. Bezoek steden om uitgebreid te eten of te winkelen. In de nacht gaat het bruisende nachtleven tot in de late uurtjes door. Geniet van de leukste en gezelligste plaatsen om op stap te gaan. Een vakantie met een auto is erg gemakkelijk. Een auto huren kan al erg voordelig in Curaçao. De bekendste plaats van Curaçao is het kleurrijke Willemstad. De bekendste stadswijken zijn Ostrobanda en Punda. Deze wijken zijn aan elkaar verbonden door de Pontjesbrug. Punda is een autovrij deel waar erg goed kan worden gewinkeld. Geniet van de meest authentieke en bijzondere locaties. Otrabanda is een prachtig deel van Willemstad dat heel anders is als Punda. Hier zijn veel meer kleine straatjes en steegjes te vinden. Bezoek hier het plein Plaza Brion, Fort Fifford of Kura Hulanda Museum. Handig om hierbij een auto te huren zodat je makkelijker Curacao af kan reizen.

123 theorie geeft cursussen in het hele land

donderdag, juni 21st, 2018

Een betrouwbare spoed theoriecursus kun jij binnenkort volgen bij 123-Theorie. Spoed betekent in dit geval echt heel snel, namelijk binnen 1 dag! En hoe eerder je dat papiertje in je bezit hebt, hoe eerder je helemaal alleen in een auto stapt en van je vrijheid geniet. We lichten graag toe hoe een en ander er in de praktijk aan toe gaat. Je auto theorie examen doen bij 123 Theorie kost je inderdaad maar 1 dag. Op die bewuste dag verwachten we je ’s morgens vroeg op een locatie bij jou in de buurt. Tot aan de lunch staat alles in het teken van de belangrijkste verkeersregels en de betekenis van verkeersborden. De docenten laten je oefenen met examenvragen van het afgelopen jaar en geven handige ezelsbruggetjes om alles te onthouden. In de middag worden jij en je medeleerlingen naar de examenlocatie gebracht. Aan het eind van de middag is het al weer gebeurd: de cursus zit er op en jij bent geslaagd voor je theorie!

Theorie halen in regio Den Haag?

Woon jij in Delft, Nootdorp, Den Hoorn of Wateringen. Je bent bij deze uitgenodigd op korte termijn een theoriecursus in Rijswijk te volgen. En dit geldt natuurlijk ook voor iedereen die in Rijswijk zelf of in Den Haag woont. Op onze site staat een lijst met aankomende cursusdagen. Er zit vast een datum bij die jou goed uitkomt. Je hoeft geen boeken te kopen of je op een andere manier voor te bereiden. Als je er op de dag zelf op tijd bent is het goed. Je krijgt de cursus in groepsverband aangeboden. Het voordeel hiervan is dat je niet alleen van de cursusleiders maar ook van de collega-cursisten leert. Twijfel niet langer, kijk online wat de mogelijkheden zijn en geef je vandaag nog op!

https://www.123-theorie.nl/

Taxi in de regio van Alkmaar met Taxi Broos

dinsdag, maart 20th, 2018

Het is mogelijk om onze taxi op uurbasis te huren in het geval u op een extreem kort bezoek bent of een betrouwbare taxi naar het vliegveld wenst. Voordat u in de taxi gaat, moet u er zeker van zijn dat u een prijs onderhandelt, zodat u niet te veel uitgeven aan de reis. Het gebruik van een taxi om hun favoriete bestemming te bereiken, wordt populair bij mensen.

Soms is een taxiservice gemakkelijk de meest handige, kosteneffectieve transportoptie. Zo’n taxiservice kan zelfs uw tour in Alkmaar zo regelen dat u bij elke stap van uw reis voldoende gemak kunt tegenkomen. Een ander groot voordeel van het huren van een taxiservice is dat je niet voor de parkeerplaats hoeft te zorgen. De meeste taxiondernemers brengen je het aantal mijlen in rekening dat je zou moeten betalen. De allerbeste taxiservice moet snel, vriendelijk en enthousiast zijn om aan uw eisen te voldoen. Je zult er geen vinden die taxi-ondersteuning met een meter kan bieden. Mensen hebben een vertrouwde en goedkope taxiservice nodig op het moment dat ze ergens naartoe willen – bij Taxi Broos zijn ze dan aan het juiste adres. Zeker als ze goedkope Taxi Alkmaar nodig hebben.

Taxi’s zijn handig voor reizigers die geen gedoe met het huren van een auto nodig hebben en vervolgens proberen de weg te vinden om op een vreemde locatie te navigeren. Voor het bouwen van de ideale taxi dispatch-software, moet je een geschikt marktonderzoek doen naar de trend, concurrenten, soorten klanten en na een grondige analyse, neem je soms de volgende stap. Lijntaxi wordt gecreëerd door de organisatie achter Line, de informerende applicatie die gangbaar is in Alkmaar en een paar unieke landen in Nederland.

Revisiemotoren Volkswagen

dinsdag, oktober 31st, 2017

Is uw klassieke Volkswagen Kever aan een nieuwe motor toe? Dan kunt u rekenen op de deskundigheid van Paruzzi. Wij zijn gespecialiseerd in het reviseren van motoren en gaan hierbij in de eerste plaats voor kwaliteit. We vinden het belangrijk dat onze revisiemotoren betrouwbaar zijn en jarenlang mee gaan. Wanneer u een revisiemotor bij Paruzzi besteld, dan wordt deze speciaal voor u gemaakt. Hierdoor is de levertijd iets langer, maar krijgt u wel precies de motor die u nodig heeft zodat uw klassieker weer een poosje vooruit kan. Daarbij kunt u rekenen op twee jaar garantie.

Paruzzi

Bij Paruzzi kunt u niet alleen terecht voor een gereviseerde motor, maar ook voor alle andere revisie onderdelen die u nodig heeft voor uw klassieke VW. We hebben onderdelen beschikbaar van vele verschillende merken, voor diverse VW modellen. Of het nu gaat om nieuwe of gebruikte onderdelen, u zult het bij ons vinden. Al 28 jaar lang vertrouwen Volkswagen fanaten op de kwaliteitsonderdelen van Paruzzi. Wij kunnen de onderdelen wereldwijd leveren, zodat u altijd en overal aan uw hobby kunt werken. De benodigde onderdelen bestelt u eenvoudig op de Paruzzi website, of u kunt langskomen in onze showroom in Yerseke. We helpen u graag bij het vinden van de gewenste onderdelen en kunnen daarbij advies geven en al uw vragen beantwoorden.

Onderdelen bestellen

Op de website van Paruzzi kunt u ons gehele assortiment aan onderdelen vinden. We hebben deze onderverdeeld in verschillende onderdeelgroepen, maar ook op VW model. Dit maakt het eenvoudiger om het gewenste onderdeel terug te vinden. U kunt de benodigde onderdelen extra snel bestellen door het artikelnummer in te voeren. Kunt u een specifiek onderdeel niet vinden? Neem dan contact met ons op, zodat we voor u op zoek kunnen gaan. We zullen ervoor zorgen dat u altijd het juiste onderdeel in handen krijgt.

https://www.paruzzi.com/

Hulp bij het autorijden

vrijdag, juni 9th, 2017

Sommige hebben er totaal geen probleem mee, maar voor de ander is het juist een hel. Achteruitrijden met de auto is iets wat veel mensen liever vermijden. Fileparkeren is dan vaak ook een ramp voor deze mensen en zij gaan nog liever een ander plekje zoeken dan dat zij proberen file te parkeren. Ze rijden liever een stuk verder om in een normaal parkeervak te parkeren waar zij geen problemen mee hebben. Hierbij vinden ze het niet erg dat ze een stuk verder zouden moeten lopen, zolang ze maar makkelijk kunnen parkeren. Tijdens de autorijlessen leert iedereen file parkeren, maar wanneer je dit na het behalen van je rijbewijs haast niet meer doet, verleer je dit makkelijk. Hierdoor weet je niet zo goed meer hoe je goed kan file parkeren. De vaardigheden zijn achteruit gegaan en hierdoor parkeren zij liever ergens anders.

Tegenwoordig zijn er gelukkig veel innovaties op het gebied van auto’s. Zo zijn er zelfs al auto’s die zichzelf kunnen inparkeren. Dit zie je nog maar weinig in het huidige straatbeeld maar reken er maar op dat dit over een aantal jaren de standaard zal zijn en bijna alle auto’s deze functie hebben. Alleen de Tesla’s hebben tegenwoordig de mogelijkheid om zichzelf in te parkeren en deze auto’s zijn dan ook erg duur. Het is wel de verwachting dat het niet meer lang zal duren voordat het een stuk betaalbaarder zal zijn voor de meeste mensen. Zolang deze functie nog niet beschikbaar is voor alle auto’s, zullen we het tot dan toe moeten doen met parkeersensoren. Ook dit helpt veel tijdens het inparkeren. Zo zitten er sensoren bevestigd aan de achterkant van de auto die met piepjes aangeven hoe ver je van een obstakel verwijderd bent. Daarnaast heb je tegenwoordig ook achteruitrijcameras die je kunnen helpen met het inparkeren. De achteruitrijcamera zorgt voor veel veiligheid in de auto doordat je veel meer zicht hebt met zo een functie.

http://achteruitrijcamerawinkel.nl

Alle onderdelen voor je Volkswagen

dinsdag, mei 30th, 2017

Sleutelt u graag zelf aan uw Volkswagen Kever of andere klassieker? Dan zijn alleen de beste onderdelen goed genoeg. U wilt zeker weten dat u onderdelen van kwaliteit in handen krijgt. Daarbij is het prettig als u alle benodigde VW onderdelen op een plek kunt vinden, snel en eenvoudig. U kunt in dit geval rekenen op de service en expertise van Paruzzi, de plek voor Volkswagen liefhebbers om elk gewenst onderdeel te bestellen. Van revisie onderdelen tot motoren, wij hebben alles voor u op voorraad in onze magazijnen in Yerseke. Hier bevindt zich ook onze ruim opgezette showroom. 

Paruzzi webwinkel 

U kunt de benodigde onderdelen voor uw Volkswagen bus natuurlijk komen halen in onze showroom, maar als u niet in de buurt woont is het een stuk makkelijker om ze te bestellen in de Paruzzi webwinkel. Op onze website vindt u alle onderdelen, ingedeeld in verschillende categorieën. U kunt desgewenst ook zoeken op het model Volkswagen waarvoor u onderdelen nodig heeft. Elk product is voorzien van een afbeelding en een uitgebreide beschrijving, waardoor u precies weet wat u bestelt. Heeft u een specifiek onderdeel nodig, maar kunt u het niet vinden? Laat het ons dan weten, zodat wij voor u op zoek kunnen gaan.

Technische informatie

Bij Paruzzi kunt u niet alleen terecht voor het bestellen van onderdelen. Op onze website kunt u veel handige en leuke informatie vinden over alle soorten klassieke Volkswagens. Zo hebben we bijvoorbeeld technische handleidingen voor het installeren van revisiemotoren en andere onderdelen. Ook verschijnt er twee keer per maand een nieuwsbrief, waarmee u op de hoogte blijft van nieuwtjes en de laatste onderdelen die binnen zijn gekomen. Daarnaast hebben we ons eigen Parzuzzi magazine en een catalogus waarin u alle onderdelen terug kunt vinden. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op, zodat we deze persoonlijk kunnen beantwoorden.

https://www.paruzzi.com

Over Rijlessen in Den haag

maandag, mei 8th, 2017

Over Rijles in Den haag

Er rijden dagelijks velen treinen in en uit den haag, maar wie wil er nu nog met de trein? Door je aan te melden voor rijlessen via rijschoolregister haal je zo je rijbewijs bij de beste rijschool uit den haag. Reis vanaf nu met de auto, scooter, of motor.

In Den Haag kan je in verschillende categorieën rijles volgen. Je hebt autorijles, motorfiets rijles den haag en bus of truck rijles daarvoor heb je inderdaad een groot rijbewijs voor nodig. Natuurlijk hen je bijna 100 rijscholen waar hij een rijles kan volgen. Natuurlijk kan je online gaan en kijken welke rijschool bij jou in de buurt is waar je rijles kan volgen.

Natuurlijk om rijlessen Den Haag te volgen in Den Haag moet de rijschool ook aan enkele voorwaarden voldoen zoals: De leerling krijgt theorie- en praktijkles van een rijinstructeur die aan de eisen voldoet van de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen(WRM). De instructeur moet in het bezit zijn van een geldig instructeurscertificaat. Het theorie- of praktijkexamen wordt door de Rijschool binnen twee weken gereserveerd nadat je de examenkosten betaald hebt. De leerling legt het rijexamen in principe af met de auto waarin rijles wordt gegeven. In geval van overmacht kan het echter gebeuren dat de leerling het examen aflegt in een vervangende lesauto. De rijles moet volledig worden benut voor de leerling. Dus is het niet de bedoeling dat de instructeur in de lestijd andere zaken doet die niets met de les te maken hebben, bijvoorbeeld: boodschappen doen. De Rijschool heeft voor het geval er iets gebeurt waarvoor zij ten opzichte van jouw aansprakelijk is een goede bedrijfsverzekering afgesloten. En indien de lessen niet door kunnen gaan als gevolg van ziekte van de instructeur of een ongeval, weers- en/of verkeersomstandigheden wordt de leerling hiervan tijdig op de hoogte gesteld en er wordt een nieuwe afspraak gemaakt of een vervangende instructeur ingezet. De leerling kan in zo’n geval geen aanspraak maken op enige restitutie en/of schadevergoeding.

http://drivercompany.nl/

Op zoek naar een bedrijfsauto? Wat dacht je van leasen?

woensdag, april 26th, 2017

Ford Transit Connect lease bij operational lease auto 

Als je een bedrijfsauto wilt aanschaffen, zie je misschien wel op tegen het hoge bedrag dat je in één keer neer moet leggen voor een auto. Ben je eenmaal eigenaar van een auto, dan heb je natuurlijk te maken met de vaste lasten daarvan, maar je kunt ook nog eens voor onverwachte uitgaven komen te staan als er iets kapot gaat, of wanneer je onderhoud moet laten uitvoeren. Je kunt beide bezwaren ondervangen door te kiezen voor een leaseauto. Daarbij elimineer je ten eerste de hoge aanschafkosten, en je weet ten tweede wat je elke maand kwijt bent aan de lasten van je auto.

Wat zit er in een leasecontract?

De vorm van leasen die bij auto’s het bekendst is, is operational lease of operationele leasing. Daarin worden dan weer verschillende soorten onderscheiden, van full operational lease waarbij alle kosten in de maandtermijnen inbegrepen zijn, tot netto operational lease waarbij alleen een deel van de kosten via het maandbedrag gedekt wordt en zaken als onderhoud en reparaties, winterbanden enzovoort voor eigen rekening komen. Het is dus altijd belangrijk goed te kijken wat er precies wel en niet in de maandelijks te betalen termijnen inbegrepen is, en leasemaatschappijen onderling zorgvuldig te vergelijken.

Voor elk wat wils

Tegenwoordig is er een oneindig aantal typen auto’s beschikbaar bij leasemaatschappijen. Heb je een timmermans- of loodgietersbedrijf of moet je vaak pakketten van bescheiden afmetingen bezorgen? Met bijvoorbeeld de Ford Transit Connect lease je een handige compacte bestelauto. Moet je grotere artikelen vervoeren of heb je een hondenuitlaatservice? De Ford Transit Custom is de grotere broer van de Connect, een royaal bemeten bestelbus. Werk je in de financiële dienstverlening of de IT en zoek je vooral een representatieve auto? Dan kun je bijvoorbeeld eens kijken naar een Focus of Mondeo.

https://www.operationalleaseautozakelijk.nl/

Met een lease auto op reis? Check hier de voordelen van de Volkswagen Transporter

woensdag, april 26th, 2017

Peugeot Expert lease bij bestelwagen leasen 

Je hebt geen eigen auto, maar via een auto lease maatschappij bezit je al een tijdje over een prachtige VW bus. Het Volkswagen Transporter leasen bevalt je erg goed en hoewel je hem nu vooral inzet voor werk zou je er ook wel mee op reis willen. De wagen heeft immers een beste laadruimte die goed te benutten is voor een heerlijke roadtrip in de welverdiende vakantiedagen. Een tent past er goed in en er zou zelfs een matras in passen om gewoon lekker in het busje te kunnen slapen. Natuurlijk, ook wanneer je aan bus leasen doet, kun je net als met het leasen van een personenauto, prima op reis met je voertuig. Hou wel een aantal dingen in de gaten voor je gaat.

Laat je machtigen Omdat je een auto leaset betekent dit dat in de autopapieren de auto vaak op naam van de leasemaatschappij staat. Door een machtiging te regelen kun je onderweg aantonen dat jij de rechtmatige berijder van de auto bent. Alle gegevens van de lease bus staan hier in verwerkt, net als de periode wanneer de machtiging geldig is. Bovendien kunnen deze machtigingen in verschillende talen geleverd worden, waardoor je de eventuele taalbarrière kunt overbruggen. Alhoewel niet verplicht in de EU is het toch handig om ook de Groene Kaart mee te nemen om ten allen tijde te kunnen bewijzen dat je verzekerd bent.

Onbezorgd op de weg Met al deze handige tips op zak kun je onbezorgd de grens over met je Volkswagen Transporter, als was het je eigen. Op een heerlijke ontspannen vakantie of gewoon omdat je voor het werk partners in het buitenland al rijdende wilt bereiken. Door de grote laadruimte kun je producten of bagage gemakkelijk mee nemen.

https://www.bestelwagenleasen.nu/