i2D
Artikel Portaal

Als beheerder kunt u uw werk beter doen met een goed VvE beheer programma

Als Vve beheerder krijgt u te maken met de administratie van veel verschillende corporaties. U kunt uw werk een stuk makkelijker maken door gebruik te maken van goede VvE beheer software en professionele ondersteuning bij de implementatie daarvan. Met de juiste VvE beheer software kunt u namelijk veel tijd besparen en heeft u geen last meer van gekunstelde oplossingen. Met het juiste onroerend goed beheer programma kunt u namelijk met hetzelfde aantal mensen veel meer werkzaamheden verrichten. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om dit programma volledig te laten aansluiten op uw vakgebied. Zo heeft u uw VvE administratie altijd op orde.

 

Onroerend Goed Beheer: een toegankelijkvastgoedmanagement programma

Administratieve VvE op orde houden doet u met behulp van een goed vastgoedmanagement programma waarbij alle, voor u interessante data in een programma wordt opgenomen.

Toegankelijke VvE beheer software voor zowel huurbeheer als VvE management. Zo wordt zowel het financieel als technisch beheer een stuk eenvoudiger en kan er een uitgebreide database vastgelegd worden met onder andere complexen, eigenaren, foto’s, leveranciers, contracten, documenten, huurders, units en technische details. Al uw VvE administratie in één programma. Zo kunt u efficiënt huurverhogingen, automatische incasso’s, aanmaningen, betaalopdrachten en nog veel meer verwerken. Is het servicekosten seizoen voorbij? Dan kunt u met dit programma ook gemakkelijk, met enkele klikken, uw huurders uit het systeem halen.

 

Meerdere VvE beheer werkzaamheden in één programma

Als beheerder van onroerend goed is het behouden van goed overzicht over al die administratie natuurlijk van cruciaal belang. Vaak gebruiken VvE beheerders hier verschillende programma’s voor. Maar hoe prettig zou het zijn als u alle werkzaamheden in één VvE beheer programma zou kunnen regelen? Dat kan nu, met speciaal VvE beheer software. Uitnodigingen voor een vergadering verzenden? Of begrotingen en boekingen verwerken? Het kan allemaal in één programma! Ook hoeft u bijvoorbeeld maar één handeling uit te voeren voor incasso van al uw verenigingen. Het bespaart tijd. Tijd die u vervolgens weer in andere dingen kunt steken om uw bedrijf nog beter te maken.

 

http://www.informant.nl/

Comments are closed.