i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Alarmsysteem’ Category

Waarom zijn alarmsystemen belangrijk voor bedrijven?

woensdag, juni 26th, 2019

Een professioneel beveiligingssysteem is een must voor elk bedrijf omdat het niet alleen diefstallen en berovingen voorkomt, maar ook tijd en geld bespaart. Niemand wil zijn bedrijf in gevaar brengen. Veel huiseigenaren gebruiken al veiligheidsalarmen om hun huizen en gezinnen te beschermen. Het is ook een rendabele investering voor bedrijven.

Een diefstal kan uw bedrijf veel geld kosten. Hieronder volgen 7 redenen waarom u zou moeten investeren in een alarmsysteem voor uw bedrijf:

1. Bescherming van bedrijfsmiddelen en investeringen
Door een paar honderd euro uit te geven aan een geavanceerd alarmsysteem bespaart u duizenden euro’s. U wil niet dat sommige dieven weglopen met duizenden euro’s aan gegevens en technologie omdat u de noodzaak om uw informatie te beschermen heeft genegeerd.

2. Real-time beveiligingsupdates
Bedrijfsbeveiligingstechnologie is tegenwoordig specifieker, gevoeliger en betaalbaarder dan ooit. Tegenwoordig kunt u beveiligingsupdates via e-mail naar uw mobiele telefoon en zelfs naar uw huis laten sturen als u uw bedrijf vanuit huis in de gaten wilt houden.

3. Stimuleren van veilige cashflow praktijken
Dankzij de moderne technologie in zakelijke beveiligingsalarmsystemen kunt u nu veiligere cashflowpraktijken opzetten en honderden euro’s aan gederfde inkomsten van onethische werknemers voorkomen.

4. Een veiligere werkomgeving bieden
Met een alarmsysteem kunt u uw medewerkers een veiligere werkomgeving bieden, met name als zij een late dienst werken of oneven uren, wanneer dieven het meest waarschijnlijk een poging tot overval zullen doen. Bovendien zorgt u met de installatie van een beveiligingssysteem ervoor dat uw medewerkers zich veilig voelen op het werk.

5. Focus op wat het meest belangrijk is
Een beveiligingssysteem wordt continu gemonitord door een beveiligingsbureau, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf en niet op veiligheidsmaatregelen. Een professioneel beveiligingsalarmsysteem dat in uw bedrijf is opgezet, helpt u dus om tijd te gebruiken waar u dat het meest nodig hebt – voor het onderhouden van uw klantenbestand en het opbouwen van uw bedrijf. Installeer vandaag nog een beveiligingsalarmsysteem en laat de beveiligingsprofessionals zorgen voor de bescherming van uw bedrijfsinvesteringen.

6. Extra bescherming wanneer u weg bent
Met een alarmsysteem kunt u gemakkelijk uitrusten tijdens lange vakanties, wetende dat de veiligheid van uw bedrijf verzekerd is. U hoeft zich geen zorgen te maken over interne of externe inbraak; u kunt uw exclusieve bedrijfsinformatie beveiligen met een veelzijdig alarmsysteem. Dankzij de moderne technologie zijn verschillende toegangsniveaus en complexe coderingssystemen mogelijk. Professioneel opgeleide beveiligingsalarm experts zullen met u samenwerken om de toegangsniveaus te creëren die u nodig heeft om extra veiligheid en bescherming te garanderen wanneer u weg bent.

7. Een slimme beslissing
Een bedrijfsbeveiligingssysteem is tegenwoordig een noodzaak. Het is de beste beslissing die een bedrijfseigenaar kan nemen in een samenleving waar overvallen en inbraken in opmars zijn. Een alarmsysteem is een van de eerste nieuwe aankopen die alle ondernemers moeten doen.

Kortom, het loont de moeite om professionele hulp te krijgen als het gaat om het beschermen van uw bedrijfsmiddelen en investeringen tegen brutale dieven. Het is aan te raden om de hulp in te roepen van een professioneel beveiligingsalarm bedrijf dat voldoende ervaring heeft met zakelijke beveiligingssystemen.

https://onafhankelijkeoffertes.nl/alarmsysteem

Top 10 huisbeveiligingstips in 2019

dinsdag, december 18th, 2018

Top 10 huisbeveiligingstips in 2019

Voor het geval je een bericht hebt gemist, staan ​​hier de top tien van de Lock Secure in 2018.

We hebben de onderstaande lijst samengesteld op basis van bezoekersgegevens uit Google Analytics. We hopen dat je onze blog blijft volgen terwijl we nieuws uit de beveiligingsindustrie, inzichten, trends en handige how-to’s publiceren in heel 2019.

  • De favoriete berichten van Reader in 2019
  • Tips om uw externe beveiligingscamera’s in te stellen
  • Buitensurveillance is een primaire oplossing om inbraak in het huis te stoppen. Leer hoe u uw eigendom kunt bewaken met drie eenvoudige stappen.
  • Vijf stappen: hoe een piepend beveiligingssysteem te stoppen
  • Raak niet betrapt met een constant piepend beveiligingssysteem. Volg deze handleiding om uw alarmsysteem te dempen in geval van defecte bedrading, slechte batterijen of stroomuitval.
  • Geen vaste telefoonlijn vereist voor de installatie van het huisbeveiligingssysteem

In 2016 bent u misschien van plan om eindelijk van uw vaste telefoon af te komen. Goed nieuws: u hebt geen standaardtelefoonlijn nodig om uw huis beveiligd te houden. Meer informatie over nieuwe technologieën die betrouwbare draadloze systemen voor woningbeveiliging mogelijk maken.

Beveilig je tuinhuisje:  Tips om diefstal te voorkomen

In je schuurtje kun je gereedschap plaatsen waarmee een inbreker toegang tot je huis kan krijgen. Leer de basisvoorzorgen die u kunt nemen om uw buitenhuis te beschermen tegen kwetsbaarheden.

3 beveiligingstips voor uw vakantiehuis

Vakantiehuizen zijn een belangrijk doelwit voor inbraak als de eigenaars maanden achtereen weg zijn. Volg deze eenvoudige tips om ervoor te zorgen dat uw vakantie te ontsnappen veilig blijft gedurende het hele jaar.

Zal uw hond een roofoverval voorkomen?

Het is onwaarschijnlijk dat uw vriendelijke golden retriever in staat is uw huis te verdedigen en te bewaken, nooddiensten te sturen of ongewenste gasten af ​​te weren. Terwijl je lieve hond misschien een afschrikwekkend effect heeft, leer dan waarom je nog steeds een professioneel beveiligingssysteem nodig hebt.

Hoe u uw huis kunt beschermen tegen Smart Lock-hackers

Als je een slimme huiseigenaar bent, is dit bericht een must read. Hoewel slimme sloten een veilige en handige manier bieden om de deuren van uw huis op afstand te bedienen, kunnen sommige apparaten kwetsbaarheden vertonen.

4 manieren om daginbraken te voorkomen

Wist u dat bijna de helft van de woninginbraken in 2012 op klaarlichte dag werd begaan? Niet alle misdaden gebeuren onder de dekmantel van de duisternis. Volg deze gids om je huis onaantrekkelijk te maken voor buurtcriminelen.

Niet alle dieven zijn dom

Met de komst van technologie zijn criminelen creatiever en slimmer geworden in hun tactieken. Leer vijf veel voorkomende misdrijven die kunnen worden voorkomen met een professioneel gecontroleerd huisbeveiligingssysteem.

Praktische videobewakingsapplicaties

Deze acht praktische videobewakingstoepassingen helpen huiseigenaren om de hele dag op afstand op de binnenlandse veiligheid in te checken. Stel u de mogelijkheden voor uw gezin voor met videobewaking ingebouwd in uw huisbeveiligingsprogramma.

https://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam

Slot openen zonder schade met de lockpick webwinkel

zaterdag, november 19th, 2016

Sloten beschermen onze bezittingen en onze privacy. Ze zijn een belangrijk onderdeel van ons leven omdat ze door hun functie ons vrijheid geven.
 

Het juiste slot

Echter zijn er maar weinig mensen die sloten de benodigde aandacht geven. De meeste mensen nemen maar gewoon een slot met een of ander keurmerk of een bekend merk. Maar dit is niet de juiste methode om een veilig slot te vinden. Aangezien je bijna al je bezittingen toevertrouwd aan het slot dat je voor je woning gebruikt. Laat staan de veiligheid van jezelf en je gezin is het dus wel belangrijk om hier wat energie in te investeren.
 

Ontdek het zelf!

Een manier waarop je dit goed kunt doen is door zelf op onderzoek te gaan. Hoe zou jij een slot openen? Geweld is in de meeste gevallen de makkelijkste manier om een slot te openen. Grof gereedschap wordt er gebruikt om het slot open te forceren. De slotenmaker maakt meestal ook gebruik van deze destructieve methodes.


 

Slot openen

Maar er zijn ook slimmere manieren om een slot te openen. Zo groeit de sport lockpicking de laatste steeds meer in populairiteit. Lockpicking is een sport die ook in Nederland beoefend wordt en waarbij het openen van sloten centraal staat. Ze beoefenen dit ook echt als een sport. Echter zijn de destructieve methodes voor hun niet interessant. Dit is te makkelijk en bied geen uitdaging.
 

Slot openen zonder schade

De non destructieve methodes zijn leuker omdat hier echt veel oefening voor nodig is. Het is een zeer vernuftige vaardigheid. Je moet namelijk via het sleutelgat de pinnen binnen in het slot per stuk op de juiste positie zetten.
 

Lockpicking lijkt op puzzelen

Veel beoefenaars van de sport lockpicking vergelijken het met het oplossen van een puzzel of een 3d puzzel. Een 3d puzzel is een drie dimentionale puzzel die over het algemeen erg lastig op te lossen zijn. Lockpicking is zeer vergelijkbaar maar dan op een zeer kleine schaal en dan blind. Omdat je niet kunt zien wat je doet en hoe de pinnen horen te staan. Alles gaat op de tast.
 
Lockpicking is dus een zeer uitdagende sport maar dat maakt het ook juist zo leuk!

http://lockpickwebwinkel.nl/

Lockpicking Gun

woensdag, december 16th, 2015

De lockpicking gun is een speciaal stuk gereedschap dat gebruikt kan worden voor het openen van sloten zonder hierbij schade toe te brengen aan dit slot.

Het is een techniek de bekend is geworden door lockpick fanatiekelingen. Lockpickers zijn mensen die het als een uitdaging zien om sloten te slim af te kunnen zijn.

 

Is lockpicking niet crimineel?

Veel mensen relateren dit gelijk aan criminaliteit. Juist omdat mensen het idee hebben dat dit makkelijk te misbruiken is komen er wel veel criminelen op af maar de meeste echte gebruikers zijn gewoon simpele hobbiesten zonder kwade bedoelingen.

De echte criminelen haken namelijk al af voordat ze hun eerste slot hebben kunnen openen. Dit komt omdat lockpicking vaak onderschat wordt, het is een vaardigheid een kunde. Om deze onder de knie te krijgen is veel geduld en energie voor nodig.

Tevens kan het makkelijk uren duren voordat je een slot daadwerkelijk open kan krijgen met lockpick technieken. Ook moet je nog eens comfortabel kunnen zitten het liefst met het slot in de hand omdat je echt je volledige concentratie nodig hebt om dit voor elkaar te krijgen.

Je moet je voorstellen dat de pinnen binnenin dit slot echt maar enkele milimeters groot zijn en daarom is het erg moeilijk om deze naar de juiste positie te brengen. Helemaal omdat je alles op de tast moet doen en je dus niet kan zien wat je allemaal teweeg brengt in het slot.

Voor de echte criminelen is dit allemaal veel te ingewikkeld. Zij gooien liever gewoon een raam in of pakken er een breekijzer bij, dat is snel en altijd effectief.

Mocht dit artikel je geintrigeerd hebben en ben je misschien ook nieuwsgierig naar hoe dit allemaal werkt? Neem dan gerust een kijkje op de website: http://www.lockpickinguniversiteit.nl/lockpick-technieken/lockpicken/

http://www.lockpickinguniversiteit.nl

Lockpicking informatie

zondag, december 13th, 2015

Ik beoefen de lockpick sport nu al enkele jaren maar nog steeds krijg ik een enorme kick na het openen van een slot met lockpick technieken.

Wat is het geheim van lockpicking?

Beginnende lockpickers vragen zich vaak af wat nu het geheim is om een goede lockpicker te worden. Dit onderwerp wil ik graag gaan behandelen, maar eerst wil ik het hebben over lockpicking zelf. Mocht je na het lezen van dit artikel nog meer behoefte hebben naar lockpick informatie dan kun je dat vinden op onze wordpress blog.

 

 

De mensen die lockpicking beoefenen zien het ook als een uitdaging om een slot te slim af te zijn. Ze krijgen er een kick van als ze een systeem kunnen verslaan dat er juist voor ontworpen is om dit te voorkomen.

Er wordt veel nagedacht over sloten en er zijn al veel verschillende systemen bedacht. Het is daarom als lockpicker extra bijzonder als je dan een slot weet te openen waarvan je weet dat er veel energie is gestopt om deze juist zo veilig mogelijk te maken.

 

Hoe moeilijk is Lockpicking?

Het openen van een slot is namelijk lang niet zo makkelijk als dat de meeste mensen denken. De meeste mensen die een beeld hebben bij lockpicking hebben dit door films of video spelletjes.

Bij deze media wordt het vaak sensationaler gemaakt dan dat het daadwerkelijk is. Dan is het namelijk allemaal net wat interessanter. Wanneer je iemand 5 uur ziet te priegelen met een slot dan is hett al gelijk een stuk minder sensationeel.

Lockpicking is dus wel gebaseerd op iets dat echt mogelijk is maar lang niet zo makkelijk en snel. Ten minste in de meeste gevallen. Er zijn sloten die echt bizar makkelijk open gaan. Maar dat zijn meestal de goedkopere sloten waar er echt weinig aandacht is geschonken aan het slot. Deze lijken meer voor decoratie bedoeld te zijn dan voor werkelijke veiligheid.

Aangezien de meeste mensen niet veel af weten van sloten kunnen ze deze sloten ook niet onderscheiden. Lockpicking kan daarom ook inzicht geven over de werkelijke veiligheid die sloten bieden. Als je zelf met lockpicking begint dan zul je al snel zien welke sloten kwetsbaar zijn!

https://lockpickinformatie.wordpress.com/