i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Adverteren’ Category

Cryptocurrency koers live in euro?

dinsdag, juli 23rd, 2019

Crypto koers live in euro volgen

De crypto koers live in euro volgen doe je natuurlijk bij een goede exchange. Daar kan je namelijk gemakkelijk zien hoe de zaken ervoor staan met de verschillende munten. Het is wel goed om te weten waar je op moet letten. Op die manier kan je er dan dus ook het optimale uit halen als investeerder. Uiteindelijk is dit ook precies waar je voor bent gaan investeren in deze munten. De volgende informatie gaat je hier in belangrijke mate bij helpen. Zo kan je er in alle gevallen het meeste uit de mogelijkheden halen.

Wat is de koers?

De crypto koers live in euro volgen, is natuurlijk alleen maar van waarde wanneer je weet wat je nu eigenlijk precies aan het bekijken bent. De koers is eigenlijk niet heel anders dan bijvoorbeeld een wisselkoers, of een aandelenkoers. Dat betekent dus dat je kan zien wat de cryptomunt van jouw keuze eigenlijk waard is in euro. Zo kan je dus precies zien wat de ontwikkeling is en of je munt meer of juist minder waard wordt. Dat is natuurlijk aantrekkelijk. Op die manier kan je namelijk veel beter handelen. Gebruik deze informatie dus altijd hiervoor.

Waarom live de koers volgen?

De crypto koers live in euro bekijken heeft ook een belangrijk voordeel. De markt voor cryptomunten is flink volatiel, zoals dat genoemd wordt. Dat betekent dus dat de koers snel kan wisselen, soms met hele hoge pieken en diepe dalen. Wanneer je hier niet live naar kijkt, dan kan je je dus misschien wel op verkeerde informatie baseren. Dit kan je dus flink wat geld kosten. Daar zit je natuurlijk als belegger in cryptomunten helemaal niet op te wachten. Je wilt er natuurlijk wel het maximale uit halen. Dat doe je dus op deze manier door goed op te letten.

De juiste plek vinden

Het is goed om eerst goed uit te zoeken waar je de crypto koers live in euro kan bekijken. Er zijn dan vooral veel goede brokers die zich hierop richten. In de ideale situatie is dat natuurlijk de broker waar je de investering in de eerste plaats al deed. Op die manier kan je er zeker van zijn dat je de juiste prijzen krijgt gerekend. Zoek daarom altijd eerst naar een goede exchange en ga daar dan aan de slag met je investeringen. Op die manier blijft het spannend, maar ook gewoon leuk om te doen.

De koers tussen munten onderling

Is de crypto koers live in euro volgen de enige manier die van belang is? Voorlopig wel. De cryptomunten hebben onderling natuurlijk ook een wisselwaarde. Dat betekent dus dat het wel aantrekkelijk kan zijn om de koers tussen munten onderling te volgen. Dit staat echter nog wel enigszins in de kinderschoenen. In de toekomst wordt dit mogelijk. Vooralsnog is de euro echter nog de belangrijkste munt waarin de zaken worden omgerekend. Deze koers volgen is dus in ieder geval belangrijk om te volgen. Zo weet je altijd precies met welke waarde je te maken hebt.

https://cryptokopen.nl/cryptocurrency/

Een SEO Analyse door een SEO freelancer | Ralf van Veen

vrijdag, november 30th, 2018

Een seo analyse van een professionele SEO freelancer

Een SEO analyse wordt vaak uitgevoerd om de onderliggende problematiek van een website aan te pakken. Door een grondige SEO analyse uit te voeren kunnen alle problemen binnen een korte tijd worden ontdekt. Wanneer de SEO analyse is uitgevoerd kunnen de problemen stuk voor stuk worden aangepakt door de SEO freelancer die aan de website werkt.

Wanneer een website gedurende een lange tijd online en werkzaam is kan het voorkomen dat problemen erin sluipen. Deze problemen zijn een natuurlijk proces van het onderhouden van een website maar worden negatief beoordeeld door Google. Dit kan ervoor zorgen dat de gewenste rankings binnen de zoekmachines langer uitblijven dan gewenst. Om een complete SEO analyse uit te voeren moet de SEO betekenis ook duidelijk zijn.

Wat is SEO?

De SEO betekenis is een opsomming van meer dan 200 bevonden ranking signalen die vanuit Google zijn bevestigd of een resultaat van jarenlange speculatie binnen de branche is. Het komt vaak voor dat specialisten speculeren over een verscheidenheid in subonderwerpen binnen de geheel dat SEO wordt genoemd. De ranking factoren (meer dan 200) kunnen worden onderverdeeld in 3 grote lijnen. De eerste is SEO content. SEO content is de geschreven taal op een website. Belangrijk hierbij is de lengte en kwaliteit van de tekst. Wanneer de lengte te kort is kan het ervoor zorgen dat Google niet weet waar het over gaat of zelfs de gebruiker niet genoeg is geïnformeerd over het onderwerp.

Daarnaast is de kwaliteit van de tekst belangrijk. Hiermee wordt veelal bedoeld: Is de tekst informatief en is de tekst geschreven voor de gebruiker of voor de zoekmachines. Wanneer het laatste het geval is zal het zoekwoord er te vaak instaan. Dit kan worden herkend door Google en het label SPAM kan worden gegeven. Hierdoor kan de website een penalty krijgen in de zoekmachines en niet meer ranken voor de zoekwoorden waar de website ooit voor heeft geranked.

Hierna is de technische SEO een grote lijn binnen de 200 ranking factoren van Google. De betekenis van de technische SEO is alles wat onder de website zit en niet zichtbaar is voor de gebruiker. Een voorbeeld hiervan is de website snelheid. Een website dienst zo snel mogelijk te zijn om een goede gebruikerservaring te geven aan de bezoekers.

Wanneer de website te traag is kan het ervoor zorgen dat gebruikers de website verlaten zonder dat ze er daadwerkelijk op hebben gezeten.

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden in de zoekmachines? Neem dan eens contact op met Ralf van Veen. Een ervaren SEO specialist.

https://ralfvanveen.com

Zoekmachine optimalisatie in 2019 | Ralf van Veen

dinsdag, oktober 30th, 2018

SEO: Wat is het?

Met een SEO traject wordt vaak eerst de website bestudeerd om een goed plan in orde te maken. Wanneer het plan is opgesteld, op basis van een SEO traject, wordt de offerte gemaakt. Deze volgorde wordt aangehouden omdat met een SEO analyse alle gebreken van een website in kaart kunnen worden gebracht. Op basis van de gebreken van een website worden de werkzaamheden en het aantal uren die hierbij horen geoffreert.

Bij een SEO analyse is het van vitaal belang dat alle elementen van een goede SEO in kaart worden gebracht. Dit houdt in. Er moet worden begonnen met een grondige analyse van de SEO content van een website. Dit kan per SEO traject uiteraard verschillen. Bij sommige websites wordt de content van de belangrijkste pagina’s gecontroleerd. Bij anderen wordt de content van de gehele website in kaart gebracht en gecontroleerd op de belangrijkste punten.

Wanneer de SEO analyse verdergaat naar de achterkant van de website controleren we de website op alle SEO technische elementen. Het eerste element wat wordt geanalyseerd is de websitesnelheid. Dit is van vitaal belang voor de gebruikersvriendelijkheid. In de snelheid van het browsen van de gebruikers van het internet tegenwoordig is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk is. Idealiter zit de laadtijd van een website onder de seconde.

Wanneer dit is meegenomen in de SEO analyse zullen de SEO technische punten verder worden geanalyseerd. Hiermee wordt ook de website architectuur bedoeld. Op welke manier zit de website in elkaar en is het makkelijk voor de gebruiker om alles te vinden op de website. Wanneer dit niet het geval is zullen veel gebruikers vroegtijdig de website verlaten om andere websites te raadplegen voor zijn of haar vragen. Dit wordt door Google opgemerkt en het zal een negatieve waarde aan de website hangen.

Bij een SEO analyse is het laatste punt het link builden. Ook bij een SEO traject wordt vaak bovenstaande volgorde aangehouden bij het optimaliseren van de website voor de zoekmachines. bij een SEO specialist wordt het backlinkprofiel compleet in kaart gebracht. In veel gevallen wordt dit gedaan met een software zoals het programma Ahrefs of MOZ. Bij het analyseren van een backlinkprofiel wordt als eerst de anker teksten gecontroleerd. Het komt vaak voor dat hier teveel spam in terecht komt.

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden in de zoekmachines? Laat Ralf van Veen een SEO Analyse voor u uitvoeren.

https://ralfvanveen.com/seo-analyse/

De voordelen van online salarisadministratie.

vrijdag, oktober 28th, 2016

Sinds de oprichting van de eerste vakbonden en bedrijven is het al van groot belang dat ook de administratie van zowel de uren als het salaris werd bijgehouden. Toen moesten de meeste bedrijven dit zelf nog doen, maar vandaag de dag zijn er veel meer mogelijkheden voor een bedrijf op het gebied van salarisverwerking en – administratie.

Een van deze mogelijkheden is het gebruik maken van online salarisadministratie. Maar wat houdt salarisadministratie precies in en waarom zou men hiervoor moeten kiezen? Allereerst is het handig om het nut en de betekenis van salarisadministratie te achterhalen. Salarisadministratie houdt simpelweg in het berekenen van het bruto en netto loon, het controleren (en opstellen) van de salarisstroken en het verwerken van (eventuele) aanpassingen / beslagleggingen van iedere werknemer als individu. Binnen salarisadministratie zijn nog veel verschillende werkzaamheden. Enkele werkzaamheden binnen salarisadministratie zijn: Advieswerkzaamheden, acquisitie, relatiebeheer, systeemonderhoud, reguliere salarisverwerking, periodieke controles en facturatie. Dit zijn aardig veel werkzaamheden waar een bedrijf mee te maken krijgt indien het de salarisadministratie in eigen beheer houdt. Tevens kost het veel tijd voor de mensen die zich hiermee bezig zullen houden. Het is in de meeste gevallen dus handiger om te kiezen voor uitbesteding van de salarisadministratie.

Nu het duidelijk is wat salarisadministratie precies is en inhoudt, is het handig om verder te kijken en te verduidelijken waarom het een slimme keuze is om te kiezen voor online salarisadministratie. Enkele voordelen van online salarisadministratie zijn:

–          Geen aanschaf van speciale software (de administratie wordt bijgehouden op een special portal op internet)

–          U hoeft zich geen zorgen te maken om updates. (er wordt geen gebruik gemaakt van een aparte software en daardoor kan deze dus ook niet verouderen)

–          Back-up in het geval van vragen of calamiteiten (er wordt regelmatig een back-up gemaakt van uw gegevens, mochten deze verloren gaan)

–          Altijd en overal inzicht in uw salarisadministratie

–          Per gebruiker kunt u verschillende rechten instellen en vrijgeven

http://www.cbbs.nl

Reorganisatie op uw werk, wat nu?

maandag, oktober 3rd, 2016

Een reorganisatie is een verandering in of van een bedrijf/ onderneming / organisatie. Er zijn verschillende vormen van reorganisatie in een bedrijf. Reorganisaties zijn over het algemeen slechts tijdelijk en dit is ook precies de reden dat veel bedrijven niet weten hoe ze een reorganisatie het beste kunnen aanpakken. Kunt u als werknemer hier misschien iets aan veranderen? Lees hier meer.

Het belangrijkste is dat het bedrijf de reden van de reorganisatie onder de aandacht brengt. Meestal zijn de economische omstandigheden, kwaliteitsdrijfveren of een veranderende markt de aanleiding voor een reorganisatie.  De verschillende doeleinden van een reorganisatie zijn:

–          Het opnieuw formuleren van diverse functies.

–          Werknemers krijgen tijdelijk ander werk tot er een nieuwe functie vrijkomt.

–          Er worden werknemers overbodig verklaard en dus ontslagen.

–          Er doen zich complexe situaties voor op het gebied van juridische en/of organisatorische aspecten.

Indien een bedrijf een reorganisatie zowel succesvol als slim aanpakt, dan valt er veel winst te behalen. Echter kunnen bedrijven dit vaak niet alleen. Carrierepoort is een bedrijf dat gespecialiseerd is in reorganisaties van bedrijven en heeft hier veel ervaring mee. Carrierepoort helpt een bedrijf met een professionele aanpak voor de reorganisatie en het bedrijf bespaart hierdoor veel geld en tijd.

Door een professionele aanpak te gebruiken bij een reorganisatie zorgt u er voor dat het bedrijf de ‘onzichtbare’ gevolgen na een reorganisatie kan verminderen of zelfs halveren. Voorbeelden van deze ‘onzichtbare’ gevolgen zijn: Een daling in zowel de motivatie als de productiviteit van de werknemers. Dit resulteert namelijk weer in een lage betrokkenheid en een toename in (langdurig) ziekteverzuim.

Carrierepoort helpt een bedrijf d.m.v. 5 fases om de reorganisatie op die manier zo soepel en professioneel mogelijk te laten verlopen. Een ander bijkomend voordeel hiervan is dat er oog wordt gehouden voor de werknemers.

Mocht u meer willen weten over de 5 fases voor een succesvolle en professionele reorganisatie, kijk dan op de volgende website: http://carrierepoort.nl/reorganisatie

http://carrierepoort.nl

Vazen van Boheems kristalglas

zondag, maart 20th, 2016

Vazen van Boheems kristalglas koopt u bij Flowertools. Wat bedoelen we hier nu eigenlijk mee? Boheems kristalglas is glas dat enkel geproduceerd wordt in de plaats Bohemen, Tsjechië. De kwaliteit van dit glas is enorm goed. De vazen gaan dan ook een lange tijd mee. Hierdoor kunt u genieten van duurzame en bovenal prachtige vazen om uw decor in huis mee op te vrolijken. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder en neem een kijkje bij onze vazen.

Vazen van Boheems kristalglas online bestellen

Deze producten zijn gemakkelijk online te bestellen via de website van Flowertools. Voor al uw bestellingen geldt: voor 15:00 besteld, de volgende dag in huis. Heerlijk vanuit huis de mooiste vazen uitkiezen en veilig en gemakkelijk afrekenen: dat is de service die wij bieden. Tevens is het mogelijk om de vazen op afspraak af te halen, u betaalt dan ook geen verzendkosten en kunt ter plekke het bedrag betalen.

Vazen van Boheems kristalglas cadeau doen

Vazen van Boheems kristalglas zijn misschien wel het meest perfecte cadeau voor uw familie of vrienden. Deze unieke vazen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, maar zullen bovenal uw huis opvrolijken. Met deze vazen komt u met een fijn gevoel thuis. Heeft u de vazen al snel nodig? Wij bezorgen altijd zo snel mogelijk en u kunt de vazen zelfs op afspraak afhalen. Zo heeft u uw cadeau snel in huis.

Vazen van Boheems kristalglas veilig betalen

Vazen van Boheems kristalglas kunt u altijd veilig betalen via onze webshop. Wij hebben service, vertrouwen en veiligheid op de eerste plaats staan. U kunt betalen met verschillende betaalmethodes, waaronder iDeal, afterpay of een bankoverschrijving. Daarnaast kunt u uw bestelling op afspraak afhalen en ter plekke betalen. Als u voor meer dan € 50,- aan vazen besteedt, rekenen wij geen verzendkosten.

http://www.flowertools.nl/

Whiskey karaf online bestellen.

dinsdag, januari 5th, 2016

Whiskey karaf is natuurlijk iets dat echt niet mag ontbreken in de collectie van een echte whiskey liefhebber. Een karaf is natuurlijk prachtig om op het dressoir te zetten en van te genieten. Je kan hierin een dure fles whisky bewaren. In een karaf hou je de fles gerust nog jaren goed. Toch is dit helemaal niet nodig want we weten allebei dat die fles zo leeg is. Toch heb je wel iets moois om neer te zetten vooral als echte whiskey liefhebber! Alleen waar kan je in hemelsnaam een whiskey karaf kopen?

Whiskey karaf bestel je op het internet.

Een whiskey karaf bestel je gewoon online in de whiskey glazen shop. Deze online winkel is gespecialiseerd in glaswerk van echt kristalglas. Naast het feit dat het echt kristalglas is heb je het voordeel dat het uniek is. Waar kom je nou een mooie karaf in Nederland tegen waar je whisky in kan bewaren? Een whiskey karaf bestel je gewoon online op het internet in de speciaal winkel. De Whiskey Glazen Shop is één van de weinige winkels waar je een whisky karaf kan kopen en ook nog eens een karaf van echt kristalglas!

Whiskey karaf inclusief whiskey glazen.

De whiskey karaf is tot op heden nog niet los te bestellen. Als het aan ons ligt gebeurt dit in de toekomst wel gewoon. Je kan dan jouw favoriete drankje erin bewaren en je eigen glazen gebruiken. Tot nu toe ben je verplicht om een complete set met zes whiskey glazen te kopen. Dit is opzicht geen ramp want zo heb je wel iets om te laten zien aan je vrienden. Voor de rest kan je vooral genieten van jouw favoriete drankje. Je kan de glazen eventueel naast de whiskey karaf neerzetten als toon object. Een echt object voor de liefhebber!

http://www.whiskeyglazenshop.nl