i2D
Artikel Portaal

Achter een mooie isolatiedeur liggen 253 flessen opgeslagen

Achter een mooie isolatiedeur liggen 253 flessen opgeslagen

De Liebherr Wkt 5551 GrandCru schaft u het beste aan via Cavepromotor vanwege het deskundige advies en ‘laagste prijsgarantie’. Dit berust op feiten en geen loze commerciële praatjes. De grote aantallen  tevreden klanten bewijzen zijn getuige. In tegenstelling tot reguliere online witgoedwebshops (ook wel dozenschuivers genoemd), mag je na de aankoop van de wijnbewaarkast ook vragen stellen over het bewaren van de wijnen. Simpelweg omdat men de vragen over het bewaren en serveren van wijn kan beantwoorden. De medewerkers van Cavepromotor komen uit de wijnkoperij. Dit houdt in dat zij ook verstand hebben van wijn. Eerst was er Wijnpromotor en daarna pas Cavepromotor. Cavepromotor heeft zich gespecialiseerd in wijnkasten van Liebherr, dus u kunt vragenstellen of alle wijnkasten. Ook technisch en als het toch mocht voor komen, dat er geen antwoord gegeven kan worden, dan zoekt men het op.  Met de aankoop van de Wkt 5551 koopt u de op één na grootste onder de Liebherr wijnbewaarkasten. In tegenstellening tot de Wkt 5552 heeft deze wijnkast een gesloten bordeauxkleurige isolatiedeur zonder glas. Met een instelbare temperatuur tussen de 5°C en 20°C kunt u 253 flessen opslaan van bordeauxformaat. Met de afmeting heeft Liebherr rekening gehouden met de breedte van de binnendeuren in woonhuizen. Je kunt een hele grote wijnkast maken, maar deze moet ook nog in huis geleverd en geïnstalleerd worden. Niet iedereen ziet het zitten om de installatie zelf uit te voeren. Daarom wordt dit ook van uitbesteedt.

Wanneer een Wkt 5551 via Cavepromotor wordt besteld, kan deze ook worden uitgepakt en geïnstalleerd. Een standaard online webshop kan de wijnkast thuis laten bezorgen, maar uitpakken, installeren, Vibration Reduction Blocks plaatsen en het beantwoorden van praktische vragen zit er niet in. Bij de aankoop van de Wkt 5551 worden tevens Vibration Reduction Blocks (VRB’s) voorzien. Deze zijn ontwikkeld om de omgevingstrillingen op te vangen. De wijnkast zelf is opgebouwd uit geluidsarme componenten en bevat een trillingsvrije compressor. Echter omgevingstrillingen hebben altijd effect op de wijnen. Dat kan gaan van passerend verkeer, maar ook een wasmachine of het hard sluiten van een deur kan voldoende zijn om de moleculen te laten bewegen. Hierdoor wordt de wijn onnodig ‘opgejaagd’ wat het rijpingsproces niet ten goede komt. Mensen die een wijnkelder hadden in hun villa en die zijn overgestapt naar een Wkt 5551 in hun appartement, willen alleen de VRB’s hebben. Indien zij dit niet doen, constateren zij dat de smaak van de wijnen anders is.

De Wkt 5551 valt onder de GrandCru reeks. Deze wordt gekenmerkt door een degelijke afwerking in een Bordeauxkleurige kast. De deursluiting is een mooie handgreep die we kennen van de WTes 5872 en WTes 5972. Het handvat duwt de deur van het frame af. Dit vergemakkelijkt het openen van de isolatiedeur. Het gewicht van de Wkt 5551 is 96 Kg. Het is daarom raadzaam om de wijnkast te laten installeren.

 

Bezoek de website voor meer informatie : Achter een mooie isolatiedeur liggen 253 flessen opgeslagen

Comments are closed.