i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Aanbiedingen’ Category

Koop hier je cote de boeuf

maandag, april 19th, 2021

Een cote de boeuf is altijd een goed idee als je indruk wilt maken op je gasten. Voor een kwalitatief stuk vlees, kijk dan eens hier: cote de boeuf kopen bij LeJean. Dan ben je ervan verzekerd dat je straks een heerlijk stuk vlees op tafel kunt zetten.

Wat is cote de boeuf?

Cote de boeuf is een heerlijk stuk rundvlees wat behoorlijk indrukwekkend is. Het is niet voor niets het meest populaire stuk rundvlees in Nederland. Het is echt een stuk vlees die je serveert bij een belangrijke gelegenheid, omdat het zo groot is. Van een kilo kun je gemakkelijk met twee of drie eten. Cote de boeuf is het stuk vlees van het rund dat van de ribben komt. Daarom ziet het er ook zo indrukwekkend uit, omdat het geserveerd wordt met de ribben. Cote de boeuf is afkomstig van de eerste zes ribben van het rund. Een rund kent in totaal twaalf ribben. In de laatste zes ribben zit een stuk minder vlees.

Wat te doen met de cote de boeuf?

Als je voor het eerst zo’n groot stuk vlees voor je neus hebt staan, vraag je je misschien wel af wat je hier mee kunt doen. Cote de boeuf is echter gemakkelijk te bereiden, omdat het niet veel voorbereidingen vraagt. Het enige wat je hoeft te doen is het op kamertemperatuur te laten komen voordat je het in de oven stopt of op de barbecue gaart. Je kunt ervoor kiezen om kruiden aan de cote de boeuf toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tijm of rozemarijn. Het is echter niet noodzakelijk om kruiden toe te voegen aan de cote de boeuf om het lekker te laten smaken. De cote de boeuf heeft al een hele lekkere volle smaak van zichzelf en kun je dus ook prima ongekruid bakken.

Garen van de cote boeuf

Een cote de boeuf kan prima gegaard worden op ongeveer 150 graden in de oven. Je kunt ervoor kiezen om de cote de boeuf van tevoren even kort op de bakken in de pan. Gooi het vetrandje van de cote de boeuf echter niet weg: het is heerlijk om het vlees hier goed in te laten garen. Om het garen van de cote de boeuf gemakkelijker te maken, is het handig om een kernthermometer te gebruiken. Op die manier kun je goed in de gaten houden wat de kerntemperatuur van de cote de boeuf is. Het lekkerste is om de cote de boeuf rare of medium te serveren.  

Je spullen per container verschepen

woensdag, juni 24th, 2020

Een container verschepen kan goed zijn wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen naar het buitenland. Je na al die jaren van reizen en twijfelen van plan om toch echt die grote stap te gaan wagen en je geluk te zoeken in een ander land, of je hebt een baan aangekregen aan de andere kant van de oceaan en je gaat hiernaar toe verhuizen. Toch wil je alle spullen die je in Nederland hebt staan niet achterlaten en je wilt het liefst je huis meenemen. Dit gaat helaas niet, maar je inboedel kan je wel per container verschepen. Hierdoor neem je de inrichting van je woning mee naar je nieuwe verblijf in het buitenland en voel je je een stuk sneller op je gemak. 

Over de oceaan

Een container verschepen kan naar meerdere plaatsen ter wereld. Wanneer er wordt gekozen voor een container verschepen gaat dit vaak wel om lange afstanden. Wanneer je bijvoorbeeld naar Spanje gaat verhuizen kan je misschien beter kiezen voor een transport met een bus of een vrachtwagen. Maar wanneer je naar de United States gaat verhuizen, is een vrachtwagen geen optie en het verschepen van je meubilair per vliegtuig is of erg prijzig of niet mogelijk. Door middel van je spullen op een container te verschepen betaal je niet de hoofdprijs en wordt alles snel voor je geregeld.

Verschepen en bezorgen

Als je uiteindelijk de keuze maakt om de spullen per container te verschepen, worden de spullen bij je opgehaald op het moment dat jij daar klaar voor bent. Je geeft van tevoren aan wanneer je de spullen op de andere bestemming nodig hebt en dit zal dan tijdig bij je worden opgehaald. Op het moment dat jij dan aankomt op je nieuwe bestemming staan je spullen er al en hoef je dit alleen nog maar zelf in te richten. Het wordt namelijk niet alleen maar per container verscheept, maar ook bezorgt.Waarom maken veel mensen gebruik van fietstrainers op dit moment? En is het gezond?

dinsdag, maart 24th, 2020

Voor wie het niet weet, de fietsen zijn uitgevonden om de omstandigheden van het echte wegrijden na te bootsen, zoals in de Tour De France. Daarom wordt, in plaats van alleen de mogelijkheid te hebben om weerstand toe te voegen zoals we dat allemaal gewend zijn, door te schakelen, het wiel voor de stilstaande fiets (vliegwiel) verzwaard, dat is ook goed mogelijk bij een inklapbare crosstrainer in 2020.

Dat betekent dat het gewicht tussen de 35 en 55 pond kan liggen in plaats van 1 of 2 pond. Normaal gesproken klinkt dat als niets bijzonders. Maar zoals velen van u weten, als u besluit te stoppen met trappen op een fiets, glijdt u normaal gesproken of kust. Nou, dat kun je niet doen op een spinningfiets en Cindy besefte dat pas nadat de instructeur haar had gezegd dat ze zo snel mogelijk moest trappen.

  • Nadat haar benen het gevoel hadden dat ze zouden gaan vliegen… toen zei haar instructeur dat ze een heuvel zouden gaan beklimmen en dat ze de weerstand op haar fiets moest verhogen. De instructeur begon dingen te zeggen als – “Neem een volledige draai naar boven!
  • Nog een halve draai… Je zou nu hard moeten werken.” “draai hem naar beneden zodat je de weg voelt… neem nu een grote bocht met de klok mee… neem nu de heuvel op… neem meer weerstand op door hem omhoog te draaien… nu is het echt steil.”

Spinnen is een geweldige manier om een fietstrainer te gebruiken

Spinnen is een geweldige vorm van cardio. Het is motiverend om een instructeur je door een programma te laten begeleiden terwijl je omringd wordt door gelijkgestemde deelnemers die er om dezelfde redenen zijn. U wilt allemaal een goede training krijgen, wat ongewenst lichaamsvet verliezen, uw hart gezond houden, uw eigen persoonlijke stressbelasting verlichten en onderweg wat plezier hebben.

Je kunt zelf bepalen hoe veel weerstand je fietstrainer heeft

De weerstandsknop in kwestie is het hulpmiddel om spanning toe te voegen aan het vliegwiel zodat je het gevoel hebt dat je een heuvel beklimt of dat de knop los zit dan voel je je alsof je schreeuwt langs de open weg en cruist. Als instructeur vind ik dat er altijd een soort spanning moet zijn.

Een les volgen op een fietstrainer kan een goed idee zijn

Als je nooit een les hebt gevolgd, zou ik het aanraden. Maar hier zijn een aantal dingen om in gedachten te houden voordat je dat doet. Spinningfietsen worden vaak gebruikt gedurende de dag. Dat betekent dat er slijtage aan zit. Elke fiets zal anders slijten en daarom kan het zijn dat de weerstandsknop op de ene fiets strak zit en op de andere niet zo strak.

https://vergelijk-gratis.nl/interactieve-fietstrainer/

Waarom kiezen meer mensen voor een hondenverzekering? Een aantal handige tips

vrijdag, januari 3rd, 2020

Steeds meer mensen wenden zich tot een passende huisdierverzekering om zich te wapenen tegen de steeds hogere kosten van de kosten van dierenartsen. Het vinden van een verzekering is helemaal niet moeilijk en u hoeft niet veel te betalen voor de basisdekking, maar een hondenverzekering voor het leven is de optie die de meest effectieve bescherming biedt voor uw geliefde huisdier, terwijl de bescherming van uw zak op de lange termijn.

  • Het grootste probleem met veel polissen is dat ze een zekere mate van dekking bieden voor de kosten van de dierenarts, maar die limiet geldt alleen voor de duur van de polis. Als u een jaarlijkse polis heeft en u moet een paar maanden voor het einde van de polis een claim indienen, dan kunt u slechts twee maanden aanspraak maken op deze dekking. Als uw hond ongelukkig genoeg is om een ziekte of aandoening te ontwikkelen die langdurig van aard is, bent u niet gedekt voor de rest van het leven van uw huisdier.

Een hondenverzekering kan je wel veel geld besparen

Dit is waar een hondenverzekering voor het leven op zijn plaats komt en steeds populairder blijkt te zijn. Natuurlijk verwacht u meer te betalen voor een hogere dekking, maar een goede bescherming op de eerste plaats kan op de langere termijn juist veel goedkoper uitvallen. Een levenslange dekking beschermt uw huisdier tot een bepaalde grens, maar dit geldt voor de duur van het leven van uw hond. Dus als de limiet van uw dekking bijvoorbeeld £12.000 is, heeft u het hele leven van uw hond om die limiet te bereiken.

Denk aan de dekking voor je honden verzekering

Afhankelijk van de polis waar u voor gaat, zullen sommige een jaarlijkse limiet hebben en andere zullen gewoon van toepassing zijn gedurende de levensduur van de dekking. Bijvoorbeeld, één type hondenverzekering zal u vertellen hoeveel dekking u hebt voor elk item, zoals dierenartskosten, en dit zal de limiet zijn voor een jaar. Elk jaar zal de limiet opnieuw beginnen. Dus u zou in theorie elk jaar tot dat bedrag kunnen claimen als uw huisdier een aanhoudend medisch probleem heeft. Aan de andere kant kan uw polis een limiet geven voor claims die van toepassing zijn gedurende het leven van uw hond.

De kosten van een hondenverzekering kunnen behoorlijk verschillen

De kosten van het beleid kan veel variëren, dus u moet ervoor zorgen dat u vergelijkt zoals wanneer u op zoek bent naar de beste. Er zijn veel verschillende dingen die je kunt krijgen dekking voor, en het niveau van de dekking die u krijgt zal ook van invloed zijn op de prijs van uw premies. Het is daarom de moeite waard om de tijd te nemen om je bewust te zijn van de verschillen tussen de dekkingsniveaus bij het vergelijken van je opties. De andere factor die een aanzienlijke invloed kan hebben op het bedrag dat u betaalt, is het eventuele overschot dat in uw polis is ingebouwd. Ook dit kan verschillend zijn voor elk type dekking dat u heeft, dus u moet de verschillen begrijpen.            

https://verzekering-winkel.com

M&C Matrix

donderdag, december 5th, 2019

Kies voor een beveiligde deurcilinder uit de M&C Matrix serie

Zijn je deurcilinders aan vervanging toe? Dan is het een goed idee om een beveiligde deurcilinder uit het M&C gamma te kiezen. De keuze van deurcilinder kan van groot belang zijn en dit is waarom!

Waarom je het best voor beveiligde deurcilinders kan kiezen

Beveiligde deurcilinders zijn niet zomaar cilinders. Het zijn deurcilinders met een extra beveiliging, die ervoor zorgen dat inbrekers geen kans maken! Inbrekers breken namelijk vaak een huis binnen door de kerntrek techniek toe te passen of door de deurcilinder proberen te breken. Dankzij een beveiligde deurcilinder wordt dit onmogelijk. Met een beveiligde deurcilinder zorg je dus voor de veiligheid van jezelf en je gezin!

Waarom zou je kiezen voor een M&C Matrix deurcilinder?

Een cilinderslot uit het Matrix gamma is geschikt voor alle deuren. Je moet enkel zien dat je de juiste maat aanschaft. Dit doe je door de maat van je huidige deurcilinder op te meten en de Matrix deurcilinder net iets groter aan te kopen. De deurcilinder meet je het best door het midden van het schroefgat naar links en naar rechts te meten. Door zijn stalen brug valt hij net iets langer. De Matrix deurcilinder is verkrijgbaar vanaf 40mm tot en met 200mm, de juiste maat voor je deur zit er dus zeker bij! Deze deurcilinders zijn niet enkel kwaliteitsvol, maar ook enorm voordelig. Als we spreken over het Matrix gamma, dan spreken we over cilinders met een SKG 3* keurmerk, een stalen brug, een snijsleutel en alle mogelijke beveiligingen. Dat wil zeggen dat de deurcilinder bestand is tegen kerntrekken, boren, kloppen, openpikken en de slagmethode. Inbrekers maken dus echt geen schijn van kans!

Een ander voordeel is de snelle levering, als je voor 17:00 uur bestelt dan wordt je bestelling de eerst volgende werkdag geleverd! Daarbovenop is er nog een retourrecht van 30 dagen, want missen is menselijk.

Om je kwaliteit en veiligheid te garanderen levert M&C de deurcilinders altijd met een certificaat en zijn ze SKG 3* gekeurd. Dit certificaat kan je het best bijhouden. Zo kan je in de toekomst makkelijker de juiste deurcilinder terugvinden. M&C zorgt dankzij zijn jarenlange ervaring en zijn expertise dus voor jou veiligheid! Maak je niet langer zorgen over inbraken in je huis, met M&C kan je met een gerust hart slapen! Kies nu voor de veiligheid van jou en je gezin en ontdek het M&C Matrix gamma!
.

https://mc-cilinder.nl/mc-matrix/

Tuinmeubeltrends 2019: Deze trends mag je niet missen

zondag, april 28th, 2019

Tuinmeubeltrend: vlechtwerk volgens patronen

In het nieuwe tuinmeubelenjaar is vlechtwerk volgens patronen een opkomende trend. Deze gevlochten tuinmeubels zijn volledig hand gevlochten. Het is daarom ook erg arbeidsintensief. Dit zie je terug in de preciezie waarmee is gevlochten en de degelijke kwaliteit van de nieuwe gevlochten tuinmeubels.

 

De hand gevlochten tuinmeubelen geven een luxe uitstraling aan je buiteninterieur, omdat aan alle kleine details is gedacht. Prachtige kleurcombinaties worden gemaakt, dit doordat er meerdere kleuren vlechtwerk in een tuinmeubel zijn verwerkt. Bijvoorbeeld een lichtere en donkere vlechtwerkdraad. Dit contrast zorgt voor een mysterieuze sfeer.

 

Tuinmeubeltrend: grote loungesets met all weather kussens

Royale loungesets waarbij zowel het zitvlak als kussens royaal zijn uitgevoerd, is een nieuw opkomende trend in 2019. Door de royale afmetingen en grote all weather kussens, geniet je van extra hoog comfort. Kenmerkend voor de nieuwe tuinmeubeltrend zijn robuuste looks en goed zitcomfort. Dit komt doordat er rekening wordt gehouden met de zithoek van de nieuwe loungesets. Het zitvlak van banken valt ook iets dieper, hierdoor val je er als het ware in. Dit maakt dat je benen volledig ontlast worden en je ultiem kunt genieten.

 

Bij de nieuwe loungesets zien we vaak volledig antraciet frames terugkomen. Dit geeft de loungeset een robuuste en neutrale uitstraling. Aan de andere kant zien we ook volledig witte frames als basis. Dit zorgt voor de frisse of zomerse look van een tuinset. Kleur kussens zijn veelal in grijstinten, van licht tot donkergrijs.

 

Tuinmeubeltrend: rope als materiaalkeuze in lounge- en tuinsets

Rope is een terugkomende tuinmeubeltrend in 2019. Deze materiaalkeuze zie je meer terugkomen in loungestoelen, loungesets, diningstoelen en tweezits-sets.

 

Rope loungesets worden in 2019 ook in andere kleuren gemaakt. Denk in natuurkleuren. Bijvoorbeeld: groen, grijs of bruin. Met oog voor detail en afwerking zijn deze nieuwe rope tuinmeubels gemaakt. Je ziet zelfs dat ze met touw hele speciale vlechttechnieken toepassen waardoor je een hele luxe uitstraling krijgt.

 

Gebruik van rope in tuinmeubels of loungesets heeft een aantal voordelen. Zo kan er met rope prachtig gevlochten worden, waardoor je unieke patronen maakt. Daarnaast is rope erg onderhoudsvriendelijk en vooral weerbestendig. Technisch gezien heeft het rope nog enkele voordelen, zo is het kleurvast en snel weer droog na een regenbuitje. Het touw is bestand tegen alle weersinvloeden. Als je zit in een rope tuinstoel, word je direct opgevangen door het strakgespannen touw. Dit zorgt voor een aangename en comfortabele zit. Je hebt geen kussen meer nodig. Neem eens een kijkje op Fonteyn.

 

Gaan houten jaloezieƫn houten shutters vervangen?

zondag, april 28th, 2019

Houten binnenzonwering is erg populair. Het natuurlijke materiaal geeft veel sfeer in uw woning, is woningwaarde verhogend en geeft een luxe uitstraling. Al jaren worden houten shutters veel gekocht, maar toch kiezen mensen steeds vaker voor het alternatief: houten jaloezieën. Beide producten lijken op elkaar, maar het groter verschil is toch wel de prijs. Houten jaloezieën zijn veel goedkoper. Houten jaloezieën zijn er ook in Horizontale jaloezieën.

 

Wat is een houten jaloezie?

Een houten jaloezie bestaat uit een bovenbak met daaronder horizontale, houten lamellen. De lamellen kunt u kantelen waardoor u veel licht naar binnenkrijgt, maar ook zo kantelen dat er zo min mogelijk licht naar binnen komt. U kunt dus spelen met de lichtinval. U kunt de lamellen optrekken als een pakket, u hoeft de lamellen dus niet per se naar beneden hangen. De jaloezieën zijn er in verschillende kleuren zoals Zwarte houten jaloezieen.

 

Wat is een houten shutter?

Shutters zijn houten luiken met ingebouwde lamellen die ook kunnen kantelen. Het houten luik bestaat uit één geheel en daarom heeft u altijd iets voor de ramen hangen. De horizontale lamellen kunt u wel kantelen en zo in open of gesloten stand zetten.

 

1. Shutters sluiten het hele kozijn af. Houten jaloezieën kunnen ook het hele kozijn afsluiten, maar kunt u ook altijd weer ophalen. U bent bij houten jaloezieën dus niet verplicht om altijd wat voor de ramen te hangen.

 

2. Shutters kunt u bedienen met een stok en zo kunt u de lamellen kantelen. Houten jaloezieën kunt u op en neer halen met een koord en ook kantelen met een koord. Door de lamellen te kantelen kunt u spelen met de lichtinval.

 

3. Shutters kunt u bedienen met een stok en zo kunt u de lamellen kantelen. Houten jaloezieën kunt u op en neer halen met een koord en ook kantelen met een koord. Door de lamellen te kantelen kunt u spelen met de lichtinval.

 

4. Verschil in kosten

Er zijn meerdere verschillen tussen houten jaloezieën en houten shutters, maar het grootste verschil is natuurlijk de prijs. Shutters zijn gemiddeld 3 keer duurder dan houten jaloezieën. Houten shutters hebben een luxere uitstraling, maar met houten jaloezieën heeft u eigenlijk veel meer mogelijkheden.

 

Hoe maak je een wasmachine schoon? Wasmachine reparatie Tips!

dinsdag, januari 8th, 2019

 

Vaak je wasmachine schoonmaken en reinigen is belangrijk dat je zorgt dat de levensduur van de wasmachine langer is. Je zorgt ervoor dat de wasmachine je kleding echt schoon krijgt. We proberen je in dit artikel uit te leggen hoe je de wasmachine kunt reinigen.

Wasmachine stinkt? Wasmachine reparatie.

Je wasmachine stinkt en je kleding wordt er niet schoner van. De geur blijft in de kleding zitten (wat dus erg vervelend is), je kunt je wasmachine stinkt probleem oplossen door wasmachine reparatie uit te laten voeren. Misschien dat je denkt dat het veel geld gaat kosten, maar dat is niet zo. Je kunt de reparatie van je wasmachine tegen een erg laag tarief laten realiseren.

Bel direct met witgoed reparatie Utrecht voor het maken van een afspraak.

Ga naar de website voor het maken van een afspraak, op de website staan nog meer tips over hoe je de wasmachine goedkoop gerepareerd kunt krijgen. Je kunt op de kosten besparen en veel meer informatie lezen, je kunt vertellen wat het probleem is door het telefoonnummer van de wasmachine reparateur te bellen. Ze zullen je dan vertellen wat de reparatie zal gaan kosten, je wilt toch niet teveel betalen?

Afvoer ontstoppen? Witgoed reparatie.

Als de wastrommel nog vol met water zit, dan is het goed mogelijk dat de afvoer is ontstopt. Het kan namelijk zo zijn dat de wasmachine geen water meer afpompt, als dat het geval is dan blijft je was allene maar opstapelen! Je kunt ervoor kiezen om een nieuwe wasmachine te kopen, of door je wasmachine te laten repareren. Bespaar op de kosten door te kiezen voor een goede witgoed monteur.

Heb je toch besloten om de wasmachine te laten repareren? Neem dan contact op door online een afspraak te maken of door een terugbelverzoek in te dienen. Je kunt de reparateur vragen hoe de reparatie van de wasmachine in zijn werking gaat en op basis daarvan beslissen of je de wasmachine gerepareerd wilt hebben. 

We kunnen je zeggen dat wasmachine reparatie  goedkoper is dan je denkt.

Goedkope wandtegels badkamer bestellen

zaterdag, maart 18th, 2017

Voor goedkope wandtegels badkamer hoef je nu niet eens meer het huis uit want alles kun je gewoon thuis bestellen. Op je gemak op de bank zitten met een lekker glaasje wijn en winkelen maar. De goedkope wandtegels badkamer vind je namelijk gewoon online.

Online winkelen

Online winkelen is tegenwoordig heel normaal en een grote deel van de consumenten doet het al. We kopen kleding al online en laten onze boodschappen thuis bezorgen. Waarom ook niet goedkope wandtegels badkamer online bestellen? Het online kopen van goedkope wandtegels badkamer brengt veel voordelen met zich mee.

Goedkoper en meer keuze

Online liggen de prijzen stukken lager en zo is het vinden van goedkope wandtegels badkamer veel makkelijker. Gemiddeld betaal je online 5 tot 20 procent minder. Dit heeft vaak te maken met het merk. De bekende merken zijn altijd wat duurder omdat de marges hier hoger liggen. Bij de minder bekende merken ligt de prijs lager omdat de webwinkel hier zelf de marges kan bepalen.

Voor goedkope wandtegels badkamer is er bovendien ook veel meer keuze. Alles staat opgeslagen in een magazijn wat betekend geen dure pand of showrooms. Het betekend ook meer ruimte en dus een groter assortiment van goedkope wandtegels badkamer waar je de keuze uit hebt.

fliesenxl.com/nl/

marktplaats.nl/

janvansundert.nl/

http://www.janvansundert.nl/Badkamertegels

Autosleutels in de auto laten liggen

zaterdag, december 10th, 2016

Terwijl je vanmorgen uit je garage of van je oprit reed, heb je een aantal krassen op je auto gemaakt om er vervolgens na een paar kilometer achter te komen dat je tank leeg is. Gelukkig was je in de buurt van een benzinestation en kon je je brandstoftank weer vullen.

 Het lijkt er echter op dat dit niet echt je geluksdag is. Na het bijvullen van je tank rijd je verder om op te merken dat een band van je auto plat is. Natuurlijk moet je de band zelf verwisselen omdat er niemand in de buurt is. En terwijl je bezig bent, merk je dat de wieldop samen met een aantal andere Pontiac auto-onderdelen ergens tussen je huidige locatie en je garage moeten zijn gevallen. Omdat je al te laat bent voor je werk pak je haastig je spullen en ren je om de lift naar je werkplek te nemen.

Je hebt een kledinghanger nodig om deze uitdaging aan te gaan. Trek aan de hanger zodat het einde zich zal buigen. Zorg ervoor dat je een haak of een driehoekig handvat vormt. Dit zou kunnen dienen als het verlengstuk van je hand om in te kunnen breken in je eigen auto. Je kunt ook proberen om te kijken of je ergens een raam openkrijgt. Als dit allemaal niet lukt, maak je gewoon gebruik van een plamuurmes om deze tussen het raam en de deur te laten glijden.

Wanneer je een deel van het raam open hebt gekregen, kun je de kledinghanger er doorheen steken. Verplaats de hanger door er heen en weer mee te bewegen en probeer het knopje bij de deur, waarmee het slot kan worden geopend, omhoog te trekken. Dit kan heel moeilijk zijn maar de aanhouder wint.

Als je een nieuwer model auto hebt dan gaat dit waarschijnlijk niet werken en kun je het beste een slotenmaker bellen om daadwerkelijk de auto voor je te openen.

 Locksecure is een vakkundige 24/7 service slotenmakersbedrijf in Den Haag. Mocht u ooit in een noodgeval terecht komen, neem dan zeker contact op met Locksecure!

http://www.locksecure.nl