i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Aanbiedingen’ Category

Tuinmeubeltrends 2019: Deze trends mag je niet missen

zondag, april 28th, 2019

Tuinmeubeltrend: vlechtwerk volgens patronen

In het nieuwe tuinmeubelenjaar is vlechtwerk volgens patronen een opkomende trend. Deze gevlochten tuinmeubels zijn volledig hand gevlochten. Het is daarom ook erg arbeidsintensief. Dit zie je terug in de preciezie waarmee is gevlochten en de degelijke kwaliteit van de nieuwe gevlochten tuinmeubels.

 

De hand gevlochten tuinmeubelen geven een luxe uitstraling aan je buiteninterieur, omdat aan alle kleine details is gedacht. Prachtige kleurcombinaties worden gemaakt, dit doordat er meerdere kleuren vlechtwerk in een tuinmeubel zijn verwerkt. Bijvoorbeeld een lichtere en donkere vlechtwerkdraad. Dit contrast zorgt voor een mysterieuze sfeer.

 

Tuinmeubeltrend: grote loungesets met all weather kussens

Royale loungesets waarbij zowel het zitvlak als kussens royaal zijn uitgevoerd, is een nieuw opkomende trend in 2019. Door de royale afmetingen en grote all weather kussens, geniet je van extra hoog comfort. Kenmerkend voor de nieuwe tuinmeubeltrend zijn robuuste looks en goed zitcomfort. Dit komt doordat er rekening wordt gehouden met de zithoek van de nieuwe loungesets. Het zitvlak van banken valt ook iets dieper, hierdoor val je er als het ware in. Dit maakt dat je benen volledig ontlast worden en je ultiem kunt genieten.

 

Bij de nieuwe loungesets zien we vaak volledig antraciet frames terugkomen. Dit geeft de loungeset een robuuste en neutrale uitstraling. Aan de andere kant zien we ook volledig witte frames als basis. Dit zorgt voor de frisse of zomerse look van een tuinset. Kleur kussens zijn veelal in grijstinten, van licht tot donkergrijs.

 

Tuinmeubeltrend: rope als materiaalkeuze in lounge- en tuinsets

Rope is een terugkomende tuinmeubeltrend in 2019. Deze materiaalkeuze zie je meer terugkomen in loungestoelen, loungesets, diningstoelen en tweezits-sets.

 

Rope loungesets worden in 2019 ook in andere kleuren gemaakt. Denk in natuurkleuren. Bijvoorbeeld: groen, grijs of bruin. Met oog voor detail en afwerking zijn deze nieuwe rope tuinmeubels gemaakt. Je ziet zelfs dat ze met touw hele speciale vlechttechnieken toepassen waardoor je een hele luxe uitstraling krijgt.

 

Gebruik van rope in tuinmeubels of loungesets heeft een aantal voordelen. Zo kan er met rope prachtig gevlochten worden, waardoor je unieke patronen maakt. Daarnaast is rope erg onderhoudsvriendelijk en vooral weerbestendig. Technisch gezien heeft het rope nog enkele voordelen, zo is het kleurvast en snel weer droog na een regenbuitje. Het touw is bestand tegen alle weersinvloeden. Als je zit in een rope tuinstoel, word je direct opgevangen door het strakgespannen touw. Dit zorgt voor een aangename en comfortabele zit. Je hebt geen kussen meer nodig. Neem eens een kijkje op Fonteyn.

 

Gaan houten jaloezieën houten shutters vervangen?

zondag, april 28th, 2019

Houten binnenzonwering is erg populair. Het natuurlijke materiaal geeft veel sfeer in uw woning, is woningwaarde verhogend en geeft een luxe uitstraling. Al jaren worden houten shutters veel gekocht, maar toch kiezen mensen steeds vaker voor het alternatief: houten jaloezieën. Beide producten lijken op elkaar, maar het groter verschil is toch wel de prijs. Houten jaloezieën zijn veel goedkoper. Houten jaloezieën zijn er ook in Horizontale jaloezieën.

 

Wat is een houten jaloezie?

Een houten jaloezie bestaat uit een bovenbak met daaronder horizontale, houten lamellen. De lamellen kunt u kantelen waardoor u veel licht naar binnenkrijgt, maar ook zo kantelen dat er zo min mogelijk licht naar binnen komt. U kunt dus spelen met de lichtinval. U kunt de lamellen optrekken als een pakket, u hoeft de lamellen dus niet per se naar beneden hangen. De jaloezieën zijn er in verschillende kleuren zoals Zwarte houten jaloezieen.

 

Wat is een houten shutter?

Shutters zijn houten luiken met ingebouwde lamellen die ook kunnen kantelen. Het houten luik bestaat uit één geheel en daarom heeft u altijd iets voor de ramen hangen. De horizontale lamellen kunt u wel kantelen en zo in open of gesloten stand zetten.

 

1. Shutters sluiten het hele kozijn af. Houten jaloezieën kunnen ook het hele kozijn afsluiten, maar kunt u ook altijd weer ophalen. U bent bij houten jaloezieën dus niet verplicht om altijd wat voor de ramen te hangen.

 

2. Shutters kunt u bedienen met een stok en zo kunt u de lamellen kantelen. Houten jaloezieën kunt u op en neer halen met een koord en ook kantelen met een koord. Door de lamellen te kantelen kunt u spelen met de lichtinval.

 

3. Shutters kunt u bedienen met een stok en zo kunt u de lamellen kantelen. Houten jaloezieën kunt u op en neer halen met een koord en ook kantelen met een koord. Door de lamellen te kantelen kunt u spelen met de lichtinval.

 

4. Verschil in kosten

Er zijn meerdere verschillen tussen houten jaloezieën en houten shutters, maar het grootste verschil is natuurlijk de prijs. Shutters zijn gemiddeld 3 keer duurder dan houten jaloezieën. Houten shutters hebben een luxere uitstraling, maar met houten jaloezieën heeft u eigenlijk veel meer mogelijkheden.

 

Hoe maak je een wasmachine schoon? Wasmachine reparatie Tips!

dinsdag, januari 8th, 2019

 

Vaak je wasmachine schoonmaken en reinigen is belangrijk dat je zorgt dat de levensduur van de wasmachine langer is. Je zorgt ervoor dat de wasmachine je kleding echt schoon krijgt. We proberen je in dit artikel uit te leggen hoe je de wasmachine kunt reinigen.

Wasmachine stinkt? Wasmachine reparatie.

Je wasmachine stinkt en je kleding wordt er niet schoner van. De geur blijft in de kleding zitten (wat dus erg vervelend is), je kunt je wasmachine stinkt probleem oplossen door wasmachine reparatie uit te laten voeren. Misschien dat je denkt dat het veel geld gaat kosten, maar dat is niet zo. Je kunt de reparatie van je wasmachine tegen een erg laag tarief laten realiseren.

Bel direct met witgoed reparatie Utrecht voor het maken van een afspraak.

Ga naar de website voor het maken van een afspraak, op de website staan nog meer tips over hoe je de wasmachine goedkoop gerepareerd kunt krijgen. Je kunt op de kosten besparen en veel meer informatie lezen, je kunt vertellen wat het probleem is door het telefoonnummer van de wasmachine reparateur te bellen. Ze zullen je dan vertellen wat de reparatie zal gaan kosten, je wilt toch niet teveel betalen?

Afvoer ontstoppen? Witgoed reparatie.

Als de wastrommel nog vol met water zit, dan is het goed mogelijk dat de afvoer is ontstopt. Het kan namelijk zo zijn dat de wasmachine geen water meer afpompt, als dat het geval is dan blijft je was allene maar opstapelen! Je kunt ervoor kiezen om een nieuwe wasmachine te kopen, of door je wasmachine te laten repareren. Bespaar op de kosten door te kiezen voor een goede witgoed monteur.

Heb je toch besloten om de wasmachine te laten repareren? Neem dan contact op door online een afspraak te maken of door een terugbelverzoek in te dienen. Je kunt de reparateur vragen hoe de reparatie van de wasmachine in zijn werking gaat en op basis daarvan beslissen of je de wasmachine gerepareerd wilt hebben. 

We kunnen je zeggen dat wasmachine reparatie  goedkoper is dan je denkt.

Goedkope wandtegels badkamer bestellen

zaterdag, maart 18th, 2017

Voor goedkope wandtegels badkamer hoef je nu niet eens meer het huis uit want alles kun je gewoon thuis bestellen. Op je gemak op de bank zitten met een lekker glaasje wijn en winkelen maar. De goedkope wandtegels badkamer vind je namelijk gewoon online.

Online winkelen

Online winkelen is tegenwoordig heel normaal en een grote deel van de consumenten doet het al. We kopen kleding al online en laten onze boodschappen thuis bezorgen. Waarom ook niet goedkope wandtegels badkamer online bestellen? Het online kopen van goedkope wandtegels badkamer brengt veel voordelen met zich mee.

Goedkoper en meer keuze

Online liggen de prijzen stukken lager en zo is het vinden van goedkope wandtegels badkamer veel makkelijker. Gemiddeld betaal je online 5 tot 20 procent minder. Dit heeft vaak te maken met het merk. De bekende merken zijn altijd wat duurder omdat de marges hier hoger liggen. Bij de minder bekende merken ligt de prijs lager omdat de webwinkel hier zelf de marges kan bepalen.

Voor goedkope wandtegels badkamer is er bovendien ook veel meer keuze. Alles staat opgeslagen in een magazijn wat betekend geen dure pand of showrooms. Het betekend ook meer ruimte en dus een groter assortiment van goedkope wandtegels badkamer waar je de keuze uit hebt.

fliesenxl.com/nl/

marktplaats.nl/

janvansundert.nl/

http://www.janvansundert.nl/Badkamertegels

Autosleutels in de auto laten liggen

zaterdag, december 10th, 2016

Terwijl je vanmorgen uit je garage of van je oprit reed, heb je een aantal krassen op je auto gemaakt om er vervolgens na een paar kilometer achter te komen dat je tank leeg is. Gelukkig was je in de buurt van een benzinestation en kon je je brandstoftank weer vullen.

 Het lijkt er echter op dat dit niet echt je geluksdag is. Na het bijvullen van je tank rijd je verder om op te merken dat een band van je auto plat is. Natuurlijk moet je de band zelf verwisselen omdat er niemand in de buurt is. En terwijl je bezig bent, merk je dat de wieldop samen met een aantal andere Pontiac auto-onderdelen ergens tussen je huidige locatie en je garage moeten zijn gevallen. Omdat je al te laat bent voor je werk pak je haastig je spullen en ren je om de lift naar je werkplek te nemen.

Je hebt een kledinghanger nodig om deze uitdaging aan te gaan. Trek aan de hanger zodat het einde zich zal buigen. Zorg ervoor dat je een haak of een driehoekig handvat vormt. Dit zou kunnen dienen als het verlengstuk van je hand om in te kunnen breken in je eigen auto. Je kunt ook proberen om te kijken of je ergens een raam openkrijgt. Als dit allemaal niet lukt, maak je gewoon gebruik van een plamuurmes om deze tussen het raam en de deur te laten glijden.

Wanneer je een deel van het raam open hebt gekregen, kun je de kledinghanger er doorheen steken. Verplaats de hanger door er heen en weer mee te bewegen en probeer het knopje bij de deur, waarmee het slot kan worden geopend, omhoog te trekken. Dit kan heel moeilijk zijn maar de aanhouder wint.

Als je een nieuwer model auto hebt dan gaat dit waarschijnlijk niet werken en kun je het beste een slotenmaker bellen om daadwerkelijk de auto voor je te openen.

 Locksecure is een vakkundige 24/7 service slotenmakersbedrijf in Den Haag. Mocht u ooit in een noodgeval terecht komen, neem dan zeker contact op met Locksecure!

http://www.locksecure.nl

 

led paneel of led lampen

maandag, januari 18th, 2016

Bedrijven die energie-efficiëntie overwegen zullen led verlichting moeten aankopen. Deze nieuwe led lampen kunnen bedrijven meer energie-efficiënt verlichten terwijl er nog steeds voldoende licht is om zaken te doen. Deze lampen zijn zeer langdurig en moeten wellicht niet worden vervangen voor vele jaren.

Een LED paneel maakt en efficiënte vervanging voor meerdere traditionele Fluorescentiebuizen die vaak worden gebruikt met raster plafonds. De lamp kan het raster met basisgegevens type voor TL-buizen vervangen. De LED systemen verbruiken veel minder dan LED buizen. Het deelvenster zal minder elektriciteit verbruiken dan een traditionele 60 watt lamp.

Het licht geboden door de Led lamp is volledige wit licht. Met fluorescentielampen is de spectra niet compleet, dus sommige kleuren zijn niet aanwezig. Het kan ook vermoeide ogen veroorzaken bij sommige mensen. De volledige spectra licht aangeboden door de Led lampen zijn de dezelfde spectra zoals bepaald door de zon of traditionele verlichting. Het resultaat is veel minder vermoeide ogen.

Terwijl bedrijven aanzienlijk meer betalen voor de initiële installatiekosten van LED-verlichting, zal zij de kosten herstellen door de jaren heen met een lagere energierekeningen en minder onderhoudskosten omdat de panelen niet zo vaak als andere soorten verlichting moeten worden vervangen. LED lampen kunnen wereldwijd het milieu helpen.

Een nauwe inspectie van de panelen lijkt misschien enigszins vreemd om voor andere soorten verlichting te gebruiken. De panelen zijn gemaakt van individuele verlichting. Elk van de lichten voegen toe om te zorgen voor een heldere verlichting voor de kamer. LED verlichting is ook effectief bij gebruik buiten en binnen het bedrijf.

LED panelen bieden duurzame verlichting die een uitstekende vorm van energie zijn om te besparen. Ze kunnen worden gebruikt in zakelijke inrichtingen, alsmede openbare gebouwen. De Stroomvereisten zijn veel lager en de panelen gaan vele jaren mee, dit zal zowel de onderhoud als de energie kosten doen verlagen.

LED-lampen zijn goedkoop, super langdurige en vereisen geen vervanging voor vele jaren.

http://www.leds-depot.be/

De kracht van de klant

dinsdag, december 22nd, 2015

Het is voor klanten erg vervelend als zij een bedrijf bellen en er niet wordt opgenomen. In deze tijd is het normaal geworden dat een bedrijf op ieder moment bereikbaar voor de klant is. In Nederland zijn er zoveel bedrijven die hetzelfde product of dienst leveren dat de klant bepaalt, het zal dan ook enige tijd duren voordat de klant weer is terug gewonnen. Als een bedrijf niet bereikbaar is en de klant merkt op dat een ander bedrijf meer aandacht aan klanten besteedt, zal degene overstappen naar het andere bedrijf. Wat opvalt is dat er steeds meer bedrijven actief zijn op de verschillende social-media en dit is niet vreemd omdat dit online platforms van huidige en potentiele klanten zijn. Toch is er een groep mensen die bedrijven door middel van de telefoon benaderen, dit komt omdat zij direct van antwoord worden voorzien. De kans bestaat dat bij een bericht op social-media er geen direct antwoord wordt gegeven, sterker nog dit kan enkele uren of dagen duren. Het opbellen van bedrijven is nog steeds de snelste manier om respons te krijgen. 

Ondanks dat klanten van bedrijven verwachten dat zij direct klaar staan is dit niet altijd mogelijk. In deze tijd bellen zoveel mensen naar een bedrijf dat er geen moment voor zal komen dat de telefoon met rust gelaten wordt. Een ondernemer of vertegenwoordiger wordt zelfs om de zoveel minuten gebeld. Het is voor de kleinere bedrijven onmogelijk om een nieuw personeelslid aan te nemen die verantwoordelijk is voor het beantwoorden van inkomende oproepen, dit komt omdat dit niet binnen het budget past. Voor de grotere bedrijven is dit geen probleem omdat een nieuw personeelslid binnen het budget past. De kleinere bedrijven kunnen er voor kiezen om een inbound callcenter te nemen, dit zijn bedrijven die dienen als een antwoordservice voor de inkomende oproepen. Er wordt als het ware een extern bedrijf ingehuurd om de telefoon op te nemen.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl

Led lampen in E27 vorm

woensdag, december 16th, 2015

Als u op zoek bent voor energiezuinige vervangingen voor uw bestaande E27-lampen, dan zijn de kansen dat u gaat gaan in wat ik willen noemen “de vergelijking modus.” Simpel gezegd, ga je om te beginnen uw bestaande lampen met hun lage energie-equivalenten vergelijken om te bepalen hoeveel beter ze zijn. Iedereen doet het, maar het probleem is, niet iedereen doet het goed. Wij hebben dit artikel geschreven om te om u de punten van vergelijking te illustreren tussen een LED-lamp E27 en haar 50 watt te vergelijken.

Het eerste ding dat je moet vergelijken

Vermogen: Dit is altijd het eerste wat dat iedereen ziet en verteld onmiddellijk hoeveel watt uw lamp verbruikt en hoe rendabel het is om de verandering uit te voeren. U moet echter niet te geloven dat vermogen indicatief is met de helderheid, vooral met energiezuinige LED-lampen. Het is een meting van stroomverbruik.

Dus de E27 LED lamp die minder watt gebruikt, betekent noodzakelijkerwijs niet dat deze helderder is.

Om te meten en vergelijken van de helderheden van deze lampen moeten we kijken naar iets genaamd de lumen-output. Lumen zijn een bepaling van het bedrag van het zichtbare licht gegenereerd door één lichtbron. Het wordt gemeten met een lumen meter. U zal worden verrast om te leren dat de lumen-output van beide van deze lampen ruwweg gelijkaardig zijn. De lumen-output voor de E27 LED lamp is tussen 390 en 430 lumen, die is ongeveer hetzelfde als de 50 watt gloeilamp. Dat betekent dat zij een gelijke helderheid delen, maar de LED E27 aanzienlijk minder energie verbruikt.

De volgende overweging is een stuk minder wetenschappelijk;                

Kosten: De meeste klanten zullen onmiddellijk worden aangetrokken aan de sticker label of kosten, van de lampen, dat is vanzelfsprekend. De LED E27 kost meer dan haar equivalent gloeilamp, echter de werkelijke kosten van deze lampen kunnen slechts na verloop van tijd worden berekend. Als gevolg van de hogere energie zal het gebruik en de korte levensduur de 50 watt lamp zullen de kostend vele malen hoger liggen dan de oorspronkelijke waarde. De LED-lamp E27 gebruikt veel minder energie en heeft een lange levensduur van 30.000 uur en meer, wat betekent dat u geld zult besparen op uw elektrische rekeningen en de kosten van vervanging.

Hopelijk heeft dit artikel u sommige fatsoenlijke uitgangspunten gegeven om hoe te beginnen te vergelijken om het vinden van de beste LED lampen voor uw doeleinden.

http://www.leds-depot.nl/

Deurbeslag waar moet ik op letten?

woensdag, juli 30th, 2014

Deurbeslag waar moet ik op letten?

We hebben een breed assortiment deurbeslag. Wij kijken vooral naar de veiligheid en het SKG keurmerk van het deurbeslag.

Deurbeslag met kerntrekbeveiliging kunt u herkennen aan het plaatje voor de cilinder (waar de sleutel ingestoken moet worden). Heeft de deurbeslag een trekbeveiliging zult u dit altijd tegenkomen.

Deurbeslag heb je in vele soorten merken. De meest gebruikte merken hebben wij in voorraad. Voor u is het kiezen welk deurbeslag u het mooist vindt of netjes pas op de deuren waar ze op gemonteerd moeten worden.

Wij raden aan om direct deurbeslag SKG 3* met kerntrekbeveiliging te nemen. U weet dan zeker dat u goed beveiligd bent tegen inbrekers die uw deurcilinder willen forceren. Het is niet mogelijk om snel uw deur te openen door de deurcilinder te breken of te trekken (Dit is een zeer populaire inbrekersmethode ook wel de Bulgaarse inbrekersmethode genoemd).

U moet op een aantal zaken letten bij de aanschaf van nieuw deurbeslag op bestaande sloten.

Waar moet ik opletten bij het kopen van nieuw deurbeslag?

Het is belangrijk dat het nieuwe beslag past op hetbestaande deurslot. Daarom meet je de afstand tussen het hart van het krukgat en het cilindergat. Deze zogenaamde hartmaat is in de meeste gevallen 52 mm. M&C heeft onder andere beide maten standaard in haar assortiment deurbeslag. Kijk ook direct naar SKG 3 sterren deurbeslag met kerntrekbeveiliging.

Een veel verkocht merk is van M&C. Deze deurcilinder en deurbeslag komen zeer goed uit verschillende testen en zorgen ook voor verschillende keuringsinstanties.

Kijkt u eens op MR-Beveiliging waar alle informatie over deurbeslag terug te lezen is. verschillende merken maar ook verschil van kwaliteit en natuurlijk niet onbelangrijk de prijs.

Maten deurbeslag

Wanneer u deurbeslag koopt waarbij het sleutelgat verwerkt is in het schild, is het erg belangrijk goed op de maten te letten. Er zijn namelijk vele verschillende maten. Vandaar dat u in onze webshop voornamelijk beslag vindt met rozetten, bij een rozet hoeft u daar namelijk geen rekening mee te houden. Als u deurbeslag gaat kopen doet u er goed aan dit artikel nauwkeurig te lezen. Wilt u een deurbeslag op rozet kopen? Dan kunt u dit overslaan, deurbeslag op rozet past namelijk altijd. Alleen wanneer u op zoek bent naar een deurkruk op schild, met slot, is deze informatie van belang.

Bezoek de website voor meer informatie : Deurbeslag waar moet ik op letten?